مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » سنگاپور » مهاجرت به سنگاپور

مهاجرت به سنگاپور



سنگاپور ، یکی از پردرآمدترین و پیشرفته ترین کشورهای آسیایی ، می تواند مقصدی ایده آل برای افرادی باشد که قصد مهاجرت برای ساختن زندگی بهتری را برای خود و خانواده شان دارند . البته ذکر این نکته در ابتدای مقاله لازم هست تا متقاضیان مهاجرت به سنگاپور بدانند این کشور مهاجر پذیر نمی باشد . لذا دریافت اقامت دائم از این کشور کار بسیار سختی خواهد بود .

مهاجرت به سنگاپور

برای آگاهی از شیوه ها گوناگون مهاجرت به این کشور مطلب پیش رو را مطالعه نمایید .

 

انواع ویزای مهاجرت به سنگاپور

برای اشخاصی که قصد ورود به خاک سنگاپور را دارند ، باید یکی از این دو مدل ویزا صادر شود : ویزای اقامت کوتاه مدت توریستی یا ویزای اقامت بلند مدت .

ویزای توریستی سنگاپور با توجه به دسته بندی دوگانه کشورهای جهان در دو گروه A و B صادر می شود . این دسته بندی معیارهای گوناگونی را از جمله نوع روابط اقتصادی یا دیپلماتیک در نظر گرفته است . با این مدل ویزا تنها شخص اجازه یک بار حضور به مدت ۱۴ روز را در خاک سنگاپور می دهد .

ویزای اقامت بلند مدت را باید با شیوه های دیگری که فرد مهاجر یکی از آن ها برمی گزیند با طی کردن مراحل قانونی گذراند که به طور اجمالی در بحث انواع مهاجرت به آن ها خواهیم پرداخت .

مهاجرت به سنگاپور به شیوه های گوناگونی امکان پذیر است . این شیوه ها عبارتند از :

مهاجرت از راه ثبت شرکت و سرمایه گذاری

مهاجرت کاری

مهاجرت تحصیلی

مهاجرت با خرید ملک

مهاجرت از راه ازدواج

مهاجرت با تولد فرزند

مهاجرت استعداد هنری

برای آگاهی درباره ی هر یک از این روش ها به صورت اجمالی به هر یک خواهیم پرداخت .

 

مهاجرت به سنگاپور از راه ثبت شرکت و سرمایه‌گذاری

به دلیل رونق بسیار بالای فعالیت های اقتصادی در سنگاپور ، این کشور یکی از مقاصد سرمایه گذاری بین المللی به شمار می رود . این روند طی برنامه ای به عنوان برنامه سرمایه گذاری جهانی یا GIP نامیده شده که از این راه می توان اقامت دایمی سنگاپور را کسب کرد .

 

مهاجرت به سنگاپور با ویزای سرمایه گذاری

در برنامه GIP شخص  با سرمایه ای حداقل ۲٫۵ میلیون دلار سنگاپور می تواند یا آغازگر تجارتی جدی باشد و یا ادامه دهنده تجارت پیشین خود . تصمیم گیری برای هر یک از این دو روش به پیشینه شخص باز می گردد .

 

بجز راه اندازی تجارتی جدید ، روش های دیگری نیز وجود دارند که جزو برنامه سرمایه گذاری به حساب می آیند . از جمله : خرید سهام ، اعتبارات سرمایه گذاری مستغلات ، بیمه نامه های مربوط به سرمایه گذاری ، اوراق قرضه ، واحدهای اعتبارات  ، بیمه نامه های تجاری در سنگاپور ، تبادل مبالغ نقدی معامله  و ساختار سپرده ای .

 

مهاجرت  کاری به سنگاپور

برای مهاجرت کاری به سنگاپور که به طور مفصل در مقاله ای با همین عنوان به آن پرداخته شده است ، آشنایی با انواع ویزاها ضروری می باشد . به طور اجمالی داشتن پیشنهاد شغلی از این کشور و از کارفرما امری مهم می باشد .

یافتن چنین کارفرمایی کار سختی است و غالباً به دوستان توصیه می شود که از طریق ویزای دانشجویی و تحصیلی برای رفتن به سنگاپور اقدام کنند . البته ذکر این نکته اهمیت دارد که کشور سنگاپور مهاجر پذیر نبوده و شما نمی توانید به راحتی بعد از کار پیدا کردن ، اقامت دائم از این کشور دریافت کنید . برای متخصصانی که دارای شرایط خوب کاری هستند ما مهاجرت کاری به آلمان را به آن ها پیشنهاد می کنیم .

 

مهاجرت تحصیلی به سنگاپور

کشور سنگاپور دارای ۳۴ دانشگاه (۲۸ خصوصی و ۶ دولتی) است که شماری از آن ها در رده بندی های بین المللی رتبه های بسیار بالایی را به خود اختصاص داده اند . سالانه صدها متقاضی بین المللی از سراسر دنیا به سوی این دانشگاه ها روانه می شوند .

به دلیل سطح بالای آموزشی دوره های تکمیلی ، برنامه های تبادل مشترک بین المللی با دانشگاه های تراز اول امریکایی و اروپایی انجام می شود . پس از تحصیل در دانشگاه های سنگاپور ، در کشورهای دیگر نیز امکان پذیرش از تمامی دانشگاه های برتر وجود دارد .

دانشجویان حین تحصیل اجازه ۲۰ ساعت کار در هفته را دارند و پس از فارغ التحصیلی نیز مهلتی ۶ ماهه تا یک ساله به آن ها داده می شود تا کاری متناسب با رشته تحصیلی خود را بیابند . اقامت کاری پس از تحصیل می تواند نخست تا ۳ سال تمدید شود و پس از آن شخص می تواند برای اقامت دایم اقدام نماید .

هزینه تحصیل بسته به رشته و دانشگاه انتخابی می تواند سالیانه از ۱۵٫۸۰۰ دلار سنگاپور (۱۱٫۳۵۰ دلار امریکا) تا ۵۰٫۸۰۰ دلار سنگاپور (۳۶٫۲۵۰ دلار امریکا) متغیر باشد . یک دانشجو برای زندگی نیز به طور متوسط می تواند ماهیانه ۱۰٫۰۰۰ دلار سنگاپور (۷٫۱۵۰ دلار امریکا) هزینه کند .

 

سایر روش های مهاجرت به سنگاپور

مهاجرت با خرید ملک

امکان گرفتن اقامت در سنگاپور با خرید ملک ممکن است . طبق قوانین این کشور مالکیت اماکن مسکونی و تجاری ۹۹ ساله می باشد .

 

مهاجرت از راه ازدواج

برای دریافت اقامت از راه ازدواج باید یکی از زوجین تبعه سنگاپور باشد و مدارک لازم جهت اثبات تمکن مالی را به دولت ارایه کند . پس از گذشت ۲ سال از ازدواج ، زوج/زوجه می تواند برای اقامت دایم اقدام نماید .

 

مهاجرت با تولد فرزند

 

با توجه به دو سیستم خاک یا خون برای تولد نوزادان ، کشور سنگاپور از سیستم خون پیروی می کند . یعنی هرگاه یکی از والدین تبعه این کشور باشد کودک می تواند تابعیت سنگاپوری را داشته باشد .

 

مهاجرت استعداد هنری

شیوه ای از اقامت برای افراد با استعداد در زمینه های هنری مانند عکاسی ، فیلمسازی ، موسیقی ، تئاتر و غیره وجود دارد که با داشتن صلاحیت لازم در این زمینه می تواند اقامت دایم این کشور را بدست آورد .

 

دانشگاه های سنگاپور

شخصی که از این شیوه اقدام می کند باید در کشور خود و حتی در سطح بین المللی شناخته شده باشد و بتواند اثبات کند که در صورت حضور در سنگاپور نیز برای ارتقای سطح فرهنگی و هنری می تواند ثمربخش باشد .

 

مهاجرت به سنگاپور بدون شک آینده ای روشن را برای زندگی هر شخصی می تواند رقم بزند ..