مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اتریش » کار ضمن تحصیل در اتریش

کار ضمن تحصیل در اتریش



کار ضمن تحصیل در اتریش

کار ضمن تحصیل در اتریش از نیازمندیهای مورد توجه دانشجویان خارجی در این کشور است.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در راستای اخذ ویزای تحصیلی اتریش و قوانین حاکم بر کار دانشجویی به شما عزیزان مشاوره و راهنمایی می رساند.

کشور اتریش با توجه به وجود نظام تحصیلی رایگان هر ساله متقاضیان زیادی را جذب می نماید.

این امکان برای شما وجود دارد که در صورت واجد شرایط بودن تحصیل رایگان در کشور داشته باشید.

یکی از الزامات رقم زدن این اتفاق این است که شما دانش زبان آلمانی را در سطح مورد نیاز بدانید.

البته می توانید با دانش زبان انگلیسی نیز در دانشگاه های بین المللی خصوصی تحصیلات خود را ادامه دهید.

از مواردی که اکثر دانشجوها قبل از مهاجرت به آن فکر می کنند، کار ضمن تحصیل در اتریش است.

بسیاری از دانشجویان نیاز دارند که بتوانند هزینه های زندگی و تحصیل خود را با توجه به کاری که دریافت می نمایند، برآورده نمایند.

ما در این مقاله سعی داریم اطلاعاتی را در خصوص کار ضمن تحصیل در اتریش و همچنین وضعیت کار در این کشور خدمتتان ارائه دهیم.

 

شرایط تحصیل در اتریش

اتریش مقصد مورد علاقه بسیاری از دانش جویان از سراسر جهان است.

سطح تحصیلات و نیز سطح آموزشی در این کشور بالا است.

شما می توانید تقریبا تمام دانشکده های اتریش را برای ادامه تحصیل انتخاب نمایید.

برای ورود به این کشور و انجام تحصیلات تکمیلی شما باید فرایندی را از جمله مراحل اخذ پذیرش و ویزا طی نمائید و مدارکی را جهت اخذ اقامت دانشجویی ارائه دهید.

هزینه های دریافت مجوز از 75-130 یورو است.

نیاز به پذیرش در دانشگاه ها بسته به دوره یا مطالعاتی که می خواهید انجام دهید، متفاوت است.

هرسال در طول اقامت باید نتایج امتحانات را برای مقامات به منظور دریافت مجوز تحصیل در سال دیگر گزارش دهید.

کار ضمن تحصیل در اتریش

حتی اگر مجوز اقامت تحصیلی دارید، مجوز کار برای گرفتن شغل نیز نیاز دارید.

همسر و فرزندان شما همچنین می توانند اجازه اقامت داشته باشند این به اجازه اقامت تحصیلی شما بستگی دارد.

اخذ اقامت همراهان آسان نیست زیرا سهمیه مهاجرت سالانه سخت تر می شود؛

و ممکن است برای دریافت اجازه اقامت همراهان خود زمان طولانی را سپری نمایید.

مجوز اقامت همراهانی که صادر می شود به مدت 4 سال می باشد؛

در طول این مدت، همراهان شما باید تلاش نمایند که اقامت خود را از طریق یافتن کار تغییر دهند.

دانشجویان در اتریش دو نوع فرصت برای کار ضمن تحصیل دارند.

شما می توانید حداکثر 3 ماه تمام وقت (در یک سال) بدون هیچ گونه محدودیتی برای کسب درآمد کار کنید.

گزینه دوم به این صورت است که شما می توانید نیمه وقت (اما حداکثر 12 ساعت در هفته) کار کنید؛

و مجاز می باشید درآمد بیش از 323 یورو  در ماه به دست بیاورید.

نکته قابل توجه این است که شما اجازه ندارید در اتریش بدون اجازه اشتغال کار کنید.

این اجازه اشتغال برای دانشجویان در مقاطع مختلف متفاوت است.

شما در مقطع لیسانس ده ساعت در هفته، در مقطع فوق لیسانس بیست ساعت در هفته و در مقطع دکترا سی ساعت در هفته اجازه کار دارید.

شما با داشتن اجازه کار می توانید شغل مورد نظر خود را با توجه به حرفه و مهارتی که دارید پیدا کنید.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در این راستا نیز به شما عزیزان مشاوره و کمک می رساند.

 

وضعیت بازار کار

قبل از اقدام برای مهاجرت به اتریش جهت ادامه تحصیل باید از وضعیت کار در این کشور اطلاع داشته باشید.

و همچنین وضعیت اقتصادی و نرخ بیکاری کشور را ارزیابی نمایید.

اتریش وضعیت اقتصادی بسیار مطلوب و رو به رشدی دارد

این امکان برای شما وجود دارد که در زمان تحصیل شغل متناسب با حرفه خود را به دست بیاورید.

نرخ بیکاری رسمی در ژانویه 2017 برابر با 5.7٪ بود.

اتریش در میان کشورهای با کمترین نرخ بیکاری در اتحادیه اروپا قرار دارد.

اگرچه پیدا کردن یک شغل مناسب در اتریش بسیار دشوار است اما فرصت شغل یابی به مراتب وجود دارد.

اگر چه با زبان انگلیسی می توانید در اتریش امورات خود را بگذرانید و در دانشگاه های بین المللی تحصیل کنید.

ولی اگر دانش زبان آلمانی را بدانید در آن کشور خیلی راحت تر می توانید به یک شغل مطلوب برسید.

زبان اروپایی شرقی مانند اسلوونیایی و مجارستانی نیز ممکن است مفید باشد،

زیرا زبان رسمی برخی از استان های اتریشی است.

فرصت کاریابی

در هر زمینه ای می توان شغل متناسب با آن را یافت ولی مشاغل خاص از بازار کار بهتری برخوردارند.

اگر شما در حرفه های خاص فنی مهندسی مهارت داشته باشید راحت تر می توانید کار را به دست بیاورید.

دوره های کاراموزی یک روش خوب برای یافتن کار مورد نظر خود است.

هنگامی که دوره های کاراموزی را می گذرانید ممکن است شما بتوانید قرارداد بلند مدت با آن شرکت منعقد نمایید.

در نهایت در صورت رضایت کامل داشتن از کیفیت کاری شما و رعایت استانداردهای لازم قرارداد کاری ببندد.

بسیاری از شرکت های بزرگ دوره های کاراموزی را در وب سایت های خود اراده داده اند.

شما با جستجو در این وب سایت ها می توانید شغل مورد نظر و متناسب خود را بیابید.

برای یافتن کار شما همچنین می توانید به یک سازمان دولتی به نام ( Arbeitsmarktservice) AMS مراجعه بفرمائید.

شرکتها پیشنهادات شغلی خود را به این سازمان ارائه داده و اشخاص کاندید می توانند برای مصاحبه مراجعه نمایند.

تعدادی زیادی از آژانس ها وجود دارد که مشاغلی را برای کارگران موقت ارائه می دهند.

شما با توجه به مهارت خود و مصاحبه ای که با این آژانس ها انجام می دهید می توانید کار متناسب با رشته خود را بیابید.

این آژانس ها برای شغل های سطح پایین مناسب است

البته برای بسیاری از مردم، این شغل ها یک نقطه شروع خوب برای دسترسی سریع به کار است.

 

سخن آخر

در این مقاله سعی ما بر این بود که اطلاعاتی را در خصوص تحصیل در اتریش و همچنین کار ضمن تحصیل در اتریش ارائه دهیم.

اطلاع از جزئیات مهاجرت از قبیل هزینه ها، نیاز به مشاوره با افراد آگاه دارد.

برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی و همچنین دریافت مجوز کار حین تحصیل با وکیلای مجرب و آشنا به امور در موسسه سفیران سروش سعادت تماس حاصل بفرمائید و از مشاوره رایگان بهره ببرید.



  1. سعید دانشیان گفت:

    با کار ضمن تحصیل در اتریش چه میزان از هزینه های تحصیلی را می توان تامین کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *