ویزای هنرمندان و ورزشکاران آمریکا- مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی – پارس مهاجرت ویزای هنرمندان و ورزشکاران آمریکا - مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی - پارس مهاجرت
مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آمریکا » ویزای هنرمندان و ورزشکاران آمریکا
سفیران سروش سعادت

ویزای هنرمندان و ورزشکاران آمریکا



ویزای هنرمندان و ورزشکاران آمریکا

هنرمندان و ورزشکاران ممکن است صرفا به منظور شرکت در یک مسابقه یا برنامه خاص قصد حضور در خاک آمریکا را داشته باشند و در پایان آن، به کشور خویش بازگردند؛ و یا ممکن است که اساسا به دنبال مهاجرت به آمریکا و ادامه فعالیت ورزشی یا هنری خود در آن کشور باشند.

گروه اول تنها خواستار ویزا هستند که اجازه ی محدودی برای حضور موقتی در خاک آمریکا را به آن ها می دهد ولی گروه دوم خواستار کسب اقامت دائم (گرین کارت) آمریکا و نهایتا تابعیت و پاسپورت آن هستند.

امکان تحقق هر دو مورد وجود دارد و دولت آمریکا انواع خاصی از ویزا را برای این امر در نظر گرفته است. از جمله EB1 ، O و P که هر یک شرایط خاص خود را دارد و مخصوص گروه خاصی از این افراد است.

ویزای هنرمندان و ورزشکاران آمریکا نوع P

این نوع ویزا غیر مهاجرتی است و برای افرادی صادر می شود که قصد دارند برای مدت موقتی به آمریکا سفر کرده و فعالیت مورد نظر خود را انجام دهند و با پایان آن، از آمریکا خارج شده و به کشور خود بازگردد.

این ویزا در قالب سه زیرگروه صادر می گردد که هر کدام نیز شرایط خود را دارد. شرایط آن به طور مختصر به شرح ذیل است:

  • ویزای P-1 : ورزشکاران سرشناس بین المللی و یا اعضای گروه سرشناس سرگرمی

این ویزا مربوط به ورزشکاران و هنرمندان سرشناس و معتبر جهانی است که قصد ورود به آمریکا را برای شرکت در مسابقات یا برنامه های معتبر دارد. متقاضی دریافت این ویزا لازم است که با ارائه مدارکی، اعتبار بین المللی خود را ثابت نماید، مدارکی مانند: مدرک دال بر مشارکت وی در رقابت ها و برنامه های بین المللی قبلی، تقدیرنامه یا گواهی دال بر کسب مقام یا افتخار و غیره

  • ویزای P-2 : هنرمندان در قالب برنامه تبادل

این ویزا مربوط به شخصی است که قصد ورود به آمریکا را به منظور فعالیت هنری بطور انفرادی یا گروهی دارد. این نوع باید حتما مبتنی بر برنامه متقابل هنری میان آمریکا و کشوری دیگر باشد.

  • ویزای P-3 : هنرمندان در قالب برنامه منحصر به فرد

این ویزا مربوط به شخصی است که قصد ورود به آمریکا را به منظور اجرا و نمایش هنر منحصربه فرد خود دارد.

 

ویزای هنرمندان و ورزشکاران آمریکا نوع O

این نوع ویزا برای افراد با توانایی فوق العاده در زمینه ورزشی و هنری صادر می گردد.

ویزای غیر مهاجرتی O-1 برای فردی است که دارای توانایی فوق العاده ای در علوم، هنر، آموزش، کسب و کار و یا ورزش است و یا از خود دستاوردهای فوق العاده در صنعت فیلم و تلویزیون نشان داده است و در سطح ملی و یا بین المللی برای آن دستاوردها شناخته شده است.

این ویزا در قالب چند زیرگروه صادر می گردد که به شرح ذیل است:

  1. ویزای O-1A: افراد با توانایی فوق العاده ای در علوم، آموزش، کسب و کار و یا ورزش (از جمله هنر، فیلم های فیلم و یا صنعت تلویزیون).
  2. ویزای O-1B: افراد با توانایی فوق العاده ای در هنر و یا دستاورد فوق العاده ای در صنعت فیلمبرداری یا تلویزیون.
  3. ویزای O-2: افرادی که با O-1، هنرمند یا ورزشکار همراه خواهند شد، برای کمک به یک رویداد یا عملکرد خاص. برای O-1A، کمک O-2 باید یک بخش جدایی ناپذیر از فعالیت O-1A باشد. برای O-1B، کمک O-2 باید برای تکمیل تولید O-1B ضروری باشد. کارگر O-2 دارای مهارت های انتقادی و تجربه ای با O-1 است که توسط یک کارمند S. به راحتی قابل اجرا نیست و برای انجام موفقیت آمیز O-1 ضروری است.
  4. ویزای O-3: افرادی که همسر یا فرزندان O-1 و O-2 هستند.

 

ویزای هنرمندان و ورزشکاران آمریکا نوع EB1

این نوع ویزا بر خلاف دو مورد قبلی، ویزای مهاجرتی است. سه گروه به عنوان افراد مشمول آن از سوی دولت آمریکا معرفی شده اند که دسته اول می تواند شامل ورزشکاران و هنرمندان گردد. در تعریف آن آمده است که “اگر توانایی فوق العاده ای دارید، یک استاد برجسته یا محقق هستید یا یک مدیر اجرایی یا مدیر چند ملیتی هستید، ممکن است واجد شرایط دریافت ویزا برای اولویت اشتغال باشد.” هر رده کاری دارای الزامات خاصی است که باید رعایت شود:

  • توانایی فوق العاده

شما باید از طریق تحسین مداوم ملی یا بین المللی، بتوانید توانایی های فوق العاده ای را در علوم، هنر، آموزش، کسب و کار و یا ورزش به نمایش بگذارید. دستاوردهای شما باید از طریق مستندات گسترده ای در زمینه خود شناخته شود. هیچ پیشنهاد اشتغال لازم نیست.

  • استادان برجسته و محققان

شما باید به رسمیت شناختن بین المللی برای موفقیت های برجسته خود را در یک رشته دانشگاهی خاص نشان دهید. شما باید حداقل 3 سال تجربه در زمینه تدریس یا تحقیق در این زمینه تحصیلی داشته باشید. شما باید برای ورود به ایالات متحده به منظور تدریس رهنمود یا تدریس ریاضی یا موقعیت پژوهشی قابل مقایسه در دانشگاه یا سایر موسسات عالی تحصیلی وارد شوید.

  • مدیران چند ملیتی یا اجرایی

شما باید در مدت 3 سال قبل از درخواست حداقل یکسال از سوی یک شرکت یا شرکت در خارج از ایالات متحده آمریکا استخدام شده باشید و باید به دنبال ورود به ایالات متحده برای ادامه خدمات به این شرکت یا سازمان باشید. اشتغال شما باید در خارج از ایالات متحده در یک ظرفیت مدیریتی یا اجرایی قرار داشته و با همان کارفرمای، وابسته یا یک شرکت تابعه کارفرما باشد.

 

بنابراین دولت آمریکا راه های قانونی را در نظر گرفته است تا هنرمندان و ورزشکاران شاخص و توانا بتوانند به این کشور بروند ولی برای کسب اقامت بلند مدت آن و به دست آوردن گرین کارت آمریکا باید حقیقتا توانایی خاص و خارق العاده ای را داشته باشند. تشخیص این امر و احراز آن، راهکارهای خاص خود را دارد.

آیا شما هنرمند یا ورزشکار خاصی هستید؟ آیا به دنبال اخذ ویزای هنرمندان و ورزشکاران آمریکا هستید؟ آیا قصد مهاجرت به آمریکا را دارید؟

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با در اختیار داشتن وکلای خبره و کارشناسان نخبه، آماده ارائه خدمات مشاوره ای و همراهی شما در اخذ ویزا و مهاجرت به آمریکا است.

به این پست امتیاز دهید






سفیران سروش سعادت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *