مهاجرت تحصیلی قطر

شرایط کار ضمن تحصیل در قطر

شرایط کار ضمن تحصیل در قطر با شرایط کار ضمن تحصیل در سایر کشورهای همسایه و کشور های حوزه خلیج فارس متفاوت میباشد و متقاضیانی که می خواهند جهت تحصیل به این کشور مهاجرت کنند، حتما باید از شرایط کار ضمن تحصیل در قطر مطلع باشند. به طور کلی مهاجرت به کشور قطر از راه های زیر امکان پذیر می باشد:

  • مهاجرت تحصیلی.
  • مهاجرت کاری.
  • مهاجرت جهت سرمایه گذاری.
  • مهاجرت جهت ازدواج و تولد فرزند.
  • مهاجرت جهت تاسیس کمپانی.
  • مهاجرت از طریق پناهندگی.

رایج ترین روش های مهاجرت به کشور قطر مهاجرت تحصیلی، کاری و مهاجرت برای سرمایه گذاری در این کشور میباشند و لازم به ذکر است که متقاضیانی که از طریق روش های قانونی وارد خاک کشور قطر میشوند می توانند بعد از گذشت مدتی مشخص اقدام به کسب اقامت و پاسپورت کشور قطر کنند. در این مقاله شما عزیزان با شرایط کار ضمن تحصیل در قطر و برنامه های مرتبط آشنا خواهید شد.

درباره کشور قطر

کشور قطر یکی از کشور های واقع در قاره ی آسیا می باشد که در بخش جنوب غربی این قاره قرار گرفته است و از سرزمین های حوزه ی خلیج فارس به شمار می رود.

این کشور در همسایگی کشور هایی چون عربستان، ایران، عراق، کویت، امارات و همچنین بحرین قرار گرفته است و پایتخت آن دوحه نام دارد.

کشور قطر تا سال هزار و سیصد و چهل و نه شمسی، مستعمره بریتانیا بود و بعد از آن به کشوری مستقل تبدیل شد. کشور قطر بعد از مستقل شدن در تاریخ ذکر شده، به یکی از ثروتمند ترین کشور های دنیا تبدیل شد؛ زیرا این کشور دارای منابع غنی از نفت و گاز طبیعی میباشد.

مردم کشور قطر به دو زبان عربی و زبان انگلیسی مسلط می باشند اما به طور کلی زبان رسمی این کشور زبان عربی تعیین شده است و تقریبا دو و نیم میلیون نفر در این کشور زندگی می کنند.

در سال های اخیر متقاضیان و مهاجران زیادی به کشور قطر مهاجرت کرده اند و به همین دلیل بیش از سیصد هزار نفر نیروی کار خارجی در این کشور وجود دارد.

در جدول زیر اطلاعات کلی درباره کشور قطر ارائه شده است:

دوحه پایتخت
حکومت متمرکز پادشاهی مشروطه دولت
اسلام دین
ریال قطر واحد پول
Qa. دامنه اینترنت
بیش از دو میلیون نفر جمعیت
974+ پیش شماره تلفن

شهر های کشور قطر:

  • وکره.
  • خور.
  • شمال.
  • مسیعید.
  • لوسیل.
  • مروارید.
  • دخان.
  • زباره.

لازم به ذکر است که دوحه، پایتخت این کشور، بزرگترین شهر کشور قطر به شمار میرود.

برنامه اشتغال دانشجویی در قطر

برنامه اشتغال دانشجویی به دانش آموزان کمک می کند تجربه کاری را در محیط کاری واقعی کسب کنند. کارکنان دانشجویان می توانند در کلیه کالج ها، ادارات و کالج ها در موقعیت های مختلف اداری و علمی در زمان آزاد خود مشغول به کار باشند و با توجه به سیاست ها و روش های برنامه درآمد کسب کنند.

شرایط برنامه اشتغال دانشجویی در قطر (1)

به طور کلی شرایط اشتغال دانشجویی در کشور قطر به صورت زیر می باشد:

  • همه دانشجویان دانشگاه قطر واجد شرایط برای پیوستن به برنامه هستند تا زمانی که وضعیت مناسبی برای ثبت نام داشته باشند.
  • ثبت نام دانشجویان برای مشغول به کار شدن در دوره های تابستانه واجب و الزامی نمی باشد.
  • آن ها کامل شود. دانشجویانی که قصد دارند در برنامه اشتغال دانشجویی در کشور قطر شرکت کنند، می بایست هر هفته بیش از بیست و چهار ساعت مشغول به تحصیل باشند تا “کردیت آورز” آن ها تکمیل شود.
  • حداقل جی پی ای لازم برای شرکت در برنامه اشتغال دانشجویی در کشور قطر دو و نیم می باشد.
  • دانشجو باید با موفقیت دوره ی کارگاه آموزش کارآموزی دانشجویی را به منظور کار کردن به عنوان یک کارمند دانشجویی در دانشگاه سپری کند.
  • دانشجویان می توانند از روز یکشنبه تا پنجشنبه هفت ساعت در روز مشغول به کار شوند و در آخرین روز های هفته نیز حداکثر پنج ساعت (روزانه) مشغول به کار شوند و به یاد داشته باشید که متقاضیان و دانشجویان بیش از بیست ساعت در هفته مجوز کار نخواهند داشت.
  • اداره استخدام باید توجیهی برای دانش آموزانی که قصد دارند در طول تعطیلات آخر هفته و تعطیلات رسمی کار کنند، ارائه می کنند. تمام توجیهات باید توسط رئیس و یا مدیر یا معاون رئیس جمهور در واحد کاری مربوطه تأیید شود.

متقاضیان می توانند برای مطلع شدن از شرایط کاری در کشور قطر در سال 2019 به مقاله ی کار در قطر در سال 2019 مراجعه کنند.

شرایط برنامه اشتغال دانشجویی در قطر (2)

ادامه ی شرایط برنامه اشتغال دانشجویی در قطر به صورت زیر میباشد:

  • حداکثر ساعات کاری هر دانش آموز در برنامه اشتغال دانشجویی در حین ثبت نام آن 900 ساعت است و هر ساعت اضافی به عنوان کار داوطلبانه مورد تایید مرکز داوطلبان و خدمات اجتماعی قرار میگیرد.
  • دانشجو نمیتواند در طول ماه رمضان به طور کلی بیش از 5 ساعت کار کند، حتی در مواردی که ماه مبارک رمضان در طول تعطیلات تابستانی قرار گرفته باشد.
  • تمام برنامه های کاربردی و موافقت نامه های استخدامی دانشجویی باید توسط مرکز خدمات شغلی مورد تایید قرار گیرد.
  • دانش آموز نمی تواند همزمان در بیش از دو شغل کار کند.
  • دانشجویانی که کم تر از دویست ساعت مشغول به کار شده اند می توانند 35 ريال قطر به ازای هر ساعت دریافت کنند و 40دانشجویانی که حداقل دویست ساعت مشغول به کار شده اند می توانند 40 ريال قطر به ازای هر ساعت کاری دریافت کنند.
  • کارکنان دانشجویی باید با سیاست و مقررات دانشگاه قطر پیروی کنند و محرمانه بودن اطلاعات را در محل کار خود محترم شمارد. هر نقض ادعایی دانشجویان را به عواقب قانونی پیوند میدهد.

جهت تحصیل در دانشگاه های کشور قطر متقاضیان باید مدرک زبان انگلیسی داشته باشند؛ زیرا تحصیل در دانشگاه های کشور قطر معمولا به زبان انگلیسی انجام میشود و توصیه کارشناسان موسسه حقوقی و مهاجرتی سفیران سروش سعادت این است که در صورتی که هموطنان عزیز مدرک زبان خود را در کشور مبدا کسب کنند شرایط بهتری برای ورود به دانشگاه های کشور قطر خواهند داشت.

حقوق کارکنان دانشجو در قطر

  • دانشگاه و سرپرست های دانشجویان باید به طور عادلانه و متعادل با دانشجویان رفتار کنند و تمامی هیچکدام از حقوق دانشجویانی که مشغول به کار هستند را زیر پا نگذارند. همچنین دانشجویان باید از برنامه کاری خود، وظایف واقعی و هر گونه الزامات دیگری که توسط سرپرست تهیه شده است، به صورت کامل آگاه و مطلع باشند.
  • دانشجویان می توانند به کمک ارتباطات کلامی و ارزیابی عملکرد، در مورد عملکرد کار خود آگاه باشند.
  • در صورتی که فعالیت دانشجو با تصمیم سرپرست و یا رئیس به اتمام برسد، دانشجو و متقاضی می توانند جهت مطلع شدن از دلیل اخراج وی از سرپرست خود توضیح بخواهد.
  • متقاضیان می توانند یک هفته قبل از اتمام اشغال خود توسط سرپرست ها از اتمام فعالیت خود مطلع شوند.
  • دانشجو می تواند اقدام به کسب گواهی نامه ماهیت و مدت زمان کار کند.
  • استفاده از مشاغل دانشگاه به عنوان مراجع برای کارفرمایان آینده و یا یا موسسات اعتباری امکان پذیر می باشد.

مسئولیت کارکنان دانشجو در قطر

هنگامی که دانشجو برای یک موقعیت استخدام می شود، وی عضو یک واحد کاری محسوب می شود. بنابراین، سرپرست انتظار دارد که دانشجو مسئولیت های زیر را به عهده بگیرد:

  • ورود به زمان کار در زمان برنامه ریزی شده الزامی می باشد.
  • کار دانشجویی باید با نگرش مثبت انجام شود.
  • دانشجو باید سرپرست را در اسرع وقت از هر گونه تغییر در برنامه کاری و پروژه ها و امتحانات که ممکن است با برنامه کاری تداخل کنند مطلع سازد.
  • دانشجو باید برگه الکترونیکی را به موقع تکمیل کند و در زمان مشخص به سرپرست خود تحویل دهد.
  • دانشجو باید از کار در زمان کلاس برنامه ریزی شده اجتناب کند.
  • در صورتی که دانشجویان دیگر بیش از تایم کاری تعیین شده کار کنند، باید سرپرست ها با خبر شوند.
  • دانشجو باید سرپرست را از هر گونه حوادث مربوط به شغل مطلع کند.
  • پوشیدن لباس مناسب محل کار الزامی می باشد.
  • دانشجو باید بخش اشتغال دانشجویی را از هرگونه مشکلی با سرپرست یا شرایط کاری که قابل حل نیست، مطلع سازد.

مخارج تحصیل در کشور قطر

هزینه ها و مخارج تحصیل و زندگی در کشور قطر بالا می باشند و متقاضیانی که قصد تحصیل در قطر را دارند حتما باید توان مالی کافی داشته باشند؛ اما به یاد داشته باشید که اکثر متقاضیان و دانشجویان خارجی از طرف دانشگاه های کشور قطر پشتیبانی و حمایت می شوند.

میانگین هزینه ی تحصیل در دانشگاه های کشور قطر در یک سال تحصیلی چهارده هزار دلار می باشد و هزینه ی زندگی دانشجویی در یک ماه به دو هزار و پانصد دلار می رسد.

لازم به ذکر است که دانشجویان رشته های دندانپزشکی و پزشکی در صورتی که بخواهند برای ادامه تحصیل وارد دانشگاه های کشور قطر شوند، می بایست در سال اول 17000$، در سال های بعدی 25000$ و در سال های آخر حدود 33000$ شهریه پرداخت کنند.

به یاد داشته باشید که دانشجویان دانشگاه های قطر نیز می توانند با داشتن شرایط لازم، اقدام به کسب بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی کنند و در بخش بعدی به این موضوع اشاره خواهیم کرد.

متقاضیانی که قصد دارند با یافتن مشاغل پارت تایم مشغول به کار شوند و برخی از هزینه های تحصیلی خود در کشور قطر را پرداخت کنند، حتما باید از شرایط کار ضمن تحصیل در قطر به صورت کامل آگاه باشند.

کسب روادید تحصیلی قطر

جهت کسب روادید تحصیلی کشور قطر دانشجویان باید از دانشگاه مورد نظر قبولی کسب کنند و سپس با ارائه مدارک و اسناد مورد نیاز به سفارت و یا کنسولگری کشور قطر، روادید تحصیلی کشور قطر را کسب کنند.

دانشجویان و متقاضیانی که قصد دارند به صورت کوتاه مدت در کشور قطر مشغول به تحصیل شوند، می بایست اقدام به کسب روادید گردشگری کنند و به یاد داشته باشید که هزینه ی کسب این روادید سی دلار می باشد و بعد از اتمام اعتبار آن، دانشجویان می توانند با پرداخت هزینه ی مربوطه، آن را تمدید کنند.

تحصیل بلند مدت در کشور قطر نیاز به کسب روادید تحصیلی دارد و بعد از کسب قبولی در دانشگاه مورد نظر، متقاضیانی که قصد کسب ویزای تحصیلی قطر را دارند، حتما باید مدارک و شرایط زیر را دارا باشند:

  • ارائه گذرنامه معتبر (شش ماه).
  • شش قطعه عکس (گذرنامه).
  • ارائه مدارک تحصیلی کسب شده (به همراه ترجمه رسمی و ریز نمرات).
  • ارائه مدارک ازدواج (در صورت نیاز).
  • ارائه مدارک پزشکی (جهت اثبات سلامت).
  • ارائه مدرک زبان انگلیسی.
  • کسب تاییدیه از کنسولگری و آموزش و پرورش.
  • داشتن توان مالی کافی.

کسب اقامت بعد از فارغ التحصیلی در قطر

بسیاری از دانشجویانی که در دانشگاه های کشور قطر مشغول به تحصیل می شوند، می توانند با داشتن شرایط مورد نیاز، بعد از اتمام دوره های تحصیلی، اقدام به کسب اقامت در این کشور کنند.

کسب اقامت بعد از تحصیل در قطر در صورتی امکان پذیر خواهد بود که متقاضیان یکی از فعالیت های زیر را داشته باشند:

  • سرمایه گذاری در کشور قطر.
  • تاسیس کمپانی در کشور قطر.
  • تبدیل نوع روادید و کسب مجوز کاری در کشور قطر.
  • ازدواج با یک فرد قطری (شهروند و تابع قطر).

روشهای کسب اقامت در قطر (بعد تحصیل)

دانشجویان بعد از اتمام تحصیلی خود با داشتن سرمایه کافی می توانند در کشور قطر سرمایه گذاری کنند. به یاد داشته باشید که سرمایه گذاری در این کشور از بهترین روش های کسب اقامت و سپس تابعیت می باشد.

در صورتی که دانشجویان صلاحیت کافی داشته باشند، می توانند برای تاسیس کمپانی در کشور قطر اقدام کنند و با ایجاد کسب و کار و کارآفرینی در این کشور، مقیم قطر شوند.

متقاضیان با کسب روادید کاری می توانند در کشور قطر مقیم شوند و لازم به ذکر است برای کسب روادید کاری، دانشجویان فارغ التحصیل شده می بایست از کمپانی های معتبر این کشور جاب آفر داشته باشند.

یکی دیگر از روش های کسب اقامت بعد از تحصیل در قطر، ازدواج با فرد قطری می باشد. به یاد داشته باشید که برای کسب اقامت با بکار گیری این روش، متقاضیان باید مدارک و اسناد ازدواج و همچنین مدارک شناسایی خود را تحویل دهند.

کسب پاسپورت قطر دارای شرایط خاصی می باشد و متقاضیانی که قصد دارند از شرایط کار ضمن تحصیل در قطر و همچنین شرایط کسب اقامت، تابعیت و پاسپورت این کشور مطلع شوند، می توانند با هماهنگی های قبلی به دفتر موسسه حقوقی و مهاجرتی سفیران سروش سعادت مراجعه کنند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *