سرمایه گذاری در انگلستان- مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی – پارس مهاجرت سرمایه گذاری در انگلستان - مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی - پارس مهاجرت
مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » سرمایه گذاری در انگلستان
سفیران سروش سعادت

سرمایه گذاری در انگلستان



کشور انگلستان همواره در نظام اقتصادی جهان نقش تعیین کننده ای را ایفاء نموده است. همچنین ثبات اقتصادی این کشور یکی از دلایل گرایش افراد به سرمایه گذاری در کشور انگلستان است. سرمایه گذاران همواره تمایل دارند با سرمایه گذاری در کشوری مناسب علاوه بر تامین امنیت سرمایه خود بتوانند به سود آوری قابل توجیحی نیز دست پیدا کنند. ما به شما مژده می دهیم که با سرمایه گذاری در انگلستان میتوانید به تمام اهداف خود از یک سرمایه گذاری مناسب دست پیدا کنید. اما از آنجایی که سرمایه گذاری امری حساس و پیچیده است افراد نباید به تنهایی و بدون مشورت با وکلای مجرب در این زمینه اقدامی را انجام دهند.

 

 

همه ساله عده ی زیادی به قصد تجارت و مهاجرت به انگلستان از این روش اقدام می کنند، طبق این روش اشخاص می توانند اقامت انگلستان را داشته باشند سپس اقامت خود را پس از کسب شرایط لازم به تابعیت انگلستان تبدیل کنند. البته موارد مذکور دارای شرایطی می باشد، جهت اطلاع از شرایط مهاجرت به انگلستان و اخذ اقامت و تابعیت این کشور می توانید با موسسه تماس حاصل فرمایید. البته روش های دیگر مهاجرت به این کشور نیز از طریق تحصیل در انگلستان یا کار در انگلستان می باشد.

 

انواع روش های سرمایه گذاری در انگلستان

سه روش سرمایه گذاری در انگلستان وجود دارد که به صورت خلاصه به بررسی هر کدام می پردازیم.

 

1.

 

Entrepreneur ویزای تاسیس شرکت یا کارآفرینی در انگلستان

ویزای Entrepreneur یا تاسیس شرکت و کار افرینی از پرطرفدارترین ویزاهای سرمایه گذاری در کشور انگلستان است. از آنجا که این ویزا از یک سیستم امتیاز بندی پیروی میکند متقاضی این ویزا باید 95 امتیاز لازم برای دریافت این ویزا را کسب نماید. دسترسی به منابع مالی به ارزش 200,000 پوند در بانک های معتبر چه در داخل چه خارج از انگلستان در صورتی که قابل انتقال به انگلستان باشد از مهم ترین ملزومات این نوع از سرمایه گذاری در انگلستان است که 75 امتیاز را برای فرد تامین می نماید. لازم به ذکر است این میزان سرمایه می تواند متعلق به خود متقاضی و یا همسر او باشد که در هر صورت باید مدارک لازم برای اثبات این امر ارائه گردد.

 

اگر شخص متقاضی شهروند کشوری به جز کشورهای انگلیسی زبان باشد باید مدرکی دال بر آشنایی خود با زبان انگلیسی ارئه دهد (در حال حاضر نمره آیلس 4 در کلیه مهارت ها مورد نیاز است). این مهارت زبان به فرد 10 امتیاز میدهد و از شرایط لازم برای دریافت این ویزاست.

 

از طرف دیگر متقاضی سرمایه گذاری در انگلستان از طریق این روش باید بتواند هزینه های زندگی خود و همراهانش را در کشور انگلستان تامین نماید واین امر را ثابت کند. اگر متقاضی و همراهانش خارج از کشور انگلستان هستند مبلغ مورد نظر برای شخص اصلی 3310 پوند و برای هر همراه 1890 پوند است و اگر در خاک انگلستان حضور دارند 945 پوند برای شخص اصلی و 630 پوند برای هر همراه است. این امر 10 امتیاز برای فرد تامین میکند و در مجموع متقاضی به 95 امتیاز لازم دست میابد.

 

روند کار به این صورت است که شخص متقاضی با تهیه مدارک لازم و ارائه یک طرح اقتصادی a business plan پروسه ویزای خود را اغاز می نماید و در نهایت این مبلغ باید برای تاسیس یک شرکت و یا راه اندازی یک کسب و کار در انگلستان به کار گرفته شود. مدت این ویزا 3 سال و 4 ماه است و بعد از این مدت در صورتی که همچنان مبلغ 200,000 پوند موجود باشد و فرد در این مدت 2 فرصت شغلی ایجاد کرده باشد برای 2 سال دیگر این ویزا تمدید میگردد و با 5 سال اقامت در خاک این کشور فرد میتواند به اقامت دائم انگلستان دست پیدا کند، در صورتی که شخص با مبلغ مذکور مشکلی نداشته باشد، اقدام از این طریق یکی از روش های خوب مهاجرت به انگلستان است.

سرمایه گذاری در انگلستان

با دریافت این ویزا شما امکان این را دارید که شرکت یا کسب و کاری برای خود راه اندازی کنید و خودتان نیز در آن کار کنید. همچنین میتوانید اعضای خانواده خود شامل همسر و فرزندان کمتر از 18 سال خود را به همراه داشته باشید. همچنین این امکان وجود دارد که همزمان دو خانواده با یکدیگر برای دریافت این ویزا اقدام نمایند.

 

2.

 

investor سرمایه گذاری در انگلستان

این نوع از ویزاهای سرمایه گذاری در انگلستان نیز بر پایه سیستم امتیاز بندی قرار دارد. با این تفاوت که شما نیاز به کسب حداقل 75 امتیاز هستید تا برای دریافت این ویزا واجد شرایط شناخته شوید. با تصویب قوانین جدید در باب سرمایه گذاری در انگلستان از نوامبر سال 2014 شخص متقاضی باید نقدینگی و سرمایه ای 2 میلیون پوندی داشته باشد. این امر 30 امتیاز از امتیازات مورد نیاز فرد را تامین مینماید. (قبل از این تاریخ این مبلغ به میزان یک میلیون پوند (1000,000) بود.) این مقدار سرمایه باید در بانک یا موسسه مالی معتبری باشد گرچه این امکان وجود دارد که در داخل و یا در خارج از خاک انگلستان باشد اما در هرحال باید قابلیت انتقال به انگلستان را داشته باشد.

 

برای دریافت امتیازات لازم دیگر در این شیوه از سرمایه گذاری در بریتانیا متقاضی باید حداقل 1,750,000 پوند از 2,000,000 پوند را برای خرید اوراق قرضه, اوراق سهام و یا دیگر اوراق دولتی بریتانیا صرف نماید تا30 امتیاز دیگر را کسب کند. همچنین او 15 امتیاز دیگر را بدست می آورد اگر قبل از به اتمام رسیدن 3 ماه از زمان دریافت ویزای خود به سرمایه گذاری بپردازد. از طرف دیگر لازم است متقاضی این روش در ابتدا حسابی در کشور انگلستان باز نماید.

 

از مزایای دریافت این ویزا آن است که فرد متقاضی نیازی به ارائه مدرک زبان انگلیسی ندارد. همچنین سطح خاصی از تحصیلات آکادمیک مورد نیاز نیست. از طرف دیگر متقاضی الزامی ندارد که برای تامین هزینه همراهان خود مبلغ خاصی را در حساب بانکی خود بگذارد. در این شیوه مهاجرتی فرد متقاضی میتواند همسر و فرزندان کمتر از 18 سال را به همراه خود داشته باشد.

 

مدت زمان این ویزا 3 سال و 4 ماه است و پس از گذشت این مدت اگر سرمایه 2,000,000 همچنان باقی باشد تا 2 سال دیگر تمدید می شود و بعد از گذشت 5 سال فرد را به اقامت دائم میرساند. اگر میزان سرمایه گذاری فرد در حد 5,000,000 باشد در مدت زمان 3 سال و اگر این میزان 10,000,000 پوند باشد با گذشت 2 سال فرد را به اقامت دائم انگلستان میرساند. همان طور که ملاحظه می فرمایید، مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری معمولاً با صرف هزینه های نسبتاً زیاد است ولی شخص به راحتی می تواند اقامت و تابعیت انگلستان را تحصیل نماید.

 

 

3.

 

سرمایه گذاری در انگلستان از طریق post-study work

این ویزا یکی از ویزا های سرمایه گذاری و کار افرینی در کشور انگلستان است. برای دریافت این ویزا فرد متقاضی باید در مجموع 95 امتیاز را کسب نماید. شخصی میتواند برای دریافت این نوع از ویزاهای سرمایه گذاری در انگلیس اقدام نماید که دارای 50000 پوند سرمایه نقد باشد و یا اینکه از سازمان ها و موسسات معتبر انگلستان این مبلغ را دریافت نماید. اگر فرد خود این میزان سرمایه تهیه میکند باید ثابت نماید این سرمایه متعلق به او و یا همسر او است. دسترسی به این سرمایه 75 امتیاز را برای فرد فراهم می آورد. لازم به ذکر است که اشخاصی که در انگلستان تحصیل کرده اند و یا در حال تحصیل هستند برای دریافت این ویزا واجد شرایط هستند. چنین فردی میتواند با ایجاد یک کسب و کار در کشور انگلستان اقامت دائم این کشور را بدست آورد.

 

از دیگر ملزومات دریافت این ویزا آن است که متقاضی مدرکی دال بر توانایی خود در زمینه زبان انگلیسی (آیلس حداقل 4 در تمام مهارت ها) ارائه نماید. این امر میتواند 10 امتیاز به امتیازات فرد اضافه نماید. شهروندان کشورهای انگلیسی زبان که برای دریافت این ویزا اقدام می نمایند از این شرط معاف هستند.

 

در این روش سرمایه گذاری در انگلستان نیز شخص متقاضی باید با ارئه مدارک مالی ثابت نماید که توانایی تامین هزینه های خود و همراهانش را دارد که این مبلغ برای شخص متقاضی و هر همراهش اگر در خارج از انگلستان باشند به ترتیب 3310 پوند و 1890 پوند است و اگز در خاک انگلستان باشند 945 پوند برای نفر اصلی و برای هر همراه 630 پوند می باشد. بعد از آن و با کسب 10 امتیاز دیگر فرد 95 امتیاز مورد نیاز خود را کسب می نماید و واجد دریافت این ویزا می شود.

سرمایه گذاری در انگلستان

لازم به ذکر است برای اقدام به سرمایه گذاری در انگلیس از این طریق فرد متقاضی باید یک طرح با توجیه اقتصادی (a business plan) ارائه نماید. با ارائه این مدارک فرد میتواند برای خودش, همسر و فرزندان کمتر از 18 سال خود برای دریافت این ویزا اقدام نماید. مدت این ویزا 3 سال و 4 ماه است و بعد از این مدت در صورتی که همچنان مبلغ 50000 پوند موجود باشد و فرد در این مدت 2 فرصت شغلی ایجاد کرده باشد برای 2 سال دیگر این ویزا تمدید میگردد و با 5 سال اقامت در خاک انگلستان فرد میتواند به اقامت دائم این کشور دست پیدا کند. همراهان متقاضی سرمایه گذاری در انگلستان اجازه کار و تحصیل در کشور انگلستان را دارند و متقاضی میتواند 6 ماه در سال در خارج از خاک انگلستان باشد.

 

با توجه به اینکه سرمایه گذاری در هر کشوری همواره با ریسک همراه است,بهتر است متقاضیان ورود به انگلستان ابتدا گزینه های کم ریسکتر مانند تحصیل در انگلستان را در دستور کار خود قرار دهند و سپس با حضور در انگلستان و با توجه به علاقه همیشگی دولت ها به جذب سرمایه خارجی و با سرمایه کمتر,خود به سرمایه گذاری اقدام نمایند. با ما تماس بگیرید تا نکتهی نکته ی آخر این که در صورتی که شخص از بابت سرمایه گذاری مشکل داشته باشد می تواند جهت مهاجرت به این انگلستان از طریق تحصیل در انگلستان اقدام کند. سایت UKBA نیز اطلاعاتی پیرامون ویزا های انگلستان در اختیار قرار می دهد.

به این پست امتیاز دهید






سفیران سروش سعادت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *