مهاجرت به کانادا

درباره چک



درباره چک

تیم سفیران سروش سعادت قصد دارد در این مقاله، متقاضیان را با تمامی موارد در زمینه جمهوری چک آشنا سازد و درباره چک موضوعات متعددی را در اختیار شما قرار دهد.

در این مقاله که به وسیله وکلای مجرب و مشاورین تهیه و تنظیم شده، سعی بر آن داریم که اطلاعات مربوط به دریافت اقامت کشور چک، به وسیله ازدواج و کار، تحصیل، سرمایه گذاری و همچنین ثبت شرکت به اشتراک بگذاریم.

جهت آشنایی افزون تر درباره چک، در گام اول باید گفت که این کشور در اروپای مرکزی می باشد.

لازم به ذکر است که بدانید این کشور در سال ۱۹۹۰ میلادی از چکاسلواکی جدا شد.

و شهر پراگ، پایتخت این کشور می باشد. کشورهای آلمان، اتریش، لهستان و اسلواکی نیز در همسایگی چک قرار دارند.

پایتخت جمهوری چک که در فوق ذکر شد، از شهرهایی محسوب می شود که مقصد مهم توریست های اروپایی به حساب می آید.

شایان ذکر است که جمهوری چک، آب و هوای متنوعی را دارا است. و از لحاظ آب و هوایی، دارای تابستان های گرم و نیز زمستان های سرد و بارانی است.

آمارهای نشان داده شده درباره چک، مشخص میکند که جمعیت این کشور حدود ۱۰ میلیون نفر محاسبه شده و زبان رسمی این کشور نیز چک می باشد.

همانگونه که در موارد فوق گفته شد، اخذ ویزای جمهوری چک از طریق ازدواج، تحصیل و نیز سرمایه گذاری امکان پذیر است.

در ادامه توضیح جامع تری در این حیطه به متقاضیان داده می شود.

 

تاریخچه جمهوری چک

در سال ۱۹۴۸ میلادی، کودتایی توسط کمونیست ها در کشور چک رخ داد و سبب شد چکسلواکی به یک کشور کمونیستی تبدیل شود.

که در پی این رخداد، دانشجویان به پا خیزیدند و در تاریخ ۱۷ نوامبر سال ۱۹۸۹ راهپیمایی کردند و با پلیس درگیر شدند.

راهپیمایی دانشجویان جهت سامان دادن به وضع کشورشان بود. شایان ذکر است که در دسامبر سال ۱۹۸۹، داکلاف هادل، رئیس‌جمهور کشور چک شد. این انقلاب و رخدادهای مذکور را در تاریخ، انقلاب مخملی نامیدند.

نام گذاری آن، به جهت کشته نشدن هیچ فردی در این راهپیمایی‌ها و این تظاهرات بود. برای کسب اطلاعات افزون‌تر درباره چک می توانید مقاله…..را به دقت مورد مطالعه قرار دهید.

 

 

اخذ اقامت جمهوری چک از طریق ازدواج

از جمله مواردی که می توان به وسیله آن به کشور چک مهاجرت کرد ازدواج می باشد برای این منظور، می بایست فرد با شخصی که تابعیت کشور چک را داشته باشد ازدواج کند. در این صورت شخص، دارای پاسپورت جمهوری چک شده و اقامت این کشور را دریافت می‌کند.

لازم به ذکر است در صورتی که فرد نیز فرزند داشته باشد، با ازدواج والدین خود می تواند پاسپورت چک را دریافت کند.

فرزند زمانی میتواند درخواست صدور ویزا برای خود را بنماید، که پاسپورت والدینش ارسال شده باشد. که صدور پاسپورت آنان، بین شش ماه تا یکسال به طول می انجامد.

همچنین در صورت مجرد بودن فرزندان متقاضی، و همچنین نرسیدن آن ها به سن قانونی، والدین می توانند جهت صدور پاسپورت برای آنان اقدام نمایند.

همچنین برای آگاهی بیشتر به مقاله‌ی (ازدواج در چک) رجوع نمایید.

 

اخذ اقامت جمهوری چک از طریق تحصیل

یکی دیگر از روش‌های اخذ اقامت چک، تحصیل است. به این صورت که متقاضی می‌تواند جهت ادامه تحصیل خود، به این کشور مهاجرت کند. که لازم است مدارک و فرم درخواست خود را تکمیل نماید.

فرد، تمامی مدارک و اسناد تکمیل شده خود را به دانشگاه مد نظر ارسال کرده و در صورت پذیرش وی به وسیله دانشگاه، ویزای تحصیلی را اخذ می نماید.

مدت زمان انقضای این ویزا ۶ ماه می باشد و می توان جهت تمدید آن اقدامات ملزوم را انجام داد.

دانشگاه های برتر جمهوری چک:

  • Technical University of Ostava
  • Charlos University
  • Berno University of technology
  • Czech technical
  • Masaryk University

دانشگاه های مذکور در فوق، ۵ دانشگاه برتر جمهوری چک می‌باشند.

شایان ذکر است که تحصیل برای متقاضیان کاملا رایگان می باشد.

برای تحصیل در دانشگاه‌های غیردولتی، نیاز است حدود هزار تا ۴ هزار یورو پرداخت شود.

این مبلغ برای دانشجویان انگلیسی زبان، تا ۵ هزار یورو بیشتر میشود

. فی المثل شخص متقاضی می‌بایست برای تحصیل در مقطع پزشکی و نیز دندانپزشکی، حدود ۱۰۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ یورو پرداخت کند.

 

سرمایه گذاری و ثبت شرکت

یکی دیگر از راه های اخذ اقامت در کشور چک، ثبت شرکت و سرمایه گذاری در آن می باشد.

برای این منظور، شخص می بایست شرکتی در این کشور به ثبت رساند و درباره چک اطلاعاتی کسب کند تا بتواند اقامت آن را اخذ کند.

برای اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری، میانگین مبلغ درنظر گرفته شده حدود ۵۰ هزار یورو می باشد.

لازم به ذکر است که بعد از گذشت پنج سال، متقاضی میتواند اقامت دائم در جمهوری چک را اخذ کند.

میزان سرمایه‌گذاری در اروپا و این کشور حدود ۱۰۰ هزار تا ۱۵۰ هزار یورو است.

یکی از موارد مهم جهت ثبت شرکت در کشورها، ارائه گواهی عدم سوء پیشینه می‌باشد که مشخص کننده ی سوابق گذشته ی فرد است و بسیار ضروری و مهم می باشد.

 

ویزای کاری

ویزای کاری یکی دیگر از روش هایی است که می توان از طریق آن اقامت جمهوری چک را اخذ کرد.

برای این منظور می‌بایست متقاضی درخواست کار دهد و کارفرما نیز در صورت نیاز مندی به این افراد، درخواست آنان را بپذیرد.

 

ویزا های خاص

ویزا های ورزشی و درمانی نیز جز ویزا های خاص می باشند.

شایان ذکر است که جمهوری چک، جزء کشورهایی محسوب می شود که ویزای شینگن را دارا است این یکی دیگر از مزیت های جمهوری چک می باشد.

همچنین ویزاهای کوتاه مدت، مانند ۹۰ روزه را دارد که قابل تمدید نمی باشند. و نیز بلند مدت که می‌توان آن را تمدید کرد.

متقاضیان گرامی می توانند جهت افزایش دانش خود درباره چک و همچنین تمامی موارد مربوط برای مهاجرت به این کشور از مشاوره ی وکلای مجرب و کارشناسان تیم سفیران سروش سعادت بهره گیرند .

به این منظور می توانید با تیم ما تماس حاصل فرمائید وپاسخ  همه ی سوالات و ابهام های به وجود امده در این زمینه را برطرف سازید.

شایان ذکر است مطالعه ی با دقت مقاله ‌های (اقامت به جمهوری چک) و (مدارک لازم برای اخذ ویزای کار چک) می توانند مطالب مفیدی رادر اختیار متقاضیان قرار دهند.

 

 

درباره چک
5 (100%) 1 vote

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *