مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » چک » اقامت جمهوری چک

اقامت جمهوری چک



اقامت جمهوری چک

اقامت جمهوری چک برای چه کسانی مناسب می باشد؟ اقامت جمهوری چک دارای چه مزایا و معایبی است؟
آیا اقامت جمهوری چک برای هموطنان ایرانی مناسب است؟

جمهوری چک یکی از اعضای اتحادیه اروپا می باشد. متقاضیانی که اقامت این کشور را دریافت می کنند، می توانند
به کشور های حوزه شنگن به راحتی سفر کنند زیرا جمهوری چک عضو حوزه شنگن نیز می باشد.

شرایط مهاجرت به جمهوری چک از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت به چه صورت می باشد؟

متقاضیان برای دریافت اقامت کشور چک می توانند در این کشور با حداقل سرمایه پنجاه هزار یورو کمپانی تاسیس کنند.
سرمایه لازم برای سرمایه گذاری در این کشور حداقل پنجاه هزار یورو است. لازم به ذکر است که اقامت این کشور
پس از گذشت پنج سال از سرمایه گذاری یا تاسیس کمپانی صادر می شود.

افرادی که به فکر سرمایه گذاری و تاسیس کمپانی در کشور چک می باشند، سوء پیشینه نباید داشته باشند.

درباره جمهوری چک

کشور چک دارای حکومتی از نوع جمهوری دارد. این کشور یکی از اعضای اتحادیه شوروی بود که بیست و شش سال پیش، در سال هزار و نه صد و نود و نه مستقل شد و از بخش چک اسلواکی خارج گردید و به جمهوری چک تبدیل شد.
برنامه های مختلفی طی سال های اخیر برای این کشور در نظر گرفته شده که باعث توسعه و رشد بازرگانی و تجاری این کشور
و همچنین پیشرفت اقتصادی آن خواهد شد.
لازم به ذکر است که برای آباد شدن این کشور و همچنین زیبا شدن آن برنامه های بسیار خاص و جداگانه ای در نظر گرفته شده
که در سال های آینده جمهوری چک را به یکی از زیبا ترین کشور های قاره ی اروپا تبدیل خواهد کرد.

جمهوری چک برای پیشرفت و پیشروی در زمینه های مختلف تلاش بسیاری کرده و این پروسه همچنان ادامه دارد.
این کشور در زمینه های صنعتی، اقتصادی، آموزش و پرورش و دانشگاهی در سال های اخیر پیشرفت چشمگیری داشته است.
برای آشنایی بیشتر با جمهوری چک با ما همراه باشید.
هموطنان عزیز و گرامی می توانند جهت کسب اطلاعات در مورد تحصیل و اقامت در جمهوری چک با مشاورین موسسه حقوقی
و بین المللی سفیران سروش سعادت در تماس باشند.

تحصیل در جمهوری چک

دانشگاه های جمهوری چک به دلیل داشتن کیفیت بالا و روش های نوین تدریس، دانشجویان زیادی را از سراسر دنیا و کشور
های مختلف به خود جذب می کنند. دانشگاه های معتبر این کشور جزء دوازده دانشگاه برتر جهان در زمینه های مختلف می باشند که تقریبا چهل هزار دانشجو خارجی در دانشگاه های این کشور مشغول به تحصیل می باشند.

 

روادید جمهوری چک

روادید جمهوری چک به سه صورت می باشد:
کوتاه مدت: سه ماهه و بدون مجوز تمدید.
بلند مدت: بیش از سه ماه و دارای مجوز تمدید.
بلند مدت برای اقامت: با اخذ این روادید، متقاضی باید پنج سال در کشور چک بماند تا مقیم این کشور شود و سپس تقضای
تابعیت کند.

 

مزیت های تاسیس کمپانی جهت اقامت در جمهوری چک:
مالکیت بدون نیاز به شریک.
داشتن مجوز سفر برای رفتن به کشور های حوزه شنگن جهت کار، تجارت یا زندگی.
امکان درخواست گذرنامه پس از گذشت پنج سال از دریافت مجوز اقامت.
امکان دریافت روادید کشور های مختلف دنیا.
بازگشایی حساب شخصی و کمپانی.
استفاده از مارک تجاری اروپائی.
قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا.

یکی دیگر از راه های دریافت مجوز اقامت در جمهوری چک، ازدواج با فرد چکی تبار می باشد.

دریافت اقامت جمهوری چک از طریق ازدواج

دریافت اقامت جمهوری چک از طریق ازدواج همانند سایر کشور های جهان و اروپا ممکن می باشد.
در صورت ازدواج یک فرد خارجی با یک فرد که شهروند چک می باشد، این امر امکان پذیر می باشد.

شرایط لازم برای دریافت اقامت جمهوری چک از طریق ازدواج:
اثبات کردن واقعی بودن ازدواج با ارائه مدارک لازم.
زندگی مشترک شش ساله به همسر خود.
ارائه مدارک لازم جهت اثبات توان مالی.
اثبات حقیقی بودن ازدواج از طریق ارائه مدارک به سفارت.

فرد خارجی که با شهروند چکی ازدواج می کند، از شرایط شهروندی جمهوری چک و مزایای آن بهره مند می شود؛ اما
برای انجام این کار کسب آگاهی لازم و اطلاعات کافی بسیار مهم می باشد.
برای کسب اطلاعات در مورد روش های مختلف اخذ اقامت جمهوری چک، با مشاورین موسسه حقوقی و بین المللی سفیران
سروش سعادت تماس حاصل فرمائید.

 

اخذ اقامت چک از طریق کار

افرادی که قصد اخذ اقامت جمهوری چک از طریق کار را دارند، می بایست از طرف کمپانی های معتبر و یا کارفرما
دعوت نامه کاری دریافت کنند؛ یعنی از آن ها پیشنهاد کاری داشته باشند.
دریافت دعوت نامه و پیشنهاد کاری از کمپانی های معتبر و کارفرمای چکی نیاز به داشتن مهارت و استعداد و انجام
یک کار بخصوص دارد. متقاضیان باید کار مشخصی را بلد باشند که نیروی کار در آن رشته در اروپا پیدا نشود.
پیشنهاد کاری به متقاضیان خارجی در صورتی ارسال می شود که پس از پخش آگهی در اروپا و جمهوری چک،
نیروی کار مورد نیاز موجود نباشد؛ در این صورت کارفرما قادر است تا دعوت نامه را برای متقاضی خارجی ارسال کند.
این قانون در کل اروپا وجود دارد و شهروندان اروپای جهت جذب نیروی کار اولویت می باشند.

شرایط لازم برای دریافت پیشنهاد کاری از کمپانی یا کارفرمای چکی:
داشتن پاسپورت معتبر.
اثبات توان مالی.
داشتن شرایط لازم برای استخدام در آن رشته یا صنف.
ارائه اهداف نامه منطقی.
آگهی کردن شغل مورد نظر در اروپا.
افرادی که قصد کار در جمهوری چک را دارند می بایست قبل از ورود به این کشور تمامی مراحل را گذرانده و
آماده ی کار باشند، اما این موضوع استثنا نیز دارد که به صورت زیر می باشد :
دانشجویان فارغ التحصیل شده در چک.
دریافت پیشنهاد کاری از کارفرما به صورت تصادفی در کشور چک.
تسلیم شدن برای کار در چک از طریق سایت های اینترنتی.
تسلیم شدن به نمایندگی های کشور چک جهت کار.
ارسال تقاضا از طریق پست از داخل کشور.
تحویل تقاضا به اداره های مربوطه.

مدارک لازم برای اخذ اقامت کاری در جمهوری چک:

داشتن گذرنامه معتبر.
داشتن پیشنهاد کاری از سوی شرکت یا کارفرما معتبر.
کپی پاسپورت.
کپی فیش پرداخت هزینه ی تقاضا.

افرادی که می خواهند برای خانواده خود مجوز اقامت بگیرند، تنها تا پایان مدت اعتبار مجوز کار خود مهلت دارند.

در اکثر مواقع، کشور های اروپایی و چک نیازی به نیروی کار خارجی ندارند؛ اما موارد خاصی نیز وجود دارد.
مثلا دانشجویان یا افرادی که مدرک لیسانس یا فوق لیسانس دارند می توانند به صورت هفته ای 30 ساعت،
مشغول به کار در اروپا یا جمهوری چک شوند.

مهاجرت به کشور های مختلف دارای سختی و مزایای مختلف می باشد.

مهاجران می بایست با برنامه ریزی درست، راه خود را انتخاب کنند تا
با مشکلات متفاوت مواجهه نشوند.

برای کسب اطلاعات لازم می توانید با مشاورین و وکلای درجه یک و مجرب موسسه حقوقی و بین المللی سفیران سروش سعادت
در تماس باشید.
مشاورین این موسسه معتبر حقوقی آماده ی ارائه خدمات به هموطنان عزیز و گرامی می باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *