مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » نیوزلند » ازدواج در نیوزلند

ازدواج در نیوزلند



یکی از روش های کسب اقامت کشور نیوزلند در سال 2019 ازدواج در نیوزلند می باشد، افرادی که قصد دارند از طریق ازدواج در نیوزلند اقامت این کشور را دریافت نمایند باید از شرایط ازدواج در این کشور آگاه باشند. موسسه سفیران سروش سعادت با کادر مجرب از مشاوران و وکلا آمادگی دارد متقاضیان را برای مهاجرت به کشور نیوزلند و انتخاب بهترین راه راهنمایی نمیاد.

کشور نیوزلند

کشور نیوزلند268680 کیلومتر مربع در جنوب غربی اقیانوس آرام واقع شده است. این کشور از دو جزیره بزرگ و چند جزیره کوچک تشکیل شده است. این کشور فاصله بسیار زیادی با سایر کشور های دیگر دارد به طور مثال کشور نیوزلند با کشور استرالیا که نزدیک ترین کشور به این جزیره می باشد 2 هزار کیلومتر فاصله دارد.

جمعیت این کشور تقریبا 4 میلیون و سیصد هزار نفر می باشد که بیشتر این جمعیت تابعیت اروپایی دارند. قبل از ورود اروپایی ها به این کشور این مردم پیرو آیین سنتی و قدیمی خود بودند. بعد از ورود اروپایی ها این مردم پیرو آیین مسیحیت شدند. امروزه دین بیشتر مردم این کشور مسیحیت می باشد.

پایتخت این کشور شهر ولینگتون می باشد، واحد پول رایج در این کشور دلار زلاندنو می باشد. شهروندان این کشور به زبان انگلیسی و زبان مائوری به مکالمه می پردازند. این کشور جزء کشور های پیشرفته می باشد و دارای اقتصاد خوبی می باشد ولی اقتصاد این کشور متکی به صادرات محصولات کشاورزی و دامداری می باشد.

قوانین ازدواج

طبق قوانین جهانی اگر فردی با شهروند کشوری ازدواج کند فرد به واسطه ازدواج تابعیت آن کشور را دریافت می نماید، در کشور نیوزلند نیز این قانونی اجرا شده و اگر متقاضی با فردی با تابعیت کشور نیوزلند ازدواج کند، تابعیت این کشور را دریافت می نماید. بعد از گذشت سه الی پنج سال از ازدواجشان متقاضی می تواند اقامت دائم این کشور را اخذ نماید.

شرایط متقاضیان برای ازدواج

افراد خارجی که قصد ازدواج در نیوزلند را دارند باید شرایطی را داشته باشند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

  • سن متقاضی باید حداقل 18 سال کامل باشد؛
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه؛
  • ارائه مدرک گواهی تایید شده؛
  • قبل از ارائه درخواست متقاضی باید به مدت 18 ماه در کشور نیوزلند اقامت مستمر داشته باشد؛
  • ارائه گواهی تمکن مالی جهت پرداخت هزینه های زندگی خود و همسرش، اگر شخصی بتواند اثبات نماید که توانایی پرداخت هزینه های زندگی به مدت سه سال را دارد، فرد می تواند برای دریافت اقامت دائم این کشور اقدامات لازم را انجام دهد؛
  • ارائه فیش حقوقی به منظور داشتن شغل در این کشور؛
  • متقاضیان باید قبل از دریافت ویزا همدیگر را ملاقات کرده باشند؛
  • متقاضیان باید اثبات نمایند ازدواجشان واقعی می باشد؛
  • کسب قبولی در زمان مصاحبه.

ویزا موقت ازدواج

برای متقاضیانی که بتوانند اثبات کنند ازدواجشان واقعی می باشد، کارت اقامت موقت به مدت دو سال صادر می شود. برای دربافت ویزا موقت مدارک زیر باید ارائه داده شود.

  • ارائه سند و یا گواهی ازدواج؛
  • ارائه پاسپورت معتبر متقاضیان؛
  • ارائه کارت شناسایی زوجین؛
  • ارائه چند قطعه عکس از زوجین؛
  • متقاضیان باید مدارکی را برای اثبات واقعی بودن ازدواجشان ارائه دهند. این مدارک می تواند شامل: ایمیل، چت ها، گفتگوها در شبکه های اجتماعی، مکالمات و…. باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاوران موسسه سفیران سروش سعادت در تماس بوده و از مشاوره های رایگان بهره مند شوید؛
  • زوجین باید گواهی حساب بانکی مشترکشان را ارائه دهند؛
  • ارائه قبض های آب، برق، گاز و … پرداخت شده در زندگی مشترک؛
  • متقاضیان باید آدرس محل سکونت خود را ارائه دهند؛
  • دریافت فرم مربوط به درخواست ویزا و تکمیل آن؛
  • ارائه مدارکی که نشان دهد زوجین جزء محارم هم نمی باشند.

اثبات واقعی بودن ازدواج به چه صورت می باشد؟

برای ازدواج در نیوزلند و کسب اقامت این کشور فرد باید ثابت نماید ازدواجش واقعی بوده و به صورت صوری نمی باشد. متقاضیان برای اثبات ازدواجشان باید به سازمان مهاجرت در کشور نیوزلند مراجعه نمایند. متقاضیان باید در خانه مشترکی با هم زندگی کنند. زندگی افراد نباید به شکل زیر باشد:

  • متقاضیان نباید به صورت جداگانه خانه داشته باشند و به اینگونه نباشد که فقط در تایم های مشخصی فرد در خانه پارتنر خود حضور داشته باشد؛
  • زندگی مشترک فقط در روزهای تعطیل؛
  • داشتن خانه های مجزا در همسایگی با یکدیگر.

ارزیابی افراد توسط سازمان مهاجرت

در سازمان مهاجرت کشور نیوزلند از افراد سوالاتی پرسیده می شود و فرد برای دریافت تابعیت از طریق ازدواج در نیوزلند ارزیابی می شود.

  • متقاضیان باید توضیح دهند که چه مدت از رابطه قانونی و واقعی آن ها گذشته است؛
  • زوجین چه مدت به عنوان زن و شوهر در کشور نیوزلند با یکدیگر زندگی کرده اند؛
  • متقاضیان باید توضیح دهند که از یکدیگر حمایت مالی می کنند یا خیر؛
  • میزان تعهد زوجین به یکدیگر بررسی خواهد شد؛
  • متقاضیان باید توضیح دهند که اجازه استفاده از دارایی های یکدیگر را دارند یا خیر؛
  • چگونگی به اشتراک گذاشتن مسئولیت های مالی؛
  • میزان تهعد و انجام وظایف در قبال فرزند به عنوان پدر و مادر؛
  • میزان اشتراک در انجام کارهای خانه؛
  • آیا افرادی که شما را می بینند تشخیص می دهند که زن و شوهر هستید یا خیر.

اعطا اقامت دائم

اگر فردی قصد داشته باشد برای مدتی جدا از همسر خود زندگی نماید باید علت جدایی، زمان جدایی، مدت جدایی، راه های ارتباطی با همسرش را به مقامات مربوطه ارائه دهد. پس از بررسی مدارک و شواهد مانند: داشتن خانه مشترک، ارائه حساب بانکی مشترک، گواهی ازدواج و مکالمات بعد از مدت 12 ماه به فرد اقامت پارتنرشیپ اعطا خواهد شد.

اگر زوجین 2 سال دیگر بعد از دریافت این اقامت با هم زندگی کنند، متقاضی می تواند اقدامات لازم جهت دریافت اقامت دائم از این کشور را انجام دهد. بعد از گذشت سه سال از دریافت اقامت دائم کشور نیوزلند متقاضی می تواند اقدام به دریافت پاسپورت این کشور نماید. بعد از دریافت پاسپورت متقاضی از تمام حقوق شهروندی کشور نیوزلند بهره مند می شود.

متقاضیانی که قصد دارند بعد از ازدواج نام خانوادگی خود را تغییر دهند لازم نیست فرآیند های رسمی تغییر نام را طی کنند، متقاضی می تواند با استفاده از گواهی ازدواج برای در هنگام به روز رسانی مدارک خود از نام خانوادگی جدیدش استفاده نماید.

مقاله ای که مطالعه کردید توسط موسسه حقوقی و مهاجرتی سفیران سروش سعادت تهیه شده است، برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با ازدواج در نیوزلند با وکلا و کارشناسان موسسه در ارتباط باشید. همچنین شما می توانید برای مطالعه بیشتر در رابطه با روش های مهاجرت به کشور نیوزلند مقالات ( مهاجرت به نیوزلند )، ( راه های مهاجرت به نیوزلند ) و ( مقدمات مهاجرت به نیوزلند ) را مطالعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *