مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » ایتالیا » اخذ تابعیت کشور ایتالیا

اخذ تابعیت کشور ایتالیا



اخذ تابعیت کشور ایتالیا

آیا شما هم  متمایل به اخذ تابعیت کشور ایتالیا میباشید؟ آیا شما با شرایط اخذ تابعیت کشور ایتالیا آشنایی دارید ؟

اگر شما هم متمایل به داشتن اطلاعاتی در زمینه اخذ تابعیت کشور ایتالیا میباشید با خواندن این مقاله و  به  وسیله مراجعه به سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت و مشاوره حضوری و غیر حضوری با مشاورین ما در زمینه کسب اقامت و امور مهاجرتی  به خصوص در رابطه با موضوع  اخذ تابعیت کشور ایتالیا از اطلاعات جامعی بهره ببرید.

به صورت کلی اخذ تابعیت این کشو از روشها و ویزاهای  گوناگونی مانند : ویزای تحصیلی در  این کشور ، ویزای کاری در  کشور، ویزای سرمایه گذاری در این کشور  ، ویزای ازدواج در این کشور ،ویزای تولد فرزند در این کشور ، و همچنین از طریق پناهنده شدن  در این کشور امکان پذیرمیشود.

مزیتهای کشورهای ایتالیا که باعث محبوبیت این کشور شده است

  • این کشور از جمله کشورهای اروپایی  عضو شنگن میباشد
  • در حال حاضر این کشور به عنوان کشوری توسعه یافته نام برده شده و همچنین  جز گروه هشت به شمار می آید.
  • واحد پول این کشور یورو میباشد یعنی واحد پولی کشورهای عضو اتحادیه اروپا
  • این کشور به دلیل وجود جمعیت زیاد پنجمین کشور پر جمعیت در اروپا به حساب می آید.
  • این کشور از نظر اقتصادی دارای اقتصادی پیشرفته در نظام سرمایه داری می باشد.

 توضیح شرایط لازم برای اخذ تابعیت کشور ایتالیا از طریق به دنیا آمدن در این کشور

 

  • با این توضیح که داشتن حتی یکی از شرایط زیر برای اخذ تابعیت ایتالیا از طریق متولد شدن در این کشور کافی میباشد که این شروط عبارتند از:
  • پدر طفل میبایست در هنگام تولدش فرزندش دارای تابعیت یا همان حق شهروندی  این کشور را داشته باشد .
  • مادر طفل در زمان تولد فرزندش  تابعیت یا همان حق شهروندی این کشور را داشته باشد
  • اجداد پدری طفل که شامل پدر بزرگ به بالا میباشند باید  دارای تابعیت  یا همان حق شهروندی این کشور را داشته باشند  و پدر طفل میبایست در ایالات متحده و یا کشوری دیگر  به جز ایتالیا  به دنیا آمده باشد ،ولی  اجداد پدری  طفل در هنگام به دنیا آمدنش در کشور  ایتالیا سکونت داشته باشند
  • جد مادری طفل میبایست دارای تابعیت تابعیت یا حق شهروندی کشور  ایتالیا  را داشته باشد .و  همچنین مادر طفل در  ایالت متحده  و یا یک کشور دیگر به  غیر از کشور ایتالیا  به دنیا آمده باشد  ولی جد مادری  در  هنگام تولد طفل در کشور  ایتالیا سکونت داشته باشد.

لازم به ذکر است که در صورتی که  طفلی دارای تابعیت خارجی باشد و در  این کشور از پدر و مادر غیر ایتالیایی متولد شود. بعد  از زندگی در سنین  هیجده الی نوزده سالگی با  مراجعه کردن به مراکز  امور مدنی،  این امکان را دارد که درخواست حق شهروندی و گرفتن تابعیت کند .

توضیح  شرایط لازم برای کودکانی که از پدر و مادر غیر ایتالیایی متولد شده اند

همچنین شرایط مور نیاز برای کودکانی که از پدر و مادر خارجی و  غیر ایتالیایی متولد شده اند به این  شکل میباشد که آن ها ملزم به ثابت نمودن مدارکی  از جمله  مدرکهای زیر میباشند :

  • گواهی پزشکی که نشان دهنده سلامت شخص و توانایی ماندن در این کشور میباشد
  • مدرک نشان دهنده گواهی به دنیا آمدن در این کشور
  • مدرک نشان دهنده تزریق واکسیناسیون
  • مدرک نشان دهنده برای خدمات بهداشتی
  • مدرک نشان دهنده به پایان رساندن دوره تحصیلات  در این کشور
  • گواهی مدرک آموزش زبان ایتالیایی در سن  هیجده  سالگی که نشان دهنده تسلط شخص متقاضی به زبان این کشور میباشد

لازم به ذکر است پس از اثبات این مدارک شخص متقاضی میتواند در خواست تابعیت نماید.

اشخاصی که توانایی گرفتن اخذ تابعیت کشور ایتالیا را دارند باید چه شرایطی داشته باشند؟

 

  • توابعی که کشورشان جز اتحادیه اروپا نمیباشد و از راه های گوناگونی  مثل تحصیل نمودن  و  اشتغال بتوانند وارد  خاک این کشور شده و به مدت زمان ده سال دراین  کشور سکونت دارند.
  • اشخاصی که کشورشان جز کشورهای اتحادیه اروپا میباشد و به مدت چهار سال در این کشور سکونت داشته باشند
  • اشخاصی که از یک پدر و مادر ایتالیایی به دنیا آمده و دست کم به مدت سه  سال در این سکونت دارد
  • اشخاصی که سن آنها بالای هیجده سال تمام باشد و به وسیله یک شخص با تابعیت این کشور  به مدت  زمان سه سال به فرزند خواندگی  پذیرفته  شود
  • اشخاصی که برای مدت زمان پنج سال به شکل قانونی و  بعد از به فرزند خواندگی قبول شدن  در این کشور سکونت داشته باشند.
  • شخصی که به عنوان پناهنده وارد کشور ایتالیا شده و به مدت پنج سال از دوران اقامتش در این  در کشور میگذرد.

لازم به ذکر است که  کلیه اشخاصی که در بالا ذکر شدند برای اخذ  تابعیت  کشور ایتالیا ملزم به مراجعه به دفتر ریاست جمهوری (URP) این کشور و  همراه  داشتن مدارکی که نشان دهنده  تمکن مالی و دارایی های شخص باشد و همچنین پرداخت نمودن  هزینه به میزان دو هزار یورو، میباشند.

 توضیح اخذ تابعیت کشور ایتالیا  از روش ازدواج در این کشور

 

این روش در صورتی منجر به اخذ تابعیت کشور ایتالیا میشود که ازدواج یک شخص خارجی با یک شخص که تابعیت  این کشور را دارد به وقوع بپیوندد وی بعد از اقدام به ازدواج نمودن  دست کم دو سال به صورت قانونی در  این کشور یا سه سال در خارج از این کشور سکونت داشته باشند و ازدواج آنها منجر به جدایی و طلاق نشود ، امکان پذیر خواهد بود و اگر طلاق  بعد از اخذ تابعیت کشور ایتالیا  صورت گیرد، تابعیت شخص لغو خواهد شد.

 توضیح شرایطی که منجر  به  اخذ تابعیت کشور ایتالیا از طریق ازدواج میشود

این شرایط عبارتند از:

  • شخص متقاضی که تابعیت خارجی دارد  نباید هیچگونه جرم و جنایتی در سر تا سر دنیا مرتکب شده باشد.
  • شخص متقاضی نباید از جمله نفراتی باشد که  سابقه  آشوبگری و یا  اختلال در  امنیت  و نظم عمومی  که در قانون مجازات کشور ما مصداق مفسد فی الأرض میباشد ، را در پرونده خود داشته باشد.
  • شخص متقاضی میبایست مدرک زبان ایتالیایی در سطح A2  را به همراه داشته باشد

 

 

 

اخذ تابعیت کشور ایتالیا
5 (100%) 1 vote

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *