مهاجرت به کشور کویت

قوانین کویت

قوانین کویت

شناخت قوانین کویت و نظام حقوقی این کشور برای افرادی که متقاضی مهاجرت به کویت و زندگی در کویت هستند امری لازم است. کویت یکی از کشورهای عرب زبان و همچنین مسلمان است و از این رو بسیاری از قوانین آن برای شهروندان ایرانی آشنا است. قبل از برنامه ریزی سفر به هر مقصدی، آگاهی از قوانین عمومی کشور مهم است. شاید عاقلانه باشد که به یاد داشته باشید اگر در هر زمان قانون کشور را نقض کنید، حتی ممکن است سفارتخانه شما نیز نتواند به شما کمک کند. در اینجا برخی از دستورالعمل های اساسی قوانین عمومی است که در کویت دنبال می شود ارائه شده است لذا برای شناخت بیشتر قوانین کویت به همراه موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت باشید و این نگارش را مطالعه کنید.

آشنایی با کویت

کویت یک امارت مستقل عرب است که در شمال شرقی شبه جزیره عربستان در آسیای غربی واقع شده است. کویت در شمال غربی خلیج عربستان، بین عرض های جغرافیایی 28.30 تا 30.06 شمالی و طول های جغرافیایی 46.30 و 49.00 شرقی قرار دارد. مرزهای شمال غربی آن با عراق و مرزهای جنوبی و جنوب غربی آن با عربستان سعودی است. سواحل آن در خلیج فارس در غرب قرار دارد. این موقعیت خاص اهمیت تجاری کویت را فراهم می آورد. این یک محل خروجی طبیعی برای قسمت شمال غربی شبه جزیره عرب است. مساحت کل کویت 17818 کیلومتر مربع است. زبان رسمی کویت عربی و اسلام دین رسمی کویت است. آزادی دین برای پیروان سایر ادیان تضمین شده است، به شرطی که هیچ پیش داوری و تعصبی در مورد اسلام پیش نیاید. کویت یکی از شورای همکاری خلیج فارس است.

کویت تحت تأثیر امپراتوری عثمانی و پس از جنگ جهانی اول قرار گرفت. به عنوان یک شیخ نشین مستقل تحت حمایت امپراتوری انگلیس ظهور کرد. میادین بزرگ نفتی کویت در اواخر دهه 1930 کشف شد. صنعت نفت این کشور پس از استقلال از انگلستان در سال 1961، رشد بی سابقه ای را تجربه کرد. در سال 1990، کویت مورد حمله و همسایه عراق همسایه قرار گرفت. اشغال هفت ماهه عراق پس از مداخله مستقیم نظامی نیروهای جامعه جهانی و نیروهای تحت رهبری ایالات متحده به پایان رسید.

قوانین کویت درباره مهاجرت

همه بازدیدکنندگان از کویت به جز اتباع شورای همکاری خلیج فارس ویزا لازم دارند. کلیه اتباع دیگر به عنوان خارجی تحت حمایت کویتی ها یا به عنوان افراد تحت تکفل خارجیانی که تحت حمایت کویت از اقامت کویت برخوردار می شوند، تحت قوانین ورود دقیق قرار دارند. بازدید کنندگان از 52 کشور از جمله ایالات متحد، کانادا، استرالیا ، کشورهای اتحادیه اروپا می توانند با تکمیل درخواست eVisa کویت به صورت آنلاین درخواست دهند. اتباع سایر کشورها برای درخواست انواع ویزا نیاز به مراجعه به سفارت یا کنسولگری دارند. فرم درخواست ویزای الکترونیکی ساده است در آن متقاضیان فقط باید اطلاعات اولیه را وارد کنند، هزینه را بپردازند و ویزا از طریق ایمیل برای آنها ارسال می شود.

جهت مهاجرت به کشور کویت طبق قوانین متقاضیان نیاز به ویزای اقامت دارند. جهت دریافت این ویزا این افراد نیاز به یک کفیل و یا حامی دارند. به صورت کلی جهت اقامت بلند مدت در کویت سخت گیری زیادی صورت می گیرد. برای اقامت در کویت شما باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • .باید تحت حمایت یک کفیل کویتی قرار بگیرید
  • باید دارای کارت اقامت (iqama) باشید.

جهت دریافت ویزای اقامت روش های مختلفی وجود دارد. برای مثال چنانچه پیشنهاد کاری دریافت کردید می توانید از کارفرمای کویتی درخواست کنید تا به عنوان کفیل حاضر شوند و مراحل اداری را انجام دهند. برای مشاهده لیست مشاغل مورد نیاز کویت این مقاله را مطالعه کنید.

علاوه بر این در شکل زیر می توانید روش های معمول مهاجرت به کویت را مشاهده کنید.

طرق مهاجرت به کویت

درباره قوانین کویت

کویت یک کشور مسلمان است. شما باید همیشه به سنت ها، قوانین و آیین های محلی احترام بگذارید و اطمینان حاصل کنید که اگر به طور منظم به مناطق مذهبی سفر می کنید، اقدامات شما موجب خشم هیچ فرهنگ یا اعتقادات مذهبی دیگر نمی شود، به ویژه در ماه مبارک رمضان. کویت از اسلام سنی به عنوان آیین دولتی خود استفاده می کند، در حالی که قانون آن بر اساس شرع است. سیستم حقوقی کویت بر اساس قوانین شریعت، قوانین انگلیس، رویه مصر و عناصر سیستم عثمانی است. دادگاه های شرعی به مسائل شخصی و خانوادگی رسیدگی می کنند. در ماه مبارک رمضان، مسلمانان از طلوع تا غروب خورشید روزه می گیرند. در کویت، غذا خوردن، آشامیدن (حتی آب) و استعمال دخانیات در مکان های عمومی برای مسلمانان و غیرمسلمانان کاملاً ممنوع است. افراد ممکن است به جرم نقض این ممنوعیت جریمه شوند یا به زندان بیفتند.

کویت تابعیت دوگانه را به رسمیت نمی شناسد. یک کویتی با کسب تابعیت دیگر تابعیت خود را از دست خواهد داد. به کودکان با دو تابعیت 2 سال فرصت داده می شود تا پس از رسیدن به سن قانونی در مورد حفظ تابعیت کویت یا حفظ تابعیت دیگر تصمیم بگیرند.

سیستم حقوقی کویت

سیستم حقوقی کویت یک حوزه قضایی قانون مدنی است که ترکیبی از قانون مدنی فرانسه، اصول حقوقی اسلامی و قوانین مصر است. چارچوب قانونی و نظارتی کویت به اندازه سیستم های حقوقی غربی توسعه نیافته است. اصول قانونی و نظارتی پویا هستند و در اثر اعمال و تفسیر تغییرات مکرر دارند. این بدان معناست که معمولاً برای جلب تأیید در مورد اعمال قانون در رابطه با فعالیت های خاص تجاری، ارتباط با مقامات دولتی مربوطه ضروری است. علاوه بر به دست آوردن تأیید چارچوب قانونی و نظارتی فعلی، درک سیاست ها و تفسیرهای موجود و رویکرد عملی برای حل این مسائل مهم است.

در مشاوره در مورد تفسیر قوانین و مقررات قابل اجرا در کویت مشکلات دیگری نیز وجود دارد زیرا روش گزارش دادن قانون و تصمیمات دادگاه معمولاً محرمانه است و وقتی علنی می شود، سیستم گزارش تصمیمات به اندازه سایر حوزه های قضایی توسعه نیافته است. علاوه بر این، از آنجا که کویت یک حوزه قضایی قانون مدنی است، هیچ سیستم الزام آور سابقه قضایی وجود ندارد، همانطور که در حوزه های قضایی حقوق مشترک وجود دارد. دادگاه های کویت دارای یک ساختار سه طبقه هستند که شامل:

  • دادگاه های عمومی (دادگاه های بدوی)
  • دادگاه های تجدید نظر
  • دادگاه صلاحیت

سیستم دولت کشور کویت

کویت کشوری مستقل با قانون اساسی است. این یک رژیم امیرنشین دموکراتیک دارد. امیر دولت حاکم کشور است. شورای ملی کویت باید قوانین کشور را تصویب کند. تعداد اعضای مجمع 50 نفر است که هر 4 سال یک بار از طریق انتخابات آزاد و عادلانه توسط مردم انتخاب می شوند. مقامات کویت به دو بخش اجرایی و قضایی تقسیم می شوند و امیر رئیس مقامات است. بر اساس قانون اساسی کویت، علی رغم وجود بلوک های پارلمانی، هیچ حزبی تشکیل نمی شود. سیستم حکومتی کویت سلطنتی و مشروطه است. مشروعیت خود را از قانون اساسی کویت می گیرد. از این رو، اختیارات بین اعضای خانواده حاکم منتقل می شود.

خانواده مبارک الصباح عنوان حاکم کویت امیر است و او از طریق کابینه حکومت می کند. احکام اجرا نمی شود مگر اینکه مورد تأیید امیر باشد. فقط امیر می تواند ببخشد. سیستم دولت کویت هم پارلمانی و هم ریاست جمهوری است زیرا کلیه قوانینی که مجلس ملی کویت تصویب کرده تا زمانی که امیری ظرف یک ماه امضا نکند معتبر نیست. بعد از یک ماه، اگر امضا نشوند، همانند امضا هستند. اگر قوانین به مجمع بازگردانده شود و سپس تصویب شود، بدون امضای امیر به اجرا در می آیند.

قوانین کویت درباره گمرگ

قوانین کویت درباره گمرگ

فرهنگ کویت محافظه کارانه است. اکثر کویتی ها مسلمان هستند و از این رو اسلام تا حد زیادی قانون و آداب و رسوم را حکم می کند. قبل از بازدید از کویت، لازم به یادآوری است که گوشت خوک، الکل، همجنسگرایی، رابطه جنسی دگرجنسگرایانه خارج از ازدواج، پورنوگرافی و لباس پوشیدن غیرقانونی است. ورود به کویت با کلیه نوشیدنی های الکلی و مواد مرتبط، گوشت گاو، خوک، محصولات پوست خوک (مانند کیف دستی، کیف پول) ممنوع است. برای واردات قانونی هرگونه سلاح به کشور، مجوز ویژه ای از وزارت کشور کویت لازم است. جواهرات، سنگهای قیمتی و فلزات ممکن است با تأیید وزارت بازرگانی و صنایع وارد شوند.

اختیارات مربوط به داروها را باید از وزارت بهداشت دریافت کرد. حیوانات خانگی و سایر حیوانات وارد شده به کشور به گواهینامه بهداشت دامپزشکی و مجوز از اداره کل کشاورزی احتیاج دارند. ورود همه گونه های پرندگان از ایتالیا، مالزی، اردن، آلبانی، فلسطین، تایلند، اوکراین و زیمبابوه و حیوانات از عراق به کویت ممنوع است.

قوانین کویت در صورت سفر

برای سفر فقط از نقاط مجاز عبور مرزی به عربستان سعودی و عراق باید استفاده شود. هر حرکت غیر مجاز دیگری در مجاورت مرزها غیرقانونی و خطرناک تلقی می شود، نگهبانان مسلح در منطقه مرزی گشت می زنند. اگر قصد عبور از مرز کویت به عراق را دارید، از داشتن اسناد صحیح اطمینان حاصل کنید. در مورد سفرهای جاده ای، می توانید با مجوز رانندگی بین المللی رانندگی کنید. بیمه شخص ثالث اجباری است. کسانی که متقاضی اقامت در کویت هستند نیز می توانند با مجوز رانندگی بین المللی تا زمان صدور اجازه اقامت رانندگی کنند. پس از آن، گواهینامه رانندگی کویت مورد نیاز است. برای گرفتن گواهینامه رانندگی، اگر قصد رانندگی یا گرفتن گواهینامه را دارید، باید با نزدیکترین سفارت کویت شرایط لازم را برای تأیید مجوز رانندگی تأیید کنید.

بررسی قوانین کویت

در اینجا از جمله برخی از قوانین برای زندگی در کویت در زیر آمده است:

  • .گذرنامه یا کارت شناسایی مدنی کویت و یا ویزای دانشجویی کویت را اگر دانشجو هستید به همراه داشته باشید
  • زنانی که به خصوص در مناطق مرکز شهر شلوار کوتاه یا لباس تنگ می پوشند، توجه ناخوشایند را به خود جلب می کنند.
  • واردات الکل، مواد مخدر، محصولات گوشت خوک و مواد ناپسند ممنوع است و می تواند منجر به حبس شود.
  • مقامات کویت انتقاد از امیر را مجاز نمی دانند. در مورد خانواده حاکم، پلیس یا مقامات دولتی نباید هیچ اظهار نظری به صورت شفاهی یا کتبی انجام دهید.
  • اگر با یک شرکت کویتی یا شخصی درگیر اختلاف تجاری هستید، ممکن است از خروج شما از کشور جلوگیری شود.
  • بازدیدکنندگان اجازه ورود و عکسبرداری در نزدیکی مناطق محدود دولتی، نظامی، صنعتی و سایر مناطق، به ویژه میادین نفتی را ندارند.
  • رفتار همجنسگرایی غیرقانونی است و همچنین هرگونه نمایش عمومی محبت بین زن و مرد.
  • زندگی مشترک با شرکای مجرد نیز در کویت غیرقانونی تلقی می شود.
  • برای هر گونه کمک اضطراری، با شماره تلفن 112 از هر تلفنی در کویت با پلیس کویت تماس بگیرید.

جهت اخذ اقامت کویت از طرق مختلف مانند اخذ اقامت از طریق کارآفرینی در کویت به آرشیو مقالات ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مراجعه کنید.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *