شرایط مالزی

ویزای مالزی

ویزای مالزی

مالزی جزو کشورهای آسیایی به شمار می رود که در قسمت جنوب شرقی آسیا قرار دارد که برای مهاجرت از روش های مختلف، می بایست ویزای مالزی را اخذ نمود. اما این که این ویزاها در چند نوع هستند و با چه شرایطی صادر می شوند، موضوع مقاله ای است که هم اکنون مشغول مطالعه آن هستید. مالزی به دلایلی مانند پیشرفت اقتصادی و صنعتی، اعتبار بالای دانشگاه های آن، بهره مندی از طبیعت زیبا و چشم نواز و… دارای محبوبیت بسیار زیادی در بین اتباع ایرانی است. از این رو، اگر تصمیم قطعی شما مهاجرت به مالزی است، توصیه می شود مقاله را تا انتها مطالعه نموده و در صورت هر ابهام یا پرسشی، با مشاوران و کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید.

انواع ویزای مالزی

کشور مالزی دارای ویزاهای متعددی است که هر یک از آنها برای هدفی مشخص و با شرایط خاصی برای فرد خارجی صادر می شوند. در اینجا به فهرستی از انواع ویزاهای مالزی اشاره می نماییم:

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای کار
  • ویزای تجارت
  • ویزای اقامتی
  • ویزای اجتماعی
  • ویزای درمانی

روادید درمانی و پزشکی

سالانه اتباع کشورهای مختلف برای انجام امور پزشکی و درمانی مجبور می شوند به این کشور سفر کنند تا طی معاینات و جراحی های پزشکی، مجددا سلامتی جسمی و روحی خود را به دست آورند. چراکه امکانات پزشکی در برخی کشورها محدود است و پزشکان کشور مبدا در درمان بیمار ناتوان می مانند. ویزای مالزی از نوع درمانی یا پزشکی برای این دسته از افراد و بیماران خارجی صادر می شود که قوانین خاص خود را دارد. برای اخذ ویزای درمانی مالزی مدارک زیر مورد نیاز است:

  • 2 عدد عکس
  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزا
  • پاسپورت دارای اعتبار
  • پرداخت نمودن هزینه های پزشکی
  • گواهی پزشکی از کشور مبدا
  • گواهی پزشکی از پزشک یا بیمارستان در مالزی
  • بیمه مسافرتی

ویزای تحصیلی مالزی

برای مهاجرت به مالزی از طریق تحصیلی می بایست ویزای مالزی از نوع تحصیلی را اخذ نمود. تحصیل در مدارس دولتی این کشور به صورت رایگان انجام می شود. اما اگر قصد ادامه تحصیل در مدارس بین المللی و خصوصی را داشته باشید باید هزینه های بالایی را پرداخت نمایید. برای این که بتوانید در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل دهید، ابتدا بایستی در آزمون STPM شرکت کرده و کسب نمره قبولی نمایید. این آزمون به منظور معادل سازی مدرک دیپلم متقاضیان برگزار می گردد. دانشگاه های معتبری در این کشور فعالیت دارند که مدارکی را برای دانشجویان صادر می نمایند که در سطح بین المللی دارای اعتبار هستند. برای گرفتن ویزای تحصیلی در مالزی اسناد و مدارکی لازم می باشد که شرح آنها در زیر آمده است:

  • اصل و کپی پاسپورت (کپی از کلیه صفحات)
  • پرداخت هزینه های مربوط به ویزای دانشجویی مالزی
  • ارائه فرم هایی که مربوط به معاینات پزشکی است.
  • تعداد 2 قطعه عکس رنگی که زمینه آن آبی رنگ باشد.
  • بیمه دانشجویی
  • گواهی یا سندی که مشخص نماید متقاضی در دانشگاه انتخابی خود در مالزی مورد پذیرش قرار گرفته و ثبت نام کرده است.

ویزای کاری مالزی

برای این که بتوانید با هدف اشتغال و کار در مالزی شوید، می بایست ویزای کاری مالزی را بگیرید. برای گرفتن ویزای مالزی، ابتدا می بایست از سوی کارفرمای مالزیایی دارای پیشنهاد کاری باشید. حقوق فرد خارجی می بایست حداقل 5.000RM (رینگیت مالزی) از سوی کارفرما در نظر گرفته شود تا متقاضی مجاز به اخذ ویزای کار گردد. شرایط سنی که در مورد متقاضیان وجود دارد، 23 سال به بالا می باشد. این ویزا در دو روش برای متقاضی صادر می گردد. در روش اول، متقاضیان با ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار در مالزی مجاز به اخذ این ویزا هستند. در روش دوم فرد متقاضی می تواند با ارائه دعوتنامه همکاری یا پیشنهاد کاری به سفارت نسبت به دریافت ویزای کاری این کشور اقدامات لازم را به عمل آورد. در هر دو حالت ویزا به صورت دو ساله صادر می گردد و به صورت دو ساله نیز قابل تمدید می باشد. مشروط بر این که کارفرما از پرسنل خود رضایت شغلی داشته باشد و تصمیم به تمدید قرارداد کاری بگیرد.

روادید اجتماعی و اقامتی مالزی

خارجیانی که با هدف سفر توریستی بلند مدت، تجارت های کوتاه مدت، شرکت در روادیدها، دید و بازدید از خانواده و آشنایان و مانند این ها قصد ورود به خاک مالزی را دارند، می توانند از ویزای مالزی در نوع اجتماعی استفاده کنند. صدور این ویزا با پرداخت هزینه های بسیار کمی انجام می پذیرد.

ویزای اقامتی از ویزای مالزی که اعتبار آن به مدت 5 سال می باشد، برای افرادی که مبلغ حداقل 40.000$ (دلار) را در یک بخش اقتصادی مشخص در مالزی سرمایه گذاری کرده اند. این سرمایه گذاری می تواند از طریق بورس و اوراق بهادار، خرید ملک یا سپرده بانکی در مالزی باشد. کلیه خدمات شهروندی شامل حال این دسته از خارجیان می گردد. ضمنا در صورتی که تقاضای صدور ویزای همراه نیز داشته باشند، امکان صدور آن وجود دارد.

ویزای توریستی مالزی

گردش و سیر و سفر در مالزی از دیگر اهداف خارجیان است که برای این منظور ویزای توریستی مالزی تعیین شده و می توانند از طریق آن به هدف خود برسند. این ویزا در ابتدا به صورت 3 ماهه صادر می شد. اما در سال 2013 میلادی طبق مصوبه ای، مدت زمان آن به 15 روز کاهش یافت. از نکات مثبتی که در این ویزا وجود دارد، عدم مراجعه به سفارت است. بدین معنا که شما بلیت خود را به مالزی گرفته و راهی این کشور می شوید.

در فرودگاه مالزی اعلام می نمایید که با هدف توریست قصد ورود به این کشور را دارید. در این صورت بر روی صفحه پاسپورت شما مهر مجوز ورود زده می شود که نشان دهنده توریست بودن شما است. از دیگر نکات مثبت این نوع ویزا، عدم پرداخت هزینه است. در واقع هزینه ای بابت مهر و مجوز ویزا پرداخت نمی گردد. آگاهی از جزییات ویزاهای مختلف دیگر در مالزی از طریق ارتباط برقرار نمودن با کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت امکان پذیر می باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *