مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » پرتغال » ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال



ویزای طلایی پرتغال

ویزا طلایی پرتغال راهی سریع تر برای اخذ اقامت کشور پرتغال از راه سرمایه گذاری می باشد. کسانی که اقامت کشور های اروپایی را دارند فقط از طریق سرمایه گذاری در زمینه های تجاری و غیر تجاری این امکان را دارند که برای خود و همراهان خود ویزای پرتغال را اخذ نمایند.

شرایط اخذ ویزای طلایی پرتغال :

ویزای طلایی پرتغال امروزه مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته است به دلیل این که این نوع ویزا یکی از برترین و بهترین ویزا ها می باشد. کسانی که در کشور های اروپایی سرمایه گذاری می کنند به راحتی و به صورت قانونی این امکان را دارند که برای خود و خانواده خود ویزای دائم پرتغال را بدست آورند.

  1. برای وارد شدن به کشور پرتغال باید ویزای شنگن داشته باشید
  2. طرح سرمایه گذاری در این کشور باید 5 سال باشد
  3. هزینه سرمایه گذاری باید از خارج پرتغال باشد
  4. شخص نباید سوئپیشینه و جرم جنایتی در اروپا داشته باشد

لازم به ذکر است که برای اخذ ویزای طلایی پرتغال، مدت زمان اعتبار این ویزا یک سال می باشد که قابل تمدید می باشد و این امکان را دارید تا دو سال تمدید کنید که شخص برای مدت یک سال فقط می تواند به مدت یک هفته(7 روز) در پرتغال ساکن باشد و در دوره دو سال باید به مدت 2 هفته (14 روز) در پرتغال اقامت داشته باشد، این یکی از مزیت های این نوع ویزای می باشد.

مزایای گلدن ویزای پرتغال :

  1. دریافت اقامت برای خود شخص اصلی و خاواده ی او یعنی ،همسر و فرزندان
  2. دریافت اقامت دائم برای خود شخص و خانواده اش در پرتغال بعد از گذشت 5 سال
  3. اخذ تابعیت و سیتی زنی پرتغال بعد از 6 سال
  4. مالیات کم بر سرمایه گذاری
  5. زندگی و کار در پرتغال بعد از اقامت پرتغال
  6. کم بودن مدت دوره اقامت
  7. احتیاج نداشتن به ویزا برای سفر های اروپایی

چه نوع سرمایه گذاری مطلوب برای دریافت ویزای طلایی :

ویزای طلایی پرتغال برای سرمایه گذاری در قسمت ها مسکن و خرید ملک می باشد که در چند سال اخیر مورد استقبال سرمایه گذاران خارجی قرار گرفته است.

سرمایه گذاری مجاز برای دریافت ویزای طلایی پرتغال :

  1. املاک : سرمایه کردن روی زمین و مال غیر منقول یعنی خرید ملک به ارزش دقیقی 500 هزار یورو
  2. انتقال وجه نقد : باید 500 هزار یورو برای سرمایه گذاری در شرکت های کوچک و متوسط، 350 هزار یورو فعالیت های تحقیقاتی و 250 هزار یورو برای فعالیت های هنری – فرهنگی
  3. اشتغال زایی : حداقل 10 شغل در پرتغال

 

مدت اعتبار ویزای طلایی – ویزای طلایی پرتغال :

ویزای طلایی پرتغال تا 5 سال امکان تمدید وجود دارد که بعد از سال پنجم این امکان را دارید که برای اقامت دائم پرتغال اقدام کنید و در سال بعد یعنی سال هفتم می توانید برای پاسپورت پرتغالی درخواست بدهید. ویزای طلایی پرتغال تا 3 دوره قابل تمدید می باشد. دوره اول به صورت یک ساله می باشد و مدت زمان دوره های بعد دو سال می باشد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای طلایی پرتغال – ویزای طلایی پرتغال :

  1. درخواست فرم آنلاین
  2. گذرنامه قابل اعتبار
  3. اصل مدارک هویتی
  4. دو عدد عکس پاسپورتی
  5. دلیل موجه برای زندگی در کشور پرتغال
  6. تمکن مالی و صورت حساب بانکی
  7. رزرو هتل یا دعوت نامه که برای شخص صادر شده
  8. بیمه مسافرتی بین المللی
  9. گواهی سوئپیشینه
  10. مدارک سرمایه گذاری
  11. اظهار نامه مالیاتی
  12. شماره کارت مالی پرتغالی
  13. رسید پرداخت هزینه های اولیه

 

فرآیند دریافت ویزای طلایی پرتغال – ویزای طلایی پرتغال :

فرآیند دریافت ویزای طلایی پرتغال به دو صورت انجام می شود که ما هر دو روش را بررسی می کنیم :

  1. افتتاح حساب بانکی
  • درخواست فرم آنلاین
  • قرارداد با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت
  • ترجمه تمامی مدارک مربوطه
  • تایید مدارک از طرف سفارت پرتغال
  • حضور در سفارت پرتغال جهت امضای وکالت نامه

2.دریافت ویزای بلند مدت

* فرم درخواست ویزا تکمیل شده

* آماده سازی مدارک مورد نیاز بابت اخذ ویزای شنگن بلند مدت

* اخذ وقت سفارت

* اخذ ویزا و سفر به پرتغال

هزینه دریافت ویزای طلایی پرتغال – ویزای طلایی پرتغال :

هزینه ای که برای خرید ملک باید پرداخت شود معادل 10000 یورو می باشد که این هزینه برای شخص اصلی و هسر می باشد. برای اضافه شدن هر نفر اضافه مبلغ 2500 یورو باید پرداخت کنند و همچنین برای خانه اضافه تر باید 10000 یورو دیگر پرداخت شود.

  • 100 یورو برای منعقد کردن هر یک از خدمات شامل : آب، برق، گاز، تلویزیون
  • 750 یورو برای سال ابتدا و در هر ساعت 75 یورو در سال های بعد جهت اجاره ی ملک، قرارداد اجاره ملک
  • 250 یورو در یک سال برای وکیل شرکت
  • 500 یورو برای انجام مالیات در یک سال برای هر نفر از خانواده

ویژگی های کشور پرتغال – ویزای طلایی پرتغال :

  1. برترین سیستم مالیاتی جهت بازنشستگان، بهترین خدمات به سرمایه گذاران
  2. پرتغال کشوری آرام، اقتصادی مستقل و امنیت
  3. کشور کم هزینه و امید به زندگی بالا
  4. بیمه درمانی رایگان
  5. کشوری توریستی
  6. برترین کشور در اتحادیه اروپا
  7. افراد تحصیل کرده و مسلط به زبان انگلیسی
  8. آب و هوا مطلوب
  9. کیفیت بالا در راه های ارتباطی

ویزای طلایی پرتغال :

همانطور که در ابتدای مقاله گفته شد، این نوع ویزای پرتغال یکی از برترین ویزاها می باشد که سرمایه گذاران خارجی این امکان را دارند که به راحتی ویزای طلایی پرتغال را دریافت کنند و به این وسیله همراهان هم اقامت پرتغال را دریافت کنند.

ویزای طلایی پرتغال، همانطور که در این مقاله گفته شد ویزای طلایی پرتغال یکی از بهترین ویزاهای اروپایی می باشد که فقط از طریق سرمایه گذاری و خرید ملک انجام می شود. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با تجربه درخشان در این زمینه شما عزیزان را کمک می کند و مشاوران ارشد به صورت تلفنی و حضوری به شما عزیزان مشاوره می دهند.

مشاوران ارشد ما شرایط شما را در نظر می گیرند و بهترین راه را به شما عزیزان پیشنهاد می کنند.

 



  1. vida گفت:

    با شکر از سایت خوبتون،میزان موجودی حساب بانکی متقاضی جهت اخذ ویزای طلایی پرتغال چقدر باید باشد؟

  2. عادل گفت:

    باسلام و درود ممنون از مطالب خوبتون . من در مورد کشور پرتغال یه تعداد سوال داشتم چطور میتونم مطرح کنمو پاسخ بگیرم؟

  3. asal گفت:

    بسیار هم خوب .

  4. ali ram گفت:

    بابت مطلب خوبتون تشکر میکنم میخواستم بدونم کشور های دیگه هم از این نوع ویزا ها دارند ؟

  5. سیروان گفت:

    سپاس فراوان

  6. صبا صابری گفت:

    سلام

    خیلی خیلی ممنون بابت اطلاعات به روزتون
    خیلی کمکم کردین

  7. پدرِ پسرشجاع گفت:

    چه کشورهای دیگری شبیه این ویزا رو دارند؟

  8. مهرداد علوی گفت:

    سلام، راه کم هزینه تری برای پرتغال وجود دارد؟

  9. فهیمه راد گفت:

    آیا ثبت شرکت در پرتغال هم نیازمند خرید ملک به عنوان محل شرکت می باشد؟

  10. سعید گفت:

    یعنی چی به ازا هر نفر هزینه خرید ملک بیشتر میشه!؟

  11. sohrab گفت:

    برای خانواده ها راه مناسبیه

  12. Arezoo گفت:

    سلام
    یعنی برای خرید دوتا خونه باید ۱۰۰۰ یورو بیشتر بپردازیم؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *