مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » رومانی » ویزای توریستی رومانی

ویزای توریستی رومانی



ویزای توریستی رومانی

 

برخی از متقاضیان مهاجرت به کشور رومانی از طریق ویزای توریستی رومانی اقدام می نمایند. برای اخذ ویزای توریستی رومانی باید از شرایط و قوانین مربوط به آن در این کشور اطلاع داشت. برای آگاهی از آخرین شرایط اخذ ویزای توریستی رومانی در سال 2019 این مقاله را مطالعه نمایید.

 

در مقاله ویزای توریستی رومانی به پاسخ سوالات زیر پرداخته می شود:

  • مدارک لازم برای اخذ ویزا ی کشور رومانی چه می باشد؟
  • انواع ویزا در کشور رومانی به چه صورت می باشد؟
  • قوانین مربوط به اخذ ویزای توریستی رومانی چه می باشد؟
  • سفارت ایران در کشور رومانی چه خدماتی ارائه می نماید؟
  • راه های ارتباطی با سفارت رمانی از ایران به چه صورت می باشد؟
  • راه های ارتباطی با سفارت ایران از رومانی به چه صورت می باشد؟

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای رومانی

 

برای اخذ ویزای کشور رومانی هر فردی متناسب با شرایط خود مدارک خاصی را باید ارائه نماید. مدارک مشترکی که برای هر فرد لازم و اجباری می باشد به شرح زیر می باشد:

 

  • اصل گذرنامه (حداقل ۶ ماه اعتبار) به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه
  • ۴ قطعه عکس ۴×۳ (جدید، رنگی، تمام رخ، با زمینه روشن)
  • شناسنامه
  • سند مالکیت به نام فرد متقاضی
  • بلیط هواپیما و برگه رزرو هتل
  • گواهی استطاعت مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب های جاری
  • کپی قراردادهای سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده
  • حداقل مانده موجودی حساب حداقل ۵۰۰۰۰۰۰۰ میلیون تومان می باشد. (بابت هر نفر)

 

سایر مدارک لازم جهت اخذ ویزای رومانی

 

برای افراد با موقعیت های متفاوت مدارک دیگری نیز لازم می باشد. دسته بندی این افراد و مدارک لازم برای این افراد به شرح زیر می باشد:

 

  • دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها

ارائه کارت بین المللی دانشجویی یا کپی حکم استخدامی عضو هیات علمی

 

  • برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیر عامل،عضو هیات مدیره )

ارائه کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت و روزنامه رسمی تاسیس شرکت

 

  • کارمندان بخش دولتی:

ارائه کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی

 

  • برای کارمندان بخش خصوصی:

ارائه گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه تامین اجتماعی. (سابقه بیمه حداقل یک سال قبل از سفر)

 

  • کاسبان:

 

  • کپی از جواز کسب یا کارت بازرگانی
  • کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی(آمریکا – کانادا – شنگن – سوییس – انگلیس – استرالیا)
  • ضمانت نامه بانکی به مبلغ حداقل ۲۵ میلیون تومان (بابت هر نفر)
  • ترجمه تمامی مدارک به زبان انگیسی

 

انواع ویزای کشور رومانی

 

ویزای ترانزیت یا نوع  A

 

با این ویزا فقط می توان در منطقه بین المللی فرودگاه رومانی حضور یافت. که عموما این ویزا برای سفر از کشور رومانی به کشورهای دیگر اخذ می شود. در این صورت فرد می تواند به مقصد برسد.

 

ویزای ترانزیت یا نوع  B

 

اعتبار این ویزا به مدت 5 روز می باشد. در این مدت می توان در کشور رومانی اقامت داشت. هدف این ویزا انجام امور مرتبط با ترانزیت می باشد.

 

ویزای اقامت کوتاه مدت یا نوع  C

 

اعتبار این ویزا به مدت 90 روز می باشد. حداکثر زمان اقامت با این ویزا 6 ماه پس از ورود می باشد. این ویزا قابلیت تمدید ندارد. اهداف اخذ این ویزا به شرح زیر می باشد:

  • ماموریت رسمی دولتی
  • گردشگری
  • کسب و کار
  • دیدار خصوصی
  • حمل و نقل
  • شرکت در فعالیت های ورزشی
  • رویدادهای فرهنگی، علمی یا دانشگاهی

 

ویزای اقامت بلند مدت یا نوع  D

 

مدت اعتبار این ویزا حداکثر 90 روز می باشد. جهت تمدید این مدت باید به رسما دفاتر مهاجرتی رومانی در وزارت مدیریت امور داخلی کشور رومانی رجوع گردد. در صورت اقامت بیش از مدت تعیین شده ویزا لغو می گردد. همچنین فرد ملزم به ترک این کشور می باشد. این ویزا با اهداف زیر اخذ می گردد:

  • فعالیت های اقتصادی
  • فعالیت های حرفه ای
  • فعالیت های تجاری (مانند سرمایه گذاری)
  • فعالیت های مذهبی و یا انسان دوستانه
  • کار
  • تحصیل
  • دیدار با خانواده
  • پژوهش

 

قوانین ویزای کشور رومانی

 

  • در زمان ارائه تقاضا به سفارت برای اخذ ویزای رومانی باید مبلغ 60 یورو پرداخت نمود. همچنین در زمان مصاحبه برای اخذ ویزا افراد باید حضور یابد. این قاعده در مورد افراد کمتر از سن قانونی نیز الزامی می باشد.
  • متقاضیان باید ویزایی با یک نمونه امضا داشته باشند
  • این ویزا حداقل باید به مدت 3 ماه معتبر باشد
  • اگر فرد دارای گذرنامه دیگری هم باشد باید آن را به سفارت ارائه نماید.
  • ویزا و حق اقامت برای کوتاه مدت صادر می گردد و قابلیت تمدید نخواهند داشت.
  • اشخاص خارجی با هدف معینی برای اخذ ویزای کوتاه مدت اقدام می نمایند. این هدف را نمی توان در زمان اقامت در این کشور تغییر داد.
  • دفتر مهاجرت در وزارت امور داخلی کشور رومانی تنها قادر به صدور ویزای اقامت بلند مدت می باشد.

 

متقاضیان می بایست مدارک مسافرتی معتبری را پس از پایان اقامت خود در رومانی ارائه نمایند. این مدارک باید مورد تایید کشور رومانی باشد و به فرم تقاضای تکمیل شده ضمیمه گردد. همچنین باید امضای متقاضی در فرم تقاضا وجود داشته یاشد. این مدارک عبارتند از:

  • مدارک تایید هدف از سفر
  • مدارک طول مدت اقامت
  • مدارک امکانات مالی برای اقامت
  • مدرک بازگشت اشخاص خارجی به کشور خود یا ادامه سفر به یک کشور ثالث

 

سفارت ایران در رومانی

 

ایمیل سفارت

iranembassyro@gmail.com

ایمیل کنسول گری

iranconsulate.ro@gmail.com

 

سایت سفارت ایران در رومانی

www.bucharest.mfa.ir

 

ایمیل

ambrotehran@parsonline.net

 

سایت سفارت رومانی

www.mae.ro/en

 

خدمات کنسولی سفارت ایران در رومانی

 

فعالیت سفارت ایران در کشور رومانی در زمینه های زیر می باشد:

  • ثبت تولد
  • ثبت ازدواج و طلاق
  • کارت ملی
  • دیانت و فوت
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • امور حقوقی و قضایی
  • تایید اسناد

 

سایر خدمات سفارت ایران در رومانی به صورت زیر می باشد:

  • صدور یا تعویض گذرنامه (برای ایرانیان)
  • درخواست تغییر محل اقامت
  • مهر خروج مکرر در گذرنامه
  • استعلام آخرین خروج از کشور
  • مجوز خروج
  • صدور گذرنامه جداگانه برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال )

 

فعالیت های اجتماعی سفارت ایران در رومانی به شرح زیر می باشد:

  • اعزام بیماران
  • رسیدگی به اختلافات مالی
  • اطلاعات در باره ایرانیان مفقود

 

فعالیت های تحصیلی سفارت ایران در رومانی عبارتند از:

  • معافیت تحصیلی
  • درج مهر اجازه خروج دانشجویی
  • توسعه جذب دانشجوی غیر ایرانی

 

همچنین امور زیر نیز در سفارت ایران در رومانی انجام می شود:

 

  • جذب نخبگان
  • جذب سرمایه گذاران ایرانی مقیم خارج از کشور
  • خرید غیبت از خدمت سربازی
  • استعلام
  • ترجمه، تمدید یا المثنی گواهینامه رانندگی

 

ویزای توریستی رومانی

 

با توجه به توضحیات و همچنین با توجه به اسم توریست مدت این ویزا زیاد نمی باشد. این ویزا برای اقامت کوتاه مدت اخذ می گردد و قابل تمدید نمی باشد. برای مهاجرت به کشور رومانی می توانید از طرق گوناگون اقدام نمایید.

برای آگاهی از سایر این راه ها به مقاله «اقامت رومانی» مراجعه نمایید.

 

نتیجه گیری:

 

سعی شد در این مقاله مطالب کاربردی ذکر گردد. اما مطمئنا این مطالب برای تصمیم گیری کافی نخواهد بود. موسسه سفیران سروش سعادت می تواند بهترین کمک را در تصمیم گیری به شما نماید. موسسه سفیران سروش سعادت ضمن راهنمایی در این مسیر شما را همراهی می نماید.



  1. diana گفت:

    سلام و تشکر از سایت و مقاله های خوبتون
    ایا برای ویزای توریستی رومانی ،داشتن دعوتنامه الزامیست؟

  2. نگار گفت:

    اين كشور حوزه ى شنگنم هست ؟

  3. سلامیان گفت:

    آیا اخذ ویزای توریستی رومانی راحته؟

  4. امیر عباس گفت:

    در مورد ویزای توریستی رومانی تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد ویزای توریستی کشور ترکیه هم مطلب بذارید

  5. leilakk گفت:

    سلام. در مورد جاذبه های توریستی این کشور چه مطالبی هست؟

  6. صبا صابری گفت:

    سلام
    لطفا در مورد ویزای کاری این کشور توضیح دهید.

    ممنون از مطالب و سایت خوبتون

  7. امیرحسین گفت:

    سلام
    مقاله خوب و سودمندی بود.

  8. قراری گفت:

    لطفا در مورد اقامت در رومانی نیز توضیح دهید.

  9. amir گفت:

    سلام ویزای توریستی رومانی برای افراد که بدون مدرک زبان هستند چگونه است ؟

  10. سعید گفت:

    ممنون از مقاله مفیدتون

  11. Arezoo گفت:

    سلام.
    برای تغییر نوع ویزا میشه از داخل کشور دانمارک اقدام نمود؟ یا باید از کشور خارج شد سپس برای اخذویزا اقدام نمود؟
    مقاله عالی بود. تشکر.

  12. قراری گفت:

    ویزای مخصوص کارآفرینان و مبتکرین در کشور رومانی وجود دارد؟

  13. ارشاد گفت:

    امکان اخذ ویزای توریستی با خانواده بدون تمکن مالی هست ؟

  14. طلایی پور گفت:

    سلام
    برای ویزای توریستی رومانی و برای سفر به رومانی چقدر سرمایه لازم است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *