مهاجرت به کشور گرجستان

مهاجرت به گرجستان

مهاجرت به گرجستان

درباره ی مهاجرت و زندگی در گرجستان

کشور گرجستان علاقه مند به پذیرش مهاجر از سراسر جهان می باشد و با توجه به تمایل ایرانیان به مهاجرت به این کشور موسسه سفیران سروش سعادت این مقاله را در جهت آشنایی متقاضیان با شرایط و نحوه ی مهاجرت به این کشور تهیه کرده است. گرجستان یکی از توریستی ترین کشورهای جهان است و شهروندان 94 کشور که نام آنها را برایتان آورده ایم می توانند به مدت بیش از یک سال بدون نیاز به گرفتن هر نوع ویزا یا اجازه اقامت در این کشور مشغول به کار باشند. این کشور ها عبارتند از:

کشورهای عضو اتحادیه اروپا، آلبانی، آندورا، آنتیگوا و باربودا، آرژانتین، ارمنستان، استرالیا، آذربایجان، باهاما، بحرین، باربادوس، بلاروس، بلیز، بوسنی و هرزگوین، بوتسوانا، برزیل، مناطق وابسته به بریتانیا، کانادا، کلمبیا، کاستاریکا، دانمارک، جمهوری دومینیکن، اکوادور، السالوادور، هندوراس، ایسلند، اسرائیل، ژاپن، قزاقستان، کویت، قرقیزستان، لبنان، لیتوانی، لیختن اشتاین، مالزی، موریس، مکزیک، مولداوی، موناکو، مونته نگرو، نروژ، عمان، پاناما، قطر، روسیه، سنت وینسنت و گرنادین، سان مارینو، عربستان سعودی، صربستان، سیشل، سنگاپور، آفریقای جنوبی، کره جنوبی، سوئیس، تاجیکستان، تایلند، ترکیه، ترکمنستان، اوکراین، امارات متحده عربی، ایالات متحده و ازبکستان.

لازم به ذکر است که شهروندان اتحادیه اروپا یا ترکیه برای ورود به گرجستان، لزوما نیاز به ارائه ی گذرنامه ندارند و تنها  همراه داشتن یک کارت هویتی برایشان کافیست.

سایر شهروندانی که از ویزا معاف شده اند، شهروندان ایران، شیلی و اروگوئه هستند که می توانند به مدت 45، 90 و یا 180 روز در گرجستان بدون ویزا اقامت داشته باشند.

شهروندان کشورهای دیگر که مایل به بازدید از گرجستان برای اهداف گردشگری یا سرمایه گذاری هستند، باید برای مدت 30 الی 90 روز ویزای تایپ (C) را برای ورود به کشور درخواست دهند.

 

روش های مهاجرت به گرجستان

اگر بخواهیم روش های مهاجرت به گرجستان را بررسی کنیم، سه روش تحصیل، کار و سرمایه گذاری بیشترین محبوبیت را در میان متقاضیان مهاجرت به این کشور به خود اختصاص داده اند که مختصرا در مورد هر کدام توضیح خواهیم داد.

مهاجرت تحصیلی

بسیاری از دانشجویان مایلند برای گذراندن یک دوره ی تحصیلی وارد گرجستان شده و مدرک تحصیلی شان را از این کشور اخذ نمایند. برای پذیرش در دروه های فوق لیسانس و یا دکترا بهتر است متقاضی مدرک زبان انگلیسی ارائه دهد. ولی برای مقاطع تحصیلی پایینتر ضرورتی برای ارائه ی مدرک زبان وجود ندارد. هم چنین دانشجویان می توانند برای گذراند دوره های زبان ویزای تحصیلی این کشور را دریافت کرده و سپس وارد دانشگاه یا کالج مورد نظر شوند. آنچه که مهم است اینست که دانشجویان ایرانی برای تحصیل در این کشور باید ویزای تحصیلی آنرا دریافت نمایند.

 

مهاجرت کاری

بر اساس قوانین کشور گرجستان، در صورتی که شخصی مایل به کار کردن در این کشور باشد، می بایست از یک کارفرما در این کشور پیشنهاد شغلی دریافت نماید. در واقع بدون داشتن پیشنهاد شغلی نمی توانید مجوز اقامت کاری کشور گرجستان را داشته باشید. حال به دلیل اینکه ایرانی ها می توانند بدون ویزا به مدت 90 روز در این کشور حضور داشته باشند، ابتدا وارد این کشور میشوند به جستجوی کار میپردازند و بعد از یافتن پیشنهاد شغلی به ایران بازگشته و به سفارت گرجستان درخواست اقامت کاری این کشور را ارائه می دهند.

مهاجرت سرمایه گذاری

در حال حاضر کشور گرجستان یک مسیر ساده و ارزان را برای سرمایه گذاری به متقاضیان این امر پیشنهاد می دهد. حداقل هزینه ای که برای خرید ملک در این کشور باید در نظر بگیرید مبلغ 35000دلار امریکاست که به واسطه ی این سرمایه گذاری می توانید اقامت دائم این کشور را برای خود و اعضای خانواده تان به دست آورید.

اقامت گرجستان

اگر مایلید به کشور زیبا و رو به رشد گرجستان سفر کنید می توانید به مدت 90 روز در این کشور بدون ویزا اقامت داشته باشید. اما در صورتیکه مایلید بیش از 90 روز در این کشور سکونت داشته باشید می بایست اجازه ی اقامت گرجستان را دریافت نمایید. فرد خارجی که می خواهد مجوز اقامت موقت را بدست بیاورد باید برای این منظور باید واجد شرایط خاصی باشد.

چه شروطی برای دریافت مجوز اقامت گرجستان ضروریست؟

با توجه به قوانین امروز کشور گرجستان، تنها افرادی که یکی از شرایط زیر را دارا هستند می توانند برای دریافت اقامت دائم درخواست دهند:

خارجیانی که میخواهند در گرجستان زندگی کنند و نمی خواهند صرفا به عنوان گردشگر در این کشور حضور داشته باشند، باید ثابت کنند که در طول اقامت خود در کشور می توانند مخارج زندگی در گرجستان را بپردازند. بنابراین تنها افرادی که شرایط زیر را دارند می توانند برای دریافت اقامت گرجستان درخواست دهند:

– افرادی که در شرکت ها و موسسات این کشور به صورت استخدام رسمی مشغول به کار هستند.

– کسانی که در گرجستان تحصیل می کنند.

– کسانی که سرپرست قانونی یک شهروند گرجستان هستند.

– کسانی که توسط شهروند این کشور به سرپرستی گرفته شده اند.

– افرادی که به واسطه ی داشتن پیشنهاد شغلی از یک کارفرما در این کشور مشغول به کارند.

– افرادی که به عنوان سرمایه گذار از طریق خرید ملک و یا ثبت شرکت وارد این کشور شده اند. در نظر داشته باشید حداقل سرمایه ای که برای پروسه های سرمایه گذاری در کشور گرجستان می بایست در نظر بگیرید 300000 لاری می باشد.

– هنرمندان

– کسانی که بستگان درجه یک شهروند گرجستانی یا یک فرد خارجی هستند که در گذشته مجوز اقامت این کشور را داشته است.

– کسانی که درخواست پناهنده گی به این کشور داده اند.

مدارک مورد نیاز برای درخواست مجوز اقامت

فرد میتواند برای دریافت مجوز اقامت از کنسولگری گرجستان در کشور خودش و یا در همین کشور درخواست دهد. فرم این درخواست به صورت آنلاین پر می شود و علاوه بر فرم مدارک زیر نیز باید ترجمه و آپلود شوند:

– کپی پاسپورتی که بیشتر از شش ماه اعتبار داشته باشد.

– دو قطعه عکس پاسپورتی.

– در صورتی که در گرجستان ساکن هستید اسنادی مانند استیکر ویزا که نشان می دهد به واسطه ی کدام پروسه ی مهاجرتی وارد این کشور شده اید.

– مدارکی مانند گواهی اشتغال و امثالهم که دلیل اقامت فرد را ثابت می کنند.

پس از ارائه ی مدارک مورد نیاز به کنسولگری این کشور، پرونده ی افرادی که برای دریافت مجوز اقامت درخواست داده اند معمولا در کمتر از یک ماه بررسی می شود. اگر افراد موفق به دریافت مجوز اقامت در کشور گرجستان شوند، از تمام حقوق یک شهروند گرجستانی به جز شرکت در امور سیاسی این کشور برخوردار خواهند شد.

کلام آخر

امیدواریم با مطالعه ی این مقاله اطلاعات کافی در زمینه ی مهاجرت به گرجستان کسب کرده باشید. در صورتی که مایل به دریافت مشاوره ی رایگان در زمینه ی امور مهاجرت قانونی هستید می توانید با کارشناسان موسسه ی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

 

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *