مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » لیتوانی » مهاجرت به لیتوانی

مهاجرت به لیتوانی



مهاجرت به لیتوانی

در بررسی راه های مهاجرت به لیتوانی می توان گفت طرق مختلفی برای این امر امکان پذیر خواهد بود. روش هایی مانند مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت از طریق ازدواج، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت و…

در این مقاله شرایط مهاجرت به کشور لیتوانی و اقامت لیتوانی را شرح می دهیم.

 

مهاجرت به لیتوانی

متقاضی ازطریق ثبت شرکت در لیتوانی می‌تواند اقامت این کشور را اخذ نموده و موفق به مهاجرت به لیتوانی گردد.

بدین صورت که فرد پس از اینکه شرکت را در لیتوانی به ثبت رساند، می ‌تواند کارت اقامت دریافت نماید. مشروط بر این که کلیه مدارک لازم در این خصوص را تهیه و ارائه نماید.

در نهایت پس از گذشت 4 الی 6 ماه کارت اقامت او در لیتوانی صادر می گردد.

فرد خارجی جهت اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت می بایست واجد شرایط باشد.

بدین معنا که بایستی به عنوان صاحب و یا شریک در شرکت ثبتی معرفی گردد. با دارا بودن حداقل سرمایه 10 هزار لیتاس دفتر یا شرکتی را به ثبت رسانده باشد.

 

مدارک موردنیاز جهت اخذ مجوز کار لیتوانی

فردی که قصد مهاجرت به لیتوانی را دارد، می‌تواند از طریق کسب و کار و اخذ ویزای کار اقدام نماید.

اما اخذ ویزای کار لیتوانی نیازمند مدارکی است که می بایست توسط متقاضی تسلیم گردد. این مدارک عبارتند از:

  • ارائه گذرنامه دارای اعتبار همراه با تصویر آن
  • ارائه عکس پرسنلی
  • ارائه مدارک هویتی شامل شناسنامه و کارت ملی همراه با تصویر آن
  • ارائه CV یا رزومه شخصی توسط متقاضی
  • ارائه انگیزه نامه درخصوص مهاجرت به لیتوانی
  • ارائه تصویر مدارک تحصیلی متقاضی دیپلم و مقاطع بالاتر
  • ارائه گواهی یا نامه عدم سوء پیشینه یا سابقه کیفری
  • اصل و تصویر قرارداد منعقده میان متقاضی و کارفرمای لیتوانی تبار و گواهی پیشنهاد شغلی وی به فرد متقاضی
  • ارائه گواهی مجوز استخدام فرد خارجی

(گواهی کارفرما مبنی بر اینکه ثابت‌گردد هیچ شخصی از داخل لیتوانی یا اتحادیه اروپا صلاحیت انجام این شغل را ندارد)

  • ارائه گواهی توانایی و تمکن مالی در پرداخت هزینه های زندگی و امرار معاش در لیتوانی
  •  ارائه سند مالکیت یا اجاره نامه از محل سکونت جهت اثبات محل زندگی فرد در لیتوانی
  • ارائه مدارک بیمه ای
  • ارائه مدرک زبان انگلیسی یا لیتوانیایی

 

نحوه اخذ ویزای کار لیتوانی

متقاضی پس از ورود به‌خاک کشور لیتوانی،می‌تواند با مراجعه به اداره مهاجرتی محل‌سکونت، نسبت به اخذ ویزای کاری اقدام نماید.

اعتبار اولیه این نوع ویزا به مدت یک سال می باشد که قابل تمدید نیز خواهد بود. در نهایت پس از گذشت 5 سال، می توان نسبت به اخذ اقامت دائم درخواست نمود.

ضمنا فرد متقاضی پس از 10 سال زندگی در لیتوانی، می تواند جهت دریافت پاسپورت این کشور اقدام نماید.

 

مهاجرت به لیتوانی

شخصی که قصد مهاجرت به لیتوانی و درنهایت اقامت در این کشور را دارد،می‌بایست واجدشرایط اخذ اقامت این کشور باشد.

در ادامه مقاله این شرایط مورد بررسی قرار می گیرد.

به طور کلی اقامت لیتوانی بر دو نوع صادر می گردد:

  • اقامت دائم لیتوانی
  • اقامت موقت لیتوانی (این نوع اقامت به صورت یک ساله صادر می گردد)

 

شرایط صدور اقامت لیتوانی چیست؟

اداره مهاجرت لیتوانی در صورتی که فردی شرایط ذیل را دارا باشد، اقامت لیتوانی به او تعلق می گیرد:

در صورتی که شخص خارجی تصمیم به کسب و کار و فعالیت اقتصادی مانند ثبت شرکت در لیتوانی داشته باشد.

شخص خارجی که در صدد کار و جستجوی شغل مورد نظر خود می باشد.

فرد خارجی که قصد تحصیل در لیتوانی را داشته و متقاضی اخذ اقامت تحصیلی در لیتوانی است.

فرد خارجی که از سوی جمهوری لیتوانی به صورت موقت حمایت می گردد.

شخص خارجی که به عنوان محقق و پژوهشگر قصد انجام تحقیقات علمی و آزمایشگاهی در لیتوانی را دارد.

در صورتی که فرد خارجی با تبعه لیتوانی ازدواج کند، اقامت و تابعیت لیتوانی به او تعلق می گیرد.

فرد خارجی که قیم یا سرپرست قانونی او در کشور لیتوانی اقامت دارد.

 

اقامت در لیتوانی شامل چه‌مزایایی است؟‌

مهاجرت به لیتوانی و اخذ اقامت این کشور مزایای بسیار خوبی را در بر دارد. این مزایا شامل موارد ذیل می باشد:

  • مسافرت به صورت آزادانه و بدون ویزا به کشورهای اروپایی در حوزه شنگن
  • عدم محدودیت سنی
  • امکان افتتاح حساب در کلیه بانک های سراسر دنیا از جمله کشورهای اروپایی
  • امکان کسب و کار و تجارت بدون محدودیت در سایر کشورهای دنیا از جمله کشورهای عضو اتحادیه
  • بهره مندی از مزایا و امکانات تحصیل رایگان در اتحادیه اروپا
  • استفاده از خدمات درمانی، پزشکی و رفاهی
  • سهولت سفر به ایالات متحده
  • امکان استفاده از تسهیلات رفاهی کشور لیتوانی از جمله تسهیلات خودرو، مسکن، کارت های اعتباری و…

این تسهیلات می تواند با سود 1 درصد و بازپرداخت 20 الی 25 ساله باشد.

  • اخذ شهروندی لیتوانی و اتحادیه اروپا و استفاده از حقوق شهروندی آنها
  • امکان خرید و فروش ملک
  • نرخ مالیات در سیستم پرداخت مالیاتی این کشور بسیار پایین و حدود 15 درصد تعیین گردیده است.

 

اقامت در لیتوانی چه شرایطی دارد؟

فردی که متقاضی اقامت در لیتوانی است، تحت شرایطی می تواند نسبت به اخذ اقامت این کشور اقدام نماید. این شرایط به شرح ذیل می باشد:

در صورتی که شرایط فرد متقاضی جهت مهاجرت به لیتوانی با قوانین مرزهای شنگن مطابقت داشته باشد.

مدرک بیمه دارای اعتبار داشته باشد.

تمکن مالی وی ثابت گردد. در واقع توانایی تامین هزینه های زندگی و امرار معاش را داشته باشد.

قرارداد اجاره یا سند ملکی از محل سکونت وی که دارای اعتبار باشد، ارائه گردد.

برنامه و اهداف خود و فعالیت‌هایش در این‌کشور را ارائه نماید و دلایل‌خود برای اخذ اقامت لیتوانی را شرح دهد.

شرایط اقامت و مهاجرت به لیتوانی مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت. اکنون می توانید با دید گسترده تری نسبت به مهاجرت به این کشور تصمیم گیری نمایید.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می‌تواند شما را درزمینه مهاجرت و اقامت دائم در لیتوانی یا سایر کشورها یاری دهد.

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و جزئیات بیشتر می توانید با تماس تلفنی رایگان و یا مراجعه حضوری ارتباط بگیرید.

موسسه این افتخار را دارد که همواره شما عزیزان را در مسیر دستیابی به اهداف و موفقیت های بیشتر همراهی نماید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *