مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » سنگاپور » سرمایه گذاری در سنگاپور

سرمایه گذاری در سنگاپور



سرمایه گذاری در سنگاپور سبب خواهد شد تا شما اقامت دائم این کشور را بدست آورید. در این بین یک برنامه جهانی سرمایه گذاری وجود دارد که می تواند مسیر سرمایه گذاری شما در این کشور را هموار سازد اما مسئله ای که وجود دارد، نیاز شما به یک سرمایه اولیه بزرگ است. شما می توانید اطمینان داشته باشید که سرمایه شما در کشور سنگاپور از امنیت کافی برخوردار خواهد بود.

سیاست های مثبت تجارت، مالیات های کم، زیرساخت های مدرن، محیط زندگی امن و پاکیزه در سنگاپور از جمله فاکتورهایی است که مورد توجه سرمایه گذاران خارجی قرار می گیرد.

ما نیز در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در این مقاله در رابطه با سرمایه گذاری در سنگاپور اطلاعات کافی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

درباره سنگاپور

کشور سنگاپور یکی از کوچک ترین کشور های آسیای شرقی است و می توان از نظر مساحت کلی آن را با کشوری نظیر بحرین و یا شهر تهران مقایسه کرد. این کشور از نظر جمعیتی در حدود 6 میلیون نفر جمعیت دارد و از این نظر نیز یکی از کوچک ترین کشور های جهان به حساب می آید.

اقتصاد این کشور یکی از پویا ترین اقتصادهای شناخته شده در جهان است و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، انتظار می رود در زمینه کشاورزی تا سال 2025 سنگاپور به قطب شماره یک جهان در زمینه محصولات کشاورزی تبدیل شود. اقتصاد این کشور به شدت به تجارت دریایی وابسته است و چهاردهمین کشور جهان از نظر صادرات محصول به حساب می آید.

ما در مقاله کشور سنگاپور توضیحات تکمیلی در رابطه با شرایط این کشور را در بخش های مختلف تشریح کرده ایم.

برنامه سرمایه گذاری سنگاپور

در حال حاضر دو طرح مشخص برای سرمایه گذاری در سنگاپور وجود دارد که شرایط آن ها به شرح زیر است:

  • سرمایه گذاری حداقل 2.5میلیون دلار سنگاپور در یک تجارت جدید یا گسترش تجارت موجود در کشور سنگاپور.
  • سرمایه گذاری حداقل 2.5میلیون دلار سنگاپور در یک تجارت در حال پیگیری که اصالتی سنگاپوری داشته باشد.

در اختیار داشتن چنین سرمایه ای تنها بخشی از مسیر حضور در برنامه سرمایه گذاری در سنگاپور است. شما باید از طریق برنامه تدوین شده خود ثابت کنید که برنامه ریزی اقتصادی شما دقیق بوده و بازدهی آن مشخص است.

ضوابط حضور در برنامه سرمایه گذاری در سنگاپور

برای بدست آوردن شرایط حضور در برنامه سرمایه گذاری در سنگاپور شما باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • حداقل سرمایه گذاری 2.5میلیون دلار سنگاپور در یک تجارت مشخص،
  • دارا بودن حداقل 3 سال سابقه تجارت،
  • در اختیار داشتن حداقل 30% از سهام یک شرکت در صورت خصوصی بودن،
  • ثبت پرونده رسیدگی به امور شرکت حداقل در سه سال گذشته،

در صورتی که در چند تجارت حضور دارید، باید مدارک مربوط به تجارتی را ارائه دهید که بیش ترین حجم بازگشت سرمایه را داشته باشد.

زمینه های مجاز سرمایه گذاری در سنگاپور

ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با تکیه بر اطلاعاتی که جمع آوری کرده ایم، مهم ترین زمینه های سرمایه گذاری در سنگاپور را شناسایی کرده و آن را در اختیار شما قرار می دهیم. توجه داشته باشید که این زمینه ها مربوط به ابتدای سال 2019 است و ممکن است در زمان های مختلف دچار تغییر شود. مهم ترین زمینه های سرمایه گذاری در این کشور عبارتند از؛

  • صنعت هوا و فضا،
  • انرژی های جایگزین،
  • اتومبیل سازی،
  • شیمی،
  • الکترونیک،
  • انرژی های پاک،
  • محیط زیست و تکنولوژی آب،
  • درمان،
  • مدیریت زنجیره تامین،
  • رسانه و سرگرمی،
  • تکنولوژی پزشکی،
  • تکنولوژی نانو،
  • منابع طبیعی،
  • داروسازی،
  • خدمات حرفه ای،
  • سبک زندگی و خدمات مربوط به آن (مانند گالری های هنری، موزه، آکادمی های ورزشی، شرکت های ورزشی، سالن های تئاتر، سینما و…).

شما همچنین می توانید از طریق ثبت شرکت در کشور سنگاپور، مسافر این کشور باشید. اطلاعات بیشتر در این زمینه پیش تر توسط مشاورین ما در مقاله «سرمایه گذاری و ثبت شرکت در سنگاپور» نگارش و ارائه شده است.

وضعیت ویزای همراه برای سرمایه گذار

بر اساس این برنامه، خانواده سرمایه گذاران در کشور سنگاپور قادر خواهند بود تا همراه وی به این کشور مهاجرت کنند. پیش از مطالعه شرایط حضور خانواده توصیه می کنیم مقاله مهاجرت به سنگاپور را نیز مطالعه کنید. شرایط ویژه حضور خانواده عبارتند از:

  • همراهی همسر و فرزندان کمتر از 21 سال و دریافت اقامت دائم کشور سنگاپور برای آن ها امکان پذیر است،
  • فرزندان بیش از 21 سال می توانند مانند والدین سرمایه گذار، اقامت 5 ساله کشور سنگاپور را بدست آورند. این اجازه اقامت قابلیت تمدید خواهد داشت.

مالیات در سنگاپور

از آن جا که نیازی به حضور سرمایه گذار در کشور سنگاپور وجود ندارد، بسیاری از سرمایه گذاران سرمایه خود را به کشور سنگاپور منتقل می کنند. چراکه چنان چه در ابتدای امر اشاره داشتیم که یکی از جذابیت هایی که سرمایه گذاری در سنگاپور ایجاد می کند، شرایط مالیات در این کشور است. در حقیقت صاحبان سرمایه، هزینه کمتری برای مالیات پرداخت می کنند و این خود نشان دهنده آن است که سود بیش تری در اختیار آن ها قرار می گیرد.

در قوانین مالیاتی کشور سنگاپور می توان به نکات زیر اشاره داشت:

  • پرداخت 8.5 درصد از سود تا سقف 300هزار دلار سود سالیانه شرکت،
  • پرداخت 17 درصد از سود بیش از 300هزار دلار سود سالیانه شرکت،
  • معافیت مالیاتی سود سهام شرکت،
  • بهرمند بودن یکی از برترین سیستم های اخذ مالیات برای شرکت های خصوصی کوچک.

کلام پایانی

در صورتی که سرمایه مناسبی در اختیار دارید، سرمایه گذاری در سنگاپور یک فرصت فوق العاده خواهد بود و شما قادر خواهید بود که با استفاده از آن، اقامت این کشور را به صورت دائم برای خود و خانوادیتان بدست آورید. البته باید به این نکته نیز اشاره داشت که سرمایه گذاری در این کشور نیاز به سرمایه ای 2.5 میلیون دلاری دارد که نسبت به بسیاری از کشور های اروپایی بسیار بیش تر است.

ما در این مقاله شرایط کلی سرمایه گذاری در سنگاپور را تشریح کرده ایم و بهترین بخش های موجود در این کشور جهت سرمایه گذاری را به شما معرفی کرده ایم. با این وجود توصیه می کنیم تا پیش از اقدام برای سرمایه گذاری، حتما با مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *