مهاجرت تحصیلی مالت

تحصیل و اعزام دانشجو به کشور مالتا

تحصیل و اعزام دانشجو به کشور مالتا

آیا میدانید تحصیل و اعزام دانشجو به کشور مالتا به چه صورت است؟

کشور مالتا در قاره ی اروپا واقع شده که سازمان آموزش و پرورش فوق العاده این کشور که از تحت نظر بولونیا است قابل مقایسه با سازمان آموزش و پرورش بریتانیا می باشد. این کشور به دلیل داشتن مخارج کم آموزش، داشتن دانشگاه ها و کالج های انگلیسی زبان و مراکز حرفه ای تحصیلی که در سطح دنیا قابل ملاحظه می باشند مقصد بسیاری از دانشجویان بین المللی می باشد. این کشور دارای مخارج زندگی بسیار اندکی است که این موضوع می تواند از مهم ترین دلایل جذب درخواست کنندگان برای گرفتن گواهی سکونت در این کشور باشد. در کشور مالتا مکان های دیدنی و گردشگری بسیاری وجود دارد که فوق العاده زیبا هستند و باعث سفر توریست های زیادی به این کشور شده اند.

بررسی تحصیل و اعزام دانشجو به مالتا

مالتا که پایتخت آن والتا نام دارد از چند جزیره کوچک که در بخش جنوبی قاره ی اروپا و همچنین در بخش میانی مدیترانه قرار گرفته است. این کشور بخشی از کشور ایتالیا بود. اماکن توریستی و گردشگری فوق العاده مانند رستوران، مهمان خانه، سواحل و موارد بسیار دیگری باعث جذب گردشگران و مسافران زیادی به این کشور شده و این امر باعث توسعه صنعت گردشگری در مالتا شده است. مالتا همسایه کشور های تونس و لیبی می باشد. شرایط جوی این کشور به دلیل منطقه جغرافیایی آن مدیترانه ای است. زبان های انگلیسی و ملتی زبان های اصلی مالتا می باشند. واحد پول این همانند واحد پول کشور های حوزه اتحادیه اروپا یورو است. زابار و فگورا از شهر های اصلی این کشور اروپایی محسوب می شوند.

آموزش و پرورش کشور مالتا

آموزش و پرورش کشور مالتا که دارای کیفیت بالایی می باشد از موسسه ها، دانشگاه ها و کالج ها تشکیل شده است که به دو قسمت خصوصی و دولتی تقسیم می شوند و فقط یک دانشگاه دولتی وجود دارد که هزینه های آن را دولت بر عهده می گیرد. برای تحصیل در این موسسات باید هجده سال کامل باشید. اولین گام تحصیلی در این مراکز مقطع لیسانس 4 ساله، فوق لیسانس 2 ساله و دکترای  4 ساله می باشد.

با داشتن نمرات عالی در دانشگاه و کسب معدل قابل قبول و پذیرفته شدن در امتحان ورودی این دانشگاه ها شما اجازه ی ادامه تحصیل در آن ها را می گیرید. همچنین شما باید زبان انگلیسی را کاملا بلد باشید. گرفتن ویزای تحصیلی مالتا برای تحصیل و اعزام دانشجو به مالتا ضروری می باشد.

موارد لازم برای گرفتن پذیرش و ویزای تحصیلی مالتا

  • برگه تکمیل شده درخواست
  • رسید پرداخت مخارج درخواست
  • گذرنامه معتبر
  • عکس پاسپورتی
  • مدرک تمکن مالی
  • ترجمه مدرک دیپلم وپیش دانشگاهی به زبان انگلیسی
  • پرونده و سوابق تحصیلی
  • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به زبان انگلیسی
  • ترجمه ریز نمرات به زبان انگلیسی
  • حداقل نمره آیلتس ۶٫۵
  • مدارک ویزای تحصیل و اعزام دانشجو به مالتا
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • پاسپورت معتبر
  • دو قطعه عکس پاسپورتی
  • گواهی تمکن مالی برای پوشش شهریه تحصیل و هزینه زندگی در مالتا
  • نامه پذیرش از یکی از موسسات عالی مالتا
  • گواهی رزرو خوابگاه یا اجاره مسکن
  • گواهی بیمه درمانی برای دوره اقامت در مالتا

دانشگاه های معتبر مالتا

دانشگاه مالتا یکی از با کیفیت ترین دانشگاه های دولتی این کشور می باشد که در سال 1592 ساخته شد. این دانشگاه تحت نظر طرح بولونیا است.تقریبا ۱۱،۵۰۰ دانشجو شامل بیش از ۶۰۰ خارجی از ۷۱ کشور جهان ، در مقاطع تمام وقت و مقاطع نیمه وقت در دوره لیسانس در این دانشگاه درس می خوانند. این دانشگاه به دلیل داشتن دانشکده های مختلف مقصد بسیاری از دانشجویان بین المللی می باشد.

دانشکده علوم و فناوری و هنر مالتا در سال ۲۰۰۱ ساخته و ثبت شدکه یک دانشکده آموزش فنی و حرفه ای مطلوب در مالتاست و دارای ۱۸۰ مقطع تمام وقت و ۳۰۰ مقطع نیمه وقت تا دوره فوق لیسانس می باشد. دانشکده مطالعات گردشگری در سال 1987 میلادی ساخته و ثبت شد. رشته های مرتبط با توریسم در این دانشکده مثل گردشگری و مهمانداری وجود دارند و با کیفیت بسیار بالایی تدریس داده می شوند.

دلایل جذب دانشجو های مختلف از سراسر جهان

  • دانشگاه مالتا یکی از قدیمی ترین و معتبر ترین موسسه های آموزشی در سطح جهان است.
  • مالتا مکانی عالی برای دانشجویانی است که مسلط به زبان انگلیسی هستند.
  • آب و هوا و فرهنگ این کشور فوق العاده است.
  • مالتا مکانی عالی برای فعالیت های خارج از منزل است.
  • مالتا یکی از ایمن ترین کشورها در جهان است و گزینه مناسبی جهت تحصیل و اعزام دانشجو به مالتا به حساب می آید.

مقرون به صرفه بودن هزینه های زندگی و هزینه های تحصیل در مالتا با اینکه انگلیسی از زبان های اصلی کشور مالتا است ولی این زبان در موسسات نیز تدریس می شود. با گرفتن نمره ی 6 در آزمون تافل می توانید در دانشگاه های این کشور به ادامه ی تحصیل بپردازید زیرا مدرک زبان انگلیسی در این کشور ضروری است.

 مخارج تحصیل و زندگی در مالتا

هزینه ی مقطع لیسانس برای دانشجویان بین المللی در مالتا به هزار دلار می رسد اما برای شهروندان اروپایی و کسانه که تبعیت مالتا را دارن مجانی می باشد. مخارج سکونت در مالتا در برابر دیگر کشورهای اروپا کم تر است. گرچه این مخارج به شهر سکونت شما و نوع زندگی بستگی دارد. مخارج هر دانشجو ماهیانه تقریبا به ششصد یورو می رسد که دانشجو با کار کردن می تواند از هزینه های خود بکاهد.

کار ضمن تحصیل در مالتا

 دانشجویان خارجی که می خواهند درکنار درس کار کنند، باید گواهی کار ضمن تحصیل در مالتا را از رئیس کمپانی مورد نظر دریافت کنند. این افراد می توانند به طور هفتگی پانصد یورو با بیست ساعت کار درآمد داشته باشند و این پول را صرف مخارج مختلف زندگی بکنند.

کشور مالتا آماده ی جذب شهروندان خارجی از کشور های مختلف می باشد. این کشور دارای قدرت اقتصادی و توریسمی بالایی برخوردار است و می توانید شغل و مورد نظر خود و تحصیل در رشته ی مورد علاقه خود را با ارائه مدارک لازم در این کشور پیدا کنید.

یک دیدگاه برای “تحصیل و اعزام دانشجو به کشور مالتا

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *