اسلوونی

اقامت اسلوونی

اخذ اقامت اسلوونی

یکی دیگر از کشور های اروپایی که دارای اقتصادی با شرایط مناسب می باشد کشور اسلوونی است به همین دلیل افراد زیادی برای کسب اقامت اسلوونی تلاش می کنند. برای اخذ اقامت اسلوونی در سال 2019 راه های مختلفی وجود دارد که در این مقاله قصد داریم این راه ها را بررسی نماییم.

موسسه سفیران سروش سعادت به متقاضیان کمک می کند با توجه به شرایط وعلاقه به کشور اسلوونی مهاجرت کنند و اقامت اسلوونی را دریافت نمایند. افراد با کسب اقامت از مزایای بسیاری مانند زندگی در کشوری مطابق با استاندارد های بین المللی در زمینه های مختلف، سیستم آموزشی پیشرفته و تحصیل به صورت رایگان بهره مند می شوند.

اطلاعات عمومی در رابطه با کشور اسلوونی

یکی دیگر از کشور های کوچک اروپایی کشور اسلوونی می باشد، این کشور از شمال با کشور اتریش، از جنوب با کشور کرواسی، از شرق با کشور مجارستان و از غرب کشور ایتالیا هم مرز می باشد. پایتخت کشور اسلوونی شهر لیوبلانیا انتخاب شده است. جمعیت این کشور کوچک حدودا دو و نیم میلیون نفر می باشد و یکی از کم جمعیت ترین کشور های جهان محسوب می شود.

اقتصاد این کشور با ثبات بوده و در شرایط خوبی می باشد، این کشور در زمینه کشاورزی بسیار پیشرفته می باشد. به دلیل اقتصاد خوب و پیشرفته این کشور بسیاری از افراد متقاضی مهاجرت به این کشور می باشند. بیشتر شهروندان این کشور پیرو مذهب مسیحیت می باشند.

مزایای دریافت ویزا کشور اسلوونی چیست؟

افرادی که به کشور اسلوونی مهاجرت می کنند و اقامت اسلوونی را دریافت می کنند از مزیت هایی بهره مند می شوند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:

  • متقاضیان با اخذ ویزا این کشور می توانند به راحتی به کشور های اتحادیه اروپا رفت و آمد کنند؛
  • افراد می توانند بعد از اخذ اقامت در کشور اسلوونی مشغول به کار شوند؛
  • افراد می توانند در بانک های کشور های اروپایی افتتاح حساب انجام دهند؛
  • دریافت وام با پرداخت نرخ های بسیار کم؛
  • افرادی که اقامت این کشور را دریافت می کنند می توانند املاک و مستغلات خریداری نمایند؛
  • کودکان متقاضیان می توانند در برترین مدارس اروپایی به صورت رایگان به تحصیل بپردازند؛
  • متقاضیان می توانند به صورت رایگان از خدمات پزشکی بهره مند شوند.

راه های مهاجرت به کشور اسلوونی

متقاضیان می توانند از طرق مختلفی به کشور اسلوونی مهاجرت کنند و اقامت اسلوونی را دریافت نمایند. در ادامه به روش های مهاجرت به این کشور اشاره می کنیم:

  • اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت؛
  • مهاجرت و دریافت اقامت از طریق تحصیل؛
  • کسب اقامت از اسلوونی از طریق کار؛
  • مهاجرت به اسلوونی از طریق تولد فرزند.

اگر احتیاج به مشاوره در رابطه با چگونگی انتخاب راه های ممکن برای مهاجرت با توجه به شرایط خود دارید می توانید با موسسه مهاجرتی سفیران سروش سعادت تماس گرفته و از مشاوره های رایگان بهره مند شوید.

ثبت شرکت در کشور اسلوونی

آسان ترین روش برای اخذ اقامت از کشور اسلوونی ثبت شرکت در این کشور می باشد، می توان گفت ثبت شرکت تنها راه ممکن برای اخذ اقامت این کشور می باشد. سرمایه گذاری و ثبت شرکت در این کشور به دلیل داشتن اقتصادی پیشرفته گزینه مناسبی برای متقاضیان می باشد.

بعد از گذشت پنج سال از ثبت شرکت و پرداخت مالیات در نظر گرفته شده فرد می تواند اقامت این کشور را کسب نماید. در ابتدا اقامت اسلوونی به مدت یک سال برای فرد صادر می شود بعد از آن فرد می تواند هر ساله اقامت خود را تمدید نماید. سرمایه اولیه برای ثبت شرکت در این کشور مبلغ 50000 یورو می باشد.

مزایای ثبت شرکت در اسلوونی:

  • امنیت بسیار زیاد در کشور اسلوونی؛
  • امکان تحصیل رایگان برای فرزندان متقاضی؛
  • استخدام شهروندان این کشور در شرکت لازم نمی باشد.

تحصیل در کشور اسلوونی

تحصیل در کشور اسلوونی به صورت پاره وقت و تمام وقت امکان پذیر می باشد. افرادی که از کشورهای خارجی به این کشور برای تحصیل مهاجرت می کنند باید برای شرکت در دوره های تمام وقت شهریه بپردازند. همچنین برای دانشجویان بورس تحصیلی نیز در نظر گرفته شده است.

متقاضیان از طریق تحصیل نمی توانند اقامت این کشور را دریافت نمایند، متقاضیان باید بعد از فارغ التحصیل شدن می توانند ویزا تحصیلی خود را به ویزا کاری تبدیل نمایند، افراد می توانند با اجازه کار به مدت 3 سال در کاری مشغول به کار شوند و بعد از آن می توانند اقامت این کشور را دریافت نمایند.

مهاجرت از طریق کار در اسلوونی

یکی دیگر از روش های مهاجرت به کشور اسلوونی دیافت ویزای کار در این کشور می باشد، در کشور هایی که در منطقه شنگن قرار دارند یافتن کار برای افرادی که تابعیت کشور های خارجی را دارند کمی دشوار می باشد، این افراد باید از کارفرماهای کشور های اتحادیه اروپا دعوت نامه شغلی در یافت نمایند.

کارفرمایان تحت رعایت قوانین می توانند برای افراد خارجی دعوت نامه کاری ارسال نمایند، ابتده به مدت سه ماه ]گهی استخدام باید در کشور اسلوونی منتشر شود، اگر فردی در کار مورد نظر استخدام نشد، باید به مدت سه ماه دیگر آگهی در کشور های اتحادیه اروپا منتشر شود و اگر همچنان فردی برای شغل مورد نظ استخدام نشد کارفرما می تواند برای نیروس کار خارجی دعوت نامه کاری ارسال نماید.

اگر درخواست فرد توسط دولت این کشور مورد قبول واقع شد فرد می تواند به کشور اسلوونی مهاجرت کند، و بعد از گذشت 5 سال از شاغل شدن و با پرداخت مالیات فرد می تواند اقامت دائم کشور اسلوونی را دریافت نماید.

 

تولد فرزند در کشور اسلوونی

در این کشور اعطا تابعیت به فرزندان متولد شده از طریق سیستم خون می باشد، اگر پدر مادر فرزند تابعیت کشور اسلوونی را داشته باشند فرزند بعد از تولد تابعیت اسلوونی را دریافت می نماید، همچنین اگر یکی از والدین فرزند نیز تابعیت کشور اسلوونی را داشته باشد تابعیت کشور اسلوونی به فرزند اعطا خواهد شد.

اگر فرزندی خارج از کشور اسلوونی متولد شود برای دریافت تابعیت این کشور باید اقدامات لازم را انجام دهد. فرد برای دریافت تابعیت این کشور می تواند از دو روش استفاده کند، متقاضی می تواند بعد از هجده سال اقامت دائم تابعیت این کشور را دریافت نماید. همچنین فرد می تواند قبل از سن سی و شش سالگی درخواست دریافت تابعیت خود را ارائه نماید.

افرادی که در کشور اسلوونی متولد شده اند ولی پدر و مادرشان تابعیت این کشور را ندارند، می توانند تحت شرایطی اقامت این کشور را دریافت نمایند:

  • متقاضی باید حداقل به مدت ده سال در این کشور اقامت داشته باشد
  • سن متقاضی باید حداقل 18 سال باشد
  • متقاضی نباید در مدت اقامتش در کشور اسلوونی مرتکب جرم و جنایتی شده باشد
  • متقاضی اگر تابعیت کشور دیگری را دارد باید تابعیت خود را لغو نماید
  • متقاضی به زبان اسلوونی تسلط داشته باشد

جهت مطالعه بیشتر در رابطه با تولد فرزند در کشور اسلوونی به مقاله  اقامت از طریق تولد در اسلوونی  مراجعه نمایید.

در این مقاله سعی شد اطلاعات مختصری در رابطه با اقامت اسلوونی در اختیار متقاضیان قرار داده شود، اگر خواهان کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با راه های مهاجرت به این کشور هستید می توانید با مشاوران و وکلا مجرب موسسه سفیران سروش سعادت در تماس باشید. و از مشاوره های در نظر گرفته شده بهره مند شوید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *