مهاجرت به کشور جمهوری چک

ازدواج در چک

ازدواج در چک

یکی از راه های مهاجرت به این کشور، ازدواج در چک می باشد. راه های دیگر هم برای اقامت به کشور چک دریافت ویزای کاری، سرمایه گذاری در چک، تحصیل در چک، تولد فرزند در چک راه های اقامت برای این کشور می باشد.

اقامت و تابعیت چک از راه ازدواج

مهاجرت و اقامت در چک راه های گوناگون زیادی دارد. دریافت تابعیت چک از راه ازدواج به این صورت می باشد که شما باید با شخصی که تابعیت چک را دارد ازدواج کنید که اقامت و تابعیت خود را دریافت کنید. در سال 1993 قانونی در مجلس شورای ملی تصویب شد که سه سال بعد یعنی 1996 به صورت علنی شد. در این قانون تصویب شد که اگر شما با شهروند حمهوری چک ازدواج کنید شما هم تابعیت این کشور را بدست می آورید. ازدواج در جمهوری چک به دو صورت انجام می شود: اول مدنی و دوم مذهبی

  1. ازدواج مدنی

حتما باید در دفتر اسناد رسمی ثبت شود و ازدواج صورت بگیرد.

  1. ازدواج مذهبی

این ازدواج در کلیسا مبادرات صورت بگیرد و ازدواج کنند. لازم به ذکر است که در این کشور بیشتر از 2 بار امکان ندارند که ازدواج کنند.

شرایط مهاجرت به چک از راه ازدواج 

مدارک و شرایط مهاجرت از طریق ازدواج به صورت زیر می باشد:

  1. داشتن پاسپورت یا گذرنامه
  2. سن مرد و خانم باید از 21 سال بیشتر باشد.
  3. تمکن مالی و بانکی بر طبق یک سال هزینه زندگی شخص و همسر
  4. مدت زمان آشنایی با همسرتان و مدارکی برای اثبات دوران نامزدی و ازدواج

اصول ازدواج در چک

شما باید اصول و شرایط زیر را در رابطه با ازدواج در چک بدانید:

  • شما باید یک سند رسمی و قابل اعتبار ارائه دهید.
  • عدم سوئپیشینه
  • هم خانم و هم آقا باید آزمایش پزشکی داده باشند و بعد وارد کشور چک شوند.
  • مطالب اشتباه در مورد خود نباید گفته شود.
  • یکی از زوج ها باید تابعیت کشور چک را داشته باشند.
  • همسر شما باید یک عدد چک به عنوان ضمانت بدهد.
  • هنگامی که وارد کشور جمهوری چک شدید باید تمامی مدارک و نشان و آدرس خود را به منظور شریک زندگی به شهرداری اعلام کنید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ازدواج در چک

  1. سند زندگی هم اصل و هم کوپی
  2. اصل و کوپی تمامی صفحه های شناسنامه هر دو نفر
  3. شناسنامه ضامن هم اصل و هم کوپی
  4. کارت ملی هم خانم و هم آقا به صورت اصل و کوپی
  5. کارت ملی هر دو ضامن هم اصل و هم کوپی
  6. آدرس کامل و کد پسستی زوج
  7. کد رهگیری (10 رقمی) بعد از ثبت نام داده می شود.

سپس برای دریافت ویزای ازدواج کشور چک باید به سفارت این کشور مراجعه کنید و متقاضیان باید در فرم ابتدایی درخواست خود بر اساس ازدواج با یک شهروند چکی نشان دهند. نحوه پر کردن این فرم باید از مشاوران ما کمک کنید که بدون هیچ غلطی باید انجام شود. مشاوران ارشد و حرفه ای ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در مورد ازدواج در چک  به صورت تلفنی و حضوری به شما عزیزان مشاوره می دهند و با توجه به شرایط شما بهترین راه مهاجرت را به شما عزیزان پیشنهاد می دهند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *