مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » بلاروس » ازدواج در بلاروس

ازدواج در بلاروس



ازدواج در بلاروس

ازدواج در بلاروس می تواند تابعیت این کشور را به ارمغان بیاورد؟

روش های بسیار زیادی برای مهاجرت و کسب اقامت از کشور در سال 2019 وجود دارد.

یکی از روش های اخذ اقامت در کشور بلاروس ازدواج با فردی می باشد که تابعیت کشور بلاروس را دارد.

در ادامه می خواهیم اطلاعاتی را درباره ازدواج در کشور بلاروس و شرایط اخذ اقامت از این طریق را برای شما عزیزان توضیح دهیم.

 

ازدواج در بلاروس

یکی از رایج ترین و متداول ترین روش برای اخذ تابعیت از کشور ها ازدواج می باشد.

ازدواج در کشور بلاروس با فردی از تبعه کشور های دیگر قانونی می باشد.

فرد با ازدواج با فردی که تابعیت بلاروس را دارد و شهروند این کشور است می تواند اقامت این کشور را دریافت کند.

اگر فردی ایرانی بخواهد اقامت کشور بلاروس را دریافت نماید باید از تابعیت خود در ایران خارج شود.

زیرا در قانون کشور بلاروس تابعیت مضاعف قانونی نیست.

 

چه شرایطی برای ترک تابعیت ایران وجود دارد؟

افرادی می توانند تابعیت ایران را ترک نمایند که:

  • سن آن ها از 25 سال به بالا باشد؛
  • مسئولان مربوطه اجازه خروج فرد از تابعیت ایران را صادر کنند؛
  • عدم سوء پیشینه و عدم انجام جرم و جنایت؛
  • فرد باید به خدمت سرازی رفته باشد؛
  • فرد باید تعهد دهد که ظرف مدت 1 سال اموال خودش در ایران و یا اگر ملک و اموالی را به ارث برده است به

افرادی به تبعه ایرانی منتقل کند.

 

شرایط در نظر گرفته شده برای ازدواج در بلاروس چیست؟

ازدواج درکشور  بلاروس و اخذ اقامت از این کشور باید تحت شرایطی انجام گرد، که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد:

  1. فرد برای کسب اقامت از کشور بلاروس باید به زبان روسی تسلط داشته باشد.
  2. ارائه گواهی تمکن مالی. فرد باید ثابت کند که حداقل در یک سال آینده توانایی پرداخت مخارج زندگی؛

برای خود و همسرش را دارد.

  1. در صورت درخواست فرد برای دریافت تابعیت از کشور بلاروس نباید تابعیت کشور دیگری را داشته باشد.
  2. فرد باید از قوانین کشور بلاروس اطاعت کند.

 

ازدواج در خارج از کشور بلاروس

اگر افرادی با تابعیت کشور بلاروس در خارج از کشور از این کشور با هم ازدواج کنند.

می توانند ازدواج خود را در کنسولگری بلاروس به ثبت برسانند.

حال اگر شهروندی از کشور بلاروس در خارج از این کشور بخواهد با فردی خارجی ازدواج کند.

اگر طبق قوانین کشور بلاروس ازدوج شان در آن کشور به ثبت برسد.

ازدواج آن ها در کشور بلاروس نیز به رسمیت شناخته می شود.

قوانین مربوط به ازدواج در بلاروس به این شرح است که:

  • سن فرد 18 سال تمام باشد
  • رضایت فرد از ازدواجی که قرار است صورت گیرد.

موانع ثبت ازدواج در بلاروس:

اگر افرادی با شرایط زیر با یکدیگر ازدواج کنند ازدواج آن ها در بلاروس مورد تایید نمی باشد:

  • اگر یکی از طرفین در حین ازدواج با شخص دیگری ازدواج ثبت شده داشته باشد؛
  • ازدواج بین افرادی که از طریق خون با هم یکی هستند. مثل خواهر و برادر؛
  • اگر یکی از طرفین ازدواج بیماری روانی داشته باشد.

 

سن ازدواج

سن قانونی برای ازدواج در کشور بلاروس سن هجده سال تمام می باشد.

و برای به رسمیت شناختن ازدواج در بلاروس باید در دفاتر ثبت مدنی این ازدواج ثبت گردد.

طبق شرایطی دفاتر مدنی می توانند این سن را تا سه سال کاهش دهند:

  • بارداری
  • طلاق
  • تولد فرزند

 

مدت ثبت نام ازدواج در کشور بلاروس

برای مدت ثبت ازدواج دو طرف باید توافق داشته باشند تا این مدت در دفاتر ثبت گردد.

اما این زمان نمی تواند زود تر 15 روز بعد از ارسال درخواست برای ثبت ازدواج باشد.

بعد از پذیرفته شدن درخواست می تواند زمان آن را تا 3 ماه افزایش و یا کاهش داد.

 

مدارک لازم برای ثبت ازدواج

برای ثبت ازدواج در بلاروس طرفین باید مدارک زیر را ارائه دهند:

  • افراد خارجی که می خواهند ازدواجشان ثبت شود باید گذرنامه معتبر ارائه دهند.
  • فرد خارجی باید ااجازه اقامت موقت را از کشور بلاروس دریافت کرده باشد.
  • در زمان ثبت ازدواج باید درخواست خود را برای اخذ اقامت دائم از کشور بلاروس ارائه داده باشد.
  • شهروندانی که اقامت موقت کشور بلاروس را دارند باید پاسپورتیا مدرک شناسایی معتبر ارائه دهند.

فرد باید پاسپورت یا مدارک خود را به زبان روسی یا بلاروسی ترجمه کرده باشد.

این مدارک باید توسط کنسولگری، سفارت خانه و یا مراجع دولتی تایید شود.

 

 

روند ثبت نام ازدواج

شهروندان خارجی و یا افراد بدون تابعیت کشور بلاروس حقوق و وظایفی یکسان برای ازدواج با یک شهروند کشور بلاروس دارند.

مطابق قوانین کشور بلاروس ازدواج با افرادی که:

  • اقامت کشور بلاروس را ندارند؛
  • ازدواج با افراد خارجی؛

در این کشور قانونی بوده و به رسمیت شناخته می شود.

افراد با تابعیت خارجی اگر در کشور بلاروس ازدواج کنند ازدواج آن ها نیز به رسمیت شناخته می شود.

شهروندان کشور بلاروس اگر بخواهند با افراد با تابعیت خارجی ازدواج کنند، ازدواجشان در دفاتر ثبت مدنی ثبت خواهد شد.

شهروندان خارجی برای ثبت ازدواج باید گواهی تاییدیه سلامت خود را ارائه دهند.

نام و نام خانوادگی شهروند خارجی باید با نام هایی که در گذر نامه ثبت شده مطابقت داشته باشد.

گذر نامه فرد باید اعتبار حداقل 6 ماهه داشته باشد.

 

تاییدیه سلامت

طبق قوانین بلاروس شهروندان بعضی از کشور ها که قصد ازدواج با فردی از تبعه بلاروس را دارند.

باید تاییدیه سلامت خود را از دولت کشور خود دریافت کرده و در هنگام ثبت ازدواج ارائه دهند.

دفاتر ثبت مدنی جمهوری بلاروس باید آگاه باشند که آیا این مدرک با قانون کشور فرد مطابقت دارد یا خیر.

و اگر مجوز خاصی برای ازدواج لازم است و شهروند خارجی اجازه این ازدواج را ندارد.

شهروند بلاروسی می تواند ازدواج خود را باطل کند. و اگر طرفین اصرار به ازدواج دارند، ازدواج ثبت خواهد شد.

ولی در پرونده ازدواج ثبت می شود که افراد با این روش ازدواج کرده اند.

 

ماده مربوط به قوانین ازدواج

طبق ماده 14 قانون از شهروند بلاروسی بعد از ازدواج یا طلاق نگهداری خواهد شد.

زمانی که فردی ا تابعیت کشور بلاروس با فردی با تابعیت خارجی ازدواج می کند.

فرد خارجی تابعیت همسر بلاروسی خود را دریافت کرده و شهروند کشور بلاروس خواهد شد.

 

در این مقاله سعی کردیم قوانین و شرایط لازم برای اخذ تابعیت از طریق ازدواج در بلاروس را برای شما عزیزان شرح دهیم.

در صورتی که سوالات بیشتری درباره قوانین و چگونگی اخذ تابعیت در کشور بلاروس دارید؛

می توانید با همکاران ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.

 

 

 

 

 

ازدواج در بلاروس
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *