مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » بلاروس » ویزای بلاروس

ویزای بلاروس



 

بلاروس کشوری بسیار زیبا و دیدنی در اروپای شرقی است که می‌تواند مقصد سفر شما برای تعطیلات باشد. این کشور دارای جاذبه‌های فراوان و مکان‌های دیدنی فوق‌العاده است. می‌توانید مطمئن باشید که خریداری بلیط هواپیما و دیدار از این کشور ارزشش را خواهد داشت. شهروندان ایرانی که در ایران اقامت دارند برای خریداری بلیط هواپیما بلاروس باید ویزای این کشور را داشته باشند. تهیه ویزای بلاروس از طریق درخواست ویزا از کنسولگری بلاروس انجام می‌شود. خوشبختانه کشور بلاروس در ایران سفارتخانه دارد. می‌توانید از طریق این سفارتخانه به درخواست ویزا اقدام کنید. باید به خاطر داشته باشید که روند درخواست ویزا و بهای آن بسته به کشوری که در آن اقامت دارید متفاوت است.

ویزای بلاروس

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن

راهنمای دریافت ویزای بلاروس

انواع ویزا در بلاروس

در جمهوری بلاروس، انواع ویزاهای زیر ارائه داده می‌شود:

 

ویزای نوع B-ویزای ترانزیت، این ویزا تا 1 سال اعتبار دارد.

 

ویزای نوع C- ویزای کوتاه‌مدت، این ویزا تا 90 روز یا سه ماه اعتبار دارد.

 

ویزای نوع D- ویزای بلندمدت، این ویزا یک سال اعتبار دارد.

 

تعداد ورودی ویزاها می‌تواند، تک‌گانه، دوگانه دو یا چندگانه باشد.

 

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن

راهنمای دریافت ویزای بلاروس

ورودی ویزای تک‌گانه به‌یک‌بار ورودی به کشور بلاروس، اقامت و خارج شدن از جمهوری بلاروس اختصاص داده می‌شود. اقامت در این کشور به تعداد روزهای مشخص‌شده در ویزا بستگی دارد و نمی‌تواند بیش از 90 روز باشد.

 

ورودی ویزای دوگانه به دو بار ورود، اقامت و خارج شدن از جمهوری بلاروس اختصاص دارد. اقامت در این کشور به تعداد روزهای مشخص‌شده در ویزا بستگی دارد و نمی‌تواند بیش از 90 روز باشد.

 

ورودی ویزای چندگانه به تعداد ورودی، اقامت و خارج شدن بیش از دوبار به جمهوری بلاروس اختصاص داده می‌شود و اقامت در این کشور به تعداد روزهای مشخص‌شده در ویزا بستگی دارد و نمی‌تواند بیش از 90 روز باشد.

 

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن

راهنمای دریافت ویزای بلاروس

یکی از مأمورهای سفارت بلاروس وظیفه صدور ویزا یا رد صدور ویزا را بر عهده دارد. این تصمیم بر اساس مدارک ارائه‌شده به سفارت و نتایج مصاحبه با فرد موردنظر طی 5 روز کاری از زمان درخواست ویزا گرفته می‌شود. (در مواقع ضروری تصمیم در طول مدت 48 ساعت نیز گرفته می‌شود- که این تصمیم نهایی است)

 

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن

راهنمای دریافت ویزای بلاروس

یک مأمور سفارت می‌تواند تعداد ورودی‌های ویزا و اعتبار ویزا را کاهش دهد.

 

مأمور سفارتخانه هیچ وظیفه‌ای در قبال توضیح دلایل رد ویزا را ندارد.

 

در هنگام رد ویزا، مبلغ پرداختی به سفارت پس داده نمی‌شود.

 

ورودی‌های ویزا می‌تواند تک‌نفره و یا به حالت گروهی باشد.

 

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن

راهنمای دریافت ویزای بلاروس

از بین انواع ویزاهای گفته‌شده در بالا برای بازدید از کشور بلاروس با اهداف توریستی باید ویزای گردشگری نوع C تهیه شود. این نوع ویزا به مدت زمان 3 ماه اعتبار داشته و مدت زمان اجازه داده‌شده برای اقامت در کشور بلاروس تا 30 روز است و همچنین دارای ورودی‌های تک‌گانه و یا دوگانه است.

 

مهم است که به خاطر داشته باشیم، افرادی که دارای پاسپورت دیپلماتیکی هستند برای بازدید از کشور بلاروس، نیاز به تهیه ویزا ندارند؛ که این قانون مختص شهروندان ایرانی و چند کشور دیگر است.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای بلاروس

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن

مدارک اخذ ویزای بلاروس

-یک نسخه فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا به فارسی یا انگلیسی یا زبان روسی

 

– یک قطعه عکس رنگی با پشت زمینه آبی یا سفید که در 6 ماه گذشته گرفته‌شده باشد و ابعاد آن 4.5 در 3.5 باشد.

 

-اصل گذرنامه

 

-یک کپی از گذرنامه

 

– بیمه مسافرتی با مشخصات زیر:

 

حاوی نام سازمان بیمه خارجی و ذکر محل استقرار آن، تلفن تماس سازمان بیمه خارجی یا شرکت کمک‌رسان و همچنین نام، نام خانوادگی، نام پدر تبعه خارجی بیمه‌گذار

 

سازمان بیمه باید تحت پوشش در خاک جمهوری بلاروس باشد

 

این بیمه باید دارای اعتبار در طی دوره اقامت در جمهوری بلاروس باشد.

 

بیمه مسافرتی باید اعتباری تحت پوشش به مبلغ حداقل 10,000 یورو داشته باشد.

 

-قبض پرداخت عوارض صدور ویزا

 

مبلغ لازم برای دریافت ویزای نوع C به کشور بلاروس

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن

هزینه دریافت ویزای بلاروس

ویزای ورودی تک‌گانه: 25 یورو

 

ویزای ورودی دوگانه: 35 یورو

 

ویزای ورودی گروهی تک‌گانه: 10 یورو به ازای هر نفر

 

ویزای ورودی گروهی دوگانه: 18 یورو به ازای هر نفر

 

ویزای ورودی چندگانه: 60 یورو

 

مشخصات سفارت بلاروس در ایران

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن

سفارت بلاروس در ایران

آدرس: ایران-تهران، خیابان زعفرانیه، خیابان شهید طاهری، خیابان آبان، خیابان آذر، پلاک 1

 

تلفن تماس: 02122752229

 

فکس:02122751382

 

ایمیل: iran@mfa.gov.by

 

ir.consul@mfa.gov.by

 

خرید بلیط هواپیما به بلاروس و نحوه دریافت ویزای آن

سفارت بلاروس در ایران

پس قبل از تهیه بلیط هواپیمای خود حتماً به موارد گفته‌شده در این مطلب توجه کنید و سپس اقدام به خرید بلیط هواپیما به مقصد بلاروس کنید. می‌توانید مطمئن باشید که تهیه بلیط هواپیما و بازدید از بلاروس کاملاً ارزش وقت گذاشتن را دارد و شما خواهید توانست اوقات خوشی را به همراه خانواده و یا دوستان خود در این کشور سپری کنید.

ویزای بلاروس
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *