مهاجرت به کشور ایسلند

ازدواج در ایسلند

ازدواج در کشور ایسلند

ازدواج در ایسلند یکی از دیگر از راههای اخذ اقامت این کشور بشمار می­رود. سالانه افراد زیادی به طرق مختلف به کشور ایسلند مهاجرت می­نمایند. اگرچه اخذ اقامت دائم و تابعیت این کشور از دیگر راهها نیز امکان پذیر است اما ازدواج در این کشور یکی از راههایی می­باشد که تبعه­ی خارجی می­تواند در کمترین زمان اقامت دائم این کشور را اخذ بنماید. ازدواج در ایسلند خود دارای قوانینی می­باشد که اتباع خارجی که قصد ازدواج با اتباع ایسلندی را دارند، ملزم به رعایت آنها هستند. مجموعه حقوقی سفیران سروش سعادت با کادری مجرب مفتخر به راهنمائی و پاسخگویی به تمامی سوالات عزیزان می­باشند.

ایسلند کشوری اروپایی و یکی از اعضای پیمان شینگن است و افرادی که بتوانند اقامت این کشور را اخذ نمایند، براحتی می­توانند به دیگر کشورهای عضو شینگن نیز سفر نمایند. این کشور دارای آب و هوایی بسیار متنوع از دیگر کشورها می­باشد و با وجود جاذبه های گردشگری در این کشور، همه ساله افراد زیادی با اخذ ویزای توریستی ایسلند به این کشور سفر می­نمایند. افراد زیادی با اخذ دیگر ویزاهای کشور ایسلند همچون ویزای تحصیلی- ویزای کاری و سرمایه گذاری به این کشور مراجعت نموده و سعی در اخذ اقامت دائم این کشور را دارند.

ازدواج در ایسلند

قوانین ازدواج در ایسلند

دولت ایسلند نیز همانند سایر کشورها قوانینی را برای ازدواج اتباع خارجی با تبعه­ی ایسلندی تعیین نموده است. طبق این قوانین اتباع خارجی که قصد ازدواج با اتباع ایسلندی و اقامت در ایسلند را دارند، می­بایست حداقل 4 سال در این کشور بصورت قانونی جهت انجام اموری همچون تحصیل- کار و سرمایه گذاری حضور داشته باشد. در این صورت فرد می­تواند از طریق ازدواج با اتباع این کشور اقامت دائم و سپس تابعیت ایلسند را اخذ نماید. تنها افرادی که دارای شرایط زیر هستند می­توانند برای اخذ اقامت این کشور از طریق ازدواج اقدام نمایند:

  • سن بالای 18 سال
  • حداقل یکسال از زمان ازدواج زوجین گذشته باشد.
  • تبعه­ی خارجی می­باید یکی از اتباع کشورهای اسکاندیناوی باشد و در صورتیکه فرد مذکور تبعه­ی دیگر کشورها باشد می­بایست دارای اقامت قانونی ایسلند باشد.
  • محل سکونت همسر در ایسلند مشخص باشد
  • تبعه­ی خارجی نباید در طول 5 سال گذشته مرتکب جرم و یا جنایتی در ایسلند و یا در خارج از این کشور شده باشد.
  • همسر می­بایست توانایی مالی لازم برای تأمین هزینه های زندگی مشترک خود در ایسلند را داشته باشد.

طبق قوانین ازدواج در ایسلند فردی که با یکی از اتباع ایسلندی ازدواج نماید می­تواند براحتی اقامت دائم و تابعیت ایسلند را اخذ بنماید.

بررسی آثار حقوقی ازدواج در ایسلند

همانطور که بیان نمودیم ازدواج در ایسلند از دیگر راههای مهاجرت به ایسلند می­باشد که موجب می­شود تا اتباع خارجی بتوانند اقامت ایسلند را اخذ بنمایند. این دسته افراد از حقوقی با شرایط زیر برخوردار خواهند بود:

  • انجام کار در ایسلند بدون اخذ ویزای کاری و یا مجوز کار این کشور
  • هنگام اخذ اقامت ایسلند تبعه­ی خارجی می­تواند در این کشور حضور داشته باشد. البته حضور شخص در این مدت منوط بر داشتن ویزای ایسلند می­باشد.
  • تبعه­ی خارجی پس از 3 سال زندگی مشترک با تبعه­ی ایسلندی می­تواند برای دریافت اقامت دائم این کشور اقدام نماید. ناگفته نماند زوج و یا زوجه که دارای اقامت ایسلند است، می­باید حداقل بمدت 5 سال شهروندی کشور ایسلند را اخذ نموده باشد.
  • تبعه­ی خارجی پس از گذشت 5 سال نیز می­تواند تابعیت کشور ایسلند را دریافت نماید.

ناگفته نماند تبعه­ی خارجی در صورتی که دارای فرزندانی از ازدواج قبلی خود باشد، می­تواند اقامت ایسلند را برای فرزندان زیر 18 سال خود نیز اخذ نماید. همچنین اخذ اقامت این کشور برای والدین وی که بیشتر از 67 سال هستند، نیز امکان پذیر می­باشد.

مدارک لازم جهت اخذ اقامت ایسلند از طریق ازدواج

افرادی که با اتباع ایسلندی ازدواج نموده اند و قصد دریافت اقامت این کشور را دارند، می­باید مدارک زیر را به اداره مهاجرت ارائه نمایند:

  • پرداخت هزینه اخذ اقامت
  • تکمیل فرم درخواست اقامت ایسلند
  • عکس
  • ارائه یک نسخه کپی گذرنامه
  • گواهی عدم سوء سابقه کیفری
  • بیمه سلامت
  • ارائه مدارکی تمکن مالی وی را برای ادامه زندگی در ایسلند بیان می­نماید.
  • اصل گواهی ازدواج فرد با تبعه­ی ایسلندی
  • ارائه کپی گواهی ازدواج زوجین که می­باید به زبان ایسلندی ترجمه شده باشد.

اداره مربوطه تمامی مدارک متقاضی را بررسی و ارزیابی می­نماید و در صورتیکه با اعطای اقامت وی موافقت گردد، وی را مطلع خواهند نمود. متقاضیان توجه داشته باشند، تا زمانی که اقامت فرد از سوی اداره مهاجرت تأیید نگردد، اقامت وی در این کشور معتبر نخواهد بود.

دریافت تابعیت ایسلند

پس از اخذ اقامت ایسلند، اتباع خارجی پس از 5 سال زندگی مشترک با اتباع ایسلندی می­توانند تابعیت این کشور را نیز اخذ نمایند. تابعیت کشور ایسلند از راههای دیگری همچون:

  • تابعیت ایسلند از طریق اصل خون می­باشد و افرادی که یکی از والدین آنها ایسلندی باشد، تابعیت این کشور را دریافت خواهد نمود.
  • افرادی که با اتباع ایسلندی ازدواج نمایند و فرزندشان در خاک این کشور متولد گردد.

امکانپذیر است. دوستان عزیز می­توانند با کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه های مختلف مهاجرتی مشاوره نمایند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *