مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » هند » اخذ ویزای تحصیلی هندوستان

اخذ ویزای تحصیلی هندوستان



اخذ ویزای تحصیلی هندوستان یکی از رایج ترین روشهای مهاجرت به این کشور میباشد و هر ساله دانشجویان بین المللی زیادی برای ادامه تحصیل در دانشگاه های کشور به هند مهاجرت میکنند.

اخذ ویزای تحصیلی هندوستان و فارغ التحصیل شدن از دانشگاه های این کشور میتواند موجب کسب اقامت و سپس تابعیت کشور هندوستان شود و لازم به ذکر است که کشور هندوستان از جمله کشور هایی میباشد که متقاضیان میتوانند همزمان با داشتن تابعیت یک کشور خارجی، تابعیت کشور هندوستان را نیز داشته باشند (تابعیت مضاعف).

مهاجرت به کشور هند متقاضیان میتوانند یکی از روشهای زیر را انتخاب کنند و وارد خاک این کشور شوند:

  • مهاجرت برای ثبت شرکت در هند و ایجاد کسب و کار.
  • مهاجرت برای سرمایه گذاری در هند.
  • مهاجرت به هند جهت تحصیل در دانشگاه های معتبر این کشور.
  • مهاجرت به هند با کسب روادید سرمایه گذاری.
  • مهاجرت به هند جهت خرید املاک.
  • مهاجرت به هند جهت ازدواج با شهروند هندی.

متقاضیان و دانشجویانی که قصد دارند در دانشگاه های کشور هند مشغول به تحصیل شوند، در نخستین گام باید از هزینه های تحصیل در این کشور مطلع شوند.

کسب بورسیه تحصیلی در هند بستگی به مرکز تحصیلی مورد نظر دارد و بورسیه ها و کمک هزینه ها در دانشگاه های کشور هند مشابه نمی باشند.

تحصیل در دانشگاه های کشور هند همراه با هزینه های قابل پرداختی می باشد و لازم به ذکر است که مخارج تحصیل در دانشگاه های این کشور بسیار کم تر از دانشگاه های سایر کشور های دنیا می باشد.

متقاضیان و دانشجویان می توانند در در دوره های زیر مشغول به تحصیل در دانشگاه های کشور هند شوند:

  • دوره ی کارشناسی.
  • دوره ی کارشناسی ارشد.
  • دوره ی دکترا.
  • دوره ی پزشکی.
  • دوره های یادگیری زبان.

هزینه ی تحصیل در دوره ی کارشناسی از پانصد الی سه هزار دلار در سال می باشد و متقاضیان باید برای تحصیل در این دوره مدرک دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی معتبر و همچنین مدرک زبان معتبر و رسمی ارائه دهند. تحصیل در دوره ی کارشناسی از دو الی سه سال طول می کشد.

هزینه ی تحصیل در دوره ی کارشناسی ارشد از هزار و پانصد الی چهار هزار و پانصد دلار در سال می باشد و متقاضیان و دانشجویان باید برای تحصیل در این دوره مدرک لیسانس ارائه و همچنین مدارک مورد نیاز را ارائه دهند. تحصیل در دوره ی کارشناسی ارشد از دو الی سه سال طول می کشد.

هزینه ی تحصیل در دوره ی دکترا از پانصد الی پنج هزار دلار در سال می باشد و متقاضیان باید علاوه بر ارائه مدارک مورد نیاز و مدرک تحصیلی فوق لیسانس، پروژه های تحقیقاتی بسیار خوبی ارائه دهند. تحصیل در دوره ی دکترا سه سال طول می کشد.

هزینه ی زندگی و اقامت دانشجویی در کشور هند هر ساله تقریبا چهار هزار دلار می باشد و متقاضیان باید تمامی مدارک مورد نیاز را به همراه ترجمه ی رسمی به زبان انگلیسی ارائه دهند.

برای تحصیل در دانشگاه های کشور هند متقاضیان و دانشجویان خارجی باید مدرک زبان انگلیسی معتبر و رسمی آیلتس با نمره ی شش ارائه دهند.

دوره پزشکی و دندانپزشکی

جهت تحصیل در دوره های پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاه های کشور هندوستان متقاضیان و دانشجویان خارجی باید مدرک پیش دانشگاهی تجربی داشته باشند و لازم به ذکر است که حداقل معدل مورد نیاز برای تحصیل در این دوره های چهارده میباشد.

دانشجویانی که قصد دارند در این دوره ها مشغول به تحصیل شوند باید در آزمون ورودی شرکت کنند و همچنین مدارک و شرایط مورد نیاز را دارا باشند.

جهت تحصیل در دوره های پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاه های کشور هند دانشجویان باید مدرک زبان انگلیسی آیلتس شش داشته باشند و تسلط خود را بر زبان انگلیسی اثبات کنند.

هزینه های تحصیل و اقامت دانشجویی در کشور هندوستان بستگی به دانشگاه و محل اقامت وی دارد؛ اما در نظر داشته باشید که اکثر دانشجویان دانشگاه های هند در خانه های مشترک زندگی می کنند بیشتر دانشگاه های این کشور خوابگاه دانشجویی ندارند.

تحصیل در دوره ی پزشکی و دوره دندانپزشکی از شهریور ماه شروع می شود و دانشجویان بین المللی از بهمن ماه تا مرداد ماه مهلت دارند تا اقدام به ثبت نام در دانشگاه مورد نظر کنند.

اخذ ویزای تحصیلی هند در صورتی امکان پذیر خواهد بود که دانشجو مدارک قبولی دانشگاهی خود را همراه با سایر موارد به سفارت هند تحویل دهد.

هزینه های تحصیل در دوره ی پزشکی به صورت زیر می باشند:

هزینه ی تحصیل در دورهدوره ی تحصیلی
هفتاد الی هشتاد هزار دلاررشته ی پزشکی
چهل و پنج هزار دلاردوره دندانپزشکی
سی و پنج الی چهل هزار دلاردوره داروسازی

 

دانشگاه های پزشکی

دانشجویان و متقاضیان ایرانی که می خواهند در کشور هند مشغول به تحصیل در دوره های پزشکی شوند، در صورتی که قصد داشته باشند تا بعد از فارغ التحصیلی برای کار به کشور خود بازگردند، حتما می بایست مدرک تحصیلی خود را از دانشگاه هایی کسب کنند که توسط وزارت عوم و وزارت بهداشت ایران تایید شده باشند. همچنین اخذ ویزای تحصیلی هندوستان در صورتی ممکن خواهد بود که دانشجویان مدرک زبان آیلتس داشته باشند.

دانشگاه های زیر توسط وزارت علوم و وزارت بهداشت ایران تایید شده اند:

  • هندوی بنارس.
  • اسلامی علیگار.
  • دهلی.
  • پانجاب.
  • مانیپال.
  • جادوپور.

جهت شرکت در آزمون های ورود متقاضیان و دانشجویان باید حداقل هفده سال سن و حداکثر بیست و پنج سال سن داشته باشند.

همچنین داشتن مدارک و شرایط زیر جهت تحصیل در دوره های پزشکی جهت کسب مدرک فوق لیسانس الزامی می باشد:

  • ارائه مدرک دیپلم.
  • ارائه مدرک پیش دانشگاهی.
  • ارائه مدارک شناسایی و تولد.
  • .NEET test result
  • .OBC-ST-SC
  • چند قطعه عکس.

با اخذ ویزای تحصیلی هندوستان دانشجویان می توانند در تمامی دانشگاه های کشور هند مشغول به تحصیل شوند و لازم به است که در این کشور پر جمعیت بیش از سیصد و بیست دانشگاه وجود دارد.

شما عزیزان می توانند با مراجعه به مقاله تهیه شده توسط متخصصان موسسه حقوقی و مهاجرتی سفیران سروش سعادت درباره هند اطلاعات کاملی درباره این کشور آسیایی کسب کنید.

تحصیل در دانشگاه های هند

مقاطع تحصیلی مختلف در کشور هند (رشته های پزشکی) به صورت زیر می باشد:

پیش نیاززبان تحصیلطور دوره (سال)مقطع
مدرک پیش دانشگاهی نجربی یا ریاضیانگلیسیچهارلیسانس داروسازی
مدرک پیش دانشگاهی نجربی یا ریاضیانگلیسیششدکترای داروسازی
مدرک پیش دانشگاهی تجربیانگلیسیپنجدکترای دندانپزشکی
مدرک پیش دانشگاهی تجربیانگلیسیپنج و نیمدکترای عمومی

 

مقاطع تحصیلی مختلف در کشور هند (رشته های غیر پزشکی) به صورت زیر می باشند:

پیش نیاززبان تحصیلطول دوره (سال)مقطع
پیش دانشگاهی مرتبط با رشته (معدل چهارده)انگلیسیچهارکارشناسی
لیسانس مرتبط با رشته (معدل چهارده)انگلیسیدوکارشناسی ارشد
فوق لیسانس مرتبط با رشته (معدل چهارده)انگلیسیپنجدکترا

 

کمک هزینه های تحصیلی در هند

در کشور هند کمک هزینه های تحصیلی گوناگونی وجود دارند و متقاضیان می توانند برای تحصیل در دوره های لیسانس و فوق لیسانس و دکترا اقدام به کسب بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی جهت تحصیل در دانشگاه های کشور هند کنند.

به یاد داشته باشید که اکثر کمک هزینه های تحصیلی در رشته های مرتبط با هنر و فنی حرفه ای ارائه می شوند و دانشجویانی که در دوره های پزشکی مشغول به تحصیل هستند، شانس کمتری برای کسب بورسیه تحصیلی در هند کنند.

کمک هزینه های تحصیلی در کشور هند مخصوص دانشجو های آسیایی می باشند و برخی از دانشجویان آفریقایی نیز می توانند از بورسیه های تحصیلی در کشور هند بهره مند شوند.

به یاد داشته باشید که هزینه ی تحصیل و زندگی دانشجویی در هند بسیار مناسب می باشد و دانشجویان اجازه کار ضمن تحصیل نخواهند داشت.

جهت کسب بورسیه تحصیلی در هند متقاضیان و دانشجویان خارجی باید شرایط زیر را دارا باشند:

  • ارائه مدارک تحصیلی (به همراه ترجمه ی رسمی به زبان انگلیسی و ریز نمرات).
  • ارائه مدارک زبان انگلیسی معتبر و رسمی (آیلتس شش).
  • ارائه توصیه نامه از سوپروایزر (استاد-سرپرست).
  • ارائه مدارک پزشکی.

در ادامه شما را با انواع مختلف کمک هزینه ها و بورسیه های تحصیلی کشور هند آشنا می سازیم.

Indian Culture Scholarship

شرایط این بورسیه به صورت زیر می باشد:

بورسیه عمومی فرهنگ هندعنوان بورسیه
آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتینارائه بورسیه (به دانشجویان)
لیسانس، فوق لیسانس و دکتراقابل اخذ در (دوره های تحصیلی)
هنری، ریاضیات، انسانی و غیرهرشته های قابل اخذ
رشته های پزشکی و علوم تجربیرشته های غیر قابل اخذ

 

Indian culture exchange scholarship

دانشجویان کشور هایی زیر می توانند بر اساس تفاهم نامه امضاء شده با کشور هند مشغول به تحصیل در دانشگاه های معتبر کشور هند شوند:

  • Czech Republic.

Etc.

Indian Handicrafts Scholarship

این کمک هزینه برای دانشجویانی می باشد که اهل کشور های پیشرفته هستند و می خواهند در دوره های آموزش هنر های دستی و تولیدات صنایع دستی شرکت کنند مناسب می باشد.

I.C.C.R. Scholarship

شرایط این بورسیه به صورت زیر می باشد:

تمام دانشجویان دنیاارائه بورسیه (به دانشجویان)
لیسانس، فوق لیسانس و دکتراقابل اخذ در (دوره های تحصیلی)
موسیقی، طراحی، نقاشی و سایر رشته های هنریرشته های قابل اخذ

Indian Colombo Technical Scholarship

وزارت اقتصاد کشور هند مسئولیت ارائه این بورسیه را به عهده دارد و دانشجویانی که اهل کشور های زیر هستند می توانند این کمک هزینه را کسب کنند:

  • افغانستان.
  • بوتان.
  • بنگلادش.
  • ایران.
  • مالزی.
  • میانمار.
  • مالدیو.
  • نپال.
  • اندونزی.
  • فیلیپین.
  • لائوس.

لازم به ذکر است که دانشجویان رشته های فنی و مهندسی در دوره های فوق لیسانس و دکترا می توانند این کمک هزینه را کسب کنند.

 

مخارج تحصیلی در کشور هند

هزینه های اقامت دانشجویی در کشور هند به صورت زیر می باشد:

هزینهمحل اقامت
400 الی 700 هزار تومان در ماهآپارتمان
300 الی 400 هزار تومان در ماهاتاق یا سوییت
150 الی 300 هزار تومان در ماهخوابگاه دانشجویی

 

همچنین برخی از هزینه های زندگی در کشور هند به صورت زیر می باشند:

هزینهمورد
10000 تومانیک وعده غذایی فست فود (رستوران متوسط)
20000 تومانیک وعده غذایی در یک رستوران خوب
2000 تومانیک شانه تخم مرغ (12 عدد)
8000 تومانیک کیلو گوشت یا مرغ
1000 تومانیک لیتر شیر
1000 تا 2000 تومانیک قرص نان محلی
2000 تومانیک کیلو سیب زمینی و پیاز
80000 تومان در ماهقبوض و امکانات

 

هموطنان عزیز و گرامی برای اخذ ویزای تحصیلی هندوستان می توانند با ارائه مدارک مورد نیاز خود به متخصصان و کارشناسان با تجربه ی موسسه مهاجرتی و حقوقی سفیران سروش سعادت پروسه ی انجام امور پرونده ی خود را شروع کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *