مهاجرت به کشور استرالیا

کشورهای لغو روادید با پاسپورت استرالیا

کشورهای لغو روادید با پاسپورت استرالیا

با توجه به تعداد بالای درخواست ایرانیان برای پاسپورت استرالیا در این مقاله تعداد کشورهای لغو روادید با پاسپورت استرالیا، بررسی شده است. همانطور که می دانید استرالیا یکی از کشورهای مهاجر پذیر بوده و تعداد بسیار زیاد ایرانی در این کشور اقامت دارند و با به فکر اخذ تابعیت استرالیا هستند. از این رو بررسی پاسپورت استرالیا و امتیازات آن امری ضروری است. در حال حاضر تعداد کشورهای لغو روادید با پاسپورت استرالیا به 185 کشور می رسد که شامل کشورهای بدون ویزا، ویزا هنگام ورود و ویزای الکترونیکی هستند. این در حالی است که از نظر قدرت پاسپورت، گذرنامه استرالیا مشابه با گذرنامه کاناداست چرا که هر دو در رده 9 جهانی هستند. بدر ادامه کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت بررسی بیشتری بر روی کشورهای لغو روادید با پاسپورت استرالیا داشته اند.

معرفی استرالیا

استرالیا مستعمره سابق انگلیس است که از 6 ایالت تشکیل شده است. این ایالت ها عبارتند از:

  • نیو ساوت ولز
  • کوئینزلند
  • استرالیای جنوبی
  • تاسمانی
  • ویکتوریا
  • استرالیای غربی.

این کشور در قاره اقیانوسیه در وسط اقیانوس هند و جنوب اقیانوس آرام واقع شده است. نیوزیلند نزدیکترین کشور همسایه به شرق است. استرالیا با مساحت 7.6 میلیون کیلومتر مربع ششمین کشور بزرگ جهان است. آب و هوای آن بیشتر نیمه خشک است. جمعیت کلی 25.6 میلیون نفر است. پایتخت این کشور کانبرا است. با این وجود پرجمعیت ترین شهر سیدنی است و ملبورن پس از آن با تقریباً 4.9 میلیون نفر سکونت دارد. شهرهای مهم دیگر شهرستان پرت و آدلاید هستند. بزرگترین فرودگاه، فرودگاه سیدنی (SYD) با 44 میلیون مسافر در سال است. ملبورن (MEL) با 37 میلیون مسافر در سال دومین فرودگاه بزرگ استرالیاست. این باعث می شود هر دو در 10 فرودگاه شلوغ دنیا قرار بگیرند.

فرهنگ استرالیا تحت سلطه امواج مهاجرت است که طی قرن های گذشته رخ داده است. در اکثر کشورها ترکیبی چند فرهنگی و مذهبی وجود دارد. زبان رسمی انگلیسی است. زبان بومی هنوز هم صحبت می شود. سیستم حقوقی یک دموکراسی پارلمانی فدرال تحت سلطنت مشروطه است.

بررسی کشورهای لغو روادید با پاسپورت استرالیا

پاسپورت استرالیا در حال حاضر بر اساس شاخص رتبه بندی گذرنامه هنلی در رتبه 9 جهان قرار دارد. این امکان دسترسی بدون ویزا به 185 کشور را فراهم می کند. با توجه به آزادی زیاد جابجایی شهروندان استرالیا، پاسپورت استرالیا دارای اعتبار زیادی است. دارندگان گذرنامه استرالیایی برای ورود به کشورهای عضو اتحادیه اروپا، کانادا، نیوزلند، برزیل و کره جنوبی به ویزا نیاز ندارند و این یکی از امتیازات ویژه این کشور است. دارندگان گذرنامه استرالیا برای ورود به حدود 27 کشور در جهان نیاز به ویزا دارند.

در تصویر زیر با استفاده از پاسپورت استرالیا می توان به کشورهای نشان داده شده به رنگ سبز بدون ارائه ویزا سفر کرد:

کشورهای مجاز به سفر با پاسپورت استرالیا

کشورهای آبی رنگ مانند ایالات متحده آمریکا برای ورود شهروندان استرالیایی ویزا هنگام ورود و یا ویزای الکترونیکی را درخواست می کنند و کشورهای قرمز رنگ مانند چین و روسیه کشورهایی هستند که برای ورود شهروندان استرالیا ویزای فیزیکی درخواست می کنند.

لیست کشورهای لغو روادید کامل با پاسپورت استرالیا

اگر استرالیایی هستید و یا با اخذ تابعیت استرالیا گذرنامه این کشور را دارید شما می توانید بدون درخواست ویزا به 102 کشور از قاره های مختلف سفر کنید. البته استرالیا خود مملو از انواع مقصد و جاذبه های گردشگری شهری و طبیعی است. این کشور به دلیل حیات وحش وسیع و پارک های ملی مختلف شناخته شده است. برخی از مقاصد اصلی شامل اپرای خانه سیدنی و پل بندرگاه، پارک دریایی Great Barrier Reef و پارک ملی Uluru Kata Tjuta است. این کشور در سال تقریباً 9.4 میلیون گردشگر دارد که بیشتر آنها از چین و نیوزلند هستند. بیشترین ایالت های بازدید شده نیو ساوت ولز و ویکتوریا هستند.

در جدول زیر لیست کشورهای لغو روادید کامل با پاسپورت استرالیا ذکر شده است:

قارهنام کشورها
اروپاآلبانی، اتریش، لتونی، قبرس، دانمارک، جزایر فارو، فرانسه، یونان، مجارستان، ایرلند، کوزوو، نروژ، اسلواکی، سان مارینو، لیختن اشتاین، کرواسی، لوکزامبورگ، مولداوی، مونته نگرو، ایسلند، مقدونیه شمالی، واتیکان، لهستان، رومانی، صربستان، اسلوونی، انگلستان، سوئد، گرجستان، اوکراین، سوئیس، اسپانیا، پرتغال، هلند، موناکو، مالتا، لیتوانی، ایتالیا، گرینلند، گیبرالتار، فنلاند، استونی، بلاروس، جمهوری چک، بلژیک، بلغارستان، بوسنی و آندورا
آسیا

فیلیپین، کره جنوبی، هنگ کنگ، قرقیزستان، سنگاپور، اندونزی، قزاقستان، تایوان، تایلند، مالزی، ژاپن و ازبکستان

اقیانوسیهمیکرونزیا، جزیره ماریانا شمالی، کالدونیای نو، گوام، جزایر کوک، فیجی، پلنزیای فرانسوی، نیوزلند، کیریباتی، جزایر سلمون، جزایر مارشال، نیئو، جزایر پالائو و وانوتو
کارائیبتمامی کشورهای حوزه کارائیب به جز کوبا
آمریکاتمامی کشورها به جز آمریکا، پاراگوئه، شیلی و سورینام
آفریقاآفریقای جنوبی، مراکش، گامبیا، بوتسوانا، لسوتو، مایوت، رنویین، موریتس، اسواتنی، سنگال، نامیبیا و تونس

لیست کشورهای لغو روادید کامل با پاسپورت استرالیا

رتبه پاسپورت استرالیا

دارندگان گذرنامه استرالیا می توانند در مجموع به 185 کشور یا بدون ویزا یا از طریق ویزا هنگام ورود یا از طریق مجوز سفر الکترونیکی eTA وارد شوند در نتیجه، گذرنامه استرالیا در کنار کشور کانادا در جهان رتبه 9 را دارد و در میان 20 کشور برتر جهان از نظر قدرت پاسپورت است.  البته برخی از کشورها وجود دارند که از شهروندان استرالیایی ویزای فیزیکی درخواست می کنند. از جمله این کشورها شامل:

  • چین
  • روسیه
  • سوریه
  • مالی
  • الجزیره
  • غنا
  • کوبا
  • نیجریه
  • کامرون
  • ترکمنستان

با استفاده از پاسپورت استرالیا می توانید به 66% کشورهای جهان دسترسی راحت داشته باشید. جایگاه 9 پاسپورت استرالیا در جهان بیانگر قدرت گذرنامه و راحتی شهروندان این کشور برای سفر به کشورهای مختلف است. جدا از استرالیا، کانادا نیز این رتبه را در اختیار دارند. توجه داشته باشید که برخی از کشورها برای ورود شهروندان استرالیایی مجوز سفر الکترونیکی eTA  یا Visa on Arrival یا همان ویزا هنگام ورود را درخواست می کنند.

تعداد کشورهای مجاز به سفر با پاسپورت استرالیا

جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا این مقاله را مطالعه نمایید.

کشورهای لغو روادید الکترونیکی با پاسپورت استرالیا

مسافران استرالیایی همچنین می توانند eTA را دریافت کنند که همان مجوز سفر الکترونیکی است. ETA یک برنامه معافیت ویزا برای استرالیایی هاست که می توانند بدون ویزای فیزیکی به کشور مقصد مسافرت کنند. این مجوز به صورت الکترونیکی است و به گذرنامه فرد متصل می شود. این مجوز می تواند دارای زمان انقضای طولانی مدت باشد لذا کار را برای شهروندان بسیار راحت می کند. 4 کشور در حال حاضر وجود دارند که این مجوز را به شهروندان استرالیایی می دهند این کشورها شامل:

ویزا با پاسپورت استرالیاکشورها
مجوز سفر الکترونیکی eTAکانادا، ساموآ آمریکایی، نیوزیلند، ایالات متحده و سریلانکا.
ویزای الکترونیکی eVisaآنگولا، آمریکا، آذربایجان، شیلی، ساحل عاج، جیبوتی، غنا، هند، پاکستان، سودان جنوبی، ترکیه، ویتنام، سورینام و سائوتومه.

اخذ تابعیت استرالیا

مهاجران پس از فقط 2 سال اقامت در 5 سال گذشته واجد شرایط تابعیت استرالیا هستند، اما این باید شامل 12 ماه در 2 سال بلافاصله قبل از درخواست شهروندی باشد که هزینه آن $120 (دلار) است. متقاضیان باید:

  • اقامت دائم داشته باشند.
  • حداقل 18 سال سن داشته باشند.
  • دانش اساسی در مورد زبان انگلیسی داشته باشند.
  • قادر به درک ماهیت درخواست شهروندی خود باشند و مسئولیت ها و امتیازات شهروندی استرالیا را درک کنند.
  • از شخصیت خوبی برخوردار باشند و در استرالیا زندگی کنند یا ارتباط نزدیک و مداومی با استرالیا برقرار می کند.
  • توانایی مکالمه انگلیسی برای افراد بالای 50 سال صدق نمی کند (اگرچه در سال 2004 صحبت از افزایش این میزان به 60 سال بود) و افراد بالای 60 سال لازم نیست که مسئولیت ها و امتیازات تابعیت استرالیا را درک کنند.

موارد استثنایی در قوانین فوق در مورد پرسنل نیروهای مسلح (که فقط باید 3 ماه خدمت داشته باشند)، شهروندان سابق استرالیا (که فقط باید 12 ماه در 2 سال گذشته اقامت داشته باشند) و افراد دیگر وجود دارد. در موارد خاص، مانند همسران یا همسران بیوه از شهروندان استرالیا، متقاضیان باید نشان دهند که اگر به آنها تابعیت ندهند، از سختی و آسیب زیادی برخوردار خواهند شد.

زمان دریافت گذرنامه استرالیا

دریافت گذرنامه به طور معمول حدود 3 هفته طول می کشد. اگر این مدت برای شما طولانی است، ممکن است پردازش فوری پاسخگو باشد. پس از دریافت کلیه مدارک شما از استرالیا، با پرداخت هزینه اضافی، گذرنامه شما فقط در طی 2 روز کاری برای ارسال آماده خواهد شد. به محض آماده شدن پاسپورت برای اطلاع رسانی به شما ایمیل ارسال می شود. اگر گذرنامه خود را از طریق پست دریافت کنید، باید ظرف 1 هفته از طریق ایمیل مدارک برسد.

پردازش فوری درخواست فقط برای شهروندان داخل استرالیا و لندن در دسترس است. در استرالیا، درصورتی که دلیل دلسوزانه یا قانع کننده ای مانند مرگ یا بیماری جدی یکی از اعضای خانواده نزدیک یا نیاز غیر منتظره به سفر فوری تجاری داشته باشید، در کمتر از 2 روز کاری گذرنامه صادر میشود. شرایط مهاجرت به استرالیا توسط کارشناسان مجرب ما در سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت شرح داده شده است.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *