مهاجرت به کشور سریلانکا

پاسپورت سریلانکا

پاسپورت سریلانکا

پاسپورت سریلانکا به همه متقاضیان قانونی این کشور اهدا می شود که تابعیت رسمی (حتی دوگانه) این کشور را در اختیار داشته باشند. مسئولیت صدور پاسپورت این کشور بر عهده وزارت مهاجرت این کشور است. از اواخر سال 2015 بود که پاسپورت کشور سریلانکا مطابق با استانداردهای جهانی و به صورت بیومتریک در اختیار شهروندان این کشور قرار گرفت.

در کشور سریلانکا انواع مختلفی از پاسپورت وجود دارد. هر یک از آنها دارای کارایی مشخصی هستند. اعتبار پاسپورت این کشور به طور معمول 10 ساله است. اما افرادی که زیر سن قانونی هستند تنها می توانند پاسپورت های 3 ساله دریافت کنند. در حال حاضر پاسپورت این کشور از اعتبار چندان بالایی برخوردار نیست. دولت این کشور نیز تلاش چندانی نمی کند تا سفر بدون ویزا را برای شهروندان خود فراهم آورد. اگر به دنبال کسب اطلاعات بیش تر در این زمینه هستید، مقاله پیش رو را مطالعه فرمایید. اما در صورتی که از طریق این مقاله اطلاعات کافی در اختیار شما قرار نگرفت. همچنین می توانید با مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

انواع پاسپورت سریلانکا

بنابر اعلام وزارت مهاجرت کشور سریلانکا، 5 نمونه پاسپورت مختلف در این کشور وجود دارد. هر متقاضی بسته به نوع نیاز خود برای یکی از انواع پاسپورت های این کشور باید درخواست رسمی خود را به وزارت مهاجرت تحویل دهد. اولین نوع پاسپورت در کشور سریلانکا، پاسپورت مقامات سیاسی این کشور است که تنها در اختیار مقامات رسمی این کشور قرار می گیرد. اعتبار آن تنها تا پایان حضور آنها در عرصه قدرت سیاسی است. نوع دوم پاسپورت کشور سریلانکا، پاسپورت های قرمز رنگی است که در اختیار نمایندگان دولت سریلانکا در امور تجاری و دولتی قرار می گیرد.

نوع دیگر پاسپورت کشور سریلانکا، پاسپورت طوسی رنگی است که تنها برای سفر به کشورهای هند و نپال دارای اعتبار است. اما به شرط آنکه این سفر بنا بر یک ضرورت مانند نیاز به درمان صورت پذیرد. این نمونه از پاسپورت کشور سریلانکا بنابر یک توافق 3 جانبه در اواخر سال 2018 به صورت رسمی معرفی شد. آخرین نمونه از پاسپورت های کشور سریلانکا پاسپورت قهوه ای رنگ است. اطلاعات مندرج در آن قابل خواندن برای همه افراد نیست و حاوی اطلاعات سری و امنیتی است.

هزینه صدور پاسپورت سریلانکا

هر یک از پاسپورت های کشور سریلانکا برای صدور نیاز به هزینه متفاوتی دارد. این هزینه بایستی توسط متقاضی آن پرداخت شود. متقاضیان پاسپورت کشور سریلانکا این امکان را دارند که پاسپورت خود را نهایتا پس از 10 روز کاری دریافت کنند. اما با پرداخت هزینه بیشتر، امکان دریافت آن در همان روز یا نهایتا 3 روز بعد نیز امکان پذیر است. در خصوص مهاجرت به سریلانکا مطالعه مقاله مذکور خالی از لطف نخواهد بود.

در جدول زیر در رابطه با این موضوع توضیحات تکمیلی ارائه شده است که می توانید اطلاعات لازم در این خصوص را بدست آورد.

نوعکشور مقصدهزینه به روپیه سریلانکامدت اعتبار
گذرنامه همگانیهمه کشورها3500RS الی 15000RS10 سال
پاسپورت رسمیهمه کشورها3500RS الی 15000RS10 سال
پاسپورت سیاسیهمه کشورها3500RS الی 15000RS10 سال

هزینه صدور پاسپورت سریلانکا

تابعیت دوگانه در سریلانکا

سریلانکا به اتباع خارجی خود اجازه می دهد تا تابعیت دوگانه داشته باشند. این بدان معناست که هر فرد می تواند ضمن حفظ تابعیت اصلی خود، تابیعت کشور سریلانکا را نیز در اختیار داشته باشد. مشروط بر آنکه کشور اصلی او نیز تابعیت دوگانه را به رسمیت بشناسد. همه افرادی که مطابق با قوانین کشور سریلانکا تابعیت این کشور را به عنوان کشور دوم بپذیرند. با در اختیار داشتن مدارک زیر، می توانند برای دریافت پاسپورت این کشور اقدام کنند:

  • تکمیل فرم درخواست پاسپورت دوگانه کشور سریلانکا
  • گواهی مربوط به مجوز دریافت تابعیت دوگانه کشور سریلانکا (کپی رسید ثبت نام شهروندی سریلانکا نیز مورد قبول است)
  • کلیه پاسپورت های کشور اول فرد به علاوه کپی صفحه مربوط به اطلاعات فردی
  • یک قطعه عکس که حتما در محل درخواست گرفته شده باشد
  • شناسنامه اصلی
  • کارت ملی

اطلاع از شرایط اقامت سریلانکا در مقاله مذکور به صورت کامل مورد بررسی قرار گرفته است.

اعتبار پاسپورت سریلانکا

شهروندان کشور سریلانکا این اجازه را دارند تا بدون نیاز به دریافت ویزا به 43 کشور جهان مهاجرت کنند. به همین دلیل پاسپورت کشور سریلانکا به عنوان 93امین پاسپورت معتبر در جهان شناخته می شود. برای کشوری با سطح درآمد متوسط نظیر سریلانکا، دستیابی به چنین رتبه ای یک ضعف به حساب می آید. باید به این نکته نیز اشاره داشت که دولت سریلانکا نیز تلاشی برای بهبود شرایط خود نمی کند. یکی از مهم ترین دلایلی که باعث شده است تا کشور سریلانکا در این زمینه قدمی بر ندارد. فرار مغزها در این کشور در طی سالیان اخیر بوده است.

نبود امکانات آموزشی قدرتمند در کشور سریلانکا، در سطح آموزش عالی، سبب شده است تا شهروندان این کشور به ناچار برای ادامه تحصیل راهی کشورهای دیگر شوند. از سوی دیگر دسترسی به بازار کار در کشورهای همسایه نظیر هنگ کنگ و ویتنام نیز سبب مهاجرت به این کشورها می شود. اگرچه کشور سریلانکا تابعیت دوگانه را می پذیرد، اما دریافت تابعیت دوگانه برای ایرانی ها امکان پذیر نیست. چرا که دولت ایران چنین مسئله ای را نمی پذیرد. در صورت تمایل به دریافت پاسپورت این کشور می توانید با مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *