مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اوکراین » کار در کشور اوکراین

کار در کشور اوکراین



کار در کشور اوکراین

به همین دلیل اشخاص بسیاری کار در کشور اوکراین و اقامت در اوکراین را خواستارند.

دریافت ویزای اوکراین یکی از روش های اخذ اقامت در این کشور به شمار می رود.

در چند دهه اخیر، کشور اوکراین مزیت ها و امکانات رفاهی بسیار خوبی را برای شهروندان خود در نظر گرفته است.

شخصی که موفق به اخذ این ویزا می گردد می تواند در این کشور به کسب و کار بپردازد. در نتیجه طی شرایطی اقامت و تابعیت این کشور را به دست آورد.

 

کار در کشور اوکراین

در سال 2016 میلادی، کار در کشور اوکراین رتبه 189را در زمینه اقتصادی به خود اختصاص داد.

این کشور از سال 1991 از اتحادیه جماهیر شوروی جدا شده و استقلال خود را اعلام نمود. در نتیجه به دومین کشور بزرگ اروپایی تبدیل شد.

از همین سال به بعد، رشد اقتصادی در کشور اوکراین بسیار آهسته بود. اما بیشترین رکود اقتصادی در سال 2008 دامن‌گیر این کشور شد.

استراتژیک اوکراین همانند استراتژیک کشورهای بلاروس لهستان، مجارستان و روسیه می باشد.

اوکراین یکی از اعضای سازمان‌ملل کار بوده و مبنای قانون کار برپایه حمایت دولت ازکارگران بنا نهاده شده است.

قانون کار در اوکراین شامل مواردی از قبیل دستمزد، ترک کار، حق چانه زنی، فسخ کار و… است.

یک کارفرمای اوکراینی می بایست به قوانین و مقررات کار آگاهی کامل داشته باشد.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار اوکراین

هر شخص متقاضی جهت کار در کشور اوکراین می بایست مدارک ذیل را تهیه و ارائه نماید:

  • ارائه پاسپورت که اعتبار آن حداقل به مدت 6 ماه باشد
  • ارائه چند قطعه عکس
  • تکمیل و ارائه فرم مخصوص تقاضای کار که از سوی یک کارفرمای اوکراینی دریافت گردیده است.
  • ارائه بیمه نامه و  گواهی سلامت شخص متقاضی
  • ارائه نامه تمکن مالی که توانایی متقاضی جهت پرداخت هزینه های زندگی در اوکراین را به اثبات برساند.

 

شرایط و قوانین کار در اوکراین

کار در کشور اوکراین دارای ضوابط و قوانینی است که فرد ملزم به رعایت این قوانین و مقررات است. در ذیل به تشریح آنها می پردازیم:

  • کارمندان مجاز خواهند بود بیش از 40 ساعت در هفته به اشتغال بپردازند.
  • برای افراد در بازه سنی 16 الی 18سال، فعالیت شغلی به مدت 36ساعت در هفته در نظر گرفته شده است.
  • کارمندانی که در اوکراین مشغول کار هستند، به طور سالیانه مجاز به 120 ساعت اضافه کار هستند.
  • نرخ ساعت اضافه کار به میزان 2 برابر ساعت های عادی محاسبه می گردد. بنابراین کارفرما می بایست این مبلغ را به عنوان مزایا به طور کامل به کارمند پرداخت نماید.
  • قوانین کار در اوکراین این اجازه را به کارمند می‌دهد که درصورت تمایل انصراف از کار خود را اعلام کند.

 

شرایط اخذ ویزای کار اوکراین

فردی که درخواست ویزای کار اوکراین را دارد، باید دعوت نامه از سوی کارفرمای اوکراینی خود را در دست داشته باشد.

شرایط کارفرما جهت آگهی نمودن شغل مورد نظر همانند سایر کشورهای اروپایی است.

بدین ترتیب که کارفرما بایستی به مدت 90 روز شغل مورد نظر را در کشور اوکراین آگهی نماید.

در صورت عدم موفقیت یافتن نیرو، باید این آگهی به مدت 90 روز در اتحادیه اروپا منتشر گردد.

در نهایت در صورت عدم وجود نیرو،‌ فرد خارجی می تواند آن شغل را بر عهده بگیرد. بدین ترتیب موفق به اخذ ویزای کار در اوکراین می گردد.

 

انواع قراردادهای کاری در اوکراین

در خصوص کار در کشور اوکراین، لازم است بدانید 3 نوع قرارداد کاری در کشور اوکراین بین طرفین منعقد می گردد.

توافق کاری بلند مدت و نامحدود

توافق کاری بلند مدت و نامحدود در اکثر مواقع به صورت توافقی شفاهی بین طرفین آغاز می گردد.

توافق کاری از نوع بلند مدت و ثابت

این قرارداد به‌صورت رسمی و کتبی منعقد گردیده و مواردی مانند مدت قرارداد، وظایف کارمندان و… در آن ذکر می‌گردد.

توافق کاری خاص برای پروژه

در این نوع قرارداد، ابتدا کارمند دوره‌های کارآموزی 3 ماهه (90 روز) مربوط به شغل مورد نظر را می گذراند.

در صورتی که توافق لازم بین طرفین انجام شد، قرارداد کاری منعقد می گردد. بدین ترتیب فرد متقاضی مشغول کار می شود.

 

اشتغال اتباع خارجی چگونه است؟

اتباع خارجی مجاز به کار در کشور اوکراین از طریق دعوتنامه از سوی کارفرمای اوکراینی هستند.

مشروط بر این که کارفرمای در ابتدا باید اثبات نماید که اتباع اوکراینی مهارت لازم در شغل موردنظر را ندارد. در نتیجه اجبار به جذب نیروی خارجی دارد.

این سند اثبات و در واقع مجوز را می تواند از اداره کار و مرکز اشتغال دریافت کند.

چراکه ارائه این مجوز، قبل از انعقاد قرارداد بین طرفین می بایست از سوی کارفرما نشان داده شود.

مدت اعتبار اولیه اجازه کار، به مدت یک سال است که با درخواست کارمند قابل تمدید است.

پس از گذشت 30 روز از درخواست کارفرما یا کارمند، این نوع مجوز اعطا می گردد. خاتمه و پایان همکاری با کارمند می بایست ظرف 3 روز اعلام شود.

 

چهارچوب اجازه مهاجرت به اوکراین چیست؟

  • این اجازه شامل کارگران و کارمندانی می گرد که مهارت و تخصصی را دارند که برای اقتصاد اوکراین ضرورت دارد.
  • اجازه این نوع مهاجرت به افرادی داده می شود که به نفع اوکراین در زمینه های علمی و فرهنگی باشد.
  • متقاضیانی که درآمد آنها برابر با 100 هزار دلار آمریکاست و برای اقتصاد اوکراین سرمایه گذاری شده است.

در این صورت این نوع سرمایه گذاری بایستی توسط ویزان اوکراین ثبت گردد.

  • اشخاصی که یکی از خویشاوندان او شامل پدربزرگ، مادربزرگ، برادر و یا خواهر دارای اقامت اوکراین هستند.
  • افرادی که تابعیت یا سابقه تابعیت این کشور را دارند.
  • خانواده فرد متقاضی می تواند خانواده خود یا همسرش را جهت اقامت همراه خود ببرد.
  • کسانی که به عنوان پناهنده وارد خاک اوکراین شده اند، پس از 3سال می توانند خانواده شان را نیز بیاورند.
  • اگر فرد ازطریق قاچاق انسان وارد اوکراین شده باشد، پس از 3 سال مجاز به اخذ اقامت است.

 

استثناعات خارج از چهارچوب کدامند؟

  • کسی که قیم یک شخص اوکراینی بوده و کفالت او را بر عهده دارد.
  • شخصی که تحت تکفل یکی از اتباع اوکراینی باشد.
  • اشخاصی که از طریق تعلقات ارزی موفق به اخذ تابعیت اوکراین شده اند
  • کسانی که مهاجرت آنها منافع مالی بسیار زیادی را برای دولت اوکراین به همراه دارد.
  • اتباع اوکراینی که خارج از خاک اوکراین اقامت دارند، می توانند اخذ اقامت اوکراین نمایند.

در صورت نیاز به اطلاعات جامع تر در زمینه کار در کشور اوکراین می توانید به موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه کنید.

وکلای زبده و کارشناسان ما پیشنهادات مختلفی را در زمینه مهاجرت متناسب با شرایط شما ارائه می نمایند.

جهت اخذ مشاوره های تخصصی در این مورد می‌توانید ازطریق تماس تلفنی به‌صورت رایگان و یا مراجعه حضوری اقدام نمایید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *