ویزای کار آمریکا- مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی – پارس مهاجرت ویزای کار آمریکا - مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی - پارس مهاجرت
مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آمریکا » ویزای کار آمریکا

ویزای کار آمریکا



امریکا یکی از کشورهای پر طرفدار دنیا برای مهاجران می باشد. زیرا که بزرگترین قطب اقتصاد دنیا است. و همچنین رتبه سوم را از نظر وسعت و جمعیت دارا می باشد. متنوع ترین مردم از نظر نزادی و گوناگونی فرهنگی را در خود جای داده است.پایتخت امریکا واشنگتن می باشد و همچنین دارای 50 ایالت است.زبان رسمی این کشور انگلیسی و واحد پول ان دلار می باشد. مهاجرت به امریکا روش های متفاوتی دارد که از جمله انها می توان به مهاجرت از طریق تحصیل.مهاجرت از طریق کار.مهاجرت از طریق ثبت شرکت و مهاجرت از طریق ثبت شرکت اشاره کرد. اخذ ویزای کار امریکا یکی از روش های پر طرفدار برای مهاجرت به این کار می باشد که پیچیدگی ها و ترفند های خاص خود را دارد که باید برای اقدام به این کار تمامی این موارد را بررسی کرد.

 

ویزای کار امریکا نیز مانند سایر انواع ویزا تقسیم بندی می شود به :

ویزای single:

این نوع ویزا تنها اجازه یکبار ورود به کشور مورد نظر را خواهد داد.

ویزای multiple:

این نوع ویزا اجازه نا محدود برای ورود و خروج را به دارندگانش اعطا می کند.

در این مقاله سعی در عنوان کردن انواع ویزای کار امریکا به طور شفاف شده است. ولی همان طور که می دانید به دلیل شرایط سیاسی این روزها ورود به کشور امریکا بسیار سخت شده است. خصوصا برای هموطنان عزیزمان.

امید است به زودی راه های مهاجرت برای ما ایرانیان نیز بهتر شود.

انواع ویزای کار امریکا:

1.H1-B

2.H2-A

3.H-2B

4.H-3

5.J1

6.E2

7.E1

8.EB3

9.O

10.P1

11.P-2

12.P-3

13.Q1

ویزای کار امریکا مدل H-1B :

این ویزا در واقع عمومی ترین و رایج ترین نوع ویزای کار می باشد و مناسب برای افرادی می باشد که دارای تخصص خاصی هستند.که منوط بر ارسال دعوت نامه از سوی کارفرمای امریکایی می باشد.

برای این نوع ویزای کار امریکا دو شرط لازم می باشد :

1.داشتن حداقل مدرک لیسانس

2.کارفرمای تایید شده از طرف اداره مهاجرت امریکا

در مواردی خاص اگر متقاضی فاقد مدرک لیسانس باشد حتما باید تجربه چند سال کار به منظور اثبات توانایی خود را ارایه دهد.

این نوع ویزا شامل مزیت ویزای همراه برای همسر و فرزند زیر 21 سال می باشد ولی باید در نظر داشت که حق کار ندارند.

مدت زمان این ویزا 1 سال می باشد. که اگر کارفرما در خواست گرین کارت را بدهد می تواند اجازه اقامت دایم را برای کارمند بگیرد.

ویزای کار مدل H2-A :

این نوع ویزا مخصوص کارفرمایان حیطه کشاورزی می باشد. که ان ها حق اوردن کارگران خارجی را به منظور فیلد کاری ذکر شده در مدت زمان مشخص یا فصلی معین را دارند.

اداره مهاجرت امریکا باید صلاحیت کارفرما را در استخدام موقت کارمند و کارگر خارجی را تایید کند.

ویزای کار مدل H-2B :

این نوع ویزا اختصاص به خدمات غیر کشاورزی دارد.که برای کارگران خارجی به صورت فصلی و موقت و متناوب می باشد.

ویزای کار مدل H-3 :

این مدل از ویزای کار امریکا برای اموزش در حین خدمت می باشد و زمانی امکان پذیر می باشد که اموزش متقاضی در حرفه مورد نظر در کشور خودش به کار بیاید.

و اداره مهاجرت امریکا بیان داشته است که این برنامه اموزشی مورد نظر نباید در کشور خود فرد وجود داشته باشد.

ویزای کار مدل J1 :

این نوع ویزای کار امریکا خیلی شناخته شده می باشد که در واقع افراد برای کار. اموزش. تدریس و تحقیق درخواست می کنند.

افراد متقاضی باید دوره ای را که کافرما تعیین می کند را با موفقیت پشت سر بگذارند.کارفرما در این ویزا می تواند دانشگاه یا شرکت باشد.

مدت زمان این ویزا حداکثر 7 سال می باشد. و بعد از 7 سال باید خاک امریکا را ترک کرد و اگر باز هم متقاضی خواستار برگشت باشد باید بعد از گذشت 2 سال اقدام کند.این ویزا قابل تمدید نمی باشد ولی قابل ذکر است که می توان ان را در مواردی خاص تبدیل کرد.

ویزای کار مدلE2 :

این نوع ویزای کار امریکا از طریق سرمایه گذاری یا ایده ای برای کسب و کار را شامل می شود.ولی مقاضی باید توجه داشته باشد که نوع کسب و کاری که انتخاب می کند باید ارتباط مستقیمی با توانایی های خودش داشته باشد.و میزان سود دهی و چگونگی مدیریت ان در دستان خود فرد سرمایه گذار می باشد.که در صورت اثبات سود ده بودن طرح می تواند ویزای خود را تمدید کند زیرا که مدت زمان این نوع ویزا 2 سال می باشد.

ولی در صورت تمایل اگر فرد شرایط نوع های دیگری از ویزای کار امریکا را دارا باشد می تواند نوع ویزای خور تغییر دهد.

بازه زمان اخذ این نوع ویزا 6 ماه می باشد.که حداقل مبلغ برای سرمایه گذاری 80.000 دلار می باشد.

این ویزا دارای 2 مزیت بسیار عالی می باشد:

1.گرفتن ویزای همراه به راحتی

2.داشتن حق کار برای همسر و فرزندان در صورت تمایل

ویزای کار مدل E1 :

این نوع ویزای کار امریکا تجاری می باشد و بیشتر برای صادرات و واردات مورد استفاده قرار می گیرد. بازه زمانی این ویزا 2 تا 5 سال می باشد.

از شرایط ویزه اخذ این ویزا می توان به 2 مورد زیر اشاره کرد:

1.دارا بودن توان سرمایه گذاری مداوم

2.عدم استفاده از مهارتی خاص

ویزای کار مدل EB3 :

این نوع ویزای کار امریکا در واقع به جرات می توان گفت تنها ویزایی ست که در حال حاضر و با شرایط موجود می توان یرای ان اقدام کرد. چرا که دادگاه عالی امریکا فرمان رییس جمهور را مبنی بر ممنوعیت ورود ایرانی ها به امریکا را اصلاح کردو افزود:

هر فردی از هر کشوری که صلاحیت دریافت یک پیشنهاد فرصت شغلی به صورت قانونی از یک کارفرمای مجاز امریکایی که عملیات مهاجرت او را به کشور امریکا حمایت کند  داشت از قانون ممنوعیت سفر به امریکا معاف می باشد.

در واقع می توان اینگونه بیان کرد که برای این ویزا سرمایه گذاری زمانی جایگزین سرمایه گذاری مالی می شود چرا که با حداقل 1 سال گذراندن با شرایط این ویزا در امریکا می توان درخواست گرین کارت کرد.

ویزای کار مدل o :

این نوع ویزای کار امریکا مختص افراد نخبه در زمینه های هنری.اموزشی.تجارتی.علمی و ورزشی می باشد.از مزیت های خاص این نوع ویزا می توان به اخذ گرین کارت امریکا بدون نیاز به گواهی کار اشاره کرد.

همسر و فرزند زیر 21 سال این افراد ویزای o3 دارند ولی اجازه کار ندارند.

ویزای کار مدل P-1  :

این نوع ویزا  مختص برای افرادی است که عضو گروه هنری یا تیم ورزشی شناخته شده در سطح بین الملل هستند.

ویزای کار مدل P-2  :

این نوع ویزا  مختص برای افرادی است که در حوزه هنری شناخته شده هستند و می خواهند در گروه های هنری امریکا فعالیت کنند.

ویزای کار مدل P-3  :

این نوع ویزا مشابه ویزای p-2 ولی با این تفاوت که دامنه وسیع تری از افراد هنری با استعدادهای دیگری را شامل می شود.

ویزای کار مدل Q-1 :

این نوع ویزا نیز به منظور تبادلات فرهنگی و سنتی کشورها در زمینه اموزش می باشد.

در اخر باید افزود که به دلیل تنوع ویزای کار امریکا و حساسیت سفارت این کشور برای ایرانی ها بهتر است که با مشورت  با کارشناسان ما بهترین تصمیم را اخذ کنید. چرا که امریکا یکی از بهترین گزینه ها برا ی مهاجران می باشد. و دارای بهترین امکانات و موقعیت های کاری در سراسر دنیا شناخته شده است که می توان با دستیابی به ان زندگی خود را برای همیشه تغییر دهیم.

به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *