ویزای مسافرتی فنلاند

ویزای توریستی فنلاند

ویزای توریستی فنلاند

این کشور یکی از دیدنی ترین کشور های اروپایی می باشد که به صورت هر ساله اشخاص زیادی به این کشور سفر می کنند. افرادی که ویزای توریستی فنلاند را دریافت کند این امکان را دارند در مدت زمان مشخص در این کشور باشند و از دیدنی های این کشور استفاده کنند. اغلب حداکثر مدت این نوع ویزا 90 روز است. شما با این نوع ویزا میتوانید به فامیل های درجه اول مانند پدر، مادر، خواهر، برادر و … این ویزا را دریافت کنید. ویزای فنلاند این امکان را می دهد شما در اجلاس و داد و ستد ها شرکت کنید.

ویزای توریستی فنلاند و شرایط دریافت آن

جهت دریافت ویزای توریستی فلاند که عضو اتحادیه اروپا می باشد باید با مراجعه به سفارت فنلاند و مدارک خود را ارائه دهید. شما با این ویزا می توانید در مدت زمان کمی در این کشور اقامت داشته باشید. از آنجایی که کشور فلاند عضو کشور های شنگن می باشد این امکان را دارید با دریافت این ویزا به کشور های دیگری که عضو کشور شنگن می باشد سفر کنید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی فنلاند

  • فرم مربوط به دریافت ویزای توریستی تکمیل شود.
  • پاسپورت معتبر
  • ارائه شناسنامه و ترجمه آن
  • سند هایی براساس مالکیت زمینی و منزل مسکونی
  • نامه کاری به تحصیل از سمت دانشگاه
  • ارائه ترجمه و اصل آخرین مدرک تحصیلی
  • نامه کاری به کار برای اشخاص مشغول به کار
  • سپرده بانکی تقریبا 6 هزار یورو
  • مدارک جهت ثابت کردن مجرد یا متاهل بودن
  • ارائه اصل گواهی حساب بانکی که امضای بانک را داشته باشد.
  • ارائه 6 قطعه عکس پاسپورتی
  • ارائه رضایت نامه محضری برای فرزندان زیر 18 سال که تمایل دارند به صورت مستفل سفر کنند.
  • ارائه رضایت نامه محضری برای خانم های متاهل که تصمیم دارند به صورت مستقل ( تنهایی) سفر کنند.
  • ارائه ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار که تمایل به سفر دارند.
  • سابقه داشتن به خارج از کشور
  • دعوت نامه از سمت اقوام شما که در این کشور ساکن هستند.
  • بیمه درمانی و خدماتی تا تقریبا 100.000 یورو برای هر فردی که با هدف اقامت در فنلاند کمتر از 2 سال
  • بیمه درمانی و خدماتی تا تقریبا 30.000 یورو برای هر فردی که با هدف اقامت در فنلاند بیشتر از 2 سال

انواع ویزای شنگن

ویزای نوع A

برای دریافت این نوع ویزا این امکان وجود دارد که شخص این امکان را دارد با تغییر پرواز خود به کشوری خارج از عضو شنگن وارد شود. درضمن شخص دیگر مجوز ورود به کشور های عضو شنگن و فنلاند را ندارند.

ویزای نوع B

شما با دریافت این نوع ویزای می تواند از کشور شنگن خارج شود و ویزای کشور های غیر شنگن را دریافت کند. و به کشور های غیر از شنگن سفر کند.

ویزای نوع C

این نوع ویزا همان ویزای توریستی می باشد، که شخص مدت کوتاهی ویزا دارد و در مدت مشخصی می تواند در این کشور باشد.

ویزای نوع D

این نوع ویزا اکثرا توسط تاجران انجام می شود زیرا این ویزا طولانی می باشد به همین دلیل رفت و آمد در کشور های عضو شنگن بیشتر می باشد.

انواع ویزای توریستی فنلاند

این کشور مانند بسیاری از کشور های دیگر، ویزای توریستی خود را به دو راه تک ورودی و چند ورودی صادر می شود. درضمن در سال های اخیر سیاست این کشور برای صدور ویزا های چند ورودی از راه ویزای توریستی این کشور می باشد.

ویزای توریستی فنلاند

کشور فلاند عضو کشور های شنگن می باشد. اخذ ویزای توریستی کشور فلاند مجوز ورود به تمامی کشور های شنگن بدون هیچ محدودیتی می باشد. حتی این امکان را دارید که بین کشور ها جا به جا شوید و به کشور های دیگر سفر کنید. لازم به ذکر است که برای ورود به کشور های شنگن ابتدا باید وارد این کشور شوید، بعد از آن جا به کشور مورد نظر خود سفر کنید چرا که ویزای توریستی شما از سمت فلاند دریافت کنید.

چه راه هایی برای دریافت اقامت دائم در کشور فلاند وجود دارد؟

  • شما می توانید بعد از وارد شدن به این کشور مشغول کسب و کار شوید و بعد از بازگشت به کشور مبدا جهت ویزای کار یا ویزای کار آفرینی اقدام کنید.
  • درخواست پناهندگی بعد از وارد شدن به فنلاند از راه ویزای توریستی این کشور که این کار به هیچ وجه توصیه نمی شود چرا که مشکلات زیادی برای شخص درخواست دهنده ویزا به دنبال خواهد داشت و فرد درخواست دهند پناهندگی به کشور مبدا برگشت داده می شود، چه آن شخص تابعیت کشور مبدا را داشته باشد یا نداشته باشد.

چه نکاتی در مورد ویزای توریستی این کشور را باید توجه کرد؟

  • این نوع توریستی به دلایل گردشگری، شرکت در همایش، تجارت و دید و بازدید بستگان و نزدیکان داده می شود.
  • برای دریافت این نوع ویزا باید به سفارت یا کنسولگری مراجعه کنید.
  • شما این امکان را دارید برای پاسخ به درخواست خود، بعد از مدت 15 روز به سفارت مراجعه کنید.
  • مدت زمان این نوع ویزا اغلب 90 روز می باشد.
  • شما باید برای دریافت این نوع ویزا افسر سفارت را قانع کنید و باید افسر ویزا متوجه شود که صد در صد شما به کشور مبدا باز می گردید.
  • شما با دریافت این نوع ویزا امکان کار و یا تحصیل در این کشور را ندارید.
  • کسانی که ساکن عضو کشور شنگن می باشد اما از تابعیت این کشور ها را ندارند نیاز به کارت اقامت دارد .

چه کار هایی شانس دریافت ویزای توریستی این کشور را افزایش می دهد؟

کسانی که تمایل دارند به همراه خانوانده برای اخذ ویزای توریستی کشور فلاند اقدام کنند، امتیاز کمتری نسبت به زمانی که به صورت فردی برای این عنوان اقدام می کنند. حضور یکی از بستگان درجه اول برای ویزای توریستی این کشور مثل پدر، مادر، خواهر و برادر و…. با ارسال دعوت نامه از سمت آن ها برای فرد درخواست دهنده ، امتیاز دریافت این ویزا را بالاتر می برد.

برای اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت و اقامت این امکان را دارید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و با مشاوران ارشد ما در این زمینه مشاوره شوید. مشاوران ارشد ما به صورت تلفنی و حضوری شرایط شما را بررسی می کنند و بهترین راه مهاجرتی را پیشنهاد می دهند.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *