ویزای مسافرتی دانمارک

ویزای توریستی دانمارک

ویزای توریستی دانمارک

ویزای توریستی دانمارک

 

یکی از انواع ویزاهای مدت دار کشورها اتحادیه اروپا و اعضای شنگن، ویزای توریستی دانمارک می باشد. سفر و گردشگری در این کشور با اخذ ویزای توریستی دانمارک امکان پذیر می گردد. دانمارک در زمینه های اقتصادی و سیاسی با ثبات می باشد. برای اخذ ویزای توریستی دانمارک مدارک و شرایط خاصی لازم میباشد.

در مقاله ویزای توریستی دانمارک به پاسخ سوالات زیر پرداخته می شود:

  • برای اخذ ویزای توریستی دانمارک چه مدارکی لازم می باشد؟
  • مراحل اخذ ویزای توریستی دانمارک چه می باشد؟

 

اخذ ویزای توریستی دانمارک

 

پیش از سفر به دانمارک باید ویزای دانمارک را اخذ نموده باشد. برای اخذ این ویزا در مرحله اول باید از سفارت دانمارک وقت گرفته شود. قصد اعطای ویزا، کنترل رفت و آمد افراد به دانمارک و سایر کشورهای عضو شنگن می باشد.

با اخذ ویزای دانمارک می توان در دانمارک به صورت کوتاه مدت اقامت نمود. این اقامت تنها به کشور دانمارک محدود نمی شود.  دارنده این ویزا می تواند در سایر کشورهای عضو شنگن نیز اقامت کوتاه مدت داشته باشد.

متقاضی برای اقامت بیشتر در کشور دانمارک باید تقاضای اقامت این کشور را نماید. اگر این تقاضا پذیرفته شود متقاضی برای اقامت در این کشور مشکلی نخواهد داشت.

هیچگاه از ویزای توریستی دانمارک جهت اقامت غیرقانونی و یا بلند مدت در دانمارک یا سایر کشورها استفاده ننمایید. چنانچه اداره مهاجرت متوجه هدف شما از اخذ ویزای دانمارک شود تقاضای ویزای شما را رد می نماید.

چنانچه متقاضی قصد اقامت طولانی در دانمارک را داشته باشد؛ قادر به اقدام همزمان برای اقامت و ویزا است. برای این منظور پس از اقدام به اخذ ویزای گردشگری با ارائه تقاضای اقامت برای اقامت نیز اقدام نمایید. با این کار تقاضای متقاضی برای اخذ اقامت نیز بررسی می گردد.

اگر متقاضی مجوز یا اقامت سایر کشورهای عضو شنگن را داشته باشد؛ نیازی به اخذ ویزای توریستی دانمارک ندارد. بنابراین می تواند بدون اخذ ویزا به این کشور سفر و یا اقامت نماید.

با داشتن اقامت کشورهای قبرس، بلغارستان، کروواسی و رومانی می توان با شرایط خاصی به دانمارک سفر نمود. شرایط سفر از این طریق به شرح زیر می باشد:

  • داشتن دلیل و هدف برای سفر
  • اقامت در دانمارک کمتر از 5 روز

با داشتن اقامت دائم سایر کشورهای اتحادیه اروپا که عضو شنگن نباشند؛ نیز می توان به دانمارک سفر نمود. در این صورت دیگر نیازی به اخذ ویزای توریستی دانمارک نمی باشد. شرط سفر به این صورت همراهی یک شهروند عضو اتحادیه اروپا می باشد.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی دانمارک

 

افراد متقاضی جهت صدور ویزای توریستی دانمارک باید از 3 ماه قبل از سفربه دانمارک اقدام نمایند.

متقاضی برای اخذ ویزای توریستی دانمارک باید شرایط خاصی داشته باشد. البته اکثر کشورهای اتحادیه اروپا برای صدور ویزا شرایط خاصی دارند. شرایط لازم برای اخذ ویزای توریستی دانمارک به صورت زیر می باشد.

 

شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی دانمارک

 

  • تکمیل فرم ویزای توریستی دانمارک
  • بیان قصد و نیت فرد از این سفر
  • ترجمه همه مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی دانمارک به زبان انگلیسی و دانمارکی. (ترجمه توسط توسط مترجم رسمی صورت گرفته و مهر وزارت دادگستری و وزارت امورخارجه نیز داشته باشد.
  • اعلام مبلغ لازم جهت اخذ ویزا از سوی سفارت
  • عکس 5/3 × 5/4 (رنگی با پس زمینه روشن متعلق به ۳ ماه اخیر باشد.)
  • بیمه درمانی گردشگری یا مسافرتی به مبلغ 30,000 یورو
  • ارائه نامه رزرو هتل
  • ارائه نامه رزرو بلیط هواپیما
  • اثبات مالکیت ملکی با ارائه نامه بانکی
  • ارائه نامه اشتغال به تحصیل برای محصلین متقاضی جهت مهاجرت گردشگری به دانمارک
  • ارائه نامه اثبات رابطه فامیلی و خانوادگی (برای همراهی افراد کمتر از ۱۸ سال باید نسبت فامیلی اثبات گردد.)

 

فرم ویزای توریستی دانمارک

 

اکثر کشورهای عضو شنگن برای اعطای ویزای توریسی فرم های مشابه ارائه می نمایند. همچنین اطلاعات مشابهی در این فرم ها از متقاضی اخذ می نمایند.

اطلاعات این فرم شامل موارد زیر می باشد:

 

  • نام و نام خانوادگی فرد متقاضی
  • تاریخ، شهر و کشور محل تولد فرد متقاضی
  • تابعیت فعلی فرد متقاضی(مقصود از تابعیت فعلی، تابعیت کشوری است که پاسپورت آن را داشته و قصد اخذ ویزای دانمارک با این پاسپورت را دارید)
  • جنسیت
  • وضعیت تأهل
  • در صورتی که فرد خردسالی همراه متقاضی باشد باید طلاعات فرد خردسال وارد گردد
  • ارائه اطلاعات مندرج در پاسپورت
  • نوع مجوز سفر
  • ارائه آدرس ایمیل و آدرس پستی
  • انتخاب کشور محل اقامت
  • ارائه اطلاعات شغلی فرد متقاضی
  • نوع ویزای مورد تقاضا (در اینجا ویزای توریستی)

 

موارد مربوط به اطلاعات مورد نیاز ویزا

 

  • سایر اطلاعات مرتبط با ویزاهای شنگن قبلی
  • ارائه اطلاعاتی درباره نحوه هزینه سفارت برای صدور ویزا
  • قبول و تایید شرایط و قوانین ویزای شنگن
  • تکمیل فرم ویزای توریستی دانمارک (امضاء، تاریخ و محل)
  • در صورتی که متقاضی بیشتر از ۱۸ سال داشته باشد ملزم به تکمیل فرم مجزایی می باشد. (بخش سمت راست صفحه اول فرم ویزا، توسط سفارت پر می گردد.)

 

وقت سفارت دانمارک برای اخذ ویزای توریستی دانمارک

 

لازمه دریافت ویزای توریستی دانمارک اخذ زمان و وقت قبلی از سفارت این کشور می باشد. برای این کار می توان بطور تلفنی اقدام نمود.

سفارت این کشور در هفته از شنبه تا پنجشنبه پاسخگوی متقاضیان ویزای توریستی دانمارک می باشد. برای ارتباط با سفارت در ساعت 9-12:30می توانید  با شماره های سفارت تماس بگیرید. طی تماس می توانید برای اخذ وقت اقدام نمایید.

برای اخذ وقت به صورت حضوری نیز می توانید اقدام نمایید. مراجعان حضوری می توانند دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9- 12 به صورت حضوری به سفارت دانمارک مراجعه نمایند.

 

ویزای توریستی دانمارک

 

به مزایای و شرایط و مدارک اخذ ویزای توریستی در این مقاله اشاره گردید. تنها راه مهاجرت به این کشور اخذ ویزای توریستی دانمارک نمی باشد.

جهت آگاهی از راه های مهاجرت به مقاله «بهترین راه های اخذ اقامت و مهاجرت به دانمارک» مراجعه نمایید.

بطور خلاصه یکی از مزایای این کشور توانایی اقامت و سفر در سایر کشورهای حوزه شنگن می باشد. انتخاب راه های دیگر برای مهاجرت به کشور دانمارک مزایای دیگری را به این می افزاید.

 

نتیجه گیری:

 

علاوه بر مقاله معرفی شده برای طرق مهاجرت به دانمارک می توانید؛ با موسسه سفیران سروش سعادت مشورت نمایید. بهترین راهنما و مشاور برای شما در این راه مشاورین موسسه سفیران سروش سعادت خواهند بود. این مشاورین در زمینه مهاجرت از به روزترین اطلاعات آگاهی مطلع می باشند.

 

0 دیدگاه برای “ویزای توریستی دانمارک

  1. v!da گفت:

    سلام
    من پسرخاله ای مقیم دانمارک دارم
    ایا میتونم از طریق ایشون برای ویزای توریستی دانمارک اقدام کنم؟

  2. سینا سنتوری گفت:

    دانمارک برای توریستی تمکن مالی میخواد

  3. نگار گفت:

    ممنون بابت اطلاعات خوبتون

  4. شجاعی گفت:

    آیا اخذ ویزای توریستی دانمارک راحته؟

  5. پوریا گفت:

    آیا میتونم با ویزا توریستی کار کنم؟

  6. سحر گفت:

    سلام

    لطفا در مورد ویزای کاری این کشور توضیح دهید.
    ممنون از مطالب به روزتون

  7. امیرحسین گفت:

    ممنون از مقاله خیلی خوبتون.

  8. قراری گفت:

    لطفا در مورد پناهندگی دانمارک نیز توضیح دهید.

  9. amirmohamad گفت:

    سلام ویزای توریستی دانمارک با استرالیا چه تفاوت هایی دارد ؟

  10. سعید گفت:

    خیلی ممنون بسیار مفید بود

  11. Arezoo گفت:

    درود و سپاس.
    امکان تمدید ویزای توریستی وجود دارد؟ یا می توان در زمان اعتبار این ویزا برای اخذ ویزا و یا مجوز اقامت از طریق دیگری اقدام نمود؟
    تشکر از مقاله خوبتون.

  12. قراری گفت:

    سلام. آیا تبدیل ویزای گردشگری دانمارک به ویزای اقامت دایمی وامکانپذیر است؟

  13. یلدا گفت:

    بعد از چند ماه از مصاحبه ویزا جواب میاد ؟

  14. طلایی پور گفت:

    سلام
    برای ویزا و سفر به دانمارک چقدر هزینه لازم است؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *