ویزای مسافرتی اتریش

ویزای توریستی اتریش

ویزای توریستی اتریش

کشور اتریش مملوء از جاذبه های طبیعی و تاریخی زیبایی است که هرساله گردشگران زیادی مشتاق سفر به این کشور رویایی هستند. افراد برای سفر به این کشور بایستی به اخذ ویزای توریستی اتریش اقدام نمایند. ما دراین مقاله به بررسی ویزای توریستی اتریش می­پردازیم. از این رو از همه عزیزانی که قصد یک سفر رویایی به کشور اتریش را دارند دعوت می­نمائیم تا این مقاله را به دقت مطالعه فرمایند.

افراد برای سفر به کشورهای مختلف مستلزم رعایت قوانین آن کشور میباشند. از جمله قوانین سفر به کشور اتریش دریافت اجازه نامه یا همان ویزای توریستی این کشور می­باشد. بطور کلی کشور اتریش برای افراد خارج از اتحادیه اروپا سه نوع ویزا برای سفر به این کشور در نظر گرفته است:

  1. ویزای توریستی اتریش
  2. ویزای کاری یا تجاری اتریش
  3. ویزای تحصیلی اتریش

که افراد با توجه به هدف سفر خود به این کشور اقدام به دریافت ویزا می­نمایند.

فرق ویزای توریستی اتریش با پاسپورت

همه­ی افراد برای سفر به کشورهای مختلف نیاز به داشتن پاسپورت دارند. اما ممکن است برای سفر به بعضی از کشورها طبق موافقت هایی که دولت ها با یکدیگر انجام می­دهند، نیاز به دریافت ویزا برای سفر به آن کشور نباشد. بطور مثال افرادی که در یکی از کشورهای اتحادیه اروپا زندگی می­کنند، برای سفر به کشور اتریش نیازی به دریافت ویزای آن کشور را ندارند. در صورتیکه افرادی که خارج از اتحادیه اروپا هستند برای سفر به این کشور بایستی پاسپورتشان حاوی ویزای کشور اتریش باشد.

ویزای توریستی اتریش

افراد برای دریافت ویزای توریستی کشور اتریش بایستی به سفارت این کشور در تهران مراجعه نموده و نسبت به رزرو وقت اقدام نمایند. در صورتیکه افراد دارای دعوتنامه از جانب یکی از دوستان ویا بستکان در اتریش هستند می­توانند بصورت آنلاین و از طریق سایت سفارت وقتی را برای مصاحبه و ارائه مدارک رزرو نمایند.

سفارت اتریش و تحویل مدارک تأیید شده

افرادی که قصد دریافت ویزای توریستی کشور اتریش را دارند بایستی بدانند که سفارت این کشور در تهران- خیابان باهنر- خیابان احمد زمانی کوچه میرولی پلاک6 واقع شده است. عزیزان بایستی مدارک خود را ترجمه و تأیید نموه و سپس به این سفارت مراجعه نمایند.

بازدید از اماکن دیدنی در سفر به اتریش

داشتن ویزای توریستی برای سفر به کشور اتریش از ضروریات می­باشد. از جمله مناطق دیدنی در کشور اتریش عبارتند از:رود دانوب، قصر هافبرگ، خانه موستارت، کاه شاه برون، کلیسای مریا، خانه اپرای وین، آبار اتریش، کلیسای ماریا، کوه هورن، غول یخی و کلیسای جامع می­باشد.

جاهای دیدنی وین در کشور اتریش

  • وین پایتخت کشور اتریش است و دارای جاذبه های دیدنی بسیار زیاد و دارای موقعیت جغرافیایی مناسبی است.
  • این شهر در سال گذشته بعنوان دروازه ای برای اروپای غربی و شرقی محسوب می­شد.
  • قصر هافبرگ، کاخ و باغ های شونبرون، کلیسای جامع سنت اشتفان در این شهر قرار دارد که اکثر گردشگران بدلیل مناطق دیدنی و تاریخی شهر وین به این شهر سفر می­کنند.
  • به همین دلیل شهر وین یکی از شلوغ ترین شهرهای کشور اتریش است و هزینه های زندگی نیز در این کشور بالاست.

زبان رسمی مردم کشور اتریش

از آنجائیکه کشور اتریش در همسایگی کشورهای آلمان و سوئیس قرار دارد، مردم این کشور به زبان آلمانی صحبت می­کنند. اگرچه در تلفظ بعضی از کلمات با یکدیگر متفاوت است. اکثریت مردم کشور اتریش به زبان آلمانی صحبت می­کنند و تعداد کمی از افراد نیز به سایر زبان ها از جمله ترکی، صربی و انگلیسی صحبت می­نمایند.

افرادیکه قصد سفر به کشور اتریش را دارند با یادگیری زبان آلمانی می­توانند به راحتی به این کشور سفر نمایند. ناگفته نماند مردم کشور اتریش در صحبت کردن به زبان آلمانی تعصب خاصی ندارند و از آنجائیکه اکثر افراد در این کشور به زبان انگلیسی بلدیت دارند، افراد براحتی می­توانند با زبان انگلیسی ارتباط برقرار نمایند.

آنچه باید در سفر به اتریش بدانید

کشور اتریش به دو بخش شهری و روستایی تقسیم بندی می­شود. افرادی که علاقمند به گردش در کوهستان و ورزش های کوهستانی هستند بهتر است ویزای خود را در فصل زمستان درخواست دهند. همچنین افرادی که علاقمند به گشت و گذار در طبیعت هستند بهتر است در فصل تابستان به این کشور رویایی سفر نمایند.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی اتریش کدامند؟

  1. تکمیل فرم درخواست ویزای توریستی کشور اتریش
  2.  دو قطعه عکس
  3.  پاسپورت معتبر دارای حداقل 6 ماه اعتبار
  4.  ارائه مدارک شغلی و مدارک مالی
  5.  بیمه سلامت
  6. ارائه مدارکی که نشان دهنده رزرو هتل می­باشد.
  7.  ارائه بلیط سفر

افراد در نظر داشته باشند به هنگام درخواست ویزا تنها بایستی هزینه رسیدگی به درخواست ویزا را پرداخت نمایند و کلیه فرم ها بصورت رایگان می­باشد. همچنین افراد بایستی تمامی فرم ها را بصورت کامل پر نموده و در پایان امضای خود را قید نمایند. در صورتیکه فرم ها بصورت کامل پر نشده باشند امکان رسیدگی به درخواست زمانبر خواهد شد.

زمان مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی اتریش چقدراست؟

دریافت ویزای توریستی کشور اتریش حدوداً 15 روز طول خواهد کشید، اما به تازگی به دلیل افزایش درخوااست این ویزا ممکن است بیشتر از زمان گفته شده طول بکشد. افراد بایستی در هنگام مصاحبه بیان نمایند که پس از اتمام زمان ویزای مورد نظر به کشور خودشان بازگشت خواهند نمود.

 چه کسانی اخذ اقامت توریستی کشور اتریش را دارند؟

کسانی که تنها قصد دریافت ویزای توریستی کشور اتریش را می­نمایند شانس بیشتر برای دریافت ویزا دارند. چنانچه افراد تمایل به مسافرت به صورت خانوادگی را دارند بهتر آنست که مدارک خود را بصورت جداگانه به سفارت این کشور تحویل دهند. در ضمن افرادی که دعوتنامه از سوی بستگان خود در اتریش را دارن نیز شانس بیشتری برای اخذ این ویزا خواهند داشت.

افراد به هنگام دریافت ویزای توریستی کشور اتریش با سوالات زیادی ممکن است روبرو شوند از جمله:

  •  هزینه ویزای توریستی کشور اتریش چقدر است؟
  • آیا کشور اتریش برای توریستان امکانات خاصی قرار داده است؟
  •  هزینه حمل ونقل در کشور اتریش چگونه است؟

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت پاسخگوی همه عزیزانی هستند که قصد سفر به کشور اتریش را دارند. همجنان عزیزان جهت مشاروه و اطلاعات بیشتر می­توانند با کارشناسان این موسسه ارتباط برقرار نمایند.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *