مهاجرت کاری پرتغال

موسسات کاریابی معتبر در کشور پرتغال

بورسیه تحصیلی بلاروس

برای پیدا کردن کار در کشورهای مختلف می توان به موسسات کاریابی در این کشورها مراجعه نمود. برای مهاجرت به پرتغال با ویزای کار در 2019 بهترین گزینه مراجعه به موسسات کاریابی معتبر در کشور پرتغال است.کاریابی از طریق موسسات کاریابی معتبر در کشور پرتغال در سال 2019 شرایط خاصی دارد.

  • آمار کاری در کشور پرتغال به چه صورت می باشد؟
  • شرایط کار در پرتغال از طریق موسسات کاریابی معتبر در کشور پرتغال چگونه است؟
  • برخی از موسسات کاریابی معتبر در کشور پرتغال کدامند؟
  • آژانس های معتبر کار یابی را معرفی نمایید.
  • کاریابی در پرتغال از طریق موسسات کاریابی معتبر در کشور پرتغال چگونه است ؟
  • شرایط اخذ ویزای کاری پرتغال، اخذ اقامت کاری پرتغال و در نهایت اخذ اقامت دائم پرتغال چگونه است ؟

در صورتی که در کشورهای اروپایی زندگی می نمایید برای جستجو کار از طریق EURES اقدام نمایید. با ارسال رزومه از این طریق مشاوره در یافت نمایید.

نکات تقاضای کار در پرتغال

در کشور پرتغال برای کاریابی یکی از مدارک لازم فرم تقاضای کار می باشد. در این فرم باید اطلاعات لازم در مورد متقاضی به صورت استاندارد درج گردد. برخی از موسسات این فرم ها را به صورت اینترنتی اخذ می نمایند. در این شرایط باید رزومه بطور کامل و در حد 1-2 صفحه برای کارفرما ارسال گردد. اگر رزومه فرد بیشتر از این مقدار باشد فرد لزوما باید آن را مختصر نماید. همراه این فرم باید نسخه ای از مدارک تحصیلی که دارای استاندارد BOLONIA یا NARIC می باشند؛ ارسال گردد. در فرآیند اخذ کار ممکن است؛ از فرد متقاضی مصاحبه به عمل بیاید. در این مصاحبه امکان اخذ آزمون روانشناسی و یا فنی از متقاضی وجود دارد.

آمار کاری در پرتغال

تا سال 2016 در پرتغال حدود 250 موسسه کاریابی وجود داشت. 500 هزار نفر متقاضی در این موسسات نام نویسی نموده اند. 6 درصد این افراد را اتباع خارجی بیکار در پرتغال تشکیل می دادند. در مشاغل کشاورزی، جنگلداری، ماهیگیری 11% – صنعت ساختمان برف و آب 2/5%  – شغل های خدماتی 61 % استخدام می شوند.

پیش از آغاز فرآیند اخذ ویزای پرتغال تمام شرایط را بررسی نمایید. اخذ ویزای کار کشور پرتغال سکوی پرتاب خوبی برا متقاضیان و همراهانش می باشد. این ویزا امکان حضور در کشورهایی که اقتصاد بالاتری دارند را فراهم می نماید. این کشورها نظیر: آمریکا، استرالیا و سایر کشورهای اروپایی می باشد.

شرایط کار در پرتغال

  • به علت دشوار بودن پیدا کردن کارفرمای پرتغالی برای اخذ ویزای کار می توان از طریق ویزای تحصیل اقدام نمود. در این صورت تا پایان تحصیل مجاز به کار پاره وقت با شرایط خاص خواهید بود. برای کسب اطلاعات بیشتر از شرایط کار همزمان با تحصیل به مقاله «کار بعد از تحصیل در پرتغال» مراجعه نمایید.
  • متقاضی با 3 سال اشتغال تمام وقت و پرداخت مالیات قادر به اخذ اقامت دائم خواهد بود. پس از 5 سال کار تمام وقت به همراه پرداخت مالیات قادر به اخذ تابعیت و پاسپورت پرتغال می باشد.
  • مشاغل مهندسی و کار های فنی نسبت به سایر رشته ها مناسب تر می باشند.
  • مشاغل حسابداری و IT نسبت به مشاغل دیگر از فرائانی بیشتری برخوردار می باشند.
  • اگر در جستجوی شرکت بزرگ هستید لیسبون و شرکت های چند ملیتی نظیر نوکیا، سامسونگ و نستله ایده آل هستند.

سایت های جستجوی شغل

موسسه (Emprego) که با ارسال رزومه دسترسی به لیست کار امکان پذیر می شود.

سایت های کاریابی

  • Indeed
  • Learn4Good
  • SAPO Emprego
  • Net Emprego
  • Empregos Online

شاغلین انگلیسی زبان

برای یافتن کار انگلیسی زبان می توان به روزنامه های انگلیسی زبان این کشور مراجعه نمود. همچنین جستجوی مشاغل در لیسبون (به صورت تمام وقت و پاره وقت) نیز نتیجه بخش خواهد بود.

آژانس های استخدام نیرور کار

مجلات

  • Temporario pessoal
  • Pessoal E recrutamento

سایت ها

  • expatica.com
  • jabsinlisbon.com
  • europe jobs.org
  • advance career.com
  • jobrank.org
  • taraget jobs.co.uk
  • randstud.com
  • the-network.com
  • learn4good.com
  • prospects.ac.uk
  • eastafricatender.com
  • job jungle.info
  • workcircle.com.uk
  • advancecareer.com
  • visahunter.com
  • justlanded.com
  • stepstone.com
  • easyexpat.com
  • englishportuguesejobs.com
  • cor5.com

چند آژانس معتبر کاریابی پرتغال

  • آژانس آدکو:                                                                             st@mail.telepac.pt
  • آژانس Geserfor:                                                          lisbon@geserfor.pt
  • آژانس پورتو روا استیفانیا:                                                                 porto@geserfor.pt
  • آژانس نیروی انسانی پروفسور کارلوس:                               guimaraes@manpower.pt
  • آژانس نیروی انسانی

شرایط ساعت کاری در پرتغال

  • عموم کارمندان در این کشور به صورت هفتگی 40 ساعت کار می نمایند. این زمان معادل 8 ساعت کار در روز می باشد. امکان کار کاردن تا 12 ساعت در روز وجود دارد. در این صورت ساعت کار هفتگی به 60 ساعت تغییر می نماید.
  • کارمندان تمام وقت به جز تعطیلات رسمی قادر به اخذ 22 روز مرخصی در سال می باشند. قراردادهای کاری در این کشور به دو صورت پاره وقت و تمام وقت می باشد.
  • برای عقد قرارداد بلند مدت برای نخستین بار فرد موظف به اخذ مجوز اقامت در پرتغال می باشد. این مجوز توسط دبیرخانه کل وزارت آموزش علوم کشور پرتغال برای مدت 4 ماه صادر می گرد. این مجوز اقامت موقت است و بعد از 4 ماه یک ساله تمدید  می گردد.

موسسات کاریابی معتبر در کشور پرتغال

مراجعه به موسسات کاریابی یکی از راه های پیدا کردن کار می باشد. علاوه بر این موسسات روزنامه ها و نشریات و سایت ها نیز منابع خوبی برای مراجعه می باشند. روند کاریابی برای متقاضیانی که در این کشور اقامت دارند سریعتر از افراد خارج از این کشور می باشد. بطور کلی کاریابی توسط این موسسات برای افراد حاضر در کشورهای اروپایی آسان تر خواهد بود. به تناسب اخذ ویزای کاری نیز از این طریق برای این افراد سریعتر خواهد بود.

علت آسانی برای افراد کشورهای اروپایی انتشار آگهی های کاری به مدت 3 ماه در این کشور ها می باشد. اگر در 3 ماه فرد مورد نظر از کشورهای اروپایی تامین نگردد؛ متقاضیان بین المللی قادر به اقدام می باشند. دراین صورت تازه مجوز ورود نیروی کار بین المللی غیر اروپایی برای کارفرما صادر می گردد. به همین جهت پیشنهاد می شود که به قصد تحصیل به این کشور وارد شد. پس از اتمام تحصیل با تبدیل ویزای تحصیلی به کاری اقامت دائم اخذ گردد.

بطور کلی عدم آگاهی در هر زمینه ای سبب ضرر و زیان می شود. نا آگاهی در این زمینه نیز باعث می شود که مورد کلاهبرداری و اخاذی قرار بگیرید. برای آگاهی بیشتر در این زمینه و پیشگیری از زیان می توانید به موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه نمایید. موسسه سفیران سروش سعادت در این مسیر شما را از خطرات احتمالی آگاه می نمایند.

13 دیدگاه برای “موسسات کاریابی معتبر در کشور پرتغال

  1. hiva گفت:

    با سلام و احترام،خدمات موسسات کاریابی در کشور مقصد به چگونه است؟

  2. پدرِ پسرشجاع گفت:

    آیا کاریابی از راه دور و حضوری، نتیجه یکسانی داره؟

  3. تبسم گفت:

    سلام من رشته ام پرستاری و ۲ سال سابق کار دارم با سن ۳۰ سال آیا امکان کار در این کشور وجود دارد؟

  4. سبحان کشوری گفت:

    چه مشاغلی در پرتغال پر طرفدارن و پر تقاضا هستن؟

  5. سحر گفت:

    سلام

    ممنون میشم در مورد ویزای طلایی پرتغال توضیح دهید. و چقدر سرمایه برای ویزای طلایی پرتغال نیاز است؟
    ممنون از اطلاعات بسیار مفیدتون

  6. جواد حامدی گفت:

    من رشته مهندسی برق خوندم، ۲۷ ساله هستم، امکان داره در زمینه کامپیوتر که زمینه کاریمه فعالیت کنم و کار پیدا کنم؟

  7. ناصر زارعی گفت:

    سلام و سپاس
    عزیزان از زحمتتون قدردانی میکنم
    لطفا مقدور هست در مورد کسانی که تحصیلات اکادمیک ندارن اما تجربه کاری و حرفه ای را دارند هم اطلاعات بدین که آیا قادر به مهاجرت و اخذ اقامت هستند یا خیر ؟منظورم مردم عامی صاحب حرف و مشاغل هست

  8. amir abbas گفت:

    بابت مقاله خوبتون تشکر میکنم میخواستم بدونم که فعالیتهای موسسات کاریابی معتبر در کشور پرتغال فقط مختص به سال 2019 هست یا برای سالهای دیگر هم کاربرد داره

  9. مهراد گفت:

    بعد از انجام کاریابی باید پول رو به این موسسات واریز کرد یا در ابتدای قرارداد هم مبلغی می گیرن ؟ و اینکه برای انتقال پول باید از چه طریقی اقدام کنیم ؟

  10. Arezoo گفت:

    با عرض سلام و خسته نباشید. با تشکر از مقاله عالیتون.
    امکان کاریابی پرتغال از ایران وجود دارد؟؟ می توان به سایت ها و روزنامه های پرتغال دسترسی پیدا کرد و برای یافتن کار اقدام نمود؟
    یا حضور در پرتغال برای کاریابی الزامی هست؟؟
    ممنون.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *