مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » لیتوانی » مهاجرت کاری به لیتوانی

مهاجرت کاری به لیتوانی



مهاجرت کاری به لیتوانی

این روزها مهاجرت کاری به لیتوانی از محبوبیت خاصی در بین کشورهای مستقل و مشترک المنافع برخوردار است.

چراکه افراد دارای اقامت کاری این کشور، می توانند به صورت آزادانه به سایر کشورهای اروپایی سفر کنند.

می توان این روش را بهترین روش راه اندازی شرکت در لیتوانی و یا سرمایه گذاری در این کشور دانست.

 

مهاجرت کاری به لیتوانی

فردی که تمایل به کار در کشور لیتوانی دارد، می بایست در یک شرکت لیتوانی تبار استخدام گردد.

مدارک مورد نیاز جهت این امر می بایست قبل از سفر متقاضی به لیتوانی ارسال گردد.

نوع ویزایی که شخص متقاضی مهاجرت کاری به لیتوانی دریافت می نماید. ویزای نوع D می باشد.

پس از ارائه مدارک، در صورتی که واجد شرایط باشد، موفق به اخذ اجازه اقامت در لیتوانی می گردد.

بنابراین مجاز به کار در قلمرو و خاک لیتوانی است.

شخصی که اقامت کار در لیتوانی را داراست، حق کار به مدت نامحدود در این کشور را دارد. تنها فرق او با شهروند لیتوانی حق رای می باشد.

بدین معنا که برخی حقوق شهروندی شامل فرد دارای اقامت لیتوانی نمی گردد. بنابراین این شخص اجازه رای دادن در انتخابات را نخواهد داشت.

 

مهاجرت کاری ازطریق سرمایه‌گذاری و ثبت شرکت

فردی که مهاجرت کاری به لیتوانی را جهت سرمایه گذاری و ثبت شرکت انتخاب می‌نماید، می بایست دارای شرایطی باشد.

برای این کار حداقل سرمایه به مبلغ 19 میلیون دلار بایستی از سوی متقاضی در نظر گرفته شود.

شرط دیگر این نوع مهاجرت، حضور شخص سرمایه گذار بین المللی در لیتوانی است.

فعالیت های شرکت مورد نظر می بایست به صورت حقیقی و واقعی باشد. لازم است بدانید پس از یکسال فعالیت شرکت، مالیات برای شرکت های ثبتی منظور گردیده که می بایست پرداخت شود.

فرد پس از گذشت 10 سال کار در این کشور ، مجاز به اخذ تابعیت و حق شهروندی لیتوانی می گردد.

برای این امر تسلط به زبان لیتوانیایی یا انگلیسی و همچنین دارا بودن منبع حقوقی و حمایت‌های مالی الزامی می‌باشد.

 

مهاجرت کاری به لیتوانی

برای مهاجرت کاری به لیتوانی می بایست در ابتدا مجوز کار در این کشور را دریافت نمود.

تسلط به زبان های لیتوانیایی و انگلیسی از الزامات اخذ مجوز کار در این کشور است.

متقاضی پس از ورود به لیتوانی می تواند درخواست ویزای کاری خود را به دفتر مهاجرتی محلی ارائه نماید.

مدت اعتبار اولیه مجوز کار در لیتوانی یک ساله بوده و قابل تمدید می باشد.

در نهایت متقاضی پس از 5 سال اقامت در لیتوانی، مجاز به اخذ اقامت دائم در این کشور خواهد بود.

چنانچه به مدت 10 سال از اقامت او در این کشور بگذرد، می تواند جهت اخذ پاسپورت لیتوانی درخواست نماید.

 

شرایط الحاق خانواده در لیتوانی

خانواده فرد متقاضی در صورتی می توانند به شخص در لیتوانی ملحق گردند که دارای شرایط ذیل باشند:

  • همسر و فرزندان زیر 18 سال فرد متقاضی می توانند همراه وی به لیتوانی سفر کنند و اقامت داشته باشند.
  • در صورتی که پدر یا مادر شخص تابعیت لیتوانی را دارا باشند.
  • در صورتی که فرد شهروند لیتوانی بوده و در این کشور سکونت داشته باشد
  • فرزند شهروند لیتوانی باشد که در این کشور اقامت دارد
  • همسر یا شریک زندگی قانونی وی اقامت دائم لیتوانی را دارا باشد.

مدت زمان انجام این پروسه بین 2 تا 4 ماه به طول خواهد انجامید.

هزینه ای که در این مورد تخمین زده شده است، مبلغ 300 الی 800 یورو می باشد.

 

نکات مربوط به قرارداد کاری

مدت قرارداد کاری می بایست متناسب با مدت مجوز کار فرد باشد. در واقع مدت قرارداد کاری نباید متجاوز از مدت اجازه کار و اقامت وی در لیتوانی باشد.

در صورت پایان قرارداد و عدم تمدید قرارداد،‌ کارفرما موظف است ظرف 3 روز این موضوع را به اطلاع اداره کار لیتوانی برساند.

 

مدارک‌لازم جهت اخذ ویزای کار کدامند؟

  • متقاضی می بایستی قرارداد شغلی با کارفرما را جهت دریافت ویزای کار لیتوانی ارائه نماید.
  • ارائه مدرک تحصیلی و تخصصی معتبر در زمینه شغل مورد نظر
  • دارای حداقل یک سال سابقه کار به صورت عملی در دو سال اخیر و مرتبط با شغل مورد نظر

مدت زمان انجام پروسه صدور مجوز کار لیتوانی برای تبعه خارجی به مدت 20 روز می باشد.

فرد متقاضی جهت انجام مراحل کاری اخذ اقامت لیتوانی لیتوانی می تواند از سه طریق مدارک خود را تسلیم نماید:

  • اتاق دیپلماتیک رسمی
  • پست وابسته به کنسولگری کشور لیتوانی
  • اداره مهاجرتی معتبر در لیتوانی

مدت زمان انجام پروسه صدور اجازه اقامت نیز 2 الی 4 ماه می باشد.

افراد خارجی که با هدف تحصیل در لیتوانی وارد این کشور شده‌اند، امکان انجام کار به صورت پاره‌وقت وجود دارد.

مدت انجام کار در حین تحصیل برای این افراد بین 20 تا 30 ساعت کار در هفته می باشد. این مدت زمان به نوع رشته و مقطع تحصیلی دانشجویان ارتباط مستقیم دارد.

 

مدارک‌لازم جهت اخذ مجوز کار کدامند؟

مدارک مورد نیاز جهت دریافت مجوز کار کشور لیتوانی به منظور مهاجرت کاری به لیتوانی به شرح ذیل است:

  • ارائه گذرنامه دارای حداقل یک سال اعتبار به همراه تصویر آن
  • تعداد 2 قطعه عکس پرسنلی
  • ارائه مدارک هویتی متقاضی اعم از کارت شناسایی ملی و شناسنامه به همراه کپی آنها
  • ارائه CV‌ یا رزومه شخصی
  • ارائه انگیزه نامه جهت مشخص نمودن دلیل مهاجرت به لیتوانی
  • ارائه مدارک کلیه تحصیلی همراه با ریز نمرات + کپی آنها
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینیه (استشهادیه از پلیس محلی)
  • ارائه قرارداد کاری بین متقاضی و کارفرما
  • ارائه گواهی پیشنهاد شغلی کارفرما (در صورت وجود) به همراه کپی
  • ارائه اصل گواهی مجوز استخدام و جذب متقاضی خارجی  به همراه کپی
  • نامه تمکن و توانایی مالی در جهت پوشش هزینه های زندگی در لیتوانی
  • ارائه اسناد مربوط به بیمه

 

سایت‌های معتبر کاریابی در لیتوانی کدامند؟

برخی سایت های کاریابی برای فردی که قصد مهاجرت کاری به لیتوانی را دارد، در ذیل آمده است:

جهت کسب هرگونه اطلاعات ورفع ابهامات درزمینه مهاجرت کاری به لیتوانی می‌توانید از موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت کمک بخواهید.

این موسسه کارشناسان و وکلای ماهری را در اختیار دارد که پاسخگوی تمامی سوالات شما در زمینه مهاجرت هستند.

بهره مندی از وکیل خبره برای انجام مسائل حقوقی مهاجرت یک الزام محسوب می گردد.

موسسه افتخار این را دارد که در انجام کلیه مراحل حقوقی مهاجرت در کنار شما بوده و راهنمای شما باشد.

جهت اخذ مشاوره های تخصصی مربوطه از طریق تماس تلفنی رایگان و یا مراجعه حضوری اقدام بفرمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *