مهاجرت به کشور بلغارستان

مهاجرت به بلغارستان

مهاجرت به بلغارستان

مهاجرت به بلغارستان به صورت عام و خرید ملک و تحصیل از سایر موضوعاتی می باشد که هر ساله مورد توجه افراد در خصوص اخذ اقامت اتحادیه اروپا به شمار می رود. در چند سال اخیر ایرانیان زیادی برای بهتر شدن شرایط زندگی و کار تصمیم به مهاجرت گرفته اند. با توجه به درخواست های متداول متقاضیان برای مهاجرت به بلغارستان کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت در این مقاله سعی دارند به بررسی روش های مهاجرت به این کشور بپردازند.

برای مهاجرت به بلغارستان روش های مختلفی وجود دارد که فرد باید با توجه شرایط خود بهترین راه را برای مهاجرت انتخاب کند. اگر قصد مهاجرت به بلغارستان و اقامت در این کشور را دارید تا پایان مقاله پیش رو ما را همراهی کنید. امید است با مطالعه این مقاله پاسخ سوالات خود را به دست آورید.

درباره کشور بلغارستان

این کشور با نام رسمی جمهوری بلغارستان با مساحتی بالغ بر 110912 کیلومتر مربع در جنوب شرقی قاره اروپا جای گرفته است. این کشور جزء یکی از اعضاء اتحادیه اروپا می باشد همچنین کشور بلغارستان به عضویت سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در آمده است.

این کشور دارای 7364576 نفر جمعیت می باشد، شهروندان این کشور به زبان بلغاری به مکالمه می پردازند. حدودا 85% از جمعیت این کشور بلغاری تبار می باشند و 15% از جمعیت این کشور را تبار ترک و کولی تشکیل می دهند. واحد پول در کشور بلغارستان لف با علامت اختصاری BGN می باشد.

کار و مهاجرت به کشور بلغارستان

یکی از روش های اخذ اقامت کشور بلغارستان مهاجرت کاری به این کشور می باشد. اگر قصد کار در این کشور را دارید باید بدانید که برای کار در این کشور شرایط و قوانینی وجود دارد. به عنوان مثال فرد باید در آزمون های استخدامی در نظر گرفته شده شرکت نماید و پس از آن باید در مصاحبه های حضوری شرکت نماید. متقاضیانی که درخواست آنها برای شروع کار پذیرفته شود، باید ویزا کار بلغارستان را دریافت نمایند. برای دریافت ویزا کار این کشور لازم است متقاضی به زبان انگلیسی تسلط کامل داشته باشد. متقاضیان باید به این نکته توجه داشته باشند که با تسلط به زبان انگلیسی شانس بیشتری برای یافتن کار دارند.

تحصیل و مهاجرت به بلغارستان

یکی از روش های رایج و آسان برای مهاجرت به کشور بلغارستان تحصیل در دانشگاه ها و موسسات آموزشی این کشور می باشد. سطح آموزش در این کشور از کیفیتی بالایی برخوردار می باشند و متقاضیان می توانند در تمامی مقاطع تحصیلی ادامه تحصیل دهند. طول مدت تحصیل در مقطع کارشناسی بین 3 تا 4 سال، مقطع کارشناسی ارشد 2 سال و مقطع دکتری 5 سال می باشد.

دروس تحصیلی در دانشگاه های این کشور به زبان های بلغاری، آلمانی و انگلیسی ارائه می شود و دانشجویان باید با توجه به رشته و مقطع تحصیلی خود زبان تحصیل را انتخاب کنند. برای تحصیل در این کشور لازم است ابتدا پذیرش یکی از دانشگاه های بلغارستان را به دست آورید، پس از اخذ پذیرش متقاضیان باید اقدامات لازم را در جهت اخذ ویزا تحصیلی انجام دهند. برای دریافت ویزا تحصیلی لازم است مدارکی که در ادامه به آن ها اشاره می شود را تهیه کرده و در زمان مصاحبه به سفارتخانه یا کنسولگری کشور بلغارستان ارائه نمایید.

  • دریافت فرم مربوطه و تکمیل آن
  • ارائه مدارک تمکن مالی
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا تحصیلی و ارائه رسید آن
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه تایید شده
  • ارائه گواهی اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر
  • 1 قطعه عکس پاسپورتی
  • پاسپورت معتبر با حداقل 12 ماه اعتبار
  • ارائه مدارک پزشکی تایید شده
  • ارائه بیمه سلامت درمانی

اگر قصد دارید مهاجرت تحصیلی به بلغارستان را تجربه کنید پیشنهاد می شود برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر مقاله تحصیل در بلغارستان را مطالعه کنید.

مهاجرت به بلغارستان از طریق سرمایه گذاری

از روش های مهاجرت به کشور بلغارستان می توان به مهاجرت از طریق سرمایه گذاری یا ثبت شرکت در این کشور اشاره کرد. برای سرمایه گذاری در این کشور لازم است در اولین قدم ویزا بلند مدت تجاری در این کشور را دریافت کنید. با دریافت این ویزا فرد می تواند در بین کشور مبدا و کشور بلغارستان در رفت و آمد باشد. بر اساس قوانین سرمایه گذاری در این کشور حداقل مبلغ لازم برای سرمایه گذاری در بلغارستان 35000 € (یورو) می باشد. متقاضیانی که از طریق سرمایه گذاری در کشور بلغارستان اقامت داشته باشند می توانند پس از گذشت 5 سال از اقامت مستمر و موفقیت در حرفه خود اقامت دائم کشور بلغارستان را به دست آورند. مزایا سرمایه گذاری عبارتست از:

  • عدم وجود محدودیت سنی
  • عدم نیاز به مدرک معتبر زبان
  • اخذ مجوز برای اعضاء خانواده

اخذ اقامت از طریق ازدواج در بلغارستان

ازدواج با فردی با تابعیت کشور بلغارستان از جمله راه هایی می باشد که منجر به اخذ اقامت دائم کشور بلغارستان می شود. اقامت در بلغارستان از طریق ازدواج با تبعه بلغاری دارای قوانین و مقرراتی می باشد که در این بخش به آن ها اشاره خواهیم کرد. این کشور از قانون تک همسری پیروی می کند و این به آن معنا است که متقاضیان باید در زمان ازدواج مجرد باشند. در صورتی که فرد قبلا ازدواج کرده باشد باید مدارک طلاق یا فوت همسر خود را ارائه نماید.

برای کسب اقامت دائم از این طریق باید ازدواج متقاضیان در یکی از کلیساهای این کشور به ثبت برسد. همچنین متقاضیان خارجی باید برای ازدواج مدرک ازدواج بلامانع را ارائه نمایند، به موجب این مدرک مشخص می شود که محدودیتی برای ازدواج متقاضی با اتباع خارجی وجود ندارد. مدارک لازم جهت ثبت ازدواج در کشور بلغارستان به شرح ذیل می باشد.

  • ارائه مدارک شناسایی
  • ارائه گواهی پزشکی تایید شده مبنی بر سلامت زوجین
  • دریافت فرم ازدواج و تکمیل آن
  • ارائه مدرک معتبر زبان

با مطالعه این مقاله اطلاعات مختصری در رابطه با شرایط مهاجرت به بلغارستان به دست آوردید، شما می توانید طی مراجعه به سایت موسسه سفیران سروش سعادت مقالات بیشتری در رابطه با مهاجرت به بلغارستان مطالعه کنید. همچنین می توانید همه روزه با کارشناسان و وکلاء مجرب موسسه در تماس باشید و از مشاوره های رایگان در نظر گرفته شده استفاده نمایید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *