مهاجرت کاری لوکزامبورگ

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در لوکزامبورگ

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در لوکزامبورگ

در زمینه مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در لوکزامبورگ چه اطلاعاتی در دست دارید؟ پاسخ این سوال در متن این مقاله گنجانده شده است که می توانید مطالعه بفرمایید. افرادی که قصد کسب و کار در این کشور را دارند، می بایست این ویزا را در اختیار داشته باشند. این مقاله به بررسی های بیشتری در این خصوص می پردازد. بنابراین پیشنهاد موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت این است که مقاله بادقت مطالعه بفرماییدتا اطلاعات بیشتری در دست داشته باشید. برای اطلاعات تکمیلی می توانید به “مقاله مقرون به صرفه ترین کشور برای خرید خانه این موسسه رجوع نمایید.

بازار کار در لوکزامبورگ

  • نرخ بیکاری در سال 2016 میلادی، 5/6 درصد بوده است. اما اکنون این نرخ در وضعیت ثابتی قرار گرفته است.
  • افرادی که اتباع یا کارگران خارجی و مسافران مرزی از جمله نیروی کار شاغل در کشور لوکزامبورگ هستند.
  • چندین فرهنگ و چندین زبان در این کشور وجود داردکه تسلط به هرکدام از آنها جهت فعالیت شغلی اهمیت دارد.
  • این زبان ها شامل لوکزامبورگی، آلمانی و فرانسوی می باشد.

برای این که اطلاعات گسترده تری در این مورد به دست آورید، از موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت کمک بگیرید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در لوکزامبورگ

این مدارک به قرار ذیل است:

  • ارائه گذرنامه دارای اعتبار
  • ارائه مدارک شناسایی و هویتی شامل شناسنامه، کارت ملی و…
  • ارائه رزومه شغلی و تحصیلی
  • ارائه مدارک تحصیلی و مدارک حرفه ای و تخصصی
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه یا هر گونه سابقه کیفری اخذ شده از اداره پلیس
  • ارائه قرارداد شغلی فیمابین شرکت یا کارفرما و شخص متقاضی (در صورت وجود)
  • ارائه اسناد و مدارک مربوط به تجارب شغلی و مهارت متقاضی
  • ارائه نامه تمکن مالی و توانایی فرد در پرداخت هزینه های زندگی و کسب و کار

کلیه مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در لوکزامبورگ می‌بایست به یکی از زبان‌های فرانسوی، آلمانی و انگلیسی ترجمه گردد.

نحوه حقوق و دستمزد در لوکزامبورگ

دستمزد و حقوق دریافتی از سوی نیروی کار، به صورت توافقی با کارفرما است. اما کارفرمایان اجازه ندارند دستمزد پایین از حقوق قانونی یک کارگر را پرداخت نمایند. چنانچه به عنوان یک نیروی کارمتخصص مشغول به کار هستید، دستمزد شما نباید کمتر از 20 الی 25 درصد باشد. طبق آمارهای به دست آمده حداقل دستمزد ماهیانه برای 40 ساعت کار در طول هفته، مطابق با شرایط ذیل است:

  • برای کارگران فاقد تخصص که سن آنان 18 سال به بالا است، مبلغ دستمزد 96/922/1 یورو است.
  • برای کارگران متخصص و ماهر که سن آنان 18 سال به بالا است، مبلغ دستمزد 56/307/2 یورو است.
  • برای کارگرانی که سن آنان بین 17 الی 18 سال است، مبلغ دستمزد 37/538/1 یورو است.
  • برای کارگرانی که سن آنان بین 15 الی 17 سال است، مبلغ دستمزد 22/422/1 یورو است.

میزان حقوق و دستمزد در کشور لوکزامبورگ بر اساس شاخص و قوانین این کشور تعیین می گردد. بنابراین میزان حقوق دریافتی افراد مشغول به کار می بایست مطابق با شاخص های حقوق و دستمزد به آنان پرداخت شود.

ویزای کار و مجوز اقامت در لوکزامبورگ

  1. یک فرد اروپایی مجاز است به‌صورت آزادانه به فعالیت شغلی بپردازد. همچنین می تواند در صورت واجد شرایطی اقامت این کشور را نیز دریافت کند.
  2. بنابراین فرد متقاضی باید مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در لوکزامبورگ را ارائه کند.
  3. افراد خارجی می توانند از مرخصی های زایمان و یا بیماری طبق قوانین این کشور استفاده نمایند.
  4. چنانچه یک فرد خارجی قصد اقامت بیشتر از 3 ماه در این کشور را دارد، می بایست مجوز اقامت دریافت کند.
  5. صدور این مجوز برای فرد به وضعیت نوع شغل، کارآفرینی یا زمینه های تحقیقیاتی و یا ویزای همراه بستگی دارد.

کار در لوکزامبورگ چه‌مدارکی لازم دارد؟

کارفرما موظف است به فرد ماهر و متخصص حقوقی معادل 56/307/2 یورو به طور ماهیانه پرداخت نماید. نیروی‌کارماهر می‌بایست برای فعالیت شغلی شرایط زیررا دارا باشد.

  • دارا بودن گواهی رسمی
  • ارائه گواهی مهارت های کسب شده در زمینه شغلی
  • دارا بودن حداقل دو سال سابقه کار
  • ارائه گواهی مقدماتی فنی و داشتن حداقل 5 سال تجربه در این زمینه
  • چنانچه قادر به ارائه گواهی تجارت نیستید، می بایست 10 تجربه عملی خود را به اثبات برسانید.
  • اگر گواهی رسمی ندارید، می بایست به مدت 6 سال تجربه عملی داشته و آن را ثابت نمایید.

کشور لوکزامبورگ جزو امضا کنندگان فرآیند بولونیا است. بنابراین در فهرست آموزش های عالی اروپا قرار دارد. به‌عبارت دیگر در صورتی که مدرک آموزش عالی کشور دیگری را اخذ نموده اید، می بایست در لوکزامبورگ معتبر باشد. روش مختلفی برای دریافت ویزای کار این کشور وجود دارد. در هر روش تسلیم مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در لوکزامبورگ ضرورت دارد و باید به طور کامل انجام گردد.

سایت های مشاغل دولتی وکاریابی کدامند؟

فهرست وب سایت هایی که می توان در آنها به جست و جوی کار پرداخت به شرح ذیل است:

  •     www.jobsearch.lu
  •     www.jobs.lu
  •     www.jobluxembourg.lu
  •     www.jobsearch.lu
  •     www.optioncarriere.lu
  •     www.indeed.lu
  •     www.monster.lu

سایت هایی که مشاغل به زبان انگلیسی را دارا هستند،‌ عبارتند از:

  • www.jobsinluxembourg.eu
  • www.multilingualcareers.eu

ممکن است شخص اروپایی قصد اقامت بیشتر از 3 ماه در این کشور را داشته باشد. دراین صورت اگرتصمیم به اخذ ویزای کار دارد، می‌بایست ظرف مدت 8روز مدت اقامت خود را به اطلاع شهرداری برساند. افراد اروپایی می بایست پس از 3 ماه از ورود خود به خاک این کشور همراه با خانواده، گواهی آدرس ثبت نام بگیرند. این گواهی توسط شهرداری محل اقامت آنها ارائه می گردد. لازمه این کار تحویل مدارک هویتی شامل کارت شناسایی و همچنین گذرنامه است.

روند یافتن کار در لوکزامبورگ‌چگونه است؟

کارفرمای لوکزامبورگی نمی تواند مستقیما نیروی کار خارجی جذب نماید. چراکه در ابتدا می بایست در کشور لوکزامبورگ آگهی نماید. اگر فرد مناسب و دارای صلاحیت آن شغل یافت نگردید، می تواند نیروی کار خارجی استخدام کند. افراد غیر اروپایی که تمایل به کارآفرینی در این کشور دارند، می بایست جهت اخذ اجازه کار موقت به اداره مهاجرت در وزارت امور خارجه لوکزامبورگ مراجعه نمایند.

اخذ ویزای کار از طریق دعوت نامه توسط کارفرما بسیار دشوار است. چراکه می‌بایست به وزارت کار این کشور ثابت گردد که تبعه لوکزامبورگی صلاحیت اشتغال در شغل مورد نظر را ندارد. با توجه به مطالبی که ارائه گردید، می توانید برای این کار از طریق موسسه سفیران سروش سعادت اقدام نمایید. اگر ابهامی درخصوص مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در لوکزامبورگ دارید، از این موسسه کمک بگیرید. کسب مشاوره های تخصصی از کارشناسان ما از طریق تماس تلفنی رایگان و مراجعه حضوری امکان پذیر خواهد بود.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *