مهاجرت تحصیلی قطر

مدارک لازم برای پذیرش در قطر

مدارک لازم برای پذیرش در قطر از اصلی ترین مواردی می باشد که متقاضیان و دانشجویانی که قصد دارند برای ادامه تحصیل به قطر مهاجرت کنند، باید از آن به صورت کامل مطلع باشند و همچنین لازم به ذکر است که ارائه مدارک لازم برای پذیرش در قطر باید به صورت کامل انجام شود و در صورتی که دانشجویان مدارک لازم برای اخذ پذیرش در قطر را به صورت کامل ارائه دهند، سرعت انجام امور پرونده ی آن ها کاهش می یابد.

مهاجرت به کشور قطر از راه های مختلفی از جمله تحصیل، سرمایه گذاری، کاری، تاسیس کمپانی، ازدواج و همچنین تولد امکان پذیر میباشد و متقاضیان برای مهاجرت به این کشور باید شرایط لازم را دارا باشند.

کارشناسان و متخصصان مجرب موسسه حقوقی و مهاجرتی سفیران سروش سعادت با ارائه این مقاله قصد دارند تا هموطنان و متقاضیان گرامی را از شرایط تحصیل در کشور قطر و مدارک لازم برای پذیرش در قطر مطلع سازند.

تحصیل در کشور قطر

سیستم آموزشی و پرورشی کشور قطر دو دهه ی اخیر پیشرفت چشمگیری داشته است و متقاضیانی که برای تحصیل به این کشور مهاجرت می کنند می توانند از امکانات آموزشی که در کشور قطر وجود دارد، بهره مند شوند.

دلیل پیشرفت کشور قطر در زمینه ی آموزشی، همکاری با موسسه های مختلف و مراکز تحصیلی و آموزشی خارجی (اروپایی و آمریکایی) می باشد و لازم به ذکر است که در این کشور شعبه های گوناگونی از دانشگاه های و مراکز تحصیلی خارجی وجود دارد.

جهت تحصیل در دانشگاه های کشور قطر متقاضیان باید مدرک زبان انگلیسی داشته باشند؛ زیرا تحصیل در دانشگاه های کشور قطر معمولا به زبان انگلیسی انجام می شود و توصیه کارشناسان موسسه حقوقی و مهاجرتی سفیران سروش سعادت این است که در صورتی که هموطنان عزیز مدرک زبان خود را در کشور مبدا کسب کنند شرایط بهتری برای ورود به دانشگاه های کشور قطر خواهند داشت.

شعبه های دانشگاه ها و مراکز تحصیلی خارجی در کشور قطر به صورت زیر می باشند:

  • Weill Cornell University.
  • George College of Medicine.
  • Medill University.
  • Carnegie Mellon University.
  • Virginia University.
  • A&M Texas University.

متقاضیان می توانند برای تحصیل در قطر و ورود به دانشگاه های این کشور در دوره های مهندسی، مدیریت، امور مالی و حسابداری، پزشکی و سایر رشته ها مشغول به تحصیل شوند.

اکثر متقاضیان و دانشجویانی که از دانشگاه های کشور قطر فارغ التحصیل می شوند، می توانند بعد از اتمام دوره های تحصیلی خود در این کشور مشغول به کار شوند.

تحصیل در دوره کارشناسی در قطر

متقاضیان و دانشجویانی که قصد دارند در این دوره مشغول به تحصیل در قطر شوند و مدرک لیسانس را بدست بیاورند، باید مدرک زبان انگلیسی داشته باشند و لازم به ذکر است که تحصیل در دوره ی کارشناسی در دانشگاه های کشور قطر حداکثر پنج سال به طول می انجامد.

اکثر دانشگاه های کشور قطر مدرک لیسانس را در زمینه های هنری، مهندسی، علوم، مدیریت بازرگانی و سایر موارد مرتبط کسب کنند.

متقاضیانی که می خواهند در این دوره مشغول به تحصیل شوند، می توانند به صورت اینترنتی مدارک خود را آپلود کنند و اقدام به کسب قبولی در دانشگاه مورد نظر کنند.

تحصیل در دوره کارشناسی ارشد در قطر

جهت تحصیل در دوره ی کارشناسی ارشد در کشور قطر و کسب مدرک فوق لیسانس، متقاضیان و دانشجویان باید مدرک لیسانس معتبر داشته باشند و همچنین مدرک زبان خود را نیز ارائه دهند.

دانشجویانی که قصد یادگیری زبان عربی را دارند، می توانند در دوره های آموزشی زبان عربی شرکت کنند؛ اما لازم به ذکر است که در دوره ی کارشناسی ارشد نیز اکثر دروس به زبان انگلیسی تدریس می شوند.

دوره دکترا در قطر

دانشجویانی که جهت کسب مدرک دکترا قصد تحصیل در قطر را دارند، باید در نظر داشته باشند که تحصیل در دوره ی دکترا در دانشگاه های کشور قطر شرایط آسانی ندارد.

متعهد بودن، داشتن زمینه های آموزشی، تجربه های تحصیلی، پروژه های تحقیقاتی و ارائه پایان نامه بسیار خوب، از مهم ترین شروط تحصیل در دوره ی دکترا در دانشگاه های کشور قطر می باشند.

کسب بورس تحصیلی در قطر

هر ساله دانشجویان زیادی اقدام به کسب بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی می کنند و لازم به ذکر است که کسب بورسیه های تحصیلی در صورتی امکان پذیر خواهد بود که متقاضیان و دانشجویان دارای شرایط مورد نیاز باشند.

دانشگاه های کشور قطر با ارائه بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی قصد دارند تا دانشجویان برتر و متخصصان بین اللمللی را جذب کنند.

معروف ترین بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی در کشور قطر به چند بخش تقسیم می شوند.

  • GCC States Scholarships.
  • GCC Qatari Certificate Scholarship.
  • Non-Merit Qatar University Scholarships.
  • Outstanding Performance Scholarships.
  • H.E.Q.S.A.E.
  • Qatari National’s Children Scholarships.
  • Qatar University Admissions.

شرایط پذیرش در کشور قطر

متقاضیانی که مدرک لیسانس یا فوق لیسانس را از یک موسسه معتبر تحصیلات عالی دریافت کرده اند و یا توسط وزارت تحصیلات عالی کشور متقاضی دریافت کرده اند و از کشور قطر واجد شرایط پذیرش در یک برنامه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه قطر می باشند. دانشجویانی که برای تحصیلات تکمیلی در دانشگاه قطر درخواست می کنند، باید تمام شرایط و ضوابط پذیرش را رعایت کنند. برای پذیرش دانشجویان در دانشگاه قطر، متقاضیان باید هر یک از الزامات زیر را با توجه به نوع برنامه در نظر گرفته شده خود مورد ارزیابی قرار دهند.

در این بخش قصد داریم شما را با شرایط ورود و تحصیل در دوره های مختلف در کشور قطر مطلع سازیم و با مدارک لازم برای پذیرش در قطر آشنا کنیم. شرایط و مدارک لازم برای پذیرش در قطر بستگی به دوره ی تحصیلی و رشته ی تحصیلی دارد.

شرایط ورود به دوره تحصیلی در قطر

برای متقاضیان دکترا

  • کسب جی پی ای بالاتر از سه با یک مدرک کارشناسی ارشد معتبر.
  • GRE, GMAT, IELTS.
  • متقاضیانی که کارشناسی حرفه ای را با جی پی ای سه و نیم و یا بالا تر به پایان رسانده اند باید شرایط اضافی کالج یا برنامه های خاص را برآورده کنند.

برای متقاضیان کارشناسی ارشد

  • کسب جی پی ای بالاتر از 2.8 با یک مدرک کارشناسی معتبر.
  • ارائه مدارک زبان.
  • متقاضیانی که کارشناسی حرفه ای را با جی پی ای سه و نیم و یا بالا تر به پایان رسانده اند باید شرایط اضافی کالج یا برنامه های خاص را برآورده کنند.

برای متقاضیان کارشناسی

  • کسب جی پی ای بالاتر از 2.8 با یک مدرک کارشناسی معتبر.
  • ارائه مدارک زبان.
  • متقاضیانی که کارشناسی حرفه ای را با جی پی ای سه و نیم و یا بالا تر به پایان رسانده اند باید شرایط اضافی کالج یا برنامه های خاص را برآورده کنند.
  • دانشجویان باید حداقل دو دوره منظم در زمینه تحصیل در ترم اول ثبت نام کنند.
  • دانشجویانی که جی پی ای کم تر از 3 کسب کنند، موفق به ورود به این دوره نخواهند شد.

برای متقاضیان دیپلم

  • دانشجویان این دوره باید مدرکی با معدل (جی پی ای) بالا تر از دو ارائه دهند.
  • مدرک زبان معتبر.

دسته بندی برنامه های پذیرش در قطر

به طور کلی برنامه های پذیرش در قطر به چند بخش تقسیم می شوند:

پذیرش جامع و عمومی

پذیرش عمومی در طول ترم پاییز (و ترم بهار برای برنامه های خاص) انجام می شود و متقاضیان باید موارد زیر را ارائه دهند:

  • سپری کردن مراحل پذیرش به صورت آنلاین.
  • کسب قبولی از دانشگاه در زمینه ی جی پی ای.
  • ارائه مدرک زبان معتبر.
  • ارائه مدارک پزشکی.
  • ارائه فتوکپی از کارت شناسایی (آی دی کارت).
  • ارائه گذرنامه معتبر.
  • دو عکس جدید با اندازه ی گذرنامه مشابه با پس زمینه سفید.

پذیرش دانشجویان انتقالی

تحصیلات تکمیلی از یک دانشگاه معتبر یا موسسه ای که به طور مشابه توسط وزارت تحصیلات عالی در آن کشور به رسمیت شناخته شده است، می تواند برای اعتبار انتقال با توجه به قوانین و مقررات انتقال اعتبارات مربوط به انتقال، مورد توجه قرار گیرد.

متقاضیان انتقال باید یک رونوشت رسمی، و همچنین توضیحات دوره کاتالوگ یا برنامه دوره ای را برای همه دوره هایی که برای جستجوی اعتبار انتقال مورد نظر است، ارسال کنند. همچنین لازم به ذکر است که در این مبحث نمرات درسی دانشجو و همچنین ساعات تحصیلی دانشجو تاثیر گذار خواهند بود.

ورود به دانشگاه های قطر

دانشجویانی که قصد دارند در دانشگاه های کشور قطر مشغول به تحصیل شوند، می بایست با کسب روادید تحصیلی به کشور قطر مهاجرت کنند.

جهت کسب روادید تحصیلی کشور قطر و تحصیل در قطر متقاضیان در نخستین گام باید در امتحان ورودی دانشگاه مورد نظر پذیرفته شوند.

بعد از کسب قبولی در دانشگاه مورد نظر، متقاضیانی که قصد کسب روادید تحصیلی کشور قطر را دارند، حتما باید مدارک و شرایط زیر را دارا باشند:

  • گذرنامه معتبر (شش ماه).
  • شش قطعه عکس (گذرنامه).
  • ارائه مدارک تحصیلی کسب شده (به همراه ترجمه رسمی و ریز نمرات).
  • ارائه مدارک ازدواج (در صورت نیاز).
  • ارائه مدارک پزشکی (جهت اثبات سلامت).
  • ارائه مدرک زبان انگلیسی.
  • کسب تاییدیه از کنسولگری و آموزش و پرورش.
  • داشتن توان مالی کافی.

لازم به ذکر است که متقاضیان برای ورود به دانشگاه باید شرایط و مدارک زیر را دارا باشند:

  • کامل کردن فرم های مربوطه.
  • مدارک پیش دانشگاهی و دیپلم.
  • بیمه.
  • چهار عدد عکس.
  • شرکت در دوره های آموزشی پایه (در صورت نیاز).

به یاد داشته باشید که دانشجویان خارجی که قصد تحصیل در قطر را دارند، از طرف دانشگاه مورد نظر حمایت و پشتیبانی میشوند.

متقاضیان میتوانند برای مطلع شدن از شرایط کاری در کشور قطر در سال 2019 به مقاله کار در قطر در سال 2019 مراجعه کنند.

 

شما عزیزان میتوانید با ارائه مدارک لازم برای پذیرش در قطر وارد دانشگاههای این کشور شوید و همچنین به یاد داشته باشید که متخصصان موسسه حقوقی و مهاجرتی سفیران سروش سعادت آماده یاری شما در تمامی امور مهاجرتی میباشند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *