مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » ژاپن » مدارک لازم برای اخذ ویزای کار ژاپن

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار ژاپن



متقاضیانی که قصد مهاجرت کاری به کشور ژاپن را دارند، می بایست از مدارک لازم برای اخذ ویزای کار ژاپن به صورت کامل مطلع باشند و این مدارک و اسناد را به صورت کامل به اداره های مربوطه و سفارت این کشور ارائه دهند و لازم به ذکر است که در صورتی که متقاضیان و کارکنان مدارک لازم برای اخذ ویزای کار ژاپن را به صورت ناقص تحویل دهند و یا ایرادی در این مدارک و اسناد وجود داشته باشد، پروسه ی کسب روادید کاری کند تر می شود و در برخی از مواقع متقاضیان موفق به کسب روادید کاری نمی شوند.

کشور ژاپن در بخش شرقی قاره آسیا و در اقیانوس آرام قرار گرفته است و شامل چندین جزیره میشود. این کشور از پیشرفته ترین و مدرن ترین کشور های دنیا می باشد که دارای شرایط اقتصادی فوق العاده مطلوب میباشد.

در این نوشتار متقاضیان از مدارک لازم برای اخذ ویزای کار ژاپن مطلع میشوند.

انواع روادید کشور ژاپن

برای مهاجرت به کشور ژاپن و اقامت در این کشور، متقاضیان و مهاجران بین المللی می توانند یکی از بیست و هفت روادید کشور ژاپن را انتخاب کنند. این بیست و هفت روادید به طور کلی به سه بخش تقسیم می شوند:
روادید کاری.

  • روادید غیر کاری.
  • روادید خانوادگی و بستگان.

کسب روادید کاری به متقاضیان اجازه می دهد تا در این کشور مشغول به کار شوند و درآمد داشته باشند. متقاضیان و کارکنان تنها می توانند برای انجام یک کار روادید کاری کشور ژاپن را کسب کنند.

جهت کسب روادید کاری کشور ژاپن، متقاضیان باید مهارت و توانایی خاصی در انجام یک کار داشته باشند و دانش بالایی داشته باشند.

متقاضیان با کسب روادید غیر کاری مجوز کار در کشور ژاپن را ندارند.

متقاضیانی که روادید خانوادگی کشور ژاپن را کسب می کنند، می توانند برای ملاقات اعضای خانواده و بستگان خود به کشور ژاپن مهاجرت کنند و لازم به ذکر است که متقاضیان در صورتی که در کشور ژاپن فامیل درجه یک داشته باشند می توانند برای زندگی کردن در کشور ژاپن با اعضای خانواده خود با این روادید به ژاپن مهاجرت کنند.

درباره ی روادید کاری ژاپن

روادید کاری کشور ژاپن همراه با موارد مثبت زیادی می باشد؛ برای مثال متقاضیان با کسب این روادید می توانند به مدت پنج سال در کشور ژاپن اقامت داشته باشند.

روادید کاری کشور ژاپن می توانند راهی برای رسیدن به اقامت دائمی این کشور باشد و لازم به ذکر است که متقاضیان می توانند پدر و مادر و همچنین همسر خود را با خود به کشور ژاپن ببرند.

لازم به ذکر است که در صورتی که متقاضیان موفق به دریافت تاییدیه از اداره ی کار یا مهاجرت کشور ژاپن نشوند، اعتبار روادید کاری آن ها تمام شده باشد و یا نوع روادید آن ها کاری نباشد، اجازه ی کار کردن در کشور ژاپن را نخواهند داشت.

همچنین اولویت صدور روادید کاری به صورت زیر می باشد:

  • متقاضیانی که از دانشگاه های کشور ژاپن فارغ التحصیل شده اند.
  • متقاضیانی که بیش از ده سال به شغل حرفه ای (مهندسی) داشته اند.
  • متقاضیانی که بیش از سه سال تجربه ی کار در مشاغل بین المللی را داشته اند.
  • متقاضیانی که بیش از پنج میلیون ین در کشور ژاپن سرمایه گذاری کرده اند.

همچنین افرادی که روادید توریستی دارند نمی توانند در کشور ژاپن مشغول به کار شوند.

متقاضیان که همسر ژاپنی دارند و یا اقامت دائمی کشور ژاپن را کسب کرده اند نیز می توانند در کشور ژاپن مشغول به کار شوند.

رایج ترین روادید کاری ژاپن

رایج ترین روادید کاری کشور ژاپن به چند بخش تقسیم می شوند:

روادید کاری در زمینه های زیر:

  • ترجمه.
  • تفسیر.
  • آموزش زبان.
  • روابط عمومی.
  • تجارت بین المللی.
  • طراحی مد.
  • طراحی داخلی.
  • توسعه محصول.

متخصصان رشته های زیر:

  • حقوق.
  • اقتصاد.
  • اجتماعی یا علوم انسانی.
  • مهندسین زمینه های زیر:
  • علوم فیزیکی.
  • مهندسی و یا سایر علوم طبیعی.

روادید کاری مهارت های زیر در صورتی که تجربه ی کاری سه الی ده ساله داشته باشند می توانند روادید کاری ژاپن را کسب کنند:

  • پخت و پز.
  • معماری.
  • مهندسی.
  • پردازش سنگ های قیمتی.
  • فلزات.
  • خز.
  • آموزش حیوانات.
  • تیراندازی.
  • آموزش ورزش.

جهت مطلع شدن از راه های مهاجرت به ژاپن می توانید در جلسات مشاوره با مشاوران موسسه حقوقی و مهاجرتی سفیران سروش سعادت شرکت کنید.

کسب روادید کاری کشور ژاپن

به طور کلی، متقاضیانی که قصد دارند در کشور ژاپن مشغول به کار شوند، باید اقدام به کسب روادید کاری و همچنین مجوز کاری در کشور ژاپن کنند؛ در غیر این صورت اشتغال در کشور ژاپن امکان پذیر نخواهد بود.

یکی از راه های ورود به خاک کشور ژاپن از طریق روادید کاری، کسب روادید کاری سه ماهه (موقت) ژاپن میباشد.

با کسب روادید موقت سه ماهه، متقاضیان می توانند به کشور ژاپن مهاجرت کنند و قبل از اتمام اعتبار روادید و مجوز اقامت خود، شغل مناسبی در کشور ژاپن پیدا کنند.

بعد از اتمام اعتبار روادید موقتی، متقاضیان باید به کشور خود بازگردند و با تمدید روادید خود، دوباره به کشور ژاپن مهاجرت کنند و مشغول به کار در این کشور شوند.

در صورتی که متقاضیان در سه ماه ذکر شده در کشور ژاپن جاب آفر داشته باشند، میتوانند بدون بازگشت به کشور خود، روادید خود را تمدید کنند.

یکی دیگر از روش های مهاجرت کاری به ژاپن، کسب روادید کاری طولانی مدت میباشد.

برای کسب این نوع روادید، متقاضیان باید از طرف یک کارفرمای یک کمپانی معتبر، جاب آفر داشته باشند و بعد از دریافت دعوت نامه، به سفارت این کشور مراجعه کنند و اقدام به کسب روادید کاری بلند مدت کنند.

به طور معمول اعتبار روادید کاری بلند مدت در کشور ژاپن سه سال می باشد و در صورتی که متقاضیان شرایط مناسب داشته باشند، میتوانند روادید خود را تمدید کنند.

در بخش بعدی از مدارک لازم برای اخذ ویزای کار ژاپن اطلاعات بیشتری کسب خواهید کرد.

مدارک و شرایط مورد نیاز

متقاضیان و کارکنان برای کسب روادید کاری کشور ژاپن، باید مدارک و شرایط زیر را دارا باشند:

  • ارائه پاسپورت با اعتبار کافی.
  • کامل کردن تقاضا نامه روادید کاری.
  • سه قطعه عکس.
  • ارائه تمامی مدارک شناسایی به همراه ترجمه ی رسمی (زبان انگلیسی).
  • ارائه دعوت نامه و مدارکی برای اثبات داشتن جاب آفر.

شما عزیزان اگر به فکر کار در ژاپن هستید می توانید با ارائه مدارک لازم برای اخذ ویزای کار ژاپن به متخصصان ما در موسسه سفیران سروش سعادت، پروسه ی مهاجرتی خود را شروع کنید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار ژاپن
5 (100%) 1 vote

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *