مهاجرت به کشور فنلاند

تعیین وقت سفارت فنلاند

تعیین وقت سفارت فنلاند

موضوع فراگیر تعیین وقت سفارت فنلاند از جمله موضوعاتی می باشد که می بایست مدنظر متقاضیان مهاجرت و اخذ اقامت از این کشور قرار گیرد. این پروسه مراحل مختلفی دارد که باید در این زمینه اطلاعات کافی داشته باشید تا بتوانید بدون مشکل، وقت سفارت بگیرید. همچنین باید مدارکی را تحویل سفارت دهید تا مورد بررسی قرار گیرند. در صورت موافقت و تایید مدارک، وقت سفارت به فرد متقاضی داده می شود. البته در این راه می توانید از مشاوره های مثمر ثمر کارشناسان حاضر در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت استفاده نمایید. ضمنا مقاله ذیل توسط همین موسسه تهیه و نگارش شده است که اطلاعات به روز و کاربردی را در خود گنجانده است. بنابراین شایسته است پیش از هر اقدامی ابتدا مقاله را مطالعه نموده و سپس با کسب مشاوره قدم بردارید.

شرایط تعیین وقت سفارت فنلاند

کسانی که قصد سفر به کشور فنلاند دارند، باید از شرایط و مدارک مورد نیاز برای تعیین وقت سفارت فنلاند آگاهی داشته باشند تا دچار مشکلات و مسائلی که ممکن است در مراحل درخواست تعیین وقت سفارت فنلاند پیش آید، نشوند. در مجموع گرفتن وقت سفارت برای مهاجرت به فنلاند شرایط خاصی را دارا است.

هدف از سفر به فنلاند: افرادی که قصد دارند به کشور فنلاند سفر نمایند، باید برای ورود به این کشور ویزا دریافت کنند. لذا فرد متقاضی باید هدف خود را از سفر مشخص کرده و در این خصوص ویزای شنگن دریافت نماید. دسته بندی ویزای شنگن بسته به هدف سفر به قرار ذیل می باشد:

  • ویزای گردشگری
  • ویزای تجارت و کسب و کار برای مهاجرت کاری به فنلاند
  • ویزای بازدید خانوادگی و خصوصی
  • ویزای بازدید ورزشی و فرهنگی و کنفراس ها

لازم به ذکر است که به دلیل این که کشور فنلاند در حوزه شنگن قرار دارد، لذا از قوانین این حوزه تبعیت می کند. طبق قوانین کشورهای حوزه شنگن، درخواست برای صدور ویزای شنگن در سفارت یا کنسولگری کشوری باید انجام گیرد که مقصد اصلی فرد محسوب می شود. به عبارت دیگر، اگر فردی قصد مسافرت به چند کشور حوزه شنگن را دارد، مقصد اصلی او کشوری است که طول مدت اقامتش در آن کشور بیشتر از سایر کشورها است. اگر مدت اقامت متقاضی در چند کشور برابر باشد، اولین کشوری که قصد ورود به آن دارد به عنوان مقصد اصلی محسوب خواهد شد.

نکات پیش از اخذ وقت سفارت فنلاند

درخواست صدور ویزای اقامت کوتاه در مرکز صدور ویزای فنلاند انجام می شود که آن نیز فقط با تعیین وقت قبلی صورت می گیرد. ذکر این نکته ضروری است هزینه صدور ویزا و خدمات و سایر هزینه های مرتبط با آن در زمان ارائه درخواست به صورت نقدی و به یورو از سوی مرکز درخواست ویزای فنلاند دریافت می شود. از سوی دیگر، برای ارسال درخواست ویزا توسط متقاضی در سفارت، تعیین وقت سفارت فنلاند الزامی است.

در این حالت، هزینه ویزا در زمان ارسال درخواست به صورت نقدی به یورو در سفارت فنلاند پرداخت می شود. هر فرد به تعیین وقت جداگانه ای نیاز دارد و درخواست مجزایی را ارسال خواهد کرد. برای مثال، اگر یک خانواده یا یک گروه برای ویزا درخواست نمایند، همه اعضای خانواده یا گروه باید درخواست تعیین وقت سفارت فنلاند جداگانه ای درخواست نمایند. باید عنوان نمود درخواست ها برای تعیین وقت سفارت فنلاند زیاد است. لذا متقاضی بسته به تاریخ سفر خود باید زودتر اخذ نوبت نماید تا از بروز جلوگیری و دچار مشکلات احتمالی آتی نگردد. از این رو، افراد باید حداقل 3 ماه پیش از تاریخ سفر خود، تقاضای ویزا کنید. فرآیند صدور ویزا 15 روز زمان خواهد برد.

مدارک و اطلاعات مورد نیاز برای ثبت تعیین وقت

برای تعیین وقت سفارت فنلاند باید مدارک و اطلاعات زیر تهیه و به زبان انگلیسی ترجمه کرده و به ایمیل appointmentfinland@vfshelpline.com ارسال شود:

  • نام کامل فرد متقاضی
  • شماره گذرنامه
  • تاریخ انقضای گذرنامه به صورت سال/ماه/روز
  • ملیت
  • جنسیت
  • تاریخ تولد به صورت سال/ماه/روز
  • شماره تلفن
  • تاریخ سفر به صورت سال/ماه/روز
  • تاریخ مورد نظر متقاضی برای تعیین وقت سفارت فنلاند به صورت سال/ماه/روز
  • مکان مورد نظر فرد متقاضی برای ارائه درخواست یعنی مرکز درخواست ویزا یا سفارت فنلاند
  • نوع ویزا از جمله توریستی، تجارت یا اداری، تحصیلی (اقامت کوتاه و تحصیل در فنلاند)، خصوصی، علمی و کنفرانس.
  • کشور مقصد

نکات ضروری در خصوص تعیین وقت سفارت

در خصوص تعیین وقت یک سری نکات و قواعدی وجود دارد که دانستن آنها برای فرد متقاضی تعیین وقت سفارت فنلاند ضروری است تا از بروز مشکلات و مسائل احتمال جلوگیری شود. قرار تعیین وقت فقط در صورت ارائه کامل اطلاعات ذکر شده مورد پذیرش قرار خواهد گرفت و در صورت ناقص بودن اطلاعات، قرار تعیین وقت لغو خواهد شد. تعیین وقت های ثبت شده قابل لغو کردن یا قابل تغییر تاریخ تعیین شده نیستند و در صورتی که فرد متقاضی در روز تعیین شده در سفارت یا مرکز درخواست ویزای فنلاند حاضر نشود، باید دوباره تعیین وقت نماید. هر فردی که متقاضی ویزای شنگن برای سفر به فنلاند است، می بایست در مرکز درخواست حضور یافته و تقاضای خود را ارائه دهد. فرد متقاضی باید نامه تایید تعیین وقت حضوری را پرینت گرفته و آن را در زمان حضور در مرکز درخواست ویزا ارائه دهد.

نکات ضروری در خصوص تعیین وقت سفارت

مدارک مورد نیاز در زمان تعیین وقت

باید اشاره کرد مرکز صدور ویزای فنلاند برای شهروندان ایرانی فقط ویزای اقامت کوتاه صادر می نماید. برای تعیین وقت سفارت فنلاند باید فرد متقاضی دارای گذرنامه ای باشد که تاریخ انقضای آن 3 ماه بیشتر از تاریخ اقامت فرد در این کشور بوده و حداقل دو صفحه خالی داشته باشد. پس از مشخص شدن هدف سفر و تعیین وقت سفارت فنلاند باید مدارک ذیل تهیه و آماده شود:

  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • گذرنامه که تاریخ انقضای آن 3 ماه بیشتر از مدت زمان ویزا باشد.
  • یک قطعه عکس رنگی گذرنامه ای با زمینه روشن
  • مدرکی مبنی بر داشتن شغل در ایران: اگر فرد در جایی استخدام می باشد، باید گواهی ممهور به مهر سازمان یا شرکت مربوطه ارائه نماید. برای مشاغل آزاد جواز کسب معتبر نیاز می باشد. اگر فرد دانشجو یا دانش آموز می باشد، نامه دانشگاه یا مدرسه مبنی بر دادن مرخصی تحصیلی برای سفر ضروری است.
  • اثبات مدرکی که نشان دهد فرد سرمایه کافی برای مسافرت را دارد. نظیر تراکنش بانکی یا فیش حقوقی.
  • سند مالکیت (در صورت وجود)
  • رزرو بلیط سفر
  • رزرو هتل یا داشتن محل اقامت در فنلاند
  • شناسنامه ترجمه شده
  • بیمه معتبر سفر که 30.000 € (یورو) را پوشش دهد.

کلیات تعیین وقت سفارت فنلاند

فرد خارجی پس از تهیه مدارک باید در زمان تعیین شده به مرکز درخواست ویزا یا سفارت فنلاند مراجعه کرده و بعد از طی کردن مراحل لازم برای صدور ویزا و پرداخت هزینه ها به صورت نقدی، ویزای اقامت کوتاه ظرف مدت چند روز صادر می شود. ممکن است شرایط دیگری برای گرفتن وقت سفارت فنلاند اتفاق بیفتد که در این صورت با کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *