مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اوکراین » اخذ اقامت اوکراین از طریق ازدواج

اخذ اقامت اوکراین از طریق ازدواج



اخذ اقامت اوکراین از طریق ازدواج

راه های زیادی برای مهاجرت به این کشور وجود دارد مانند سرمایه گذاری در اکراین، اخذ اقامت در اکراین از راه تولد فرزند، اخذ اقامت از راه ازدواج، تحصیل در اکراین و اخذ اقامت اوکراین از طریق ازدواج می باشد.

 

اخذ اقامت و تابعیت اکراین از طریق ازدواج

بعد از ثبت ازدواج در در زاگس شما همسر اکراینی هستید و این امکان را دارید که برای اقامت دائم خود اقدام کنید بعد از دو بار تمدید اقامت ازدواج خود که به مدت یک سال می باشد این امکان را دارید که درخواست اقامت دائم بدهید. در این کشور  دختران بعد از سن هجده سالگی این امکان را دارند که مزدوج شوند.

 

اصول ترک تابعیت ایران

  1. متقاضی باید 25 سال به بالا باشد.
  2. به مدت یک سال باید ترک تابعیت کند و یعنی اگر زمینی و اموالی دارد باید بعد از مدت یک سال منتقل کنند.
  3. مردان باید سربازی رفته باشند و کارت پایان خدمت دریافت کرده باشند.

 

اخذ اقامت اوکراین از طریق ازداوج

  1. تمکن مالی بانکی بر اساس ثابت کردن یک سال هزینه زندگی خود و همسر
  2. مدرک زبان اکراینی برای ارتباط با همسر
  3. زمان آشنایی با همسرتان و مدارک نامزدی و ازدواج
  4. ثابت کردن مدرک بابت ارائه محل مناسب جهت محل اقامت زوج ها
  5. گواهی تولد (با توجه به هویت اصلی) همراه با ترجمه رسمی

 

اقامت اکراین از طریق ازدواج

ازدواج بین شهروندان اکراینی با یک فرد خارجی باید قوانین ازدواج این کشور رعایت شود. دریافت اقامت با یک شخص خارجی از راه ازدواج با یک شهروند اکراینی انجام شود و شما می توانید اقامت اکراین را به دست آورید.

 

مزایایی ازدواج با یک شهروند اوکراینی

  • مجوز اقامت دائم در کشور اکراین
  • مدارس برای کودکان به صورت رایگان
  • حق دریافت تابعیت کشور اکراین
  • حق بهره مندی از خدمات مالی مانند کارت بانکی، حساب، وام و…
  • دریافت ویزا برای سفر به کشور های دیگر و…
  • امکان اقامت و حرکت آزادانه در خاک این کشور
  • حق آموزش
  • حق کسب و تابعیت این کشور
  • حق برخورداری از خدمات مالی در این کشور
  • احتیاجی به دریافت خدمات مالی در این کشور ندارد.
  • عدم نیاز به دریافت ویزا، تکمیل کارت های مهاجرت، دریافت ثبت نام، واریز کردن هزینه های کنسولی
  • حق ورود با معافیت از حقوق گمرکی وسایل نقلیه
  • حق دریافت ویزای به کشور های ثالث از این کشور
  • حق برخورداری از حقوق بازنشستگی، کمک هزینه خانواده و امنیت اجتماعی
  • کمک به درآمد، دریافت حقوق بازنشستگی، بهداشت و درمان به صورت مجانی و…

 

مدت زمان بابت ثبت ازدواج در اوکراین

مدت زمان بابت ثبت ازدواج در کشور اکراین تقریبا 30 روز طول می کشد. شما می توانید با تابعیت خارجی قبل از تمام شدن این زمان تقاضا برای اجازه ثبت ازدواج انجام دهید.

 

مدت دریافت تابعیت در اوکراین

شما با اخذ اقامت اوکراین از طریق ازدواج می توانید به راحتی در مدت زمان کوتاه اقامت این کشور را دریافت کنید. قانون این کشور این است که شخص خارجی به مدت پنج سال در این کشور زندگی کنند و این امکان را دارد که تقاضای شهروندی را بگیرید و با یک شهروند اکراینی ازدواج کند و بعد از دو سال زندگی با این امکان را دارند برای اقامت دائم در کشور اکراین اقدامات لازم را انجام دهند.

 

مکان ثبت ازدواج در اوکراین

ازدواج در دفتر رسمی مدنی ثبت می شود و این امکان وجود دارد که در جای دیگری هم ثبت شود برای مثال زوج این امکان را دارد که  درخواست بدهند که در محلی مانند بیمارستان و مکان ها دیگر ثبت شود. زوج ها این توانایی دارند که در دفتر رسمی ثبت کنند و باید هر دو حضور داشته باشند درغیر این صورت انجام نمی شود.

 

مدارک مورد نیاز بابت ازدواج در اوکراین

  • پاسپورت خارجی، باید برای حداقل یک سال اعتبار داشته باشد.
  • مدارک ترجمه شده به زبان اکراینی و ارسال به دفتر اسناد رسمی.
  • سند وضعیت متاهل یا مجرد بودن.
  • ثبت ازدواج به زبان اوکراینی
  • از وزارت اوکراین تاییدیه دریافت کنید.
  • اهداف ازدواج برای مهاجرت باید مشخص شود.
  • ارائه خدمات دولتی مهاجرت به این کشور بابت مجوز اقامت تنها با ویزای بلند مدت نوع D امکان پذیر می باشد.
  • مدت زمان این نوع ویزا تا 45 روز می باشد.
  • اعتبار مدارک بالا نیز به جز پاسپورت تا شش ماه می باشد.

 

انتخاب نام خانوادگی بابت اخذ اقامت اوکراین از طریق ازدواج

زن یا شوهر می توانند نام خانوادکی دوتایی را داشته باشند اما بیشتر از دو اسم نباشد. اشخاصی که مزدوج می باشند حق انتخاب نام خانوادگی را دارند که این امکان وجود دارد از نام خانوادگی همسر خود استفاده کنند یا نام خانوادگی قبلی خود را در نظر بگیرند.

اگر نام خانوادگی از تاریخ ازدواج دوتایی شده باشد زن یا مرد این حق را دارد که نام خانوادگی شخص دیگر را با نام خانوداگی خودش جایگزین کند.

در این کشور مانند کشور های دیگر که تابعیت اوکراین را دارند از حقوق و تکالیفی یکسانی با شهروندان این کشور دارند. هیچ فرقی بین شهروند اوکراینی با شخص خارجی وجود ندارد.

سریع ترین راه برای به دست آوردن اقامت این کشور از طریق ازدواج می باشد. طبق قانون اوکراین یک شخص خارجی باید حداقل پنج سال به صورت پیوسته در این کشور ساکن باشد تا این امکان را داشته باشد برای تابعیت این کشور درخواست بدهد.

در صورتی که ازدواج با یک شهروند اوکراینی و زتدگی با او در این کشور مدت این پروسه را به دو سال کم می شود و بعد از مدت دو سال می توانید شهروند اوکراینی شوید.

 

اخذ اقامت اوکراین از طریق ازدواج، همانطور که در ابتدا مقاله گفته شد سریع ترین راه مهاجرت به این کشور از راه ازدواج می باشد. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه اخذ اقامت اوکراین از طریق ازدواج خدماتی ارائه می دهد و شما عزیزان می توانید با مشاوران ارشد و حرفه ای ما به صورت تلفنی و حضوری مشاوره شوید و با توجه به شرایط شما عزیزان بهترین راه مهاجرت را به شما پیشنهاد می کنند. نگران نباشید مشاوران ارشد ما از ابتدا تا انتهای پروسه در کنار شما عزیزان هستند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *