متقاضیان اخذ پذیرش در آمریکا با موفقیت در اخذ پذیرش می توانند شرایط مهاجرت و اخذ اقامت دائم این کشور را برای خود به دست آورند. در هنگام پذیرش دانشجویان بین المللی، در ایالات متحده، فرآیندهای مختلفی وجود دارد که آنها باید درک و اطلاعات صحیحی از آنها داشته باشند. به صورت کلی فرآیند که برای اخذ پذیرش در آمریکا وجود دارد. عبارتند از:
- فرآیند بررسی پذیرش
- فرآیند تصویب بودجه
- فرآیند اخذ ویزا
کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در مقاله مذکور اطلاعات جامعی را در اختیار شما قرار خواهند داد.
زبان مورد نیاز جهت اخذ پذیرش در آمریکا
اکثر متقاضیان اخذ پذیرش در کشور آمریکا که دارای پذیرش خارجی هستند نیاز دارند تا تسلط به زبان انگلیسی را به عنوان زبان دوم و زبان لازم برای ورود به دانشگاه های این کشور را به دست آورند. برخی از آزمون ها عبارتند از: آزمون انگلیسی (TOEFL) یا سیستم آزمون بین المللی زبان انگلیسی (IELTS) و آزمون اسکولاستیک (SAT) که مختص دانشجویان مقطع کارشناسی و یا آزمون رکورد که مختص مقطع تحصیلات تکمیلی (GRE) می باشد.
لازم به ذکر می باشد که متقاضیان قبل از این که بخواهند اقدام به شروع تحصیلات خود در دانشگاه مورد نظر خود کنند. معمولا ملزم می باشند که برای سالی 1 بار اقدام به پذیرفته شدن در امتحانات این مقطع تحصیلی کنند.
مهلت های درخواست تحصیلی آمریکا
مهلت های لازم برای ارائه درخواست و برای تصمیم گیری های اولیه در دانشگاه برتر این کشور به طور معمول 10 ماه قبل از شروع دوره تحصیلی می باشد. این مدت از اواسط اکتبر یا اوایل ماه نوامبر است. در صورتی که متقاضیان از قبل اقدام به تصمیم اولیه ای گرفته اند. در این صورت متقاضیان از لحاظ قانونی مجاز به حضور در این موسسات تحصیلی می باشند. بنابراین این اشخاص فقط باید برای انجام یک تصمیم اولیه برای پذیرش در این یک دانشگاه درخواست کنند که مطمئن هستند که می خواهند به فعالیت بپردازند.
برای سایر دانشگاه های دیگر، مهلت درخواست در اغلب موارد در ماه ژانویه (January) و 7 ماه قبل از این که متقاضیان اخذ پذیرش در آمریکا قصد شروع نمودن تحصیل در دانشگاه های این کشور را دارند اقدام نمایند. هر چند که آخرین مهلت این اشخاص در ماه مارس (March) است. یک فرایند متمرکز برای بیش از 800 دانشگاه آمریکایی درتاریخ 1 اوت (August) آغاز شد که دارای برنامه های کاربردی فراوانی می باشد. جهت اطلاع از شرایط و قواعد تحصیل در این کشور مقاله تحصیل در آمریکا را مطالعه بفرمائید.
رشد دانشجویان بین المللی در این کشور از طریق نمودار زیر خواهد بود:
مراحل پذیرش تحصیلی در آمریکا
برای مثال ایده خوبی است که تا زمانی که برنامه های تحصیلی دانشگاه آغاز شوند فرآیند انتخاب شدن در دانشگاه خود را محدود کرده اند. به طوری که کل پروسه حدود 18 ماه طول می کشد. هزینه لازم برای تقاضانامه متقاضیان اخذ پذیرش به صورت متوسط 41$ (دلار) می باشد. هم چنین متقاضیان اخذ پذیرش در این کشور ملزم به ارائه مدارک زیر می باشند:
- فرم درخواست
- مقاله شخصی
- ارجاعات
- متن گزارش
- پیشرفت تحصیلی
- صورت های مالی
اعزام دانشجو به آمریکا از طریق مقاله مذکور امکان مطالعه را برای شما فراهم نموده است.
فرآیند تصویب بودجه دانشگاه های آمریکا
دانشگاه های آمریکا دارای 2 نوع از بودجه کمک های مالی می باشند، که مورد نیاز است. بخش عمده این کمک مالی برای دانش آموزان داخلی محسوب می شود. بخش دیگر برای دانشجویان بین المللی می باشد که بسیار رقابتی است. با این وجود، دانشجویان بین المللی برای دریافت کمک هزینه تحصیلی دانشگاه پس از سال اول تحصیل در کالج، بیشتر شرایط دریافت هزینه های تحصیلی خود را دارند. مساله تامین مالی به ندرت تمام هزینه های تحصیل را پوشش می دهد. ممکن است دانش آموز را به عنوان بخشی از قرارداد بودجه مشغول به کار کند.
متقاضیان اخذ پذیرش در آمریکا برای دریافت بورسیه تحصیلی باید دارای ویژگی و شایستگی های فروان تحصیلی باشند. برای مثال ملزم به داشتن نمرات بالا در سطح مدرسه یا کالج و کسب نمودن نتایج قابل توجه باشند. بالاتر از میانگین نمرات لازم می باشد. در نهایت کمک های مالی مبتنی بر نیاز به متقاضیان و داشتن توانایی خانواده این اشخاص برای پرداخت هزینه تحصیل حساب می کند. جهت اطلاع از شرایط کار در این کشور نیز مقاله کار در آمریکا را مطالعه بفرمائید.
شرایط اخذ بورس دانشگاه های آمریکا
بعضی از دانشگاه ها، بورس تحصیلی مبتنی بر نیازهای خود را ارائه می دهند. از این رو هزینه های تحصیلی را پوشش می دهند. در این صورت خانواده این اشخاص نباید تمام مخارج و هزینه ها را پرداخت نماید. تنها ملزم می باشند که نیازهای مالی خود را پس از پذیرش قبول کند. این دانشگاه ها شامل موسسه فناوری ماساچوست، دانشگاه هاروارد، دانشگاه پرینستون، دانشگاه ییل، کالج دارتموث و کالج امهرست می باشد. جهت اطلاع از هزینه های مربوط به زندگی در این کشور مقاله هزینه زندگی در آمریکا را مطالعه بفرمائید.
اکثر متقاضیان اخذ پذیرش ملزم به ارائه برنامه های کمک های مالی مختص به خود و همچنین فرم نمایه کالج بورس تحصیلی (CSS) و یا سند دیگری برای ارزیابی نیاز مالی این اشخاص دارند. این رویه بین دانشگاه ها متفاوت است. بنابراین متقاضیان ملزم می باشند لازم است که با دانشگاه های مورد نظر خود درخواست خود را بررسی کنند.
دانشگاه های این کشور از بهترین دانشگاه های دنیا هستند. بسیاری از این دانشگاه ها از معتبرترین دانشگاه های دنیا در رتبه بندی های QS و شانگهای هستند. حتی در صورت عدم اخذ بورس نیز با داشتن پذیرش از این دانشگاه ها بسیار با ارزش خواهد بود.
فرآیند اخذ ویزای آمریکا
3 نوع ویزا برای دانشجویان بین المللی در ایالات متحده وجود دارد که عبارتند از:
- ویزای F1 که مختص تحصیلات دانشگاهی در این کشور می باشد.
- ویزای J1 که مختص آموزش عملی می باشد که در کشور متقاضیان وجود ندارد.
- ویزای M1 که مختص مطالعات حرفه ای می باشد. درصورتی که متقاضیان اخذ پذیرش برای یک دوره تحصیلی یا دوره زبان انگلیسی درخواست می کنند. از این رو می توانند با دریافت نمودن یک ویزای F1 که دارای بیشترین متقاضی از دانشجویان بین المللی می باشد اقدام نمایند.
در غیر این صورت متقاضیان اخذ پذیرش در آمریکا مجبور می شوند که بعد از 60 روز پس از اتمام دوران تحصیلات خود به کشور خود بازگردند. این اشخاص ملزم می باشند که هزینه لازم برای درخواست ویزا را پرداخت کنند. در زمانی که درخواست خود را ارائه می دهند باید در دانشگاه ایالتی این کشور پذیرفته شوند. هم چنین این اشخاص برای انتقال به دانشگاه دیگری، نیاز به تکمیل نمودن فرم های بیشتری دارند. همچنین باید در یک مصاحبه دیگر این دانشگاه شرکت کنند.
با توجه به اتمام مقاله اخذ پذیرش در آمریکا در صورتی که شما هم علاقه مند به کسب اطلاعاتی در زمینه سایر روش های مهاجرت به آمریکا هستید. این فرصت را دارید تا با مراجعه نمودن به مقالاتی نظیر سرمایه گذاری در آمریکا در سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به اطلاعات جامعی دست یابید.