مهاجرت به کشور مالزی

پاسپورت مالزی

پاسپورت مالزی

پاسپورت مالزی از جمله مدارکی است که بسیاری از متقاضیان برای اخذ آن اقدام به ورود باز طریق روش های مختلف می نمایند. لذا اخذ پاسپورت مالزی از طریق روش های مختلفی صورت می پذیرد. به عبارتی دولت مالزی روش های مختلفی را برای اخذ پاسپورت این کشور ارائه می کند تا متقاضیان بسته به شرایط و اهداف خود بتوانند از طریق یکی از روش های موجود (مناسب ترین) اقدام به اخذ پاسپورت این کشور کنند. متقاضیان می توانند برای دریافت مشاوره با کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایند.

شرایط کلی در خصوص پاسپورت مالزی

قانون رسمی ارائه پاسپورت مالزی در سال 1966 وضع شده که خود بیانگر نو بودن نسبی پایه گذاری این قوانین می باشد. از سال 1966 در کشور مالزی، پاسپورت این کشور توسط اداره مهاجرت مالزی برای متقاضیان صادر گردیده است. شایان ذکر است که پاسپورت کشور مالزی از آن سال برای کنترل ورود و خروج شهروندان از این کشور صادر می شود. پاسپورت مالزی می تواند اجازه ورود به کشور های متعددی را فراهم نماید. لذا متقاضیان میبایستی بسته به شرایط خود اقدام به اخذ پاسپورت این کشور نمایند.

پاسپورت کشور مالزی انواع مختلفی دارد که عبارت اند از:

پارامترشرح
پاسپورت بین المللی کشور مالزیگذر نامه ای عادی است که برای شهروندان به منظور سفر های بین المللی صادر می شود. به عبارتی ویژگی برجسته ای در دریافت خدمات ندارد و به صورت کلی یک گذرنامه عادی به شمار می آید. عموما نیز با رنگ قرمز صادر می گردد.
پاسپورت محدود شدهاین نوع پاسپورت برای شهروندانی صادر می شود که خواهان سفر به کشوری خاص می باشند. به عبارتی می توان گفت که متقاضیان برای سفر به کشور خاص میبایستی این پاسپورت آبی رنگ را اخذ نمایند.
پاسپورت رسمیانحصار اخذ این نوع گذرنامه در دست مقامات رسمی و دولتی این کشور است. مقامات این کشور به منظور کسب و کار می توانند اقدام به اخذ این نوع پاسپورت کرده و امور مورد نظر خود را پیش ببرند.

اعتبار پاسپورت مالزی

شهروندان و دارندگان پاسپورت کشور مالزی برای ورود و خروج به دیگر کشور ها مستلزم اخذ ویزا می باشند. در واقع قوانین ویزا تسط حکومت سایر کشور های مورد نظر وضع می شود. این به آن معنی است که تا حدودی قدرت پاسپورت و تا حدودی قوانین حاکم بر کشور مقصد بر شرایط موثر خواهد بود. گفتنی است که قدرت پاسپورت مالزی به حدی است که می توان به واسطه آن به برخی از کشور ها بدون ویزا نیز سفر کرد.

برخی از این کشور ها عبارت اند از:

  • آلمان
  • اتریش
  • الجزایر
  • ایران
  • ترکیه

نا گفته نماند که از سال 2019 شهروندان و دارندگان پاسپورت کشور مالزی می توانند بدون ویزا به 179 کشور در جهان سفر نمایند. این مسئله بیانگر قدرت و اعتبار بسیار مطلوب پاسپورت کشور مالزی است که متقاضیان زیادی را مجذوب خود نموده است. متقاضیان باید بدانند که پاسپورت این کشور جزء 12 پاسپورت قدرتمند در جهان بوده و دارندگان آن می توانند به امتیاز سفر به بسیاری از کشور ها بدون اخذ ویزا را دارا باشند. گفتنی است که این کشور همواره در تلاش است تا بتواند قدرت پاسپورت خود را افزایش داده و شهروندانش را قادر سازد تا به بسیاری از کشور های دنیا بدون ویزا سفر نمایند.

اعتبار پاسپورت مالزی

اخذ پاسپورت مالزی

اخذ پاسپورت قدرتمند کشور مالزی از روش های گوناگونی صورت پذیر می باشد. به عبارتی می توان گفت که متقاضیان بسته به شرایط و اهداف خود می توانند یکی از این روش ها را انتخاب نموده و از طریق آن اقدام به اخذ پاسپورت این کشور نمایند. به مراتب متقاضیان با انتخاب هر یک از روش های موجود می توانند به صورت همزمان گامی به سمت اهداف مورد نظر خود بردارند. لذا شرایط اخذ پاسپورت مالزی می تواند طی روند هر کدام از روش های موجود، منافع دیگری را نیز عاید متقاضی نماید.

روش های اخذ پاسپورت مالزی عبارت اند از:

  • کار در مالزی
  • تحصیل در مالزی
  • سرمایه گذاری در مالزی
  • تولد در مالزی

گفتنی است که اخذ پاسپورت کشور مالزی از طریق کار در این کشور یکی از روش های مطلوب برای متقاضیانی است که خواهان مهاجرت کاری به صورت دو مرحله ای را دارند. به عبارتی متقاضی خواهان مهاجرت کاری به مالزی و پس از آن به کشوری دیگر می باشد. این مسئله می تواند موانع حقوقی احتمالی را حذف نموده و به متقاضی اجازه دستیابی به اهداف مورد نظر را دهد. شایان ذکر است که دولت مالزی برای حمایت از منابع انسانی محلی قوانینی را وضع نموده که منجر به بروز محدودیت هایی برای نیروهای کار خارجی شده است.

سرمایه گذاری در مالزی

متقاضیان می توانند برای سرمایه گذاری در کشور مالزی از روش های متعددی اقدام نمایند و از این طریق به اهداف اقتصادی و اهداف مرتبط با اخذ پاسپورت این کشور نمایند. گفتنی است که سرمایه گذاری در این کشور دارای 2 روش کلی است که در واقع پل سرمایه گذاری صاحبان سرمایه در کشور مالزی می باشند. این دو مورد از مهمترین روش های سرمایه گذاری بین المللی بوده و عموما در تمام کشور ها وجود دارند. شایان ذکر است که هر دو طرح سرمایه گذاری شامل شرایط منحصر به فرد خود می باشند و متقاضیان میبایستی دقت لازم را در انتخاب به خرج دهند.

2 پل سرمایه گذاری در کشور مالزی عبارت اند از:

  • ثبت شرکت
  • خانه دوم من

رشد اقتصادی در مالزی

سرمایه گذاری از طریق طرح خانه دوم من عبارت است از سرمایه گذاری از طریق خرید ملک در مالزی تحت چهار چوب قوانین مالزی. به عبارتی این طرح به متقاضی اجازه می دهد تا به صورت %100 یک خانه را خریداری نموده و یا می تواند برای خانه های متعدد دارای شریکی با تابعیت مالزی باشد. گفتنی است که سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت با اهداف تجاری صورت می گیرد و متقاضی در این روش می تواند همزمان اخذ پاسپورت و اهداف تجاری خود را پیش برد. متقاضیان می توانند با همکاری با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت امور مهاجرتی خود را به بهترین شکل ممکن پیش ببرند و گامی مطمئن به سمت اهداف خود بردارند. متقاضیان برای ارتیاط با موسسه می توانند با کارشناسان تماس حاصل فرمایند.

4/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *