مهاجرت کاری رومانی

کار در رومانی

کار در رومانی

کار در رومانی

 

برای اخذ اقامت رومانی یکی از گزینه های مطرح کار در رومانی می باشد. با توجه به شرایط اقتصادی رومانی، کار در رومانی در سال 2019 پیشنهاد مهاجرتی خوبی به نظر می رسد. کار در رومانی شرایط و قوانین مربوط به خود را دارد؛ که به آن پرداخته می شود.

 

در مقاله کار در رومانی به پرسش های زیر پاسخ داده می شود:

  • شرایط اخذ اقامت رومانی از طریق کار در رومانی چگونه می باشد؟
  • شرایط اخذ مجوز کار در رومانی به چه صورت می باشد؟
  • شراط و قوانین مجوز کار در رومانی چگونه می باشد؟
  • دستمزد و حقوق برای کار در رومانی چقدر می باشد؟

 

اقامت از طریق کار در رومانی

 

برای اخذ ویزای کاری در این کشور نیز همانند سایر کشورهای اروپایی به دعوتنامه کارفرمای رومانیایی نیاز می باشد. کارفرما نیز برای ارسال دعوتنامه باید مجوز اخذ نماید.

اخذ مجوز از جانب کارفرما مستلزم شرایط خاصی می باشد که در کشورهای اتحادیه اروپا مشترک می باشد. شرایط اخذ این مجوز انتشار 2 سری آگهی نیروی کار به مدت 3 ماه توسط کارفرما می باشد.

در سری اول این آگهی مشخصات نیروی کاری لازم در کشور رومانی به مدت 3 ماه منتشر می گردد. پس از این مدت به مدت 3 ماه این آگهی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا منتشر می گردد.

این قانون در کشورهای اتحادیه اروپا برای حمایت از نیروی کار اروپایی صورت گرفته است.

کارفرما برای اخذ مجوز باید از طریق واحد محلی اداره بازرسی کل مهاجرت اقدام نماید. این اداره محلی باید به محل کار کارفرما نزدیک باشد. کارفرما باید مدارک لازم را برای اخد این مجوز به این اداره بازرسی محلی ارائه نماید.

 

شرایط اخذ مجوز کار رومانی

 

کارفرما با توجه به نوع اقامت نیروی کار برای تقاضای مجوز کار ملزم به پرداخت مبلغی می باشد. این مبالغ پرداختی با توجه به نوع اقامت به شرح زیر می باشد:

کارفرما برای تقاضای مجوز برای نیروهای کاری زیر ملزم به پرداخت 200 یورو می باشد:

  • کارمند دائمی
  • کارمند انتقالی موقت
  • کارگران مرزی
  • کارمندان آزمایشی
  • کارمند با حقوق کم
  • ورزشکاران

 

کارفرمان برای تقاضای مجوز کار برای نیروهای کاری زیر ملزم به پرداخت 50 یورو می باشد:

  • کارمندان فصلی
  • کارمندان تحصیلی

 

نسخه اصلی قبض پرداخت با مهر و امضای خزانه داری باید توسط کارفرما به خزانه داری تحویل داده شود.

 

شرایط اشتغال به کار در رومانی

 

متقاضیان مهاجرت کاری به رومانی نباید تابع این کشور و یا سایر کشورهای اتحادیه اروپا باشد. علاوه بر این موضوع شرایط دیگری نیز برای مهاجرت از این طریق وجود دارد.

این شرایط عبارتند از:

  • شهروندان رومانی و سایر کشورهای اتحادیه اروپا قادر به انجام آن شغل و اخذ آن سمت نباشند.
  • متقاضی دارای تحصیلات ویژه و یا تجربه کار حرفه ای در زمینه آن شغل باشد.
  • متقاضی سلامت جسمانی خود را برای فعالیت کاری مورد نظر ثابت نماید.
  • متقاضی گواهی عدم سوء سابقه در ارتباط با فعالیت شغلی مورد نظر ارائه نماید.
  • متقاضی توسط دولت رومانی سهمیه سالانه دریافت نماید.
  • کارفرمای متقاضی در زمان مناسب برای پرداخت های خود به بودجه دولت اقدام نماید.
  • تقاضای مجوز از سوی کارفرما برای فعالیت در زمینه فعالیتی و شغلی صورت گرفته باشد.
  • تقاضای کارفرما برای فعالیت های غیر قانونی، تحریم نشده و اعلام نشده نباشد.

 

نکات مربوط به شرایط

برای نیروهای کاری که کارفرما ملزم به پرداخت 200 یورو می باشند؛ شرایط دیگری نیز وجود دارد.این شرایط به شرح زیر می باشند:

  • متقاضی عنوان مدیریت یک شرکت با شرکای خارجی را داشته باشد. همچنین تنها فردی باشدکه در شرکت دارای سمت مدیریت می باشد.
  • متقاضی اثبات نماید که ورزشکار حرفه ای بوده و در همین زمینه در کشور دیگر فعالیت نموده است.
  • متقاضی برای کارگری مرزی تقاضای کار نموده باشد.
  • متقاضی تقاضای کار اسمی و کم درآمد را نموده باشد.
  • متقاضی در کشور رومانی اقامت تحصیلی داشته باشد.

 

مجوز کاری

 

در شرایط زیر برای مهاجرت کاری به این کشور اخذ مجوز کاری الزامی می باشد:

  • متقاضی از کشوری مهاجرت نموده باشد که برای ورود به رومانی نیازمند ویزا باشد.
  • متقاضی به جهت ملحق شدن به خانواده خود در این کشور به رومانی مهاجرت نموده باشد.
  • متقاضی با هدف تحصیل در رومانی اقامت کوتاه مدت اخذ نموده و قصد شاغل شدن در رومانی را دارد. (مجوز کار برای کار پاره وقت حداکثر 4 ساعت در روز)
  • متقاضی که دارای اقامت موقت کشور رومانی می باشد.

 

شرایط و قوانین دریافت مجوز کار در رومانی

 

بازه زمانی انجام کارهای مربوط به اخذ مجوز کار 30 روز می باشد. امکان دارد این فرآیند 15 روز بیشتر نیز طول بکشد. همچنین ممکن است به مدارک دیگری نیاز شود.

اعتبار ویزای کار به مدت 1 سال می باشد.  این قاعده در مورد کارهای فصلی و کم درآمد استثناء قائل شده است.

کارفرمایان ملزم به ارائه مدارک خاصی به اداره بازرسی می باشند. این مدارک شامل: قرارداد شخصی با نیروی کار همراه با تقاضای مجوز می باشد این مدارک باید در بازه زمانی معینی به ادار مذکور تحویل داده شود.

پرداخت هزینه 120 یورویی برای اخذ ویزای کار در رومانی الزامی می باشد.

 

ویزای بلند مدت از طریق کار در رومانی

 

اخذ ویزای بلند مدت با قصد اشتغال در کشور رومانی با ارائه مدارک زیر امکان پذیر می باشد:

  • مدرک نشان دهنده این که فرد بدون مجوز کار امکان اشتغال به کار در رومانی را دارد. بطور مثال: ارائه کپی مجوز کاری که اداره بازرسی مهاجرت رومانی صادر نموده است.
  • اثبات وضعیت معیشتی که به صورت حداقل حقوق تضمینی در ویزا درج می گردد.
  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفریی که مورد تایید مقامات دولتی کشور شخص متقاضی باشد؛ ارائه گردد.
  • ارائه بیمه درمانی که تا پایان زمان اعتبار ویزا معتبر باشد.

 

حقوق و دستمزد

 

افزایش درآمد حاصل از دستمزد در کشور رومانی به میانگین درآمد حاصل از دستمزد ناخالص ملی وابسته می باشد. افزایش حقوق و دستمزد با افزایش این میانگین امکان پذیر می باشد. افراد دارای مهارت های خاص و فوق العاده قادر به اخذ 4 برابر میانگین حقوق ملی می باشند.

 

کار در رومانی

 

برای مهاجرت کاری به این کشور و کار در رومانی ابتدا باید شغل مناسب پیدا نمود. کشور رومانی در چند سال اخیر در اقتصاد پیشرفت خوبی داشته است.

میزان رشد صنعتی این کشور در سال 2013 در اروپا بالاترین رتبه و معادل 5/6 درصد بوده است. با توجه به این نکات کار در رومانی فرصت مناسبی برای مهاجرت به یک کشور اروپایی می باشد. برای یافتن کار مناسب می توانید به موسسات کاریابی و مراجع دیگر مراجعه نمایید.

 

برای آگاهی بیشتر از شرایط شرایط موسسات کاریابی مقاله «موسسات کاریابی رومانی» را مطالعه نمایید.

 

نتیجه گیری:

 

برای اقدام از این طریق مطمئنا به کمک یک وکیل مجرب در این زمینه نیاز خواهید داشت. موسسه سفیران سروش سعادت می تواند وکیلان مجرب و خوبی را در اختیار شما قرار دهد.

مشاورین و وکیلان موسسه سفیران سروش سعادت راهنمایی های بی نظیری در زمینه مهاجرت به شما ارائه می نمایند. در صورت علاقمندی می توانید با موسسه سفیران سروش سعادت ارتباط تلفنی برقرار نمایید.

 

0 دیدگاه برای “کار در رومانی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *