مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » ارمنستان » کار در ارمنستان

کار در ارمنستان



در سال های اخیر افراد زیادی کار در ارمنستان را انتخاب می نمایند، به دلیل وجود موقعیت های شغلی خوب و متعدد افراد زیادی به این کشور مهاجرت می کنند. اقتصاد این کشور در حال پیشرفت می باشد. برای کار در ارمنستان در سال 2019 باید شرایط و قوانینی رعایت شود که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

مقاله پیش رو توسط کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت در رابطه با کار در ارمنستان نوشته شده است. برای مطالعه بیشتر در رابطه با مهاجرت به این کشور می توانید مقاله  مهاجرت به ارمنستان  را مطالعه نمایید.

کشور ارمنستان

کشور ارمنستان با نام رسمی جمهوری ارمنستان کشوریست که از شمال با کشور گرجستان، از جنوب با کشور با کشور ایران، از شرق با کشور جمهوری آذربایجان و از غرب با کشور ترکیه هم مرز و همسایه می باشد. در این کشور یازده استان وجود دارد. جمعیت کشور ارمنستان حدودا 3 میلیون نفر می باشد.

بیشتر شهروندان این کشور ارمنی می باشند و درصد کمی از مردم این کشور روسی می باشند. شهر ایروان به عنوان پایتخت این کشور محسوب می شود که حدود یک میلیون نفر جمعیت دارد. مردم این کشور پیرو مذهب مسیحیت می باشند. واحد پول این کشور درام می باشد.

اقتصاد این کشور در وضعیت مطلوبی قرار گرفته است. در سال 2005 نرخ رشد اقتصادی در این کشور 2.10 درصد بوده است. طبق تحقیقات بانک جهانی اقتصاد این کشور در رتبه 43 قرار داشته است. هزینه زندگی در کشور ارمنستان بالا نمی باشد، هزینه زندگی ماهانه یک فرد با محاسبه اجاره خانه مبلغی بین 500 تا 700 دلار می باشد.

اقتصاد کشور ارمنستان

بخشی از اقتصاد این کشور از طریق صنعت ارمنستان تامین می شود. صنعت توریستی و گردشگری بخش دیگری از اقتصاد این کشور را تامین می کند. در هر سال حدودا 900000 نفر به این کشور سفر می کنند که بیشتر این گردشگران از مردم کشور روسیه هستند.

وضعیت کار در ارمنستان

بخشی از صنعت توریست در این کشور بر اساس سفر های کاری افراد نیز می باشد، کشور ارمنستان با کشور های ایران، روسیه و گرجستان روابط تجاری دارد. اشتغال در این کشور به دلیل عضویت در تجارت جهانی با افزایش روبرو بوده است. یکی از سیاست های اقتصادی ارمنستان سرمایه گذاری افراد خارجی می باشد.

طبق قوانین وضع شده در کشور ارمنستان شرکت های خارجی در کشور ارمنستان حقوق یکسانی با شرکت های داخلی در این کشور دارند. در این کشور کارفرمایان شرکت های بزرگ کارفرمایان قدیمی این کشور و یا کارفرمایان روس می باشند، ولی ایرانیان می توانند در شرکت های کوچک تر مشغول به کار شوند.

متقاضیان توجه داشته باشند که کارفرمایان این کشور شهروندان این کشور را برای استخدام انتخاب می کنند. اگر برای شغلی درخواستی از طرف شهروندان این کشور نبود کارفرمایان از نیروز کار خارجی استفاده می نمایند.

ویزا کار

متقاضیان برای کار در ارمنستان باید ویزای کار این کشور را دریافت نمایند. در سال 1395 بین کشور ارمنستان و ایران پیمان لغو ویزا امضا شده است. برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ویزا کار می توانید به موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه نمایید و یا طی تماس با مشاوران و وکلا موسسه از مشاوره های رایگان بهره مند شوید.

برای ورود به کشور ارمنستان ویزا های متفاوتی با توجه به شرایط فرد برای او صادر خواهد شد. در ادامه به انواع این ویزا ها اشاره می کنیم:

  • ویزای ترانزیت که برای مدت 2 روز صادر می شود؛
  • ویزا کوتاه مدت برای مدت 3 ماه صادر خواهد شد؛
  • ویزا بلند مدت برای مدت 12 ماه صادر می شود.

برای کار در ارمنستان متقاضیان می توانند از کارفرمایان این کشور ویزا کاری دریافت نمایند. فرد پس از این که توانست در شغلی استخدام شود با کار کردن به مدت 12 ماه زمینه دریافت اقامت ارمنستان برای فرد فراهم خواهد شد. روش های دیگر دریافت اقامت این کشور سرمایه گذاری، خرید ملک، ویزا تحصیلی و کار آفرینی در این کشور می باشد.

افراد با ثبت شرکت در این کشور می توانند برای افراد دیگر کارآفرینی نمایند پس منظور از کار آفرینی ثبت شرکت می باشد. افرادی که در این کشور کار می کنند و توانسته اند اقامت این کشور را دریافت کنند می توانند پس از گذشت مدتی شهروندی ارمنستان را نیز اخذ کنند.

شرایط اخذ شهروندی ارمنستان

متقاضیان می توانند از طریق کار در ارمنستان اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند پس از گذشت مدتی از دزیافت اقامت دائم می توان شهروندی این کشور را به دست آورد. برای اینکه فردی شهروند این کشور محسوب شود باید شرایطی داشته باشد:

  • به مدت سه سال و به صورت مستمر در کشور ارمنستان اقامت داشته باشد
  • فرد باید به زبان ارمنی تسلط داشته باشد
  • متقاضی باید با قانون اساسی در این کشور آشنا باشد

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار

برای اخذ ویزای کار در این کشور متقاضیان باید روند آن را طی کرده و مدارکی را ارسال نمایند همچنین فرد باید لیست مشاغل این کشور را بررسی نماید تا کار مطابق با مهارت و تخصص خود را پیدا نماید. سپس می تواند برای اخذ ویزای کار اقدامات لازم را انجام دهد. که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

  • کارفرما باید از MLSA در این کشور که وزارت امور کار در این کشور می باشد اجازه کار دریافت نماید؛
  • متقاضیان در ابتدا کار اقامت موقت در این کشور را دریافت می نمایند؛
  • وزارت کار در این کشور ابتدا بررسی می نماید که برای کار ارائه شده متقاضی از کشور ارمنستان وجود دارد یا خیر. اگر در این کشور فردی قصد استخدام در این مشاغل را نداشت متقاضیان خارجی و بین المللی می توانند در کار مورد نظر استخدام شوند؛
  • سپس مصاحبه کاری بین متقاضی و کارفرما توسط MLSA ترتیب داده می شود؛
  • مجوز کار در این کشور دارای مدت زمان می باشد؛
  • زمانی که مجوز کار برای متقاضی صادر شد، او می تواند در شغل مورد نظر مشغول به کار شود؛
  • پس از دریافت اجازه کار متقاضی باید اجازه اقامت خود را نیز دریافت نماید؛
  • متقاضی باید آزمایشات پزشکی مورد نظر را انجام دهد؛
  • بعد از گذشت 1 تا 2 ماه گواهی اقامت موقت فرد صادر می شود؛
  • هزینه دریافت مجوز کار باید توسط کارفرما یا کارمند پرداخت شود، هزینه برای مجوز کار 52 دلار می باشد، هزینه اقامت موقت در ارمنستان 219 دلار می باشد.

پیشنهاد موسسه سفیران سروش سعادت این است که پیش از اقدام برای مهاجرت با مشاوران مهاجرتی و وکلا مشورت نمایید و پس از اخذ اطلاعات با آگاهی و با توجه به شرایط خود بهترین راه برای مهاجرت را انتخاب کرده. سپس اقدامات لازم را انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *