مهاجرت کاری سوئیس

ویزای کاری سوئیس

ویزای کاری سوئیس

کار در سوئیس یکی از مناسب ترین روش های مهاجرتی می باشد. ویزای کاری سوئیس برای شما این شرایط را ایجاد می کنند که بعد از چند سال می توانید برای اقامت دائم این کشور اقدامات لازم را انجام دهید. جهت دریافت ویزای کاری سوئیس ابتدا باید کار در این کشور دریافت کنید. مهاجرت به کشوری که از لحاظ اقتصادی ثابت نباشد و در قانون نظامی و قانون خاصی نداشته باشد از اهمیت بالایی برخوردار نیستند.

بررسی نظام کاری و نرخ بیکاری در سوئیس

شما می توانید برای مهاجرت به این کشور از طریق کار اقدام کنید، این کشور به نیرو های کار اهمیت خاصی می دهد به همین دلیل نرخ بیکاری در این کشور بسیار پایین می باشد.

مناسب ترین مشاغل برای کار در سوئیس

  • اکثر رزومه های کاری به موسسات کاریابی در سوئیس امتیاز دریافت کار را برای شما بیشتر می کند.
  • باید از ابتدا در مورد سابقه کاری و تحصیلی خود تلاش کنید. رشته های برق و منهدسی ها شانس بیشتری برای دریافت کار دارند..
  • با توجه به حجم بالای اطلاعات رایگان در مورد کار در این کشور که در اختیار شما قرار داده می شود و می توانید به عنوان چراغ راه مهاجرت به این کشور عمل کنید.
  • جای هیچ نگرانی وجود ندارد و فقط شما باید تلاش خود تان بیشتر کنید.

ورود به سوئیس به عنوان کارمند

ابتدا شما باید کسب و کاری با شرایط خودتان پیدا کنید. سپس با یک کارفرما تقاضای درخواست کار دهید و بعد از بررسی درخواست آن را برای به ثبت رساندن نیاز به اداره مهاجرت دارد.

  • سهمیه شما مشخص و معین شده باشد.
  • هیچ شخصی از این کشور برای کار و شغل مورد نظر تایید نشده باشد.
  • شما به عنوان مدیر در یک کارگر ماهر، مهارت های تخصصی و چندین سال تجربه حرفه ای داشته باشید.

مدارک لازم برای ویزای کاری سوئیس

  • ارائه کپی از صفحات گذرنامه یا پاسپورت
  • ارائه کپی از آگهی ها و تبلیغات کاری
  • ارائه مدرک درخواست های قبلی بابت پیدا کردن کار
  • ارائه رزومه کاری سابقه
  • ارائه کپی از مدارک و گواهی یا دیپلم ها باید به زبان آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی و یا انگلیسی امکان پذیر می باشد.
  • ارائه کلیه مدارک تحصیلی مانند ریز نمرات، مدارک فوق لیسانس و ریز نمرات
  • ارائه مدارک زبان انگلیسی یا آلمانی
  • ارائه سند ازدواج و یا سند طلاق

انواع مجوز کار سوئیس

  • مجوز L

این نوع مجوز کوتاه مدت می باشد که به شما این مجوز را می دهند که به مدت یک سال در این کشور اقامت داشته باشید. و این امکان را دارید که به مدت یک سال تمدید کنند.

  • مجوز B

این نوع مجوز هر ساله می توانید تمدید کنید ولی دارای یک سال اعتبار می باشد. تا وقتی که هیچ موردی مثل دریافت مزایا و فواید های رفاهی به اثبات نرسیده باشد.

  • مجوز C

این نوع مجوز برای افرادی می باشد که به صورت پیوسته به مدت 10 سال در سوئیس زندگی کرده باشند. شهروندان کشور آمریکایی و کانادایی به مدت پنج سال در این کشور می توانند اقامت و سکونت داشته باشند.

مدارک لازم برای پشتیبان چه مدارکی می باشد؟

  • ارائه فرم درخواست در بعضی از کانتون ها به صورت آنلاین امکان پذیر می باشد.
  • ارائه پاسپورت و گذرنامه معتبر
  • ثابت کردن موقعیت کاری شما که تبلیغ شده باشد و هیچ شهروندی از کشور های اتحادیه اروپا تایید نشده باشد.
  • ارائه رزومه کاری و تحصیلی متعبر
  • موقعیت شغلی و کسب و کار، شرح موقیعت شغلی در حال حاضر
  • مقایسه با تابعیت سوئیسی با تابعیت غیر سوئیسی انجام می شود.
  • ارائه گواهی بیمه سلامت

ویزای کار سوئیس و ویزای همراه

اگر شما تشکیل خانواده داده باشید و دارای فرزند باشید قصد دارید که با خانواده خود به این کشور مهاجرت کنید. شما این امکان را دارید که در این کشور می توانید خانواده خود را به عنوان همراه ببرید و شامل همسر و فرزندان کمتر از بیست و یک سال این امکان را دارند. در بعضی از موارد فرزندان باید ویزای همراه دریافت کنند.

ویزای کاری سوئیس و میزان حقوق در سوئیس

این کشور اروپایی به دلیل این که هزینه های زندگی بالا می باشند همان طور حقوق و دستمزد بالا به کارمندان داده می شود و اکثرا تصمیم گیری درباره ی مهاجرت به این کشور نیاز می باشد و میانگین حقوق برخی از افراد به شرح زیر می باشد:

  • مهندس = 93.212 دلار در سال
  • کارگردان = 191.817 دلار در سال
  • مدیر بازاریابی = 146.577 دلار در سال
  • مدیر پروژه IT = 143.327 دلار در سال
  • مدیر منابع انسانی = 169.735 دلار در سال
  • مدیر پروژه = 123.397 دلار در سال
  • مدیر IT = 155.655 دلار در سال
  • تحلیل گر مالی = 104.378 دلار در سال

ویزای کاری سوئیس و نرخ بیکاری

در این کشور نرخ بیکاری ملاک مناسبی می باشد که در مورد تصمیم گیری درباره مهاجرت کاری مورد بررسی قرار می گیرد. احتمالا برای کسانی به کار در سوئیس فکر می کنند در ده سال گذشته نرخ بیکاری این کشور زیر پنج درصد بوده است.

ویزای کار سوئیس و فرایند دریافت آن

برای کسانی که شهروندان اتحادیه اروپا می باشند با کسانی که خارجی هستند اصول و شرایط متفاوت می باشد. شهروندان اتحادیه اروپا این امکان را دارند بدون اخذ ویزا تا مدت نود روز در این کشور ساکن باشند و به دنبال کار برای خود باشند. برای افرادی که در این کشور هستند اجازه کار در سوئیس را دارند.  می تواند قبل از مجوز کار و اقامت باید به شخص پیشنهاد کاری شود و بعد از آن، کارفرما باید به اداه مهاجرت مراجعه کنند.

برای تاییدیه دبیرخانه امور مهاجرت کشور درخواست دهند. فرد باید بتواند ثابت کند که هیچ شهروندی از کشور های اتحادیه اروپا که واجد شرایط شغل و کسب و کارتعیین شده را ندارد. دانشجویان این امکان را دارند که به صورت نیمه وقت مشغول به کار شوند و به هزینه های زندگی و تحصیلی خود کمک کنند.

کارشناسان ارشد و حقوقی ما در موسسه بین المللی سفیران سروش سعادت بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب مهاجرتی را به شما در مورد ویزای کاری سوئیس ارائه می دهند. نگران نباشید مشاوران ما از اول تا آخر در کنار شما عزیزان خواهند بود.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *