دریافت ویزای فنلاند- مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی – پارس مهاجرت دریافت ویزای فنلاند - مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی - پارس مهاجرت
مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » فنلاند » دریافت ویزای فنلاند
سفیران سروش سعادت

دریافت ویزای فنلاند



برای دریافت ویزای فنلاند باید به سفارت این کشور در تهران، خیابان شریعتی، خیابان میرزاپور، کوچه حدادیان، شماره ۲ مراجعه کنید. اگر به منظور دریافت ویزا به این سفارت مراجعه می کنید روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 12-9 پاسخگوی شما خواهند بود. هم چنین می توانید در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از 3:30-1:30 با این مرکز تماس بگیرید. هم چنین در فصل تابستان روزهای پنج شنبه از ساعت 12-10 می توانید تماس برقرار کنید.

ویزای فنلاند

ویزای فنلاند

فنلاند که یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا است در حوزه شنگن نیز عضو می باشد، از این رو برای ورود به خاک این کشور به هر دلیل نیاز به دریافت ویزای فوری فنلاند دارید. برای این منظور باید از طریق سفارت فنلاند در ایران اقدام کنید و مدارک لازم را ارائه دهید تا در یک بازه زمانی مدارک بررسی شوند و ویزای فنلاند صادر شود. کلیه مدارکی که برای صدور ویزای کشور فنلاند لازم است باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند.

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای فنلاند

ابتدا باید فرمی که مربوط به درخواست ویزای فنلاند است تکمیل نمایید و آن را زمانی که متصدی امور ویزا در سفارت حضور دارد امضا نمایید. تمام افراد خانواده که قصد سفر دارند و نامشان در گذرنامه فرد متقاضی درج شده است باید به طور جداگانه فرم را تکمیل کنند.

  1. گذرنامه باید معتبر باشد یعنی حداقل سه ماه از تاریخ پایان سفر اعتبار داشته باشد و تعداد دو برگه خالی در آن موجود باشد. هم چنین بخشی از گذرنامه که مربوط به امضا است باید توسط کسی که صاحب گذرنامه است امضا شود.
  2. از تمام صفحات گذرنامه که شامل مهرها و ویزاهای قبلی است باید کپی گرفته شود. البته اصل گذرنامه بعد از اینکه از جانب سفارت مورد بررسی قرار گرفت به فرد بازگردانده خواهد شد و اگر گذرنامه قبلی را به همراه دارید آن را با خود به سفارت بیاورید.
  3. اتباع ایرانی باید اصل شناسنامه و ترجمه آن را به زبان انگلیسی ارائه دهند و اتباع خارجی که در ایران اقامت دارند باید اصل و کپی اقامت یا روادید معتبر را ارائه دهند.
  4. عکس 6*4 که به صورت تمام رخ و بدون روتوش باشد و در زمینه ای سفید رنگ گرفته شده باشد و تاریخ گرفتن عکس نباید از 6 ماه گذشته باشد.
  5. اتباع خارجی که در ایران اقامت دارند باید اجازه کار و یا اقامت معتبری داشته باشند.
  6. اگر فردی زیر 18 سال سن دارد باید از سرپرست قانونی و یا والدین اجازه نامه محضری بگیرد.
  7. کپی از تمام مدارک که بر روی کاغذ A4تحویل داده شود.
  8. ممکن است سفارت مدارک بیشتری نیز درخواست کند.

 

انواع ویزای فنلاند

کشور فنلاند با توجه به اینکه در حوزه شینگن قرار دارد با داشتن ویزای شینگن به راحتی می توانید به این کشور و دیگر کشورهای عضو شینگن سفر کنند. ویزاهای فنلاند در انواع مختلفی قرار دارد که عبارتند از ویزای توریستی، ویزای کاری، ویزای تجاری، ویزای پزشکی، ویزای تحصیلی و …

ویزای توریستی فنلاند

یکی از انواع ویزای فنلاند نوع توریستی است که از طریق آن قادر خواهید بود به کشور فنلاند رفته و به گشت و گذار و بازدید از جاذبه های آن بپردازید. هم چنین این ویزا برای بازدید از اقوام نیز صادر خواهد شد و اجازه اقامتی کوتاه مدت خواهید داشت. این مدت حداکثر 90 روز است که خواهید توانست اقوام درجه یک مثل پدر، مادر، همسر، خواهر و برادر را دیدار کنید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی فنلاند

اگر تمایل دارید ویزای کشور فنلاند از نوع توریستی را دریافت کنید باید مدارکی را تهیه کنید که شامل موارد زیر است:

  • ارائه اصل پاسپورت امضا شده که از تاریخ ورود حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد. هر شخص باید گذرنامه ای جداگانه تحویل دهد و پاسپورت های قبلی نیز ارائه شود.
  • تعداد 6 قطعه عکس در اندازه 6*4 که رنگی و در زمینه ای سفید رنگ باشد و به صورت تمام رخ گرفته شده باشد.
  • اصل و کپی از شناسنامه به همراه ترجمه آن
  • ارائه اصل گواهی از حساب بانکی که دارای مهر و امضا بانک باشد و به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد و شامل حساب جاری از 6 ماه گذشته باشد. اگر گردش حساب ندارید ارائه یک گواهی از موجودی حسابتان کافی است. ارائه گردش حساب از سپرده های بانکی که از طرف بانک و به زبان انگلیسی باشد و مهر بین الملل داشته باشد. موجودی حساب این سپرده به ازای هر نفر 500 میلیون ریال باشد.
  • ارائه اصل سند مالکیت که به تایید دادگستری رسیده باشد همراه با ترجمه آن
  • اصل مدارک شغلی به همراه ترجمه آن ها که برای پزشکان کارت نظام پزشکی، پروانه دائم پزشکی و پروانه مطب است. در مورد وکلا پروانه وکالت لازم است و در مورد بازنشسته ها آخرین فیش حقوقی و حکم بازنشستگی کفایت می کند. اگر صاحب شغل هستید باید آگهی تاسیس و جواز کسب داشته باشید. اگر در موسسات غیر دولتی مشغول هستید از شرکتی که کار می کنید گواهی مربوط به اشتغال بیاورید واصل آخرین روزنامه رسمی شرکت را ارائه دهید. در صورتی که کار دولتی دارید آخرین فیش حقوقی، حکم کارگزینی و نامه ای از شرکت مبنی بر مدت فعالیت و مقدار حقوق ارائه دهید و تاییدیه ای بابت مرخصی بگیرید و هم چنین آخرین لیست بیمه را ارائه دهید. اگر دانش آموز، معلم، دانشجو، استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه هستید باید اصل نامه ای که نشان از اشتغال به تحصیل یا کار است ارائه دهید.
  • اگر فرزند زیر 18 سال در سفرش پدر حضور ندارد و خانم متاهلی بدون همسرش سفر می کند باید رضایت نامه محضری ارائه دهند.
  • خانم هایی که خانه دار هستند باید از مدارک شغلی همسرشان ترجمه به همراه داشته باشند.

 

ویزای تجاری فنلاند

گاهی ممکن است هدف شخص برای رفتن به فنلاند تجارت باشد که در این زمان ویزای فنلاند او باید از نوع تجاری باشد. راه های مختلفی برای دریافت این نوع ویزای تجاری فنلاند وجود دارد مثلا یکی از اقوامتان در فنلاند دعوت نامه ای بفرستد و یا اگر این کار برایتان مقدور نیست از ویزای شنگن تجاری استفاده کنید. گاهی ممکن است شرکتی که در ایران است برای خرید قطعاتی که برای شرکتش لازم است عازم فنلاند شود. در هر صورت اگر قرار باشد بین شرکت های دو کشور مبادله اقتصادی صورت بگیرد نیاز به ویزای تجاری خواهید داشت.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای تجاری فنلاند

  • ارائه دعوتنامه رسمی از شرکت یا موسسه میزبان
  • ارائه پروانه ثبت شرکت و یا سازمان ایرانی که همراه با ترجمه باشد
  • تمام مدارکی که به سفارت تحویل می دهید باید روی برگه A4 باشد
  • شرکت و یا موسسه ای که در آن مشغول فعالیت هستید باید گواهی رسمی که دارای تاریخ و ذکر هدفتان از سفر است، به زبان انگلیسی ارائه دهد.
  • دعوتنامه ای رسمی از جانب شرکت و یا موسسه میزبان که در آن اطلاعات کاملی از دعوت کننده و دعوت شونده نظیر نام، تلفن، مدت سفر و نشانی الکترونیکی ذکر شده باشد و اینکه دعوت شونده تعهدات مالی را ارائه دهد.
  • ارائه تاییدیه بانکی مربوط به فرد متقاضی یا کارفرما که به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد و ریز کارکرد حساب بانکی طی شش ماه اخیر که در آن مشخصات شخص دارنده حساب انگلیسی باشد.
  • گاهی ممکن است سفارت مدارک دیگری نیز درخواست کند.

 

 ویزای پزشکی فنلاند

با توجه به اینکه فنلاند در ارائه خدمات پزشکی موفق بوده است و جامعه بشری نیازمند استفاده از خدمات گسترده پزشکی می باشد ممکن است فردی برای درمان، خود را به فنلاند برساند. برای این منظور باید با بیمارستان و یا کلینیک مورد نظر هماهنگ شد و اطلاعات پزشکی را برای آن ها صادر کرد. در صورتی که در بیمارستان مورد نظر پذیرش شوید دعوت نامه ای برایتان ارسال می شود تا بتوانید ویزای پزشکی را دریافت نمایید.

مدارک لازم برای صدور ویزای پزشکی فنلاند

برای صدور این نوع ویزا ضرورت درمان فرد در کشور فنلاند باید اثبات شود که طی آن علاوه بر مدارک کلی، یک سری مدارک از فرد گرفته خواهد شد:

  • ارائه فرم تکمیل شده درخواست ویزای پزشکی فنلاند که ترجمه و امضا شده باشد
  • ارائه نامه از پزشک و یا بیمارستان در فنلاند که در آن زمان، مدت و هزینه درمان درج شده باشد.
  • مدارکی که نشان دهد هزینه های درمانی در فنلاند را تامین خواهید کرد مثل واریز ارز به حساب مربوط به پزشک و یا بیمارستان
  • ارائه نامه از کارفرما که نشان دهد برای امور پزشکی مرخصی گرفته است.
  • داشتن بیمه درمانی مسافرتی
  • ارائه گذرنامه امضا شده

 

ویزای کاری فنلاند

برای اینکه بتوانید در فنلاند مشغول به کار شوید نیاز به ویزای کاری فنلاند دارید. البته اگر فعالیتتان فصلی باشد باید ویزای موقت دریافت کنید مثلا کارهایی مربوط به برداشت میوه، گیاهان و سبزیجات نیاز به ویزای موقت دارند، اما در رابطه با ویزای فنلاند از نوع کاری باید پیشنهاد شغلی از جانب کارفرمایی در فنلاند به صورت مستقیم و اختصاصی داشته باشید که معمولا سخت می باشد. در این صورت می توانید دعوت نامه کارفرما را به سفارت تحویل دهید تا ویزای کاری فنلاند صادر شود.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کاری فنلاند

  • داشتن دعوت نامه کاری از یک کارفرما در فنلاند
  • داشتن گذرنامه معتبر که تا 3 ماه از پایان سفر اعتبار داشته باشد و حداقل برگه های خالی آن دو عدد باشد.
  • شناسنامه و ترجمه آن به زبان انگلیسی
  • فرمی که مربوط به ویزای کار در فنلاند است پر شود
  • اتباع خارجی که مقیم ایران هستند باید اجازه اقامت و کار را ارائه دهند.

 

ویزای ازدواج فنلاند

زمان که فردی دارای اقامت بلند مدت در کشور فنلاند است و یا شهروند آن محسوب می شود با فردی که تبعه کشور دیگری است ازدواج کند در این صورت می تواند برای همسرش تقاضای ویزای ازدواج فنلاند نماید. فنلاند قانونی دارد که طی آن در قانون ازدواج تفاوتی بین مرد و زن نمی باشد. برای دریافت ویزا از نوع ازدواج باید مدارکی که نشان دهنده ازدواج بین زن و مرد است ارائه شود مانند سند ازدواج که در این صورت ویزای ازدواج فنلاند صادر خواهد شد. با دریافت ویزای ازدواج می توان برای گرفتن گذرنامه فنلاندی بعد از گذشت چند سال اقدام کرد. پس از ورود به فنلاند با این نوع از ویزا تمام حقوق شهروندی برای او رعایت می شود مانند امکان تحصیل رایگان، اجازه کار و …

مدارک مورد نیاز برای ویزای ازدواج فنلاند

علاوه بر مدارک کلی که برای صدور ویزای فنلاند مورد نیاز است برای ویزای ازدواج باید مدارک زیر را ارائه داد:

  • ارائه مدارک هویتی دو نفری که ازدواج کرده اند نظیر شناسنامه، پاسپورت، عکس، سند ازدواج و …
  • همسر فردی که به دنبال دریافت ویزا است و شهروند فنلاند می باشد برگه های شهرداری، برگه های مالیاتی و … را ارائه دهد.
  • مدارک اثبات کننده حقیقی بودن ازدواج را ارائه دهند مانند عکس های مشترک، پرینت شماره تماس ها و …
  • کلیه مدارک به صورت ترجمه شده باشد.

 

ویزای تحصیلی فنلاند

ار آنجا که کشور فنلاند سیستم آموزشی خوبی در دنیا دارد و دانشگاه های آن معتبر هستند بسیاری از دانشجویان تمایل دارند تحصیلات خود را در فنلاند ادامه دهند. برای این منظور دانشجویان اطلاعات تحصیلی خود را به دانشگاه فنلاند ارسال می کنند و در صورت تایید دانشگاه و قبول کردن اینکه درس خود را در آنجا ادامه دهند دعوت نامه ای برای شخص ارسال می شود که به واسطه آن می توانند ویزای تحصیلی فنلاند را دریافت کنند. کیفیت تدریس در دانشگاه های فنلاند بالا است و بسیار دانشجو پذیر هستند. باید بدانید نیازی نیست زبان فنلاندی را بدانید بلکه بیشتر دروس به زبان انگلیسی تدریس می شود. در صورتی که ویزای فنلاند از نوع تحصیلی را دارا باشید اجازه خواهید داشت به صورت نیمه وقت به مدت 20 ساعت در هفته مشغول به کار شوید. هم چنین امکان این وجود دارد که در زمان تعطیلات دانشگاهی ویزای خود را تمدید کنید و به جستجوی کار بپردازید که از مزایای این نوع ویزا می باشد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی فنلاند

  • داتشن نامه پذیرش از دانشگاه و یا فایل آن و تهیه دو نسخه کپی شده از آن
  • ارائه مدرک زبان و دو نسخه کپی از آن
  • داشتن بیمه برای طول مدت یک سال و دو نسخه کپی از آن که 30 هزار یورو را پوشش دهد و از سایت swiss care خریداری شده باشد که مبلغ ان 219 یورو خواهد بود
  • ارائه پاسپورت به همراه کپی از آن (اعتبار پاسپورت نباید کمتر از یک سال باشد)
  • ارائه اصل شناسنامه و کپی از آن
  • ارائه دو قطعه عکس به سایز 6*4
  • ارائه نامه ای جهت تمکن مالی که 10 هزار یورو ارزش داشته باشد به همراه کپی
  • ارائه مدارکی از فارغ التحصیلی در دبیرستان که ریز نمرات نیز همراه آن باشد
  • داشتن CV

 

انواع ویزای فنلاند بر اساس دفعات اجازه ورود به این کشور

کشور فنلاند همانند دیگر کشورهای عضو شنگن ویزای چند ورود یا مالتیپل را برای کسانی که خواستار آن هستند صادر می کند.

ویزای تک ورود فنلاند

با این نوع از ویزا می توانید تنها برای یک بار وارد کشور فنلاند شوید و تا حداکثر 90 روز در یک بازه زمانی 180 روزه در این کشور اقامت داشته باشید.

ویزای دوگانه فنلاند

با این نوع از ویزای فنلاند می توانید دو بار به این کشور وارد شوید و امکان دارد که در یک بازه زمانی 180 روزه به مدت 90 روز در فنلاند اقامت داشته باشید.

ویزای چند گانه فنلاند

ویزای کشور فنلاند برای ورود منظم به حوزه شنگن برای چندین نوبت داده خواهد شد و برای مدت 5 سال اعتبار دارد.

ویزای حمل و نقل فرودگاهی

با این نوع از ویزای فنلاند در محوطه بین المللی فرودگاه می توانید حضور پیدا کنید اما نمی توانید به منطقه مرزی خارج از فرودگاه بروید.

 

هزینه صدور ویزای فنلاند

برای دریافت ویزای تضمینی فنلاند باید هزینه ای پرداخت کنید که این هزینه در صورتی که کودکتان زیر 6 سال سن دارد برای وی رایگان خواهد بود. اگر کودک سنی بین 12-6 سال دارد هزینه صدور ویزای فنلاند او 30 یورو خواهد شد. افراد بزرگسال نیز برای صدور ویزای کشور فنلاند باید 60 یورو پرداخت کنند.

تمدید ویزای فنلاند

ویزای کشورهای عضو شنگن قابل تمدید نیست اما ممکن است به دلایلی تمدید ویزای فنلاند صورت بگیرد. اگر برای ترک کردن فنلاند دلیل موجهی داشتید و تاریخ اقامتتان رو به اتمام بود پلیس فنلاند قادر است ویزا و تاریخ اعتبار آن را برایتان تمدید کند. شرایطی که این حالت رخ خواهد داد به دلیل موارد زیر خواهد بود:

  • فرد به طور ناگهانی به بیماری سختی مبتلا شود طوری که مانع از مسافرتش گردد.
  • یکی از اقوام نزدیک به طور ناگهانی دچار بیماری شود و یا فوت گردد.
  • زمانی که پرواز به دلایلی چون اعتصاب و یا بد بودن آب و هوا کنسل شود.
  • وقتی جلسه کاری به دلایلی نسبت به تاریخی که از قبل اعلام شده بود تغییر پیدا کند.

 

به این پست امتیاز دهید






سفیران سروش سعادت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *