ویزای مسافرتی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا

کلیه خارجیانی که تمایل دارند برای مدت زمان 3 ماه از 180 روز را در ایتالیا سپری نمایند، باید از ویزای توریستی ایتالیا استفاده نمایند. از آنجا که بسیاری از افراد خارجی به دلایل مختلف خواستار پناهندگی در ایتالیا هستند، لذا دولت ایتالیا سختگیری های فراوانی را در صدور این نوع ویزا به کار می گیرد. مردود اعلام شدن درخواست صدور ویزای هر کشوری، یک پوئن منفی در سوابق ویزاهای یک فرد خارجی محسوب می گردد. بنابراین دقت نمایید که کلیه مدارک لازمه را به صورت کامل و بدون نقص تحویل سفارت نمایید. برای جلوگیری از سوابق منفی در اخذ ویزاهای خود، شایسته از کمک ها و راهنمایی های موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت بهره بگیرید. این موسسه مهاجرتی برتر و معتبر هر مشاوره ای که نیاز داشته باشید ارائه می نماید تا مسیر موفقیت را در پیش بگیرید.

مدارک لازم اخذ ویزای توریستی ایتالیا

تحویل مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی ایتالیا به صورت کاغذی انجام می‌گیرد. به عبارت دیگر از طریق اینترنتی و آنلاین نمی‌توان مدارک مورد نیاز را به سفارت این کشور ارسال نمود و متقاضی ملزم به مراجعه حضوری جهت تسلیم مدارک می باشد. اگر هر مدرکی به صورت اینترنتی ضمیمه و ارسال گردد، مورد قبول سفارت نبوده و رد می‌گردد. هر یک افراد متقاضی ویزای توریستی ایتالیا می بایست مدارک به شرح زیر را تهیه و حضورا تحویل سفارت نماید:

  • تکمیل نمودن فرم تقاضای صدور روادید (ویزا)
  • تعداد 2 قطعه عکس بیومتریک به صورت رنگی و در سایز 4 در 3
  • کپی صفحه اول پاسپورت معتبر متقاضی که دارای حداقل 2صفحه خالی و 3 ماه اعتبار اضافی پس از خروج از منطقه شنگن باشد.
  • هزینه درخواست برای بزرگسالان به مبلغ 60€ (یورو) و برای افراد در بازه سنی 6 الی 12سال به مبلغ 35€ (یورو) خواهد بود.
  • دعوتنامه‌ای که ازسوی شهروند ایتالیایی در کشور ایتالیا یا شخصی که دارای اقامت ایتالیا است برای متقاضی ارسال شده باشد. در این راستا مدرک شناسایی فرد دعوت کننده نیز بایستی ارائه گردد.
  • اصل و تصویر شناسنامه شخص متقاضی به‌صورت ترجمه شده به‌زبان ایتالیایی یا انگلیسی
  • کلیه مدارک شغلی فردمتقاضی که به زبان ایتالیایی یا انگلیسی ترجمه شده است. برای مشاغل آزاد، پروانه کسب معتبر یا کارت بازرگانی و برای کارمندان دولتی ارائه لیست پرداخت بیمه مربوط به 6ماه آخر به علاوه کارت پرسنلی جهت محرز شدن شغل متقاضی الزامی است.
  • گواهی تمکن مالی و کپی آن به‌صورت گردش حساب 3ماهه اخیر و با درج مهر و امضای بانک مربوطه
  • بیمه مسافرتی به‌همراه کپی آن که حداقل 30000€ (یورو) هز هزینه‌های مسافرتی و اقامتی فرد در حوزه شنگن را تحت پوشش قرار دهد.
  • اصل و کپی مدارکی دال بر رزرو هتل یا مکان او جهت اقامت ایتالیا
  • اصل و کپی بلیت هواپیما به صورت رفت و برگشت

محدودیت های ویزای توریستی ایتالیا

قطعا می دانید که هر نوع ویزای کشورهای مختلف از جمله ویزای توریستی ایتالیا با محدودیت هایی مواجه است. در واقع فرد متقاضی موظف به رعایت قوانین و مقرراتی است که در اخذ این نوع ویزا تعیین شده است. برای مثال ویزای توریستی ایتالیا به صورت تک ورودی صادر می گردد. بدین معنا که چنانچه شخص به هر دلیلی زودتر از تاریخ انقضای ویزا خاک ایتالیا را ترک نماید، مجددا حق ورود به ایتالیا را نداشته و بایستی برای بار دوم ویزای توریستی ایتالیا را دریافت نماید. از دیگر محدودیت هایی که در این نوع ویزا وجود دارد، عدم حق کار در ایتالیا است. شخص خارجی با داشتن این ویزا اجازه کار در ایتالیا را ندارد. اجازه تحصیل نیز به او داده نمی شود مگر این که دوره تحصیلی او از مدت 3 ماه، تجاوز نکند.

تضمین صدور ویزای توریستی ایتالیا

بسیاری از افراد سودجو با وعده ضمانت جهت اخذ ویزای توریستی ایتالیا اقدام به انجام مراحل مهاجرتی فرد متقاضی نموده و با مبالغ هنگفتی از که از متقاضیان دریافت می دارند، مدارک آنان را نیز اخذ نموده و در نهایت صدور این نوع ویزا با شکست روبرو می شود. بیان این نکته اهمیت بسیاری دارد که در واقعیت جهت اخذ ویزای توریستی ایتالیا هیچ گونه تضمینی وجود نخواهد داشت. به عبارت دیگر زمانی متقاضیان موفق به اخذ این نوع ویزا می شوند که سفارت ایتالیا مطمئن شود که شخص متقاضی پس از پایان مدت زمان مشخص، به کشور خود باز می گردد.

با توجه به این که کلیه دارندگان این ویزا می توانند به صورت آزادانه به کشورهای حوزه شنگن سفر نمایند، لذا صدور این ویزا با حساسیت ها و سختگیری های فراوانی همراه است. جدول زیر کشورهای واقع در منطقه شنگن را نشان می دهد:

کشورهای شرقی کشورهای غربی
چک استونی فنلاند اتریش بلژیک پرتغال دانمارک
یونان مجارستان لتونی فرانسه آلمان اسپانیا ایسلند
لیتوانی لهستان اسلواکی ایتالیا لیختن اشتاین سوئیس لوکزامبورگ
اسلوونی سوئد مالت هلند نروژ

کشور اروپایی ایتالیا مملو از بناهای تاریخی است که قدمت آنها به قرن ها پیش باز می گردد. این کشور خاستگاه بزرگترین هنرمندان با خلق آثار شگفت انگیز است. کشورهای اسلوانی، اتریش، سوئیس و فرانسه در همسایگی ایتالیا قرار دارند. شهر رم که به عنوان مرکز مذهب کاتولیک و تمدن دنیای غرب در جهان شناخته شده است، پایتخت ایتالیا می باشد. واحد پول این کشور با € (یورو) محاسبه می شود.

تضمین صدور ویزای توریستی ایتالیا

جاذبه های گردشگری  ایتالیا

در این بخش از مقاله قصد داریم به معرفی بهترین مکان ها و جاذبه های گردشگری و دیدنی کشور ایتالیا بپردازیم که عبارتند از:‌

  • کانال بزرگ ونیز (Venice Grand Canals) به عنوان مسیرهای ارتباطی شهر ونیز
  • برج کج پیزا (Leaning Tower Of Pisa) که معماری عجیب، نامرسوم و پی ریزی کج در آن به کار رفته است.
  • کولوسئوم رم امروز به بزرگترین آمفی تئاتر رم تبدیل شده است. اما در گذشته محل نبرد حیوانات وحشی و گلادیاتورها بوده است.
  • کلیسای سنت مارک (St Marks Basilica) که قدمت آن به قرن یازدهم بازمی گردد.
  • شهر واتیکان (Vatican City) با مساحت 500 مترمربعی به عنوان کوچکترین شهر جهان شهرت دارد.
  • کلیسای سنت پیتر رم (saint peter) که متعلق به قرن شانزدهم است.
  • شهر پمپی (Pompeii) که دارای بازمانده های آتشفشانی وزوویو (Vesuvius) به صورت مجسمه ها و خرابه ها است.
  • دریاچه کومو (Lake Como) که در بر دارنده کاخ های مجلل و باشکوهی است.
  • کلیسای سانتا ماریا دل فیوره (فلورانس) ملقب به کلیسای مریم مقدس که معماری آن به سبک گوتیک انجام شده است. ضمنا بزرگترین گنبد جهان را نیز دارد.
  • جزیره کاپری
  • غار آبی
  • شهر ساحلی آمالفی (Amalfi Coast)
  • معبد پانتئون (Pantheon)
  • فروم رومی ها (Roman Forum)
  • چینکو تره (Cinque Terre)
  • شهر ورونا (Verona City)
  • هرکولانیوم (Herculaneum)
  • آب نمای تروی رم (Fountain of Troy)
  • آبشار کاسکاتا دل مارمور (Cascata-delle-marmore)
  • جزیره سیسیل
  • میلان (Milan)
  • رم (Rome)
  • ناحیه دریاچه ای ایتالیا
  • شهر ناپل
  • قصر دوک ونیز (Palazzo Ducale)
  • شهر مانارولا (سینکیوتر)
  • پونته وکیو (ponte vecchio)
  • کلیسای دئومو، میلان (Piazza del Duomo)
  • جزیره سالینا، جزایر آیولین (Salina Island)
  • روستای سن جیمی جانو (San Gimignano)
  • پارک ملی سیرسئو، لاتینا (Parco Nazionale del Circeo)
  • پارک باستان شناسی سلینوته، سیسیل (Selinunte)
  • توسکانی (Tuscany)
  • بولتسانو (Bolzano)
  • دریاچه ایسو، لومباردی
  • ترویزو، ونتو (Treviso)
  • لانگه، پیمونت (pimonte)
  • کالاسابینا، جزیره آسینارا

ویزای ایتالیا

یکسری نکات مهم و و کلیدی در اخذ ویزای توریستی ایتالیا وجود دارد که لازم می دانیم آنها را به شرح زیر بیان نماییم:

  • ایام خدمات رسانی از سوی سفارت ایتالیا صرفا از یکشنبه تا پنجشنبه انجام می گردد.
  • کلیه متقاضیانی که سن آنها از 12 سال به بالا است، می بایست مورد انگشت نگاری قرار گیرند.
  • ویزای توریستی ایتالیا این امکان را به گردشگر می دهد که حداکثر به مدت 3 ماه در این کشور اقامت داشته باشد.
  • پس از این که موفق به اخذ ویزای توریستی شدید، می بایست در اولین روز وارد خاک ایتالیا شوید.
  • اعتراض به مردود اعلام شدن درخواست ویزای توریستی برای متقاضی امکان پذیر بوده و پس از ارائه اعتراض، مدارک و اسنادی ارسالی مجددا بررسی می گردد.

چنانچه تمایل دارید از کلیه خدمات مهاجرتی به کشورهای اروپایی و غیر اروپایی مانند مهاجرت به ایتالیا یا تحصیل در ایتالیا بهره مند شوید، ضروری است با مشاوران و کارشناسان متخصص حاضر در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارتباط برقرار نموده و به صورت تلفنی یا حضوری کسب مشاوره نمایید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *