مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » هلند » ویزای تحصیلی هلند

ویزای تحصیلی هلند



اخذ ویزای تحصیلی می تواند از راه های مناسب مهاجرت برای دانشجویان به شمار می آید. اخذ ویزای تحصیلی هلند برای دانشجویان با توجه به شرایط این کشور بسیار مناسب می باشد.

ویزای تحصیلی هلند یکی از راه های مهاجرت به این کشور می باشد که امروزه مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته است. وکلا و کارشناسان حرفه ای ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به شما سروران مشاوره حرفه ای ارائه می دهند و ابتدا شرایط شما را بررسی و ارزیابی می کنند سپس بهترین راه مهاجرتی را پیشنهاد می کند.

ویزا یا روادید

ویزا یا روادید سندی می باشد که بر طبق آن شخص این امکان را دارد که از مکانی به مکان دیگر سفر کند اغلب این ویزا به وسیله مهری در پاسپورت اشخاص قرارداد داده شده است. در رابطه با حرکت آزاد، شهروندان دو کشور می توانند به مشور های دیگر سفر کنند و اقامت کنند.

در رابطه روادید در مقصد، برای سفر کوتاه مدت، ویزای هلند در کشور مقصد برای شخص صادر می شود. در روابط ویزا در مبدا، اغلب شخص باید قبل سفر به کشور مقصد یا سفارت کشور مراجعه کند تا بررسی مدارک و سوابق شخص، اقدام به اخذ ویزا کنند.

 

انواع ویزای کشور هلند

  • ویزای گردشگری هلند
  • ویزای شنگن هلند
  • ویزای پیوستن به خانواده
  • ویزای تجاری هلند
  • ویزای تحصیلی هلند

 

ویزای تحصیلی هلند

در این ویزا دانشجو به همین دلیل برای ادامه دریافت ویزا و مهاجرت می کند. عموما توسط ویزای تحصیلی ، مجوز همراه را ندارید. برای اخذ ویزای تحصیلی باید به کنسولگری یا سفارت کشور مورد نظر بروید و مدارک خود را به سفارت تحویل دهید.

 

انواع  ویزای تحصیلی هلند

  • ویزای F1

دانشجویان و دانش آموزان بتوانند به مدت یک سال هزینه زندگی خود را پوشش دهند و ویزای تحصیلی F1 را دریافت می کنند.

  • ویزای J1

دانشجویانی که به وسیله بورس تحصیلی، کار تحقیقاتی و … نیمه از هزینه تحصیل را از هزینه های فردی تامین می کنند

  • ویزای M1

کسانی که در موسسات فنی و حرفه ای مشغول یادگیری هستند این امکان را ندارند ویزای تحصیلی دریافت کنند به این نوع ویزا M1 می گویند.

 

شرایط ویزای تحصیلی

در این کشور و تمامی کشور های عضو شنگن دانش آموزان احتیاح به ویزای دانشجویی برای وارد شدن به دانشگاه های اروپایی را دارند. این نوع ویزا نود روز بیشتر معتبر نمی باشد. باید برای اقامت خود ویزای تحصیلی دریافت کنند.

 

مزایای ویزای تحصیلی هلند

  • امکان تحصیل در رشته های مورد نظر
  • امکان تحصیل در بهترین دانشگاه های دنیا
  • امکان رفت و آمد به کشور مبدا برای دید و بازدید خانواده
  • امکان از تخفیف ها، معافیت ها و امتیازدهی های گوناگون در هنگام تحصیل
  • امکان کار کردن در هنگام تحصیل

 

معایب ویزای تحصیلی هلند

  • بعد از اتمام تحصیل، شخص این امکان را ندارد در کشور مقصد اقامت داشته باشد.
  • حقوق و دستمزد افراد که در ویزای تحصیلی اخذ می کنند محدود می باشد.
  • این افراد امکان دعوت نامه به افراد دیگر را ندارند.

 

درباره کشور هلند

آب و هوای این کشور معتدل و مرطوب می باشد. اقتصاد این کشور بر اساس کشاورزی، صنعت کشتی سازی و شیمیایی و … است و برای توریستان حساب می شود که با تور اروپا وارد این کشور می شوند. مردم این کشور به زبان هلندی صحبت می کند و بیشتر به دین مسیحی معتقد هستند.

در این کشور نباید نگران کار باشید زیرا با وارد شدن به این کشور می توانید راحت به دنبال کار باشید و مشغول کار شوید.

کارشناسان ارشددر موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه مهاجرت و اقامت به شما عزیزان بهترین راه را پیشنهاد می کنند و از ابتدا تا انتها در کنار شما عزیزان هستیم. کارشناسان ما ابتدا شرایط شما را بررسی و ارزیابی می کنند سپس طبق شرایط شما بهترین راه را پیشنهاد می کنند. جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

 

شرایط ویزای تحصیلی هلند

دانشجویان ابتدا باید پذیرش تحصیلی خود را از دانشگاه مورد نظر دریافت کنند. سپس مدارک خود را به سفارت تحویل دهند تا وقت مصاحبه مشخص شود. شخص باید ثابت کند که این امکان را دارند هزینه های تحصیل و زندگی خود را دارد. بین زمان تمام شدن تحصیل و درخواست ویزای تحصیلی دانشجو نباید زمانی وجود داشته باشد. مسلط بودن زبان در سطح مناسب از دیگر مواردی می باشد که بابت دریافت ویزای تحصیلی اهمیت بالایی دارد.

قبل از تمام شدن زمان مجوز ویزای تحصیلی هلند شما باید ویزای خود را تمدید کنید. اگر دانشجو بخواهد تغییر رشته دهد و ویزای تحصیلی خود را به اندازه سال های تحصیلی قبل از تغییر رشته تا حداکثر مدت دوره تحصیلی کم کند.

اگر دانشجو نتواند 50 درصد واحد های درسی خود را پاس کنند، ویزای تحصیلی به صورت خودکار فسخ می شود. دانشجو باید برای دریافت ویزای تحصیلی مدرک زبان آیلتس یا تافل ارائه دهند.

دانشحویان اغلب این امکان را دارند با دریافت ویزای تحصیلی این کشور، مشغول به کار شوند و به هزینه های زندگی و تحصیل خود کمک کنند.

 

 

بهترین دانشگاه های هلند

  • دانشگاه صنعتی دلفت
  • دانشگاه واژینگن و تحقیق
  • دانشگاه اراسموس روتردام
  • دانشگاه آمستردام
  • دانشگاه تونته

 

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای چقدر می باشد؟

زمان اضافی برای درخواست ویزای شما مجوز دارد. بلافاصله بعد از پذیرش در دانشگاه انتخابی خود، این امکان را دارید درخواست خود را برای اقامت طولانی اقامت هلندی و سپس مجوز اقامت را ارائه می دهد.

بعد از این کار، این امکان را دارید که برای تصمیم گیری تقریبا 1 تا 90 روز زمان لازم دارید.

 

چقدر باید برای ویزای دانشجویی را پرداخت کنم؟

برای تقاضا ویزای اقامت بلند مدت، شما باید هزینه ی 317 یورو را پرداخت کنید. دانشجویان ایرانی احتیاجی به اخذ بیمه درمانی و خدماتی برای ویزای هلند را ندارند.

 

وکلای حقوقی موسسه بین المللی سفیران سروش سعادت در زمینه ویزای تحصیلی هلند بهترین راه را به شما ارائه می دهند. ابتدا کارشناسان ارشد ما شرایط تحصیلی و زندگی شما را بررسی و ارزیابی می کنند سپس بهترین راه مهاجرت را به شما عزیزان پیشنهاد می دهند. از ابتدای پروسه قرارداد تا آخر پروسه قرارداد در کنار شما سروران هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *