مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » سوئیس » ویزای تحصیلی سوئیس

ویزای تحصیلی سوئیس



ویزای تحصیلی سوئیس

مهاجرت به کشور اروپایی سوئیس از راه دریافت ویزای تحصیلی سوئیس ایده آل ترین گزینه برای مهاجرین به شمار می‌رود.

چراکه دانشگاه های این کشور در سطح بین المللی زبانزد است.

اقتصاد سوئیس در سطح بالایی قرار دارد و افراد فارغ التحصیل از دانشگاه‌های سوئیس می‌توانند وارد بازار کار شوند.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می تواند در پیمودن این مسیر شما را همراهی نماید. کافی است با وکلا و کارشناسان این موسسه ارتباط گرفته و کسب مشاوره نمایید.

 

آشنایی با کشور سوئیس

سوئیس یک کشور اروپایی است که جمعیت 7 میلیون و 500 هزار نفری را در خود جای داده است. نسبت به مساحتی که دارد، به عنوان پرجمعیت ترین کشور اروپایی شناخته شده است.

شهر زوریخ لقب بزرگ ترین شهر در کشور سوئیس را دارد. بسیاری از دانشگاه های مشهور و بنام در این شهر قرار گرفته اند.

بسیاری از افراد از جای جای جهان با هدف دریافت ویزای تحصیلی سوئیس جهت تحصیل روانه این کشور می شوند.

دانشگاه های کشور سوئیس دارای رتبه بین المللی بوده و از سطح کیفیت آموزشی بالایی برخوردارند.

 

فهرست دانشگاه های سوئیس

در موضوع ویزای تحصیلی سوئیس لازم است با اسامی “دانشگاه‌های برتر و معروف سوئیس آشنا شوید. فهرست این دانشگاه ها به قرار ذیل است:

  • دانشگاه بازل
  • دانشگاه لوزان
  • انستیتو پلی تکنیک فدرال لوزان (EPFL)
  • انستیتو فناوری فدران زوریخ (ETH Zürich)
  • دانشگاه برن
  • دانشگاه ژنو
  • دانشگاه سنت گالن
  • دانشگاه زوریخ

 

ویزای تحصیلی سوئیس

سالیانه شمار زیادی از دانشجویان برای دانشگاه های فوق الذکر تقاضای ویزای تحصیلی سوئیس می نمایند.

دانشجویی که درخواست این نوع ویزا را می کند، می بایست در وضعیت علمی بسیار خوبی قرار داشته باشد.

به طور مثال افرادی که مقاله یا کتاب تالیف نموده و یا در زمینه علمی نوآوری داشته‌اند، در اولویت هستند.

بنابراین می بایست این نکات مهم از سوی دانشجویان متقاضی مورد توجه قرار گیرد.

لازم است بدانید به دانشجویانی که از دانشگاه های دولتی بورسیه دریافت می نمایند، کمک هزینه‌هایی نیز اعطا می گردد.

این کمک هزینه ها برای تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی وی در نظر گرفته شده است.

در نتیجه با خیالی آسوده و بدون هیچ نگرانی می توانند به ادامه تحصیل در مقاطع مختلف مشغول شوند.

اولین اقدام برای دریافت ویزای تحصیلی سوئیس، وقت سفارت سوئیس است که دانشجو بایستی رزرو نماید.

 

تحصیل در مقطع کارشناسی

مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی در سوئیس به مدت 4 سال می باشد. دانشجویان متقاضی تحصیل در این مقطع می بایست دارای مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه باشند.

زبان تحصیل در مقطع کارشناسی در این کشور، زبان های آلمانی و فرانسوی است. بنابراین لازم است دانشجویان دارای مدرک زبان آلمانی B1 یا B2 اخذ شده در کشور ایران باشند.

چنانچه دانشجو این مدرک را در دست داشته باشد، آسان تر می تواند ویزای تحصیلی سوئیس را دریافت کند.

 

کار دانشجویی در مقطع کارشناسی

دانشجویان مقطع تحصیلی کارشناسی در سوئد این امکان را دارند که ضمن تحصیل به کار مشغول شوند.

فعالیت شغلی آنها به صورت پاره وقت می باشد. لازم است بدانید قبل از هرگونه اقدام برای کار ضمن تحصیل می بایست از دولت سوئیس اجازه کار دریافت گردد.

مدت زمانی که هر دانشجو در این مقطع می تواند کار کند، به مدت 10 ساعت به طور هفتگی می باشد.

حتی می توانند در روزهای تعطیل رسمی نیز با اخذ مجوز کار از دولت، به کار پاره وقت بپردازند.

از این رو درآمد حاصله از کار ضمن تحصیل برای دانشجو می تواند هزینه های زندگی و تحصیلی او را پوشش دهد.

جزئیات و اطلاعات بیشتر در زمینه کار ضمن تحصیل را می توانید از موسسه سفیران سروش سعادت بخواهید.

این موسسه مطابق با شرایط تحصیلی شما ارائه پیشنهاد می نماید.

 

تحصیل در مقطع فوق لیسانس

متقاضیان تحصیل در مقطع فوق لیسانس می بایست دارای مدرک معتبر تحصیلی لیسانس از دانشگاه قبلی باشند.

کسانی که ازطریق ویزای تحصیلی سوئیس موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد می‌شوند، برای بورسیه دکترا در اولویت قرار دارند.

زبان تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد به زبان های آلمانی، انگلیسی و فرانسوی ارائه می گردد. بنابراین دارا بودن مدرک آیلتس نمره 5/6 زبان انگلیسی می تواند شما را در این مسیر موفق گرداند.

 

کار دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد

مدت زمانی که دانشجوی کارشناسی ارشد مجاز به کار در طول هفته است، به مدت 20 ساعت می باشد.

همچنین امکان کار در روزهای تعطیل رسمی در صورت اخذ مجوز از دولت، برای دانشجو امکان پذیر خواهد بود.

خانواده دانشجویان مجاز هستند از راه اخذ ویزای توریستی به سوئیس آمده و با فرزندانشان ملاقات نمایند.

 

تحصیل درمقطع دکترا چه شرایطی دارد؟

مقطع دکترا برای کشور سوئیس یا سایر کشورها اهمیت ویژه‌ای را دارا است.

بنابراین دولت سوئیس همواره بهترین شرایط را برای دانشجویان این مقطع تحصیلی فراهم می‌آورد.

بورسیه های تحصیلی از جمله امکاناتی است که در اختیار دانشجویان مقطع دکترا قرار می‌گیرد.

در واقع بهترین گزینه های بورسیه تحصیلی در این مقطع به دانشجویان اعطا می گردد.

به همین دلیل پذیرش در مقطع دکترا در کشور سوئیس کمی دشوار خواهد بود. چراکه تعداد متقاضیان افزایش یافته و سطح رقابت بالا می‌رود.

در صورتی که دانشجویان بورسیه تحصیلی مقطع دکترا را داشته باشند، مجاز به اخذ ویزای تحصیلی هستند.

ناگفته نماند که نحوه ادامه تحصیل هر دانشجویی در این کشور به 2 طریق می‌باشد. روش اول این که از بورسیه تحصیلی استفاده نموده و مشغول تحصیل شود.

روش دوم این که خود به تنهایی شهریه و هزینه‌های تحصیلی و زندگی خودش را بپردازد. تحصیل در مقطع دکترا برای سوئیس و همچنین سایر کشورهای اروپایی برای دانشجو یک فعالیت شغلی محسوب می گردد.

به همین دلیل دولت سوئیس مبلغی را به عنوان حقوق و دستمزد برای این دسته از دانشجویان تعیین می‌نماید.

این مبلغ به‌طور ماهیانه معادل 2000 دلار خواهد بود که البته دلیل دیگر رقابت بین دانشجویان می‌تواند همین گزینه باشد.

 

روند دریافت ویزای تحصیلی چگونه است؟

اخذ ویزای تحصیلی سوئیس دارای ضوابط و مقرراتی است که می بایست مرحله به مرحله توسط دانشجو رعایت گردد.

در مرحله اول متقاضی تقاضای کتبی خود درخصوص اخذ بورسیه را به دانشگاه انتخابی ارسال می نماید.

دانشگاه مورد نظر تحقیقات و بررسی های لازم را درخصوص رزومه علمی و سوابق تحصیلی وی انجام می دهد.

اگر نتیجه این بررسی ها از سوی دانشگاه مثبت اعلام گردید، دانشجو موفق به اخذ ویزای تحصیلی می گردد.

مدت زمان اعتبار این نوع ویزا به مدت زمان دوره تحصیلی متقاضی بستگی دارد. اما اگر دانشجو پس از پایان دوره تمایل به اقامت دائم داشته باشد، می‌بایست پیش از اتمام اعتبار اقدام نماید.

 

مدارک لازم ویزای تحصیلی کدامند؟

ویزای تحصیلی کشور سوئیس در صورتی به دانشجو تعلق می گیرد که مدارک ذیل را ارائه دهد که عبارتند از:

  • ارائه اصل و کپی کلیه صفحات مدارک هویتی و شناسایی مانند شناسنامه، کارت ملی و… همراه با ترجمه
  • ارائه تعداد 3 قطعه عکس (بدون هیچ گونه آرایش و بدون عینک)
  • ارائه گواهی تمکن مالی از سوی بانک که توانایی دانشجو را در پرداخت هزینه های تحصیلی و زندگی اثبات کند.
  • ارائه آخرین مدرک تحصیلی به صورت ترجمه شده
  • ارائه نامه پذیرش که از سوی دانشگاه مقصد برای فرد دانشجو ارسال گردیده است.

در این مقاله با نحوه اخذ ویزای تحصیلی سوئیس آشنا و آگاه شدید. اگر در این زمینه ابهاماتی وجود دارد، می توانید از موسسه سفیران سروش سعادت کمک بگیرید.

مشاوره های تخصصی در زمینه مهاجرت به سوئیس و اروپا می تواند شما را در این راه موفق گرداند.

کسب مشاوره از طریق تماس تلفنی رایگان و یا مراجعه حضوری امکان پذیر خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *