سرمایه گذاری در ایتالیا- مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی – پارس مهاجرت سرمایه گذاری در ایتالیا - مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی - پارس مهاجرت
مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » دسته‌بندی نشده » سرمایه گذاری در ایتالیا

سرمایه گذاری در ایتالیا



سرمایه گذاری در ایتالیا

سرمایه گذاری در ایتالیا چگونه است؟ چگونه می توانید در این کشور سرمایه گذاری موفقی داشته باشید؟

آیا می دانید چگونه باید ویزای کار در ایتالیا را دریافت کنید؟ با خرید خانه قادر به گرفتن ویزای کار در ایتالیا خواهید بود. همچنین با سفر سرمایه گذاری نیز می توانید این ویزا را دریافت کنید. قابل ذکر است که متخصص بودن در یک کار مشخص می تواند راه خوبی برای سفر به ایتالیا باشد. سرمایه گذاری در ایتالیا شروط ویژه و بخصوصی دارد که متقاضیان ویزا در به شرطی ویزای سرمایه گذاری در ایتالیا را دریافت می کنند که وضعیت آن ها مناسب باشد. همچنین درخواست گواهی شهروندی ایتالیا بعد از گرفتن ویزای سرمایه گذاری در این کشور ممکن است.

 

اگر از وضعیت مالی قابل ملاحظه ای بهره مند هستید، سرمایه گذاری در ایتالیا گزینه ی بسیاری برای شما محسوب می شود. سالیانه مهاجرین بسیاری به دلیل سرمایه گذاری و تاسیس کمپانی های بازرگانی به این کشور سفر می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی مقررات تعیین شده برای سرمایه گذاری در اسپانیا با ما همراه باشید.

درباره ی ایتالیا

ایتالیا در جنوب قاره ی اروپا می باشد که دین بسیاری از ساکنین آن مسیحی می باشد. این کشور تقریبا شصت و پنج میلیون نفر جمعیت دارد. پول این کشور همانند دیگر کشور های اتحادیه اروپا از واحد یورو پیروی می کند. پایتخت ایتالیا رم می باشد. ایران پنج برابر ایتالیا گستردگی دارد. این کشور دارای وضعیت اقتصادی بسیار مطلوبی می باشد و در صنایع مختلف بسیار موفق می باشد؛ به همین دلیل ایتالیا از قدرت های اتحادیه اروپا محسوب می شود.

به دلیل داشتن آثار و اماکن مختلف تاریخی این کشور مقصد بسیاری از مهاجرین و مسافران خارجی از تمام دنیا می باشد.

 

بازبینی چگونگی مهاجرت از راه سرمایه گذاری به ایتالیا

برای سرمایه گذاری در ایتالیا لازم است از همه ی وضعیت های این موضوع آگاهی کامل داشته باشید؛ برای مثال دانستن چگونگی مخارج سکونت و هزینه ی خرید خانه و عیب ها، دشواری ها و خوبی های این کشور و منافعی که این کشور برای شما دارد باید آگاه باشید تا با برنامه ریزی و طرح مناسب برای رفتن به این کشور آماده شوید. در صورت نداشتن برنامه یا طرح خاص نیز میتوانید با خرید خانه در می توانید گواهی سکونت در این کشور را دریافت کنید.

 

 

با اینکه کشور ایتالیا در بسیاری از زمینه ها قوانین و طرح خاص و با انظباطی دارد، اما برای سرمایه گذاری هیچ برنامه بخصوصی در نظر نگرفته است.

درواقع برای سرمایه گذاری برنامه ی بخصوصی وجود ندارد و متقاضیان با دادن مبلغ مورد نظر برای نمونه های مختلفی از ویزا ها اقدام می کنند که برای هر کدام از آن ها ظرفیت خاصی در نظر گرفته شده است.

 

 

2 نمونه از ویزا که ” نزدیک” به برنامه در معرض خطر می باشند عبارتند از : ویزای کاری و ویزای سکونت انتخابی.

 

تمام شهروندانی که بیرون اتحادیه اروپا زندگی می کنند قادر اند برای دریافت ویزای سکونت انتخابی اقدام کنند. این مهاجرین افرادی هستند که ضعف مالی ندارند و بدون کار کردن می توانند در ایتالیا مقیم شوند.

اسناد و درآمد لازم جهت سرمایه گذاری در ایتالیا

داشتن خانه در ایتالیا

داشتن درآمد های خودکار و آشکار مانند حقوق بازنشستگی

داشتن حرفه اقتصادی

درآمدهای مختلف

داشتن درآمد مستمر

ویزای سکونت انتخابی با اعتبار دو ساله شروع می شود و پس از اتمام اعتبار آن، متقاضی می تواند این ویزا را تمدید کند. گرچه پس از داشتن این ویزا به مدت پنج سال، افراد می توانند گواهی اقامت دائمی مهاجرین خارجی در ایتالیا را دریافت کنند که این گواهی اجازه ی سکونت همیشگی شما در این کشور را صادر می کند.

 

راهنمای سرمایه گذاری ایتالیا

راههای ایجاد اشتغال در ایتالیا:

کارفرما بودن شخصی مانند مالکیت رستوران و…

تاسیس  شرکت و کمپانی مدنی

ایجاد کمپانی های تضامنی شخصی

ایجاد شرکت با مسئولیت محدود

شرکتهای سهامی

ایجاد شعب گوناگون

تاسیس شعبه فردی و مستقل

تاسیس شعبه کارگاهی و اجرایی مثل کارخانه

دفتر نمایندگی

اگر همسر افراد مهاجر و کودکان آن (که پایین هجده سال سن دارند و به سن قانونی نرسیده اند و وابسته به پدر و مادر خود هستند) می توانند این ویزا را نیز همراه فرد مهاجر یا کارگذار خانواده دریافت کنند. همچنین اگر پدر و مادر والدین فرد سرمایه گذار با او زندگی مشترک داشته باشند و با هم زندگی کنند می توانند از این ویزا بهره مند شوند. این موضوع در صورتی ممکن است که با اسناد و مدارک ثابت شود و درآمد فرد سرمیاه گذار برای زندگی مشترک و چند نفر کافی باشد.

 

شروع سرمایه گذاری و کار بازرگانی با نوشتن یک طرح کاری برای سرمایه گذاری انجام می شود :

 

خلاصه ی هدف های کسب و کار و کارهای اجرایی اولیه

انتظاراتی که از خدمات می رود

تعیین تیم مدیریت

نوع سهام کمپانی و شروط خرید سهام

برآوردهای مالی و مخارج سرمایه گذاری در ایتالیا

هزینه تاسیس کمپانی

شرایط خرید سهام کمپانی در ایتالیا

مقدار و مبلغ تمکن یا ساپورت مالی برای سرمایه گذاری در ایتالیا

کمترین مبلغ سرمایه گذاری در ایتالیا  (حداقل سرمایه برای تاسیس کمپانی)

مخارج و مبلغ سرمایه گذاری

مخارج نگهداری سالانه کمپانی

کسی که دارای این ویزا می باشد لازم نیست  سرمایه گذاری بازرگانی خاصی در ایتالیا انجام دهد. با داشتن مهارت و تخصص نیز می توانید به ایتالیا سفر کنید؛ ولی این شرایط در کشور های مختلف متفاوت است. همچنین برای سرمایه گذاری و ایجاد کسب و کار در هر کشوری باید از همه ی شروط و وضعیت های مختلف بازگانی آن کشور و ضرر و مزیت های آن نیز آگاهی کامل را کسب کنید.

 

تعداد و نفرات شرکا برای تاسیس کمپانی در کشور ایتالیا مسئله بسیار مهمی می باشد. بعضی از کشور ها مقررات و قوانین سفت و سختی را در زمینه ی تعداد شرکا و سهامداران برای تاسیس کمپانی تعیین کردند.

 

به طور کلی لازم به ذکر است که سرمایه گذاری در هر نقطه ی جهان یک عمل پر خطر و ریسکی می باشد و اگر به فکر سفر به کشور ایتالیا هستید می توانید از راه تحصیل نیز اقدام کنید زیرا کم خطر ترین نوع مهجرت به این کشور می باشد. بعد از رسیدن به ایتالیا و گرفتن گواهی سکونت همیشگی شما می توانید به سرمایه گذاری و تاسیس کمپانی بپردازید.

 

به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *