مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آمریکا » سرمایه گذاری در آمریکا و اروپا

سرمایه گذاری در آمریکا و اروپا



سرمایه گذاری در آمریکا و اروپا

همواره در جهان سرمایه گذارانی هستند که مشتاق و به دنبال سرمایه گذاری در آمریکا و اروپا می باشد.

اکنون بحث سرمایه گذاری در آمریکا و اروپا را به طور دقیق و کاملا تخصصی برای شما بازگو می کنیم.

اخذ ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی از مواردی می باشد که افراد سرمایه دار علاقه مند به آن هستند.

داشتن اطلاعات کافی و دقیق، درباره قوانین و مقررات کشور مورد نظر، جهت اخذ اقامت و ویزای سرمایه گذاری در آمریکا و اروپا، برای افراد علاقمند به آن، لازم و ضروری می باشد.

حال، ما به جهت افزایش آگاهی شما درباره این موضوع، به شرح مطالبی در رابطه با سرمایه گذاری در کشورهای انگلستان، آمریکا و فرانسه، و نیز مقایسه آنها می‌پردازیم.

توجه داشته باشید که برای سرمایه گذاری در آمریکا و اروپا، به موسساتی دارای وکلا و مشاوران مجرب مراجعه نمایید.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با دارا بودن مشاوران با تجربه و دارای علم کافی، سرمایه گذاری در آمریکا و اروپا را برای شما سهل نموده است.

 

سرمایه گذاری در آمریکا و اروپا

افرادی که مبحث مهاجرت را دنبال می کنند، به خوبی می دانند که سرمایه گذاری یکی از راههای مهاجرت است.

طبیعتا سرمایه گذاری در کشورهای برتر، تقاضا و طرفدار بیشتری دارد.

با سرمایه گذاری در یکی از این کشورها، می توان هم به آنجا مهاجرت کرد و هم از سرمایه گذاری خود، مطمئن بود.

آمرکای شمالی و اروپای غربی در صدر فهرست این کشورهای پرطرفدار هستند.

ما در این مقاله و به عنوان نمونه تنها به ذکر سه کشور بسنده می کنیم.

 

سرمایه گذاری در آمریکا (ویزای EB 5)

متقاضیان اخذ گرین کارت آمریکا، از روش سرمایه گذاری می توانند از این نوع ویزا بهره ببرند.

کشور آمریکا با صدور نوعی از ویزای سرمایه گذاری به مبلغ ۵۰۰ هزار دلار، این امر را میسر کرده است.

به جهت دریافت گرین کارت آمریکا، باید مبلغ ۵۰۰ هزار دلار را در یکی از بانک های مربوطه واریز کنید.

مدت زمان اخذ آن نیز ۱۸ ماه می باشد.

متقاضی، مبلغ سرمایه گذاری شده را به دولت آمریکا می سپارد و خود او هیچ دخالتی در آن ندارد.

این کشور به کمک این سرمایه دریافتی، در انواع اقسام پروژه های گوناگون پر خطر سرمایه گذاری می کند.

روند مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری بسیار پیچیده می باشد، و به همین دلیل، شما با انتخاب وکیلی مناسب می توانید مراحل آن را برای خود سهل کنید.

 

سرمایه گذاری در انگلستان

دولت این کشور، به جهت سرمایه گذاری علاقه مندان، راه روش‌هایی را ایجاد نموده است.

شما عزیزان به جهت اخذ این نوع از ویزا، نیاز به مبلغ ۵۰ هزار تا ۲۰۰ هزار پوند برای سرمایه گذاری دارید.

وجود این میزان از مبلغی که ذکر شد در حسابی در خارج از این کشور ضروری است.

همچنین این حساب، باید قابلیت دسترسی از انگلستان را دارا باشد.

شما باید به مدت ۹۰ روز کاری، این مبلغ را در حساب خود داشته باشید.

چنانچه شما خواستار دریافت این ویزا باشید، باید در خارج از کشور انگلستان، مبلغی به میزان ۳۱۰۰ پوند برای هر نفر جهت گذران زندگی و هزینه‌های جاری، بتوانید تامین کنیم.

که این میزان در داخل کشور انگلیس به ۹۰۰ پوند تقلیل می یابد.

از جمله ویزاهای دیگر سرمایه‌گذاری در انگلیس، می توان به ویزای سرمایه گذاری با مبلغ یک میلیون پوند اشاره کرد.

در این نوع از ویزا، شما نیاز به سرمایه گذاری به مبلغ یک میلیون پوند در داخل کشور انگلیس دارید.

همچنین می توانید پاسپورت این کشور را دریافت کنید، البته بعد از مدت ۵ سال.

آگاهی کامل وکلای شما عزیزان، جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری در این کشور، ملزوم می باشد. تا شما، بدون هیچگونه مشکلی به اهداف خود برسید.

از امتیازات این ویزا می‌توان به عدم نیاز به مدرک زبان توسط فرد متقاضی اشاره کرد.

برای اطلاعات بیشتر به مقاله‌ی (اخذ ویزای کار انگستان) مراجعه کنید.

 

ویزای ۲۰۰ هزار پوندی انگلستان

برای افرادی که قصد تاسیس تجارت در انگلستان را دارند، ویزای پیشنهاد این نوع از ویزا می باشد.

بدین منظور شما باید مبلغ دویست هزار پوند را در این کشور سرمایه‌گذاری کنید.

از شرایط این ویزا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

– داشتن مدرک آیلتس ۵

– وجود مبلغ ۲۰۰ هزار پوند در حساب فرد و قابلیت انتقال آن به انگلستان

– وجود این مبلغ به مدت ۹۰ روز در حساب فرد

– عرضه طرح توجیه اقتصادی

– و سایر مدارک ملزوم

تمامی مدارک ذکر شده، باید به سفارت انگلستان تحویل داده شود.

در صورتی که دولت این کشور، مدارک ارائه شده را تایید نماید، شما می توانید یک ویزای به مدت سه و نیم سال را دریافت کنید.

به جهت اخذ اقامت دائم این کشور، نباید بیشتر از ۱۸۰ روز از این کشور خارج شویم.

البته این مورد، تنها مدت زمان دریافت آن را افزایش می دهد و مشکلی ایجاد نمی کند.

همچنین شما باید دو نفر از مردم انگلستان را مشغول به کار کنید و برایشان به دولت، حقوق و مالیات پرداخت کنید.

مدت زمان شاغل کردن این افراد یک سال می باشد.

متقاضیان گرامی باید توجه داشته باشند، که به جهت اثر انگشت، باید در سفارت انگلستان حضور یابند.

شرط ذکر شده برای دریافت تمامی ویزا ها می باشد.

 

سرمایه گذاری در فرانسه

شما عزیزان، برای دریافت اقامت کشورهای اروپایی می توانید با سرمایه‌گذاری در این کشورها و به وجود آوردن کسب و کار برای مردم آن کشورها اقدام نمایید.

از جمله این کشورها، می توان به کشور فرانسه اشاره کرد.

به جهت ورود به این کشور و اخذ اقامت آن می‌تواند از راه سرمایه‌گذاری وارد شوید.

از شرایط سرمایه گذاری و اخذ اقامت برای خود و خانواده خود در این کشور می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– خرید یک شغل

– راه اندازی یک واحد صنفی

از امتیازات سرمایه‌گذاری در این کشور می‌توان به این مورد اشاره کرد که شما برخلاف کشور آمریکا،

می توانید در کسب و کار و واحد صنفی خود دخالت داشته باشید.

جهت آگاهی بیشتر به مقاله(سرمایه گذاری در فرانسه) مراجعه فرمایید.

 

دریافت اقامت فرانسه از طریق سرمایه گذاری

شما متقاضیان گرامی به جهت اخذ اقامت دائم کشور فرانسه، می توانید در این کشور، یک مغازه یا شغلی را خریداری کنید.

بعد از آن، فرانسه برای شما ویزایی به مدت یک سال صادر می نماید.

این ویزا، هر سال تمدید می شود و تمدید آن ۵ سال طول می‌کشد.

بعد از سپری شدن این ۵ سال، شما میتواند اقامت فرانسه را اخذ کنید.

مراحل دریافت اقامت فرانسه به صورت زیر می باشد:

تقاضای ویزای کوتاه مدت از دولت این کشور از شرایط اولیه آن است.

خرید مغازه یا یک شغل در این کشور، که این مرحله پس از اخذ ویزا می باشد .

ایضا ایجاد یک حساب بانکی در  کشور فرانسه  نیز جزء این مراحل می‌باشد.

تقاضای ویزای بلند مدت، که شش ماهه می باشد، پس از بازگشت به ایران.

واریز مبلغی پول، به حساب افتتاح شده در فرانسه.

بازگشت به فرانسه و امضای یک قولنامه.

همچنین درخواست اقامت به مدت یک سال از دولت فرانسه و دریافت رسید از متقاضی.

به وسیله این رسید، متقاضی شرکت خود را تاسیس می‌نماید و شغلی خود را آغاز می‌کند.

بعد از تأسیس شرکت درخواست اقامت یکساله می‌نماید.

این اقامت یک ساله را پنج سال متوالی تمدید می نمایید، تا بتوانید بعد از آن، اقامت ۱۰ سال را اخذ کنید.

 

شما عزیزان به جهت سرمایه گذاری در آمریکا و اروپا و برخورداری از اطلاعات بیشتر در باب این موضوع، می توانید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید.

همچنین می‌توانید  به مقاله  (مهاجرت به آمریکا به روش سرمایه گذاری)  مراجعه فرمایید.

 

 

 

سرمایه گذاری در آمریکا و اروپا
4.9 (98.46%) 13 votes



  1. hiva گفت:

    سلام و تشکر از سایت خوبتون
    ایا برای سرمایه گذاری در آمریکا و اروپا نیازمند به ضامن معتبر هست؟

  2. اصغرزاده گفت:

    سرمایه گذاری در آمریکا و اروپا، محدودیت های مالی برای ایرانی ها رو نداره دیگه؟

  3. امید گفت:

    سرمایه گذاری در اروپا سودآورتر است یا در آمریکا؟

  4. amir abbas گفت:

    بابت مطلب جالبتون در مورد سرمایه گذاری در آمریکا و اروپا تشکر می کنم اگه امکانش هست در موردسرمایه گذاری در آمریکا و اروپا هم مطلب بذارید

  5. امیرحسین گفت:

    با تشکر از مقاله خیلی خوبتون.

  6. هزاره گفت:

    با سلام
    آیا با دریافت اقامت کشور فرانسه میتوان به کشور آمریکا سفر نمود؟

  7. قراری گفت:

    تشکر از مطالب مفید سایتتون

  8. فرامرز گفت:

    سرمایه گذاری در آمریکا فایده نداره.چون ویزا نمیده

  9. sohrab گفت:

    میزان مبالغ سرمایه گذاری تو این کشورها نسبت به کشورهای اروپایی چه فرقی داره ؟ مثل برنامه سرمایه گذاری و کارآفرینی کانادا تو اروپا هم داریم؟

  10. احسان خواجه اسیری گفت:

    سرمایه گذاری در آمریکا بهتره یا اروپا؟

  11. لیدا بهرامی گفت:

    با سلام برای ثبت شرکت باید بیزینس پلن داشت؟

  12. هانا گفت:

    ممنون بابت اطلاعات خوبتون

  13. صبا صابری گفت:

    سلام

    ممنون از سایت به روزتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *