مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » مکزیک » ثبت شرکت در مکزیک

ثبت شرکت در مکزیک



امروزه ثبت شرکت در این کشور با قانونی که در سال 1994 تنظیم شده و توافق تجارت آزاد آمریکای شمالی صورت گرفت کاری بسیار سختی نمی باشد. دولت این کشور با درک اهمیت سرمایه گذاری خارجی، در سال 1993 قانون سرمایه گذاری خارجی را با هدف راحت تر انجام می دهد. در مورد ثبت شرکت در مکزیک یک شرکت جدید در این کشور با تفاوت های فرهنگی و مقررات دولت برخوردار می باشد. گوناگونی در نوع حکومت سی و یک ایالت این کشور این امکان را دارد که مشکل به وجود آورد. چرا که هریک از آن ها به روش های مختلفی عمل می کنند و کار انجام می دهند

کارشناسان ارشد موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه کار در مکزیک، ثبت شرکت در مکزیک، مهاجرت از طریق تحصیل به مکزیک، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به مکزیک و …. به صورت تلفنی و حضوری به شما سروران عالی قدر مشاوره تخصصی ارائه می دهند.

مراحل ثبت شرکت در مکزیک

در مرحله اول به دست آوردن مجوز برای استفاده از نام شرکت از وزرات امور خارجه که به مدت دو روز انجام می شود و هزینه این مجوز 640 پزو می باشد. ثبت اسناد شرکت در یک دفتر اسناد رسمی و دریافت شماره ثبت مالیات که به مدت دو روز انجام می شود و هزینه ثبت 9000 پزو می باشد.

راه اندازی اسناد شرکت در دفاتر ثبت تجارت به مدت هفده روز زمان لازم است که هزینه آن 1402 پزو است. انجام ثبت نام در موسسات تامین اجتماعی این کشور و افتتاح حساب پس انداز بازنشستگی شخصی بابت کارکنان و کارمندان دفاتر و شرکت ها بین دو تا پنج روز زمان نیاز می باشد. ثبت نام بابت مالیات بر درآمد در اداره مالیات که به مدت یک روز انجام می شود.

پس از اخذ شماره ثبت مالیات، به دولت این کشور درباره حساب باز کردن به صورت خودکار یک روز کاری زمان نیاز می باشد. امکان حضور در اداره راه اندازی اطلاعات ملی دفاتر پرداخت هزینه ها به افراد کارمندان و کارکنان با فعالیت های شرکت متفاوت می باشد.

ثبت مشخصات در موسسه ملی آمار، جغرافیا و اطلاعات

شرکت خدمات تجاری

  • تا 2 کارمند 100 پزو
  • تا 3 کارمند 300 پزو
  • تا 4 کارمند یا بیشتر حدودا 650 پزو

شرکت صنعتی

  • تا 2 کارمند 150 پزو
  • از 3 تا 5 کارمند 350 پزو
  • 6 کارمند یا بیشتر حدودا 700 پزو

انواع شرکت های رایج در مکزیک

  • شرکت سهامی با مسئولیت محدود
  • شرکت با مسئولیت محدود
  • شرکت عمرانی
  • شرکت تابعه
  • شعبه

ثبت شرکت در مکزیک

شرکت های تجاری باید در اداره عمومی بازرگانی ثبت شود وکلای شرکت ها از روش های اسناد عمومی و رجوع کردن به نمایندگی اسناد رسمی می توانند ضمانت های قانونی شرکت ها را دریافت کنند. سپس بعد از راه اندازی می توانید هر گونه اقدامات لازم را برای شرکت انجام دهید و شرکت را رونق بخشید. گزارش مالی، سالانه باید ارائه شود که شامل موارد زیر می باشد :

  • صورت های مالی در پایان دوره
  • گزارش های ترازنامه
  • صورت حساب درآمد و هزینه
  • صورت حساب درآمد و سود
  • صورت تغییرات در وضعیت مالی
  • صورت تغییرات در حقوق صاحبان سهام

یادداشت از صورت های مالی

بعضی از زمینه هایی که در سابق در مالکیت دولت بوده است، در قسمت های زیر ساختی، امروزه برای سرمایه گذاری خصوص در دسترس است.

کارشناسان ارشد و حقوقی ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه کار در مکزیک، مهاجرت از طریق تحصیل در مکزیک، ثبت شرکت در مکزیک، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در مکزیک و …. می توانید به صورت تلفنی و حضوری از کارشناسان ارشد و حقوقی ما مشاوره تخصصی ارائه دهید.

مزایای ثبت شرکت در مکزیک

مزایای ثبت شرکت در مکزیک شامل استراتژی دسترسی به بازار های کلیدی در دنیا، ارائه ژنو استراتژیک محل سکونت، داشتن اقتصادی پر رنق و پیشرفته ، داشتن محیط جذاب کسب و کار و دولت سیاست ، داشتن نیزوی کار ماهر و واجد شرایط، داشتن زیر ساخت های مدرن، داشتن حمایت از سرمایه گذاری های خارجی و داشتن زندگی با کیفیت می باشد.

راه های سرمایه گذاری در مکزیک

از جمله راه های سرمایه گذاری در این کشور شامل سرمایه گذاری در املاک و مستغلات مکزیک، سرمایه گذاری در شرکت های مکزیکی و سرمایه گذاری در بازار سهام مکزیک می باشد.

مراحل سرمایه گذاری در این کشور شامل افتتاح یک حساب بانکی یا حساب سرمایه گذاری در این کشور، فراهم کردن مدارک لازم مبنی بر سرمایه گذاری شما و منبع مبالغ پرداختی، حواله ی وجه از بانک خارجی به مکزیک و پر کردن فرم های ثبت سرمایه گذاری بانک فدرال، ایجاد کردن مدارک لازم به موسسات مالی این کشور می باشد.

شرکت های مکزیکی و شرایط عمومی

شرکت های این کشور دال بر این که حامی مالی اجازه کار FM-3 باشند، باید شرایط زیر را داشته باشند:

بنیاد های این کشور باید به موقع مدارک و شواهد لازم مبنی بر این که تمامی مالیات های بر درآمد پرداخت شده باشد. کارمندان باید تجربه کافی را داشته باشند. کارمندان باید مدرک معتبر دانشگاهی داشته باشند.

مدارک شرکت مکزیکی مورد نیاز بابت مجوز کار شامل ارائه کپی اساس نامه و اصطلاحات شرکت ، ارائه اثبات پرداخت مالیات به مدت سه ماه، ارائه کپی از کارت شناسایی نمایندگان قانونی و ارائه معرفی نامه امضا شده توسط نمایندگان قانون می باشد.

کارشناسان ارشد و حقوقی ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه  کار در مکزیک، ثبت شرکت در مکزیک،تحصیل در مکزیک، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در مکزیک و … به صورت تلفنی و حضوری به شما عزیزان مشاوره تخصصی ارائه می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *